Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ο δικός μου πάλι έτσι είναι με το γιο! Ειδικά κορίτσια όταν κάνω ότι του μιλάει ο γιός μας από την κοιλιά γελάνε μέχρι και τα αυτιά του. Σήμερα που χτύπησε το θυρετηλέφωνο πήγα και του άνοιξα και του μίλησα κανονικά και το απογευμα μου έκανε παράπονα γιατί δεν απάντησε ο "γιός" του και μου είπε να μην ξανασυμβεί. Απλά σηκώνω το θυροτηλέφωνο και με παιδική φωνή του λέω μπαμπά μπαμπά ήρθες; ή άντε μπαμπά γιατί άργησες; Και τρελάινεται! Χαζομπαμπάδες παιδί μου

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχχχχ το αλλο να γελασετε.....περναμε κι απ τα mothercare με το που μπαινω βλεπω στρωμενη την προικα του μικι παω απο πανω και του λεω κοιτα.....ουτε που κοιταξε προχωρησε και πηγε 3 κουνιες ποιο περα που ηταν της μινι και να μου λεει αχ κοιτα τι ομορφη που ειναι και να ρωταει την πωλητρια ''η κουνουπιερα ποια ειναι??τι αλλο εχετε για το δωματιο σε αυτο το σχεδιο???''

μπαινοντας στο αυτοκινητο του λεω καλα του μικι δεν την κοιταξες καν....την ειδα λεει μια μπλε ηταν....:evil::evil:και οχι τιποτ αλλο με χει κανει να αποκτω αδυναμια στον γιο μου ποιααααα εγω??????αλλα σκεφτομαι η κοντεσσα θα εχει οτι ζητησει αλλα και οτι δεν ζητησει ο χαζομπαμπας θα της το παιρνει αν ειμαι κι εγω ετσι το αγορακι μου θα ειναι παραπονεμενο:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κατσε να γεννηθουν και θα σου πω εγω πως θα ειστε και οι δυο...

μαρμιν και γω ετσι του λεω...και δεν φευγει απο το σπιτι αν δεν με φιλησει και δεν δωσει κ φιλη στον ανεστη!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

βλεπετε τις νεες σειρες στην νετ???σημερα εχει επειγοντως στην μαμη. μια φορα το ειδα...ηταν λιγο αδιαφορο αλλα πιστευω οτι πρεπει να δεις 2- 3 επεισοδια για να καταλαβεις τι γινεται...τι σκ@τ@ πολυβραβευμενες σειρες...

28xYp3.png

χαχαχχαχα Καντυ ειναι απιστευτος!!!γελασα με την ψυχη μου...τι δικαιολογια Παναγια μου...

ωραια τα αποτελεσματα σας...για να μην λεει ο γιατρος κοριτσι θα ειναι...αν ηταν αγορι κατι θα κρεμοταν...εγω απορω πως δεν τα μπερδευουν οταν ειναι 2...αληθεια απο κιλα πως πηγες???κοριτσια λετε ναπηρα λιγα που πηρα μονο 2 μεχρι στιγμης???το ακουω συχνα τελευταια...

μαρτζι καληνυχτα!!!

χαχα το καθενα ειναι στην θεση του.......το αγορακι ειναι κατω χαμηλα ποιο χαμηλα δεν εχει:oops::oops:εκει που ξυριστηκα δηλαδη(αααα τελικα ξυριστηκα)

το κοριτσακι ειναι ψηλα στον αφαλο μου και ισως και λιγο ποιο πανω!!!!

απο κιλα δεν εχω παρει κανενα ειχα παρει στην εξωσωματικη 6 εχασα 4-5 και απο τοτε ειμαι σταθερη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

αχχχχ το αλλο να γελασετε.....περναμε κι απ τα mothercare με το που μπαινω βλεπω στρωμενη την προικα του μικι παω απο πανω και του λεω κοιτα.....ουτε που κοιταξε προχωρησε και πηγε 3 κουνιες ποιο περα που ηταν της μινι και να μου λεει αχ κοιτα τι ομορφη που ειναι και να ρωταει την πωλητρια ''η κουνουπιερα ποια ειναι??τι αλλο εχετε για το δωματιο σε αυτο το σχεδιο???''

