Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Τι μου κάνετε; Κάντυ, ελπίζω να μην σε τριγυρίζει καμία ιωσούλα. Ετσι ξεκίνησε με μένα την προηγούμενη εβδομάδα, αν θυμάσαι....Κι ακόμη με φαγουρίζει ο λαιμός και βήχω αρκετά συχνά....Θεωρώ πως πλέον είναι αλεργικό....Με ενοχλει η σκόνη, τα μάλλινα, όλα.....

Μαρία- μαράκι, καλά τα λες! Εμένα ο δικός μου δεν καταλαβαίνει από ενοχές. Εχει το δικό του τρόπο να θεωρεί πως σε όσα κάνει, λέει, σκέφτεται έχει δίκιο κι έτσι ούε λόγος για το ότι "έφαλλα!".Εμείς πάντα μαλώνουμε για τη μάνα μου....Σχεδόν για τίποτα άλλο ( ή τα άλλα προβλήματα τα λύνουμε πιο εύκολα) . Οταν τον ακούω όμως να μιλάει απαξιωτικά για τη μάνα μου γίνομαι έξω φρενών. Μπορεί το καλύτερο να ήταν να μην του απαντώ, κάποιες φορές το κάνω, αλλά δεν μπορώ πάντα......Το θέμα είναι ότι αρραβωνιασμένοι όταν ήμασταν είχαν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Αρχισε να την αντιπαθεί όταν πριν το γάμο η μάνα μου είπε στην δική του πως αυτός καπνίζει ( δεν το ήξεραν οι γονείς του ). Η μάνα του το έκανε θέμα, στενοχωρέθηκε και αυτός ένιωσε προδομένος......Εντάξει, δίκιο είχε γιατί είχε πει της μάνας μου να μην πει τίποτα......Αλλά και η πεθερά μου τότε γύρισε και είπε στην μάνα μου πως το δικό της το παιδί δεν κάπνιζε και πως εγώ τον έμαθα να καπνίζει και πως εγώ καπνίζω περισσότερο από αυτόν ( σημειωτέον δεν με έχει δει ποτέ να καπνίζω).......Παιδιάστικα και ηλίθια πράγματα δηλαδή που ανακάτεψαν οι δυο τους οι πεθερές. Ε, αυτό λέει τον έκανε να μην την εμπιστεύεται και να μην την θέλει. Του λέω κι εγώ "μ' αυτή τη λογική και εγώ δεν θα έπρεπε να θέλω την μάνα σου". "Αν λέει την είχες κάθε μέρα και σου πετούσε σπόντες και βλακείες, σιγά να μην την ήθελες". Εγώ τον προκάλεσα να παμε να κάτσουμε στους δικούς του μία εβδομάδα και να του κάνω κάθε μέρα παράπονα για την μάνα του, να δούμε αν θα το αντέξει.....Είπε ότι ξέρει πως έχω δίκιο και θα προσπαθήσει νσ το ελέγξει........Για να δούμε τι θα δούμε. Δεν το πολυεμπιστεύομαι. Μόλις δει κάτι να μην του αρέσει θα αρχίσει πάλι.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

οχι και αλλο υποδωματι στο σπιτι,θα το βαλω εκει

εεε τοτε δεν σε δεσμευει τιποτα!!!!εγω θα ελεγα αν εχεις εμπιστοσυνη σε αυτον που θα στο ζωγραφισει καλυτερα να το ζωγραφισεις

οχι βεβαια πως δεν μπορεις να βρεις πολυ ωραια ταπετσαρια!!!αλλα εχω δει ζωγραφισμενο δωματιο και ηταν φοβερο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Aggelikaki, το πρώτο που έβαλες με το άλογο και την νεράιδα μού άρεσε περισσότερο. Εμένα βέβαια όλα αυτά μού φαίνονται πολύ ακριβά, αλλά αν δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, προχώρα.....Εγώ, κορίτσια, θα κάνω πολύ απλά πραγματάκια. Δεν μας παίρνει για τέτοιες πολυτέλειες......( αν και θα τις ήθελα, η αλήθεια είναι)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημερα κουκλιτσες!!!αχ τι υπνος ηταν κι αυτος αποψε!!!το μαξιλαρι ....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!μονο που ξυπνησα καποια στιγμη και κρυωνα ημουν ξεσκεπαστη σκεπαστηκα και με επιασαν ριγη τρομαξα να ζεσταθω και τωρα το πρωι με ενοχλει ο λαιμος μου:evil::evil:ελπιζω να μην συνεχιστει γιατι θα παθω εγκεφαλικο!!!!εχω θεμα με τον λαιμο:shock:

