Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

εμάς δυστυχώς μας χτύπησε νωρίς τη πόρτα...:(

κρίμα να χάνονται νέοι άνθρωποι..και πιο κρίμα να ταλαιπωρούνται τόσο μα τόσο πολύ μέχρι να πεθάνουν...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

του ανθρωπου δεν κρατησε πολυ η ταλαιπωρια. το καλοκαιρι το μαθαμε και τρεχαμε για αιμα και τωρα εγινε...ηταν καλπαζουσα μορφη!

πολυ κριμα στις οικογενειες...εχουμε και μεις ατομα δυστυχως στην ευρυτερη οικογενεια....χασαμε και καποια με χειροτερο ενα 10χρονο κοριτσακι πριν απο 2 χρονια το οποιο ηταν μονακριβο και υιοθετημενο της οικογενειεας της...δραμα η κατασταση!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Όντως Τιγκερμπελ δεν ξέρω τι είναι χειρότερο ο θάνατος ή αυτά που περναν οι περισσότεροι καρκινοπαθείς ώσπου να πεθάνουν. Ο πεθερός μου είχε καρκίνο του προστάτη και ταλαιπωρήθηκε πολύ και αυτός και ο άντρας μου που τον έτρεχε και τον έβλεπε να λιώνει. Και ήταν 26 χρονών ο σύζυγος όταν ξεκινησε η ιστορία και κράτησε περίπου 7 χρόνια αλλά στο τέλος τον έτρεχε μέχρι και για αιμοκαθάρσεις και να σκεφτείτε τελικά πέθανε στην παθολογική του νοσοκομείου που εργάζεται ο σύζυγος μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα. ο καρκιος δυστυχως α σου χτυπησει τη πορτα δε ομιζω οτι θα φυγει ποτε. εμεις απο περσι το οεμβρη τρεχουμε για το μπαμπα μου,εχει λεμφωμα και 2 αλλες σπαιες ασθεειες ταυτοχροα,σαρκοειδωση και μια σπαια μυικη ασθενεια. αφηστε δραμα. 3δω στο νησι δε ειχα παρει χαμπαρι οι γιατροι και στη αθηνα μετα απο 3 μηνες κασταλαξα στο τι εχει τελικα. ειδικα η μια ασθεεια προσβαλει 1 στους 10000 ανθρωπους,στη ελλαδα δε τη εχει παθει ποτε κανεις. δεν μπορειτε α φαταστειτε τι εχουμε τραβηξει και ειαι μονο 52 χρονων,τωρα δοξα το θεο ειναι καλυτερα. σημερα παλι ειναι αθηνα για τσεκ απ,ελπιζω α εχουμε καλα απτελεσματα.

οσο για το αντρα μου εχετε δικιο,οπως εχω και γω αλλα δε μπορω α καω κατι. ειναι καλος ανθρωπος κσι θελω να πιστευω οτι με αγαπαει. χθες ας πουμε το εβαλα α μου φτιαξει το υπολογιστη που ειχα χαλασει τα γραμματακια και εκατσε και σας διαβασε. ειδε λοιπο και αυτα που ειχα γραψει. ε στεαχωρηθηκε και μου λεει : τα πιστευεις μου λεει αυτα και καεις τα παραπονα σου στα κοριτσσια; ναι του λεω εγω και μου απανταει: εγω δε τα εννοω,για πλακα τα λεω πολλες φορες. ε τι να του πεις μετα;

καλημερα κουκλιτσες!!!αχ τι υπνος ηταν κι αυτος αποψε!!!το μαξιλαρι ....ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!μονο που ξυπνησα καποια στιγμη και κρυωνα ημουν ξεσκεπαστη σκεπαστηκα και με επιασαν ριγη τρομαξα να ζεσταθω και τωρα το πρωι με ενοχλει ο λαιμος μου:evil::evil:ελπιζω να μην συνεχιστει γιατι θα παθω εγκεφαλικο!!!!εχω θεμα με τον λαιμο:shock:

ΜΑΡΜΙΝ ολο στην γυρα μου εισαι:tongue:αλλα το καλυτερο ειναι οτι τρωτε εξω και γλιτωνεις τοπ μαγειρεμα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

επισης ειμαι σε διλημα. α βαλω ταπετσαρια στο δωματιο της πριγκιπισσας; ή το ιδιο σχεδιο α μου το ζωγραφισουν; το κοστος ειναι πανω κατω το ιδιο. 400 η ταπετσαρια και 350-450 η τοιχογραφια. μηπως ειναι πολλα τα λεφτα;

οσο για το αντρα μου εχετε δικιο,οπως εχω και γω αλλα δε μπορω α καω κατι. ειναι καλος ανθρωπος κσι θελω να πιστευω οτι με αγαπαει. χθες ας πουμε το εβαλα α μου φτιαξει το υπολογιστη που ειχα χαλασει τα γραμματακια και εκατσε και σας διαβασε. ειδε λοιπο και αυτα που ειχα γραψει. ε στεαχωρηθηκε και μου λεει : τα πιστευεις μου λεει αυτα και καεις τα παραπονα σου στα κοριτσσια; ναι του λεω εγω και μου απανταει: εγω δε τα εννοω,για πλακα τα λεω πολλες φορες. ε τι να του πεις μετα;

να του πεις οτι ο τροπος που τα λεει δειχνει οτι τα εννοει και επειδη βλεπεις οτι καποια οχι μονο τα λεει αλλα τα πρατει κιολας γι αυτο πιστευεις οτι τα εννοει!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...