μπαινοντας στο αυτοκινητο του λεω καλα του μικι δεν την κοιταξες καν....την ειδα λεει μια μπλε ηταν....:evil::evil:και οχι τιποτ αλλο με χει κανει να αποκτω αδυναμια στον γιο μου ποιααααα εγω??????αλλα σκεφτομαι η κοντεσσα θα εχει οτι ζητησει αλλα και οτι δεν ζητησει ο χαζομπαμπας θα της το παιρνει αν ειμαι κι εγω ετσι το αγορακι μου θα ειναι παραπονεμενο:cry::cry:

Χχαχαχαχαχαχαχα απλά δέν υπάρχει δέν έχω λόγια!!!Σάν τον άντρα μου πρίν το Β επιπέδου που είχαμε υποψία για κορίτσι ήθελε να βάψει το δωμάτιο φούξια και βιαζόταν κιόλας και όταν άκουσε γιός έχασε το χρώμα του αλλά τώρα που το εμπέδωσε κάνει σχέδια για το καλοκαίρι θα πάρει τηλεκατευθυνομενο σκαφάκι........:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ουτε εμενα με μαλωνει που πηρα 2. μονο μου λεειι να τρωω κρεας κ ψιαρια...ειχα πει θα παρω και φις στικς και το ξεχασα...την πεμπτη!!!

28xYp3.png

ααα δεν εχω κατι συνταρακτικο γι αυτο ειπα να ασχοληθω με τα δικα σας πρωτα χαχαχα!!!!!!

κατ αρχην ο αματοκριτης μου πηγε 33 απο 34 που ηταν τον περασμενο μηνα!!!μου αυξησε το σιδηρο σε 2 την ημερα!!!!

καναμε υπερυχο τα μωρακια μου ειναι καλα!!!!!το ενα ειπε πως ειναι αγορακι!!!!το αλλο ειπε πως δεν βλεπει να ειναι αγορακι!!!!!στην β επιπεδου λεει θα το σιγουρεψουμε!!!

ο αντρας μου μονο που δεν εφυγε απο το νοσοκομειο απο τα νευρα το....το τι ειπε το στομα του δεν λεγεται να εχει κατεβασει τα μουτρα και να λεει

''βοϊδα πηγαμε βοϊδα φευγουμε''εγω να του λεω οτι ειναι κοριτσι κι αυτος να λεει που το ξερεις αφου δεν ειπε σιγουρα....μετα να λεει ''τι τον αλλο μηνα γιατρε???τον αλλο μηνα θα γεννησει θα το δουμε ετσι κι αλλιως''μετα να μου λεει ''δεν το περιμενα στις μερες μας να φτασουμε στη γεννα για να δουμε το φυλο''να μου εχει σπασει τα νευρα...να του λεω καλα τον επομενο μηνα που θα το δουμε σιγουρα τι θα κανεις μετα δεν θα ξαναερθεις σε υπερυχο αφου θα εχεις μαθει το φυλο δεν υπαρχει λογος να ξαναπαμε σε γιατρο.....αφηστε που πηγαμε στα jumbo και οτι κοριτσιστικο υπηρχε μου το εδειχνε να παρουμε κι αυτο να παρουμε κι εκεινο του λεω καποια στιγμη ''ακου να σου πω εγω θα παρω και για τον γιο μου πραγματα ας εχει και κατι γαλαζιο η κοντεσα σου δεν θα παθει και τιποτα''και οσο θυμαμαι παλιοτερα που ελεγα αν μεινω εγκυος και μου πει ο γιατρος πως ειναι αγορι να ξερεις πως δεν ξερω πως θα αντιδρασω σιγουρα δεν θα ειναι καλη η αντιδραση μου και να μου λεει δεν εισαι σοβαρη εγω παρακαλαω να κανω αγορι........εεεε και τωρα αλλα νταλλων!!!!

μετα πηγαμε και στον ενδοκρινολογο ο θυροειδης μου πολυ καλα θα ξανακανω μια εξετασει τον επομενο μηνα και θα τον παρω τηλ

η καμπυλη μου φυσιολογικοτατη αλλα παρ ολα αυτα να μην τρωω απολυτως τιποτα που εχει ζαχαρη:cry::cry:γιατι απο την 24 εβδομαδα και μετα μπορει να ανεβει τοτε λεει μπορει να αλλαζει απο εβδομαδα σε εβδομαδα οποτε προληπτικα να προσεχω απο τωρα!!!!!:cry::cry:μου ειπε το τελευταιο 3μηνο να κανω καθε μηνα την 3ωρη καμπυλη για να ειμαστε σιγουροι:shock::shock:

αυτα ηταν τα νεα μου!!!!

λογικα θα ειναι κοριτσακι και θα πραγματοποιηθει η επιθυμια και του αντρα σου!!!

πολυ γελιο παντως :D :D

να κοιταει μονο ροζ προικες???χαχαχα!!!!

Ναι τσέρρυ κι εμάς μας φιλάει αλλά τον φιλάει και ο γιος μας! Ακουμπάω την κοιλιά μου στο μέτωπο του ή στα μάγουλα και λέω ματσ και τρελαίνεται.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...