ΜΑΡΜΙΝ ολο στην γυρα μου εισαι:tongue:αλλα το καλυτερο ειναι οτι τρωτε εξω και γλιτωνεις τοπ μαγειρεμα;)

επισης ειμαι σε διλημα. α βαλω ταπετσαρια στο δωματιο της πριγκιπισσας; ή το ιδιο σχεδιο α μου το ζωγραφισουν; το κοστος ειναι πανω κατω το ιδιο. 400 η ταπετσαρια και 350-450 η τοιχογραφια. μηπως ειναι πολλα τα λεφτα;

για βάλε το λινκ από το μαξιλάρι να το δούμε λίγο...

εμένα μου αρέσουν οι τοιχογραφίες..θεωρώ όμως ότι είναι πολλά τα λεφτά..όμως οι τοιχογραφίες είναι τέλειες...

όταν πάω σπίτι να σου δείξω μερικές που μου αρέσουν επειδή είναι στο fb...τα ερωτευτικά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ε ειπα να της καω κατι,τωρα που μπορω. μια ζωη ρε κοριτσια δουλευω ή μαλλο απο τοτε που αρχισα να δουλευω,πανντα εκρυβα λεφτα,ελαγα απο μεσα μου τοσα για σε ατα αλλα βαλτα στη τραπεζα,δε λεω οτι δε τα χαλαω ή οτι μου λυπει κατι αλλα α κατι τετοιες στιγμες λεω ας το κανω και αυτο,ας πουμε για τις μποτες που σας ελεγα,ρωτησα εδω στο τελωνειο και μου ειπαν οτι σιγουρα θα ανοιχτει το δεμα στο βενιζελος και θα πληρωσω εκει γυρω στα 60 ευρο καια λλα 5ο περιπου στον εκτελωιστη. δηλαδη 211 που ειχε πει η τσερρυ και τα 110 συνολο 321,ε εβαλα φρενο και α παρω θα παρω καποιο απο τα σχεδια που εχει στην ελλαδα που καου περιπου 200-240 ευρο αλλα και παλι δε ξερω.

αλλα για το μωρο,χαναλι,πως και πως το περιμενα...δε ξεωρ παλι,μπορει α το βλεπω τελειως συαισθηματικα...

τινκερ θα περιμεω με αγωνια

μαρτζι ειχα βαλει ακι 2 αλλες πρι λιγες μερες.

καντυ τη κοπελα τη εμπιστευομαι,αλλα τη μια ας πουμε που της εδειξα λεει και τιμη στο ιτερνετ 120 ευρο,το εχει κοστολογησει αυτη που τα ζωγραφιζει και λεω παλι εγω,α ειαι να την παρω τηλ α ρθει στο νησι,να της κανω τα ειδητηρια και τη φιλοξενια και α γει ετσι οπως το βλεπω σιγουρα,θα μου ρθει και πιο οικονομικα. επισης η ταπετσαρια και α λερωθει καπου την κανεις με το σφουγγαρακι ή με το βετεξ ακι φευγει στη τοιχογραφια τι γινετε;

έχεις ένα δίκαιο...

εγώ δεν είχα ιδέα από όλα αυτά..αλλά όταν είδα αυτά ειλικρινά έμεινα κάγκελο..είναι τέλεια νομίζεις ότι είναι πραγματικά...

εμάς εδώ δεν ξέρω κανένα να κάνει..και με τη εξωσωματική και με τη καισαρική δεν νομίζω να μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά..θα δείξει..μακάρι να έρθει στη ζωή μας με καλή υγεία και μπορεί να του το κάνουμε πιο μετά...

απλά εμένα με προβληματίζει με τη τοιχογραφία αν μοιρίζει ...θα το κάνεις πριν γεννήσεις ή μετά??θα έχεις το μωρό στο σπίτι και θα μπαίνουν μπογιές και σπρέυ??!!!

η ταπετσαρία θέλει τέχνη για να μπει κάποιος θα πρέπει να σου τη βάλει

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

τινκερ θα περιμεω με αγωνια

μαρτζι ειχα βαλει ακι 2 αλλες πρι λιγες μερες.

