Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aggelikaki θα πας προβολή - μεγένθυση και δοκίμασε πρώτα την επαναφορά και αν όχι τότε την εστίαση. (αν είσαι από μοτζίλα είναι επάνω επάνω εκεί που λεει αρχείο κτλ)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αν εχεις και ωραια νυχια...εγω μια ζωη τα ετρωγα κ τωρα ειναι μαλακα δεν αντεχουν καθολου. τωρα με την εγκυμοσυνη μονο μπορω και τα μακραινω λιγο. και ειναι και οτι να ναι σχημα. αλλα ετσι αλλα αλλιως...γι αυτο κιολας δεν μπορω να ασχοληθω γιατι θελωουν λιμαρισμα και βαριεμαι οσο τιπορα αλλο...

Εγώ δέν τα έχω δαγκώσει ποτέ τα νύχια μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Πού είναι αυτή η Κάντυ;;;

Τσέρυ, δεν βγήκα για να τον κυνηγήσω, αλλά για να φάω. Μετά είδα λίγο τηλεόραση, τσαντιστηκα με όλες τις μπούρδες που είδα και τώρα είπα να ξαναμπώ.....

Καναμε μια κουβέντα με τον άντρα μου, εγώ έλεγα δηλαδή κι αυτός έκανε πως άκουγε....Του είπα πως δεν είναι σωστό να με φορτίζει κάθε τρεις και λίγο με τις εμμονές του και να πάψει....Μού έκανε κάποια παράπονα για τη μάνα μου, του έκανα κι εγώ για τη δική του ( από αντίδραση κυρίως, όχι ότι με ενοχλέι η γυναίκα). Εντάξει, τον καταλαβαίνω ότι μπορεί να πιέζεται, αλλά να βρίσκει ηλίθιες δικαιολογίες για να κάνει παράπονα, ε! αυτό πάει πολύ.......Τεσπα, δεν ασχολούμαι άλλο για να μην συγχύζομαι....

Μαρία, η διαγνωστική υστεροσκόπηση δεν θέλει νάρκωση, ούτε καν μέθη. Πας, σου την κάνει ο γιατρός και βλέπει αν υπάρχει κάτι ή όχι. Μετά κανονίζετε την επέμβαση και παίρνεις νάρκωση ή μέθη. Μόνο δηλαδή αν γίνει επεμβατική....Εγώ έχω κάνει μέχρι στιγμής 3 διαγνωστικές υστεροσκοπήσεις και 2 επεμβατικές! Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη γυναίκα στον κόσμο που να έχει κάνει τόσες.....Στην 3η διαγνωστική χωρίς μέθη με το πού μπήκε μέσα το υστεροσκόπιο λύθηκε και μία σύμφυση που είχα! Μετά πονουσα σαν να είχα περίοδο!

Αγγελικάκι, απαράδεκτος και ο δικός σου. Μπράβο που το χειρίζεσαι έτσι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια τώρα γύρισα κι εγώ αλλά πρόλαβα και σας διάβασα.

Καταρχήν να σας πω ότι οι εξετάσεις μου ήταν σούπερ (αίματος και ούρων) και μάλιστα ο αιματοκρίτης έφτασε στα 34 (από 29 στις 30 Σεπτεμβρίου).

Λιλιτάκι καλά διάβασα;:shock: Δεν έχεις σίδερο σήμερα; Πώς αντέχεις; Πάνε να σιδερώσεις καμιάς γειτόνισσας:P

Κοριτσάκια που έχετε πρόβλημα με τους άντρες σας καταρχήν κουράγιο και ηρεμία. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά να σκεφτόμαστε πρώτα τα μωράκια μας. Επίσης ένα πράγμα μόνο θα πω μην πάρετε καμια απόφαση τώρα που είστε έγκυες ή λεχώνες αργότερα περιμένετε να πάνε οι ορμόνες στη θέση τους. Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις γνώμες των κοριτσιών. Επίσης Νενα με τίποτα μη δεχτείς ξανά να είσαι στο αμάξι ενώ καπνίζει και τρέχει. Εμένα μια φορά στο δρόμο για Ν. Μουδανιά το πάτησε λίγο πάνω από 120 και γενικώς πήγαινε συχνά με 120 και του λέω μην περιμένεις να πάμε στο πανηγύρι το Σεπτέμβρη. Επειδή ήταν πίσω η μαμά μου δεν μπορούσα να του φωνάξω γιατί δεν ήθελα να ακούω και εκείνη αλλά του το ψιθύρισα και μετά ηρέμησε. Και στην επιστροφή πήγαινε με 100. Γενικώς είναι πολύ προσεχτικός αλλά με το γκάζι έχουμε ενα θέμα οπότε δεν ξεχνιόμαστε. Για τσιγάρο στο αμάξι ούτε λόγος. Ούτε στο σπίτι δίπλα στο παράθυρο αλλά έξω ειδικά από τότε που βάψαμε. Κανα δυο φορές με ρώτησε αν μπορεί να καθίσει δίπλα στο παράθυρο αλλά του έβαλα τις φωνές θύμωσε βέβαια αλλά η αρχή είναι το ήμιση του παντός από τότε δε ρωτάει ξανά.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τώρα γύρισα κι εγώ αλλά πρόλαβα και σας διάβασα.

