Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχα καλημέραααα!!!Και όπως όόόλοι ξέρουμε και εγώ σήμερα αλλάζω εβδομάδα κλείνω την 23η ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!Όλη την νύχτα ο μπέμπης κορίτσια κλώτσαγε τόσο δυνατά που δέν κοιμήθικα καθόλου αλλά απο τη χαρά μου δέν με ένιαξε καθόλου κα ο σύζηγος μαζί μου κρατάγαμε την κοιλιά και γελάγαμε σαν χαζά!!:D:D:D:D:D:D:D

λιλιτακι μου εγω ειμαι μερα νυχτα με το χερι στην κοιλια αν και δεν χρειαζεται να εχω το χερο απο μακρια φαινεται οτι κλωτσαει το νινι μου πεταγεται εξω ολοκληρο το ποδι πηγαινοερχεται η κοιλια μου εγω να φανταστεις πριν ενα δυο μερεςξυπνησα γιατι νομιζα οτι ο αντρας μου με εσπρωξε στην κοιλια αλλα ο αντρας μου κοιμοταν ηταν το μωρακι που κλωτσησε τοσο δυνατα :P

83tdp2.pngcWE4p3.png

Mε πήρε για λίγο ο ύπνος το μεσημέρι.....Μού φάνηκε ότι άκουσα κλάμμα μωρού, ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως τα δωμάτια του σπιτιού μου είναι άδεια.....Σκέφτηκα πως δεν θα γίνω μαμά.....Σηκώθηκα άρον άρον από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω τον άντρα μου και ήρθα στο σαλόνι....Εκλαψα πολύ.....Ακόμη κλαιώ.....Πήρα να κάνω δουλειές. Ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγγάρισα.........Ο άντρας μου κοιμάται ακόμη....Κι εγώ εδω....μόνη....Αχ, δεν αντέχεται όλο αυτό! Δεν θέλω να το ξαναζήσω. Να τελειώσει η μέρα και να τα αφήσω όλα πίσω μου......5 χρόνια ατυχίας σε όλους τους τομείς....Λες και κάποιος μας έφτυσε. Εξωμήτριο, ανεργία διαρκείας, παιδί που δεν έρχεται.....Δε θέλω να σας πρήζω, αλλά δεν έχω πού να τα πω....Στον άντρα μου και στους γονείς μου το παίζω άνετη, πως δεν πειράζει, θα έρθει μόνο του και τέτοιες μπούρδες........Η καρδούλα μου ξέρει όμως τι περνάω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι δεν μας πριζεις καθολου και καλα κανεις και τα λες σε μας!!!!αυτα που λες λιγο πολύ όλες τα βιώνουμε...άλλες σε μεγαλύτερο άλλες σε μικρότερο βαθμό!!!!είναι άσχημες καταστάσεις και κανέναν να μην χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπες με αυτες όμως ξέρεις κάτι...όλα για τους ανθρώπους είναι!έχε εμπιστοσύνη στον Θεό και όλα θα πανε καλά.....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Κρίμα βρε μάρτζι μου αλλά να σου πω κάτι εγώ παρόλ' αυτά πιστεύω πως πολύ μα πολύ σύντομα θα μας πεις πως είσαι έγκυος και δεν το λεω για να σε παρηγορήσω είμαι σίγουρη θα δεις θα γίνει και σε σένα το θαύμα. εγώ να σκεφτείς ότι με τίποτα δεν πίστευα πως θα μείνω έγκυος και όμως έγινε απλά κανά δυο μήνες πριν άρχισα να είμαι αισιόδοξη και να νιώθω ότι θα το πετύχουμε το ίδιο ακριβώς νιώθω και τώρα για σένα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μαρτζι δεν μας πριζεις καθολου και καλα κανεις και τα λες σε μας!!!!αυτα που λες λιγο πολύ όλες τα βιώνουμε...άλλες σε μεγαλύτερο άλλες σε μικρότερο βαθμό!!!!είναι άσχημες καταστάσεις και κανέναν να μην χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπες με αυτες όμως ξέρεις κάτι...όλα για τους ανθρώπους είναι!έχε εμπιστοσύνη στον Θεό και όλα θα πανε καλά.....[/QUOTE]

Περισσότερο από όλα με στενοχωρεί που χάνω την πίστη μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κρίμα βρε μάρτζι μου αλλά να σου πω κάτι εγώ παρόλ' αυτά πιστεύω πως πολύ μα πολύ σύντομα θα μας πεις πως είσαι έγκυος και δεν το λεω για να σε παρηγορήσω είμαι σίγουρη θα δεις θα γίνει και σε σένα το θαύμα. εγώ να σκεφτείς ότι με τίποτα δεν πίστευα πως θα μείνω έγκυος και όμως έγινε απλά κανά δυο μήνες πριν άρχισα να είμαι αισιόδοξη και να νιώθω ότι θα το πετύχουμε το ίδιο ακριβώς νιώθω και τώρα για σένα!

