Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Α, δεν το πιστεύω ότι μπήκες, έκατσες να διαβάσεις τόσες σελίδες, σχολίασες κιόλας και δεν μας έχεις γράψει τα νέα σου!!!!Κάντυ, διορθώσου, λέμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καντυ, ελπίζω να γράφεις.....

Μαρμιν, τι τυχερή που είσαι. Ετσι ήθελα να είναι ο άντρας μου. Να έρχεται και να ζητάει συγγνώμη.....Αλλά πού......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ααα δεν εχω κατι συνταρακτικο γι αυτο ειπα να ασχοληθω με τα δικα σας πρωτα χαχαχα!!!!!!

κατ αρχην ο αματοκριτης μου πηγε 33 απο 34 που ηταν τον περασμενο μηνα!!!μου αυξησε το σιδηρο σε 2 την ημερα!!!!

καναμε υπερυχο τα μωρακια μου ειναι καλα!!!!!το ενα ειπε πως ειναι αγορακι!!!!το αλλο ειπε πως δεν βλεπει να ειναι αγορακι!!!!!στην β επιπεδου λεει θα το σιγουρεψουμε!!!

ο αντρας μου μονο που δεν εφυγε απο το νοσοκομειο απο τα νευρα το....το τι ειπε το στομα του δεν λεγεται να εχει κατεβασει τα μουτρα και να λεει

''βοϊδα πηγαμε βοϊδα φευγουμε''εγω να του λεω οτι ειναι κοριτσι κι αυτος να λεει που το ξερεις αφου δεν ειπε σιγουρα....μετα να λεει ''τι τον αλλο μηνα γιατρε???τον αλλο μηνα θα γεννησει θα το δουμε ετσι κι αλλιως''μετα να μου λεει ''δεν το περιμενα στις μερες μας να φτασουμε στη γεννα για να δουμε το φυλο''να μου εχει σπασει τα νευρα...να του λεω καλα τον επομενο μηνα που θα το δουμε σιγουρα τι θα κανεις μετα δεν θα ξαναερθεις σε υπερυχο αφου θα εχεις μαθει το φυλο δεν υπαρχει λογος να ξαναπαμε σε γιατρο.....αφηστε που πηγαμε στα jumbo και οτι κοριτσιστικο υπηρχε μου το εδειχνε να παρουμε κι αυτο να παρουμε κι εκεινο του λεω καποια στιγμη ''ακου να σου πω εγω θα παρω και για τον γιο μου πραγματα ας εχει και κατι γαλαζιο η κοντεσα σου δεν θα παθει και τιποτα''και οσο θυμαμαι παλιοτερα που ελεγα αν μεινω εγκυος και μου πει ο γιατρος πως ειναι αγορι να ξερεις πως δεν ξερω πως θα αντιδρασω σιγουρα δεν θα ειναι καλη η αντιδραση μου και να μου λεει δεν εισαι σοβαρη εγω παρακαλαω να κανω αγορι........εεεε και τωρα αλλα νταλλων!!!!

μετα πηγαμε και στον ενδοκρινολογο ο θυροειδης μου πολυ καλα θα ξανακανω μια εξετασει τον επομενο μηνα και θα τον παρω τηλ

η καμπυλη μου φυσιολογικοτατη αλλα παρ ολα αυτα να μην τρωω απολυτως τιποτα που εχει ζαχαρη:cry::cry:γιατι απο την 24 εβδομαδα και μετα μπορει να ανεβει τοτε λεει μπορει να αλλαζει απο εβδομαδα σε εβδομαδα οποτε προληπτικα να προσεχω απο τωρα!!!!!:cry::cry:μου ειπε το τελευταιο 3μηνο να κανω καθε μηνα την 3ωρη καμπυλη για να ειμαστε σιγουροι:shock::shock:

αυτα ηταν τα νεα μου!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καντυ, ελπίζω να γράφεις.....

Μαρμιν, τι τυχερή που είσαι. Ετσι ήθελα να είναι ο άντρας μου. Να έρχεται και να ζητάει συγγνώμη.....Αλλά πού......