Καταρχήν να σας πω ότι οι εξετάσεις μου ήταν σούπερ (αίματος και ούρων) και μάλιστα ο αιματοκρίτης έφτασε στα 34 (από 29 στις 30 Σεπτεμβρίου).

Λιλιτάκι καλά διάβασα;:shock: Δεν έχεις σίδερο σήμερα; Πώς αντέχεις; Πάνε να σιδερώσεις καμιάς γειτόνισσας:P

Κοριτσάκια που έχετε πρόβλημα με τους άντρες σας καταρχήν κουράγιο και ηρεμία. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά να σκεφτόμαστε πρώτα τα μωράκια μας. Επίσης ένα πράγμα μόνο θα πω μην πάρετε καμια απόφαση τώρα που είστε έγκυες ή λεχώνες αργότερα περιμένετε να πάνε οι ορμόνες στη θέση τους. Μέχρι τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τις γνώμες των κοριτσιών. Επίσης Νενα με τίποτα μη δεχτείς ξανά να είσαι στο αμάξι ενώ καπνίζει και τρέχει. Εμένα μια φορά στο δρόμο για Ν. Μουδανιά το πάτησε λίγο πάνω από 120 και γενικώς πήγαινε συχνά με 120 και του λέω μην περιμένεις να πάμε στο πανηγύρι το Σεπτέμβρη. Επειδή ήταν πίσω η μαμά μου δεν μπορούσα να του φωνάξω γιατί δεν ήθελα να ακούω και εκείνη αλλά του το ψιθύρισα και μετά ηρέμησε. Και στην επιστροφή πήγαινε με 100. Γενικώς είναι πολύ προσεχτικός αλλά με το γκάζι έχουμε ενα θέμα οπότε δεν ξεχνιόμαστε. Για τσιγάρο στο αμάξι ούτε λόγος. Ούτε στο σπίτι δίπλα στο παράθυρο αλλά έξω ειδικά από τότε που βάψαμε. Κανα δυο φορές με ρώτησε αν μπορεί να καθίσει δίπλα στο παράθυρο αλλά του έβαλα τις φωνές θύμωσε βέβαια αλλά η αρχή είναι το ήμιση του παντός από τότε δε ρωτάει ξανά.

Ναι marmin τίποτα σήμερα τεμπέλιασα.....:tongue::tongue::tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

δεν σας πιστευω!!!!!γραψατε 4 σελιδες απο τις 11 και μετα που εφυγα???και αλλες μερες καθομαι εδω μεσα μονη μου και ξαναδιαβαζω τα ιδια για να περασει η ωρα μου!!!!!!

μου βγηκαν τα ματια 40 λεπτα διαβαζω!!!!

ΝΕΝΑ ημουν σιγουρη για τα αποτελεσματα;)κι εμενα η ηλεκτροφορηση δεν βγηκε ποτε γιατι ειχα σιδηροπαινικη αναιμια αλλα αφου δεν εχει ο αντρας μου δεν την επανελαβα ποτε!!!!!

δεν πιστευω αυτα που διαβαζω:shock::shock:καπνιζει μπροστα σου??και εσυ τι κανεις?????θα του το ειχα βαλει στον κ@λο:evil:αναμενο κιολας!!!!κι εγω μεχρι περυσι τα ειχα αναλβει ολα μα ολα ομως ουτε που πληρωνουμε τον καθε λογαριασμο δεν ηξερε.....απο τοτε ομως που εντοπισαμε το προβλημα μας και εγω ετρεχα με γιατρους εξετασεις θεραπειες και επειδη ζουσε στον κοσμο του και δεν ειχε ασχοληθει με τιποτα μεχρι τα χαπιαστο στομα του εδινα εεεεε ειπα τελος πρεπει με κατι να ασχοληθει κι αυτος!!!οτι εχοταν το κολουσα στο ψυγειο δεν ασχοληθηκα ποτε ξανα και εχει τωρα καποιους μηνες που εχει αναλαβει τους λογαριασμους!!!!

τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μπορω να πω με βοηθαει τον τελευταιο μηνα γιατι πριν ζουσε στον κοσμο του:idea:

καλα εκανες και του ειπες να μεινει στους δικους του!!!!κι εγω θεωρω πως αν δεν κανεις κατι δραστικο δεν θα διορθωθει:cool:

ΜΑΡΤΖΙ για τον δικο σου τι να πω:rolleyes::rolleyes:στειλτον κι εσυ στους δικους του και πες του εδω ειναι οι γονεις μου που μου προσφερουν τα παντα ακομα και το σπιτι που ζεις αν δεν σου αρεσει φυγε!!!