Πώς να μείνω έγκυος μόνη μου; Εδώ δεν τα κατάφερα με έτοιμα γονιμοποιημήνα ωάρια.............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

margi για όλες μας έχει σκεφτει ο θεος,κλαψε ,πονεσε και ξανασηκω.σιγουρα θα κανεις μωρακι,απλα δεν ξερεις το ποτε. μην απογοητευεσαι,μη κανεις κακο στον ευατο σου,για αλλες ειναι πιο ευκολο και για άλλες πιο δυσκολο,αλλα στο τελος όλες μας τα καταφερνουμε.μη χανεις τη πιστη σου,σκεψου αισιοδοξα και θα γινει,μπορει να σαι και συ τυχερη σαν την νενα μας και να τα καταφερετε απο μονοι σς μαζι με τον αντρουλι σου.

Μαρτζι σκεψου ότι αυτό που βιώνεις εσυ το ζούμε όλες μας. Παρε εμενα για παραδειγμα από τον Απριλιο χαίρομαι με τα ψιχουλα που μας πεταξανε απο τη δουλεια οτι παιρνουμε μεταθεση και έρχονται εχτες και απλά μας ανακοινωσανε ότι ειπαμε ξείπαμε και οι μεταθεσεις είναι παρανομες. Από χτες ειμαι του θανατά. Κλαίω σηκώνομαι κλαιω σηκώνομαι. Ο αντρας μου εχει τρομαξει. Και αυτος άνεργος εδω και 1 χρόνο και να μην μπορούμε να ξεκολλησουμε από αυτη τη πολη. Μου ήρθαν τα πάνω κάτω. Οσο για το παιδι ειχαμε πει να ηρεμησουμε και απο Σεπτεμβριο θα βαλουμε μπροστα. Τώρα με τι κουραγιο να το κάνω? Δεν έχω δυναμεις. Δεν εχω πως να το αντιμετωπίσω γιατι δεν εξαρταται από μενα. ΑΠΛΑ.

Είμαστε όλοι το ιδιο. Αλλες με λιγοτερα βάσανα άλλες με περισσότερα. Πάρε κουραγιο από αυτό.

Αν θελεις απο αυριο θα μαι Γιάννενα και γω. Αν θελεις να βγούμε για έναν καφέ. Η μια καταλαβαίνει την άλλη.

Υ.Γ Περιοδος δεν μου ήρθε ακόμη. Που να ρθει βεβαια με τόσο κλάμααααααααα!

Mε πήρε για λίγο ο ύπνος το μεσημέρι.....Μού φάνηκε ότι άκουσα κλάμμα μωρού, ξύπνησα και συνειδητοποίησα πως τα δωμάτια του σπιτιού μου είναι άδεια.....Σκέφτηκα πως δεν θα γίνω μαμά.....Σηκώθηκα άρον άρον από το κρεβάτι για να μην ξυπνήσω τον άντρα μου και ήρθα στο σαλόνι....Εκλαψα πολύ.....Ακόμη κλαιώ.....Πήρα να κάνω δουλειές. Ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγγάρισα.........Ο άντρας μου κοιμάται ακόμη....Κι εγώ εδω....μόνη....Αχ, δεν αντέχεται όλο αυτό! Δεν θέλω να το ξαναζήσω. Να τελειώσει η μέρα και να τα αφήσω όλα πίσω μου......5 χρόνια ατυχίας σε όλους τους τομείς....Λες και κάποιος μας έφτυσε. Εξωμήτριο, ανεργία διαρκείας, παιδί που δεν έρχεται.....Δε θέλω να σας πρήζω, αλλά δεν έχω πού να τα πω....Στον άντρα μου και στους γονείς μου το παίζω άνετη, πως δεν πειράζει, θα έρθει μόνο του και τέτοιες μπούρδες........Η καρδούλα μου ξέρει όμως τι περνάω.

μαργκι μου πολυ λυπαμαι χαρα μου κλαψε να ξεθυμανεις καλο θα σου κανει αλλα μην χανεις την πιστη σου!!!θα γινεις μανουλα αυτο να σκεφτεσαι και το σπιτι σου δεν θα ειναι πια αδειο θα γεμισει με γελια και χαρες!!!μην χανεις την πιστη σου ομως να προσευχεσαι συνεχεια και εκει που δεν θα το περιμενεις θα δεις οτι θα εχεις καθυστερηση και θα εισαι εγκυουλα...μην ξεχνας πως ο οργανισμος σου θα ειναι επηρεασμενος απο τα φαρμακα και τις ορμονες για τους επομενους 2-3 μηνες οποτε εκμεταλευσου το;)