Κάντυ κι εγώ αυτό ελπίζω. Όντως Μάρτζι είμαι πολύ τυχερή γιατί σκέψου ότι ειδικά τώρα που είμαι έγκυος καμιά φορά πρέπει να αντιδράσω πχ με ένταση 5 με άριστα το 10 κι εγώ το πάω 20 και ενώ ξέρω ότι έχω άδικο δε σταματάω και μετά μουλαρώνω κι όλας και πηγαίνω και ξαπλώνω στο παιδικό αλλά πάντα έρχεται και με καλοπιάνει και με φιλάει και μου λέει έλα κοριτσάκι μου στο κρεβάτι μας. Βέβαια ίσως νιώθει κι αυτός ένοχος που με νευρίασε όντας έγκυος και ας το παρακάνω εγώ. Και παλιότερα που δεν ήμουν εγκυος μέχρι και αγκαλιά με έπαιρνε για να με πάει στο κρεβατάκι μας.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ααα δεν εχω κατι συνταρακτικο γι αυτο ειπα να ασχοληθω με τα δικα σας πρωτα χαχαχα!!!!!!

κατ αρχην ο αματοκριτης μου πηγε 33 απο 34 που ηταν τον περασμενο μηνα!!!μου αυξησε το σιδηρο σε 2 την ημερα!!!!

καναμε υπερυχο τα μωρακια μου ειναι καλα!!!!!το ενα ειπε πως ειναι αγορακι!!!!το αλλο ειπε πως δεν βλεπει να ειναι αγορακι!!!!!στην β επιπεδου λεει θα το σιγουρεψουμε!!!

ο αντρας μου μονο που δεν εφυγε απο το νοσοκομειο απο τα νευρα το....το τι ειπε το στομα του δεν λεγεται να εχει κατεβασει τα μουτρα και να λεει

''βοϊδα πηγαμε βοϊδα φευγουμε''εγω να του λεω οτι ειναι κοριτσι κι αυτος να λεει που το ξερεις αφου δεν ειπε σιγουρα....μετα να λεει ''τι τον αλλο μηνα γιατρε???τον αλλο μηνα θα γεννησει θα το δουμε ετσι κι αλλιως''μετα να μου λεει ''δεν το περιμενα στις μερες μας να φτασουμε στη γεννα για να δουμε το φυλο''να μου εχει σπασει τα νευρα...να του λεω καλα τον επομενο μηνα που θα το δουμε σιγουρα τι θα κανεις μετα δεν θα ξαναερθεις σε υπερυχο αφου θα εχεις μαθει το φυλο δεν υπαρχει λογος να ξαναπαμε σε γιατρο.....αφηστε που πηγαμε στα jumbo και οτι κοριτσιστικο υπηρχε μου το εδειχνε να παρουμε κι αυτο να παρουμε κι εκεινο του λεω καποια στιγμη ''ακου να σου πω εγω θα παρω και για τον γιο μου πραγματα ας εχει και κατι γαλαζιο η κοντεσα σου δεν θα παθει και τιποτα''και οσο θυμαμαι παλιοτερα που ελεγα αν μεινω εγκυος και μου πει ο γιατρος πως ειναι αγορι να ξερεις πως δεν ξερω πως θα αντιδρασω σιγουρα δεν θα ειναι καλη η αντιδραση μου και να μου λεει δεν εισαι σοβαρη εγω παρακαλαω να κανω αγορι........εεεε και τωρα αλλα νταλλων!!!!

μετα πηγαμε και στον ενδοκρινολογο ο θυροειδης μου πολυ καλα θα ξανακανω μια εξετασει τον επομενο μηνα και θα τον παρω τηλ

η καμπυλη μου φυσιολογικοτατη αλλα παρ ολα αυτα να μην τρωω απολυτως τιποτα που εχει ζαχαρη:cry::cry:γιατι απο την 24 εβδομαδα και μετα μπορει να ανεβει τοτε λεει μπορει να αλλαζει απο εβδομαδα σε εβδομαδα οποτε προληπτικα να προσεχω απο τωρα!!!!!:cry::cry:μου ειπε το τελευταιο 3μηνο να κανω καθε μηνα την 3ωρη καμπυλη για να ειμαστε σιγουροι:shock::shock:

αυτα ηταν τα νεα μου!!!!

Κάντυ ο άντρας σου φοβερός με έκανε και γέλασα. Έχει καημό ο καημένος. Άντε μακάρι τουλάχιστον στη β΄ επιπέδου να τα δείτε σίγουρα γιατί θα σκάσει! Φαντάζεστε να ζούσαμε τότε που δεν τα έβλεπαν;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Ωραία νέα! Αφού δεν βλέπει φύλο στο άλλο, είναι σίγουρα κορίτσι! Αλλιώς θα έβλεπε......