ΜΑΡΑΚΙ σκεψου αν αξιζει με τοσο χαμηλο ποσοστο που δινουν στην σπερματεγχυση αν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα;)

οι υπολοιπες δεν εχετε καποιο προβλημα γι αυτο συγχωρεστε με που δεν θα σας σχολιασω ξεχωριστα την καθεμια:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Άχ κορίτσια έχω βάλει δυνατά μουσική και το πισπιρίγκι μου χορεύει σάν τρελλό χαχαχχα πάει με το ρυθμό θα με τρελάνει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εντάξει εγώ δεν έχω παράπονο ο δικός μου από τη μέρα που μάθαμε ότι είμαι έγκυος συμμορφώθηκε σε όλα ειδικά στο τσιγάρο έβγαινε στο μπαλκόνι. Απλά επειδή μας βρήκε το καλοκαίρι καθόταν δίπλα στο παράθυρο καμια φορά που έβλεπε ειδήσεις ή αγώνα και φυσούσε έξω. Από τον Αύγουστο όμως που βάψαμε το σπίτι βρήκα ευκαιρία και του το έκοψα και αυτό. Επίσης δουλειές έχει λίγο καιρό που άρχισα να κάνω. Ειδικά σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Καλά όταν λέω σκούπισμα με απλή σκούπα και μόνο όταν έχει λίγα αλλιώς ηλεκτρική ο σύζυγος. Βέβαια σα ζευγάρι ρίχνουμε κι εμείς κανένα καβγαδάκι αλλά πάντα υποχωρεί εκείνος και έρχεται και με φιλάει φταίει δε φταίει. Και μια φορά που έλεγε και ξανάλεγε κάτι που έβλεπε ότι νευρίαζα και κρατιόμουν στο τέλος του έριξα ένα βρίσιμο και του είπα συγχαρητήρια αυτό που ήθελες το πέτυχες ευχαριστήθηκες τώρα. Με έκανες να νευριάσω και να φωνάζω και μαζί με μένα νευρίασες και το γιο σου συγχαρητήρια και πήγα σε άλλο δωμάτιο. Μετά ήρθε και μου είπε τι είπα βρε κοριτσάκι μου δεν είπα τίποτα κακό. Και του λέω δεν είναι αυτό που είπες αλλά ο τρόπος και ότι ενώ έβλεπες ότι κρατιέμαι να μη νευριάσω συνέχισες και τα κατάφερες τι θες τώρα. Αλλά μετά με έριξε πάλι γιατί μου ζήτησε συγγνώμη και μου έκανε γλύκες. Αχ εμείς οι γυναίκες τι εύκολα που πέφτουμε;);)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

δεν σας πιστευω!!!!!γραψατε 4 σελιδες απο τις 11 και μετα που εφυγα???και αλλες μερες καθομαι εδω μεσα μονη μου και ξαναδιαβαζω τα ιδια για να περασει η ωρα μου!!!!!!

ΝΕΝΑ ημουν σιγουρη για τα αποτελεσματα;)κι εμενα η ηλεκτροφορηση δεν βγηκε ποτε γιατι ειχα σιδηροπαινικη αναιμια αλλα αφου δεν εχει ο αντρας μου δεν την επανελαβα ποτε!!!!!

δεν πιστευω αυτα που διαβαζω:shock::shock:καπνιζει μπροστα σου??και εσυ τι κανεις?????θα του το ειχα βαλει στον κ@λο:evil:αναμενο κιολας!!!!κι εγω μεχρι περυσι τα ειχα αναλβει ολα μα ολα ομως ουτε που πληρωνουμε τον καθε λογαριασμο δεν ηξερε.....απο τοτε ομως που εντοπισαμε το προβλημα μας και εγω ετρεχα με γιατρους εξετασεις θεραπειες και επειδη ζουσε στον κοσμο του και δεν ειχε ασχοληθει με τιποτα μεχρι τα χαπιαστο στομα του εδινα εεεεε ειπα τελος πρεπει με κατι να ασχοληθει κι αυτος!!!οτι εχοταν το κολουσα στο ψυγειο δεν ασχοληθηκα ποτε ξανα και εχει τωρα καποιους μηνες που εχει αναλαβει τους λογαριασμους!!!!

τωρα με την εγκυμοσυνη δεν μπορω να πω με βοηθαει τον τελευταιο μηνα γιατι πριν ζουσε στον κοσμο του:idea:

καλα εκανες και του ειπες να μεινει στους δικους του!!!!κι εγω θεωρω πως αν δεν κανεις κατι δραστικο δεν θα διορθωθει:cool:

ΜΑΡΤΖΙ για τον δικο σου τι να πω:rolleyes::rolleyes:στειλτον κι εσυ στους δικους του και πες του εδω ειναι οι γονεις μου που μου προσφερουν τα παντα ακομα και το σπιτι που ζεις αν δεν σου αρεσει φυγε!!!

ΜΑΡΑΚΙ σκεψου αν αξιζει με τοσο χαμηλο ποσοστο που δινουν στην σπερματεγχυση αν αξιζει να δωσεις τοσα χρηματα;)

οι υπολοιπες δεν εχετε καποιο προβλημα γι αυτο συγχωρεστε με που δεν θα σας σχολιασω ξεχωριστα την καθεμια:oops:

Καλέ πές μας τα δικά σου!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...