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Α, ρε κορίτσια! Ευχαρσιτώ για τα καλά σας λόγια. Χασαμε την μπάλα σήμερα με τον άντρα μου και αν σας πω τι έκανε, θα φρίξετε! Κλαίω από την ώρα που το έκανε. Ντρέπομαι να το πω.....Ντρέπομαι το Θεό και όλους τους Αγίους......Από την ώρα του αρνητικού αποτελέσματος, κάπως τα βάλαμε με όλους και με όλα. Ακόμα και με το Θεό......Ηρθε η μάνα μου, άναψε το καντήλι και της λέω "και πού το ανάβεις, σάμπως βλέπουμε προκοπή;"........Φεύγει η μάνα μου και εγώ έκλαιγα μπροστά στον άντρα μου και εκείνος σηκώθηκε και μούτζωσε το καντηλάκι. Ανοιξε η γη να με καταπιεί......... και ξύπνησα από το λήθαργο στη στιγμή......Με ποιο δικαίωμα το κάνουμε αυτό; Πώς τολμήσαμε τέτοια λόγια και πράξεις;;;Κορίτσια, είμαι χάλια...........Προκάλεσα μια κατάσταση ανεξέλεγκτη με τα κλάμματα και με τις υστερίες μου......Τι αμαρτία πήραμε;;;Γιατί να φτάσουμε ως εδώ; Ισως δικαιολογημένα ταλαιπωρούμαστε!!! Δεν αξίζουμε σαν άνθρωποι......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και για λογαριασμό του!!! Θα πάω να εξομολογηθώ γιατί τόση συσσωρευμένη ένταση και οργή δεν δικαιολογείται. Ξεφύγαμε........Δε σημαίνει πως επειδή ζητάμε κάτι πρέπει οπωσδήποτε να μας γίνει.......Παραλογιστήκαμε και πιστεύω πήραμε μεγάλη αμαρτία.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κορίτσια όλη τη θετική μας ενέργεια στο κορίτσι μας που πονάει σήμερα…….Ας κάνουμε όλες μια προσευχή στη Παναγία να της δώσει δύναμη να ξανασηκωθεί και να ξαναχαμογελάσει.

Margi υπάρχουν και χειρότερα αλλα σίγουρα υπάρχουν και καλύτερα. Ο κάθε άνθρωπος ξέρει τι σταυρό κουβαλάει και δυστυχώς στα ιατρικά κέντρα όταν πηγαίνεις αποφασισμένη για εξωσωματική και χρεωμένη μέχρι το λαιμό, δεν έρχεται κανένας να σου πεί ότι έχεις μόνο 30% πιθανότητες να μείνεις έγκυος. Σου δίνουν ψεύτικες ελπίδες ότι τώρα που έφτασες μέχρι εδώ τα προβλήματα σου τελείωσαν………ότι έφτασες στη πηγή.

Τα χρήματα στην τελική δεν έχουν σημασία. Αν δεν πήγαιναν εκεί θα πήγαιναν αλλού. Και εγώ ακόμα κλαίω τα χρήματα που μας έφυγαν μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, αλλα είμαστε ζωντανοί, είμαστε πιο δεμένοι και πάνω απʼόλα μαζί. Τα χρήματα και οι δουλειές έρχονται και φεύγουν.

Μπές στην αγκαλιά του και κλάψε………….κάποια στιγμή- δεν έχει σημασία πότε - θα περάσει……………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

margi μου αν δεν απογοητευοσουν σήμερα θα ειναι παράξενο. Ειναι λογικό που νιωθεις απελπισμενη κι εγώ ετσι ένιωθα και λυπαμαι που σου το λέω αλλα θα κλαψεις και τις επομενες μερες. Να σου πω όμως κατι, μια μέρα θα σηκωθεις και πεις ότι τέρμα πια δεν κλαιω, θα ζησω τη ζωη μου όσο γινεται πιο ωραία και το μωρό θα ερθει... Εγώ έτσι σκεφτηκα!!! όσο για τις δουλειες? Ο αντρας μου έχει 6 μήνες να δουλεψει, όλα έχουν πέσει σε μένα. Και ακόμη και τώρα μαλώνουμε συχνά. Η ανεργεια φέρνει γκρίνια.

Σχετικά με τον ομοιοπαθητικό αν το δεις σοβαρά θα σου κοστίσει ένα ταξίδι μέχρι την Θεσσαλονίκη και το κόστος μιας επίσκεψης. Οταν θα εισαι έτοιμη θα μου πεις, άσε που θα πρέπει να περιμένεις περίπου 3 μήνες για να βρείς ραντεβου.

Pepsi κοριτσακι μου κάνε κι εσύ κουράγιο και θα έρθει και για σένα όταν σου φυγει το πολυ αγχος.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ντρέπομαι για λογαριασμό μου και για λογαριασμό του!!! Θα πάω να εξομολογηθώ γιατί τόση συσσωρευμένη ένταση και οργή δεν δικαιολογείται. Ξεφύγαμε........Δε σημαίνει πως επειδή ζητάμε κάτι πρέπει οπωσδήποτε να μας γίνει.......Παραλογιστήκαμε και πιστεύω πήραμε μεγάλη αμαρτία.....

Δικαιολογείται………δικαιολογείται………….μέσα στον πόνο σας, μην παίρνετε επάνω σας και ενοχικά σύνδρομα.

Είμαστε όλοι αδύναμα ανθρωπάκια που με το παραμικρό λυγίζουν και βλαστημάνε.

Margi μου είναι ο τρόπος που έδειξε την συσσωρεμένη οργή του. Δεν σημαίνει ότι το εννοούσε…………..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...