Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καληνύχτα Λιλιτάκι!

Ναι τσέρρυ να το κάνεις θα ξετρελαθεί. Εμένα όταν φιλάει την κοιλιά μου του λέω , μπαμπά μπαμπά κι εγώ γύρνα το μαγουλάκι... ματσ, μουτσ και πεθαίνε στα γέλια.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έπαθε ο μπαμπάς του φίλου εκτός από το ότι πέθανε βέβαια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ηρθαααα απολαυση το μπανιο!!!!!!!τον εβαλα και με ετριψε κιολας με την σκληρη πλευρα του σφουγγαριου αχχχ σαν να αλλαξα δερμα ειναι!!!

τωρα μου εφτιαξε κι ενα τοστακι και μου το εφερε στον καναπε.....και λεω...''βλεπετε μωρακια μου πως περιποιειται ο μπαμπακας την μαμακα??μην ζηλευετε ετσι θα κανει και για τα μωρακια του αργοτερα!!!''και χαζογελαει...αχ τι χαζομπαμπας που θα μου γινει!!!!θα πρεπει να περνω πανες και για μεγαλους!!!:tongue:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ηρθαααα απολαυση το μπανιο!!!!!!!τον εβαλα και με ετριψε κιολας με την σκληρη πλευρα του σφουγγαριου αχχχ σαν να αλλαξα δερμα ειναι!!!

τωρα μου εφτιαξε κι ενα τοστακι και μου το εφερε στον καναπε.....και λεω...''βλεπετε μωρακια μου πως περιποιειται ο μπαμπακας την μαμακα??μην ζηλευετε ετσι θα κανει και για τα μωρακια του αργοτερα!!!''και χαζογελαει...αχ τι χαζομπαμπας που θα μου γινει!!!!θα πρεπει να περνω πανες και για μεγαλους!!!:tongue:

χαχαχα καλή ιδέα αυτή με τις πάνες:-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κοριτσάκια, διάβασα αυτά που λέγατε για τους άντρες σας και συγχύστηκα πάρα πολύ.............................:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:...

Είναι δυνατόν να σας φέρονται έτσι, έγκυες γυναίκες, ξέροντας τι περάσατε για να μείνετε έγκυες ???

που πέρασατε αγωνίες, διαδικασίες και τελικά φτάσατε στο θαυμα που περιμένατε? (και περίμεναν φαντάζομαι).

Ε όχι! ΚΑι στο κάτω κάτω ας λύσουν τα άλυτα συμπλέγματα που έχουν και μετα να μάθουν να συμπεριφέρονται και να μιλάνε. όλα τα κομπλεξ και ότι κουβαλάνε, θα τα φορτώνουνε στους άλλους?

:arrow:Νένα, όντως ο άντρας σου χρειάζεται γερό ταρακούνημα για να πάψει να το παίζει αδιάφορος και ας σεβαστεί μία έγκυο γυναίκα που χρειάζεται φροντίδα και προσοχή και όχι πάφα - πούφα στο αμάξι και χαλαρότητα στο έπακρο, γιατί δεν είναι μπέμπης.

:arrow:Μάρτζι, κάντον εσύ να αισθάνεται τύψεις που σε στενοχωρεί με ανούσια πράγματα και όχι να αισθάνεσαι εσύ τύψεις και ενοχές. Οι ενοχες βοηθούν στην χειραγωγία των ανθρώπων. Να τον κάνεις εσύ ότι θέλεις και όχι αυτός.

:arrow:Αγγελικάκι, και για σένα θα πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου η απάντηση του άντρα σου και να του πεις να την κόψει, γιατί αν μη τι άλλο κουβαλάς και το δικό του παιδί και εξάλλου και λίγη λεπτότητα δεν βλάπτει....

Κορίτσια, με έχει πιάσει το φεμινιστικό μου και δεν αντέχω να ακούω τέτοια πράγματα και ειδικά σε έγκυες κοπέλες.

Συγχωρέστε με αν είπα κάτι παραπάνω, αλλά οι ορμόνες μου χτυπάνε κόκκινο... αλλά & γενικά δεν ανέχομαι τέτοια πράγματα....

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!τι ειναι αυτο το πραγμα που παθαιανω καθε πρωι...μουχλα στο κρεββατι!!!

μαρμιν πεθανε ο μπαμπας του παιδιου απο καρκινο...

μαρακι εχεις απολυτα δικιο για για τις 3 περιπτωσεις που αναφερεις...τα κοριτσακια μας εχουν δικιο!!!αγγελικακι πιο πολυ νευριασα με το δικο σου γιατι δεν μπορεις στην ουσια να κανεις και πολλα...αν το καταλαβει το καταλαβε...ειναι απαραδεκτη απαντηση αυτη που σου δινει και να μην την επιτρεπεις!!!

καντυ...εγινα σαν εσενα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Εγώ μόλις σηκώθηκα από το δεύτερο ημίχρονο του ύπνου ;) Τώρα θα ντυθώ και θα κατέβω στο κέντρο για κάτι δουλίτσες. Μετά θα συναντηθούμε με τον αντρούλη να πάμε για φαγητάκι και στις 3:30 έχουμε μάθημα για τον τοκετό σήμερα. Θα είναι παρών και ο αντρούλης μου ο οποίος μου δήλωσε πως αν βαρεθεί θα φύγει στο διάλειμμα. Καλά εγώ το έχω σίγουρο ότι θα φύγει αλλά και που θα παρακολουθήσει καμιά ωρίτσα και μια χαρά το βρίσκω. Του είπα αν θες φύγε αλλά όταν θα έρθει εκείνη η ώρα να σε δω τι θα κάνεις. Θα τα ξέρεις εσύ μου λέει. Καλά του απαντώ εάν εγώ εκείνη την ώρα πονάω ή πανικοβληθώ δε θα ξέρεις τι σου γίνεται γι' αυτό να προσέχεις αυτά που θα μας πουν. Για να το δω το καμάρι μου τι θα κάνει σήμερα είμαι πολύ περίεργη. Η αλήθεια είναι πως κι εγώ κουράζομαι πολλές φορές και με πιάνει νύστα γιατί είναι και λίγο βάρβαρη η ώρα πόσο μάλλον αν είσαι από τις 6 ξύπνιος με 5 ώρες ύπνο αλλά μπαμπάς θα γίνει να συνηθίζει.

Οπότε κοριτσάκια απόγευμα προς βράδυ θα σας πω πότε πρέπει να τρέξετε με τη νυχτικιά στο μαιευτήριο;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

αμαν βρε μαρμιν!!!ολο δουλειες εχετε...

οντως κριμα το παλικαρι καλα ειπες...γιατι ο γιος ειναι 27 και ο μπαμπας που πεθανε ηταν 51!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Πωπω πολύ μικρός! Εγώ άκουγα για τον καρκίνο όταν ήμουν ακόμη φοιτήτρια αλλά τι εστί ακριβώς το κατάλαβα στα 23 όταν πήγα με σύμβαση ενός έτους και δούλεψα στο Θεαγένειο και τα είδα όλα. Ευτυχώς ήμουν Μονάδα και ήταν καλύτερα τα πράγματα σχετικά.

Τσέρρυ μου όταν θα μπαίνεις κι εσύ στον ένατο να δεις τι δουλειές θα σου προκύπτουν. Να ας πούμε τη Δευτέρα που δεν είχα κάτι να κάνω θα πιούμε καφεδάκι;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...