καντυ τη κοπελα τη εμπιστευομαι,αλλα τη μια ας πουμε που της εδειξα λεει και τιμη στο ιτερνετ 120 ευρο,το εχει κοστολογησει αυτη που τα ζωγραφιζει και λεω παλι εγω,α ειαι να την παρω τηλ α ρθει στο νησι,να της κανω τα ειδητηρια και τη φιλοξενια και α γει ετσι οπως το βλεπω σιγουρα,θα μου ρθει και πιο οικονομικα. επισης η ταπετσαρια και α λερωθει καπου την κανεις με το σφουγγαρακι ή με το βετεξ ακι φευγει στη τοιχογραφια τι γινετε;

την ταπετσαρια ποιος θα την βαλει??εχω διαβασει απο κοπελες που πηραν απο τον νετ και δεν τους βγηκαν καλες σιγουρα μπορεις να βρεις καταπληκτικα σχεδια σε ταπετσαριες παντως!!!

καλα κανεις και τα δινεις κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι ακει να μην ειναι πεταμενα λεφτα!!!αν παραδειγμα ζουσα καπου αλλου δεν θα επαιρνα κουνουπιερα τωρα εδω που μενουμε εχθες το βραδυ που υποτιθεται οτι το βραδυ εχει και ψυχρουλα,σκοτωσαμε 11 κουνουπια μεσα στο σπιτι και λειπαμε ολη μερα και ολα ηταν κλειστα:rolleyes:εξω στην βεραντα δεν μπορεις να καθησεις...τωρα θα μου πεις εχει και το τζαμπο με ελαχιστα χρηματα εεε δεν με ενδιαφερει αφου θα το παρω να ειναι κατι ομορφο:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αγγελικακι μια χαρα σου ηρθε που ετυχε και μας διαβασε γιατι ισως να το συνειδητοποιήσει τωρα οτι αυτα δεν ειναι αστεια (δεδομενου οτι κανεις δεν γελασε!!!) και οτι στεναχωριεσαι και ειναι απαραδεκτο στην κατασταση σου!!!!οποτε μπορει να αλλαξει χωρις να χρειαστει να πεις ποτε ξανα τιποτα...

για την ταπετσαρια που με ρωτας.....προσπαθω παντα να το δω σφαιρικα...νομιζω οτι ειναι πιο ιδιαιτερο να την ζωγραφισης, θα στην ζωγραφισει ελληνας αρα τα λεφτα θα μεινουνε δω και μαι χαρα μπορεις να πλυνεις και τον τοιχο αν χρειαστει και μαλιστα ισως και χωρις να χασει το χρωμα του...θα το ρωτησεις αυτο...

η ταπετσαρια...θα την βαλεις και σε 2 ώρες θα ειναι ετοιμη και θα την χαιρεσαι, συνηθως ειναι γερμανικα αυτα τα σχεδια, το κοστος θα ειναι μεγαλυτερο και δεν πλενεται οσο ευκολα λες. εχω στο σπιτι πολυ καλης ποιοτητας και μου ειπαν μονο με βετεξακι η την μαλακια πλευρα του σφουγγαριου και νερακι!!!

νομιζω οτι ειμαι υπερ της ζωγραφιας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ταπετσαρια εχω βαλει και στη σκαλα του σπιτιου μου 2 κομματια ολυ μεγαλα,ητα ειδικη παραγγελια σε τυπογραφειο και μου τη εβαλαν εκεινοι. α μην τη ματιασω ειαι 2 χροια τωρα δε εχει παθει τιποτα αλλα δεν εχει και καιμια σχεση με του εμποριου. ειαι μοαδικη,το θεμα το σκεφτηκε ο αντρας μου,το περιγραψαμε και το τελικο αποτελεσμα το δουλεψαμε μαζι με τον τυπογραφο. οποτε ξερω οτι θα κανουν καλη δουλεια. επισης οτι βρω απο το ιντερετ και τα σχεδια της τοιχογραφιας θα μου το καει ταπετσαρια

επισης καλα κανεις και τα δινεις αφου τα εχεις. βεβαια παν μετρον αριστον γιατι στις μερες μας δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει αλλα και μερικες ατασθαλίες καλες εινια!!!οσο για τις μπορες εγω δεν θα τις επερνα ακομη και αν δεν υπηρχαν τα εξτρα στο τελωνιιο που ειπες.....ειναι πολλα τα λεφτα και ειναι απλως ενα ζευγαρι μποτες...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...