Ουφ! τώρα μπορώ να βγω. Πάω να κάνω μπανάκι και θα ξαπλώσω. Είμαι λιώμα. Δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι με το παρατράγουδο που έχω και χθες το βράδυ έκανα τόσες διδρομές στην τουαλέτα που ζήτημα να κοιμήθηκα 5 ώρες σύνολο. Σας φιλώ. Ματς, μουτσ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

γενικα και οι 2 ηταν πολυ ευχαριστημενοι...και ο γιατρουλης μου μου ειπε μπραβο εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις κανενα προβλημα ειμαι σιγουρος πως ολα θα πανε καλα!!!αλλα και ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως οι εξετασεις μου δειχνουν πως μεχρι τωρα υα εχω παει παρα πολυ καλα και το πιθανοτερο ειναι να συνεχησω ετσι μεχρι το τελος!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Ωραία νέα! Αφού δεν βλέπει φύλο στο άλλο, είναι σίγουρα κορίτσι! Αλλιώς θα έβλεπε......

Ουφ! τώρα μπορώ να βγω. Πάω να κάνω μπανάκι και θα ξαπλώσω. Είμαι λιώμα. Δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι με το παρατράγουδο που έχω και χθες το βράδυ έκανα τόσες διδρομές στην τουαλέτα που ζήτημα να κοιμήθηκα 5 ώρες σύνολο. Σας φιλώ. Ματς, μουτσ

φιλακια ΜΑΡΤΖΙ καλη ξεκουραση!!!και μην σκας για κανεναν ριχτου κιολας καμια ωρα στο ασχετο πως θελεις κοριτσι για να βγαλεις το ονομα της μαμας σου!!!!εκει θα σκασει μπαμ θα κανει!!!!χαχαχαχαχα δεν εχει σημασια που δεν το σκεφτεσαι καν αυτος θα μεινει με τον φοβο!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

γενικα και οι 2 ηταν πολυ ευχαριστημενοι...και ο γιατρουλης μου μου ειπε μπραβο εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις κανενα προβλημα ειμαι σιγουρος πως ολα θα πανε καλα!!!αλλα και ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως οι εξετασεις μου δειχνουν πως μεχρι τωρα υα εχω παει παρα πολυ καλα και το πιθανοτερο ειναι να συνεχησω ετσι μεχρι το τελος!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά!!!Όσο για τον άντρα σου όλα τα λεφτά χαχχαχαχα!!!Ότι και να είναι θα τα αγαπάτε μέχρι σκασμού!!!;););)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κάντυ ο άντρας σου φοβερός με έκανε και γέλασα. Έχει καημό ο καημένος. Άντε μακάρι τουλάχιστον στη β΄ επιπέδου να τα δείτε σίγουρα γιατί θα σκάσει! Φαντάζεστε να ζούσαμε τότε που δεν τα έβλεπαν;

και οταν τον πειραζω και του λεω κοριτσοπατερα και δεν περιμενα να κανεις ετσι ηπειρωτης και να θελεις σωνει και καλα κοριτσι τι μου λεει????? εγω δεν θελω κοριτσι απλα επειδη εχουμε ταξει της μαμας σου να βγαλουμε το ονομα της για να μην στεναχωρηθει το λεω!!!ωωωχχχχ Παναγια μου λεω τι βρηκε για δικαιολογια!!!!!εισαι με τα καλα σου του λεω γιατι ψαχνεις χαζες δικαιολογιες πες στα ισα ''θελω κορη''παραδεξου το οτι εισαι χεσμενος και μονο στην υποψια οτι θα κανεις κοριτσι'' οχι οχι λεει και χαζογελαει

qWD1p2.png

xdgMp2.png

χαχαχχαχα Καντυ ειναι απιστευτος!!!γελασα με την ψυχη μου...τι δικαιολογια Παναγια μου...

ωραια τα αποτελεσματα σας...για να μην λεει ο γιατρος κοριτσι θα ειναι...αν ηταν αγορι κατι θα κρεμοταν...εγω απορω πως δεν τα μπερδευουν οταν ειναι 2...αληθεια απο κιλα πως πηγες???κοριτσια λετε ναπηρα λιγα που πηρα μονο 2 μεχρι στιγμης???το ακουω συχνα τελευταια...

μαρτζι καληνυχτα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...