Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Να σου πω την αλήθεια εκτός από την τσιμπιά, τού έδωσα και μία σφαλιάρα. Αυτός χαζογελούσε....αλλά εγώ το εννοούσα....Εννοείται πως ήταν πιο ήρεμος, αλλιώς πού να τολμούσα....Πάντως το ευχαριστήθηκα!!!:tongue:

Που θα πεί ΄τι τη κατάλαβε τη μακακεία του!!:tongue::tongue::tongue:Και μήν ανησυχείς μα κορίτσι μα αγόρι τη μανούλα θα προσέχειτ μωράκι σου;)!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλε δεν προκειται να καπνισω σιγα να μην δηλητηριασω το μωρο αλλα αν δεν ημουν εγκυος τωρα το ξαναρχιζα.

lilitaki το ονειρο μου φαινεται να φανταζει ονειρο περισσοτερο για μενα, δεν ξερω αν θα αλλαζει μετα αλλα τωρα περναει φασεις τετοιας χαζομαρας και κυκλοθυμιας που δεν δειχνει και ο τρελα χαρουμενος. Αντε αυτο το καταλαβαινω γιατι ειναι νωρις εδω εγω και δεν το συνειδητοποιω.

Αλλα δεν με προσεχει οσο θα επρεπε, δεν με καλυπτει συναισθηματικα αν δεν τον αγκαλιασω ή τον φιλησω εγω ο ιδιος δεν το κανει εκτος αν θελει καπου να παει και το κανει για να με χαιρετησει. Λες και η αγκαλια η το φιλι πρεπει να σημαινουν παντα σεξ.

Οταν ειμαστε στο αυτοκινητο τρεχει σαν τρελος προχθες σε 3 λεπτα εκανε 3 παρατολμες κινησεις και το κοντερ καποια στιγμη εγραψε 160 και δεν ειμασταν στην εθνική. Εγω να του λεω οτι σφιγγομαι και αυτος τιποτα. Το τσιγαρο γενικα με ενοχλει και οσο και να του το λεω καπνιζει διαρκως στο αυτοκινητο και εγω αναγουλιαζω. Κανω λαθος όταν νομιζω οτι δεν με σεβεται?

Εδω ο κοσμος καιγεται με οσα μας περιμενουν και αυτος ασχολειται με την μουσικη του. Βαζει αλλες προτεραιοτητες απο αυτες που θα επρεπε να βαζει.

Η θα τα καταπινω ολα και όσο αντεξω ή θα κανω κατι να ταρακουνηθει!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλε δεν προκειται να καπνισω σιγα να μην δηλητηριασω το μωρο αλλα αν δεν ημουν εγκυος τωρα το ξαναρχιζα.

lilitaki το ονειρο μου φαινεται να φανταζει ονειρο περισσοτερο για μενα, δεν ξερω αν θα αλλαζει μετα αλλα τωρα περναει φασεις τετοιας χαζομαρας και κυκλοθυμιας που δεν δειχνει και ο τρελα χαρουμενος. Αντε αυτο το καταλαβαινω γιατι ειναι νωρις εδω εγω και δεν το συνειδητοποιω.

Αλλα δεν με προσεχει οσο θα επρεπε, δεν με καλυπτει συναισθηματικα αν δεν τον αγκαλιασω ή τον φιλησω εγω ο ιδιος δεν το κανει εκτος αν θελει καπου να παει και το κανει για να με χαιρετησει. Λες και η αγκαλια η το φιλι πρεπει να σημαινουν παντα σεξ.

Οταν ειμαστε στο αυτοκινητο τρεχει σαν τρελος προχθες σε 3 λεπτα εκανε 3 παρατολμες κινησεις και το κοντερ καποια στιγμη εγραψε 160 και δεν ειμασταν στην εθνική. Εγω να του λεω οτι σφιγγομαι και αυτος τιποτα. Το τσιγαρο γενικα με ενοχλει και οσο και να του το λεω καπνιζει διαρκως στο αυτοκινητο και εγω αναγουλιαζω. Κανω λαθος όταν νομιζω οτι δεν με σεβεται?

Εδω ο κοσμος καιγεται με οσα μας περιμενουν και αυτος ασχολειται με την μουσικη του. Βαζει αλλες προτεραιοτητες απο αυτες που θα επρεπε να βαζει.

Απλά πρέπει να τα βάλετε κάτω και να γίνει μια συζήτηση εφ'ολης της ύλης και να λύσετε τα θέματα σας τώρα πρίν έρθει το μωράκι σας γιατί αυτό δέν θα φταίει να μεγαλώνει σε καυγάδες και εντάσεις.....νομίζω....δέν θέλω να με παρεξηγήσεις δέν μου αρέσει να λέω σε κανέναν τι να κάνει και γενικότερα δέν μου αρέσει να δίνω συμβουλές αλλά σας νιώθω πολύ δικούς μου ανθρώπους και απλά μου βγαίνει!!!Τώρα άν σου κάνει καλό δώς του και καμιά ξανάστροφη έτσι για να ξεσπάσεις......:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Πόσο δίκιο έχεις! Σε όλα!!!!Πώς γίνεται να τρέχει σαν τρελός έχοντας την έγκυο γυναίκα μέσα στο αμάξι; Και το τσιγάρο; Ε, όχι!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Τέτοιο μωρό θέλω να του δώσει μιά ανάποδη του πατέρα του μπας και βάλει μυαλό!!!

Αχ, Νενα, κι εμένα μού ήρθε για τσιγάρο τώρα που το είπες! Να σε ρωτήσω, βρε κορίτσι! Ο δικός σου δεν είναι τρυφερός; Δεν σου δείχνει αγάπη; κάνει πράγματα πολύ δυσάρεστα σε σένα; Τώρα, αν είναι μόνο το σημερινό ( που δεν φαντάζομαι να είναι μόνο αυτό), αυτό λύνεται. Κάνεις την αδύναμη και σε ακολουθεί παντού...... Λες "δεν μπορώ, ζαλίζομαι, έλα κι εσύ, φοβάμαι μόνη μου!" και κάπως το λύνεις.....Θα του μιλήσεις.....θα του πεις πώς αισθάνεσαι.....Τώρα, δεν ξέρω αν θα σε ακούσει. Εγώ του τα λέω συνέχεια του δικού μου κι αυτός....εκεί, το δικό του!Το θέμα του "περιμένω στο αμάξι" σε μας λύθηκε με δυσάρεστο τρόπο πριν από χρόνια που με άφησε να πάω μόνη στο γιατρό και διαγνώστηκε εξωμήτριο :( Μόνο που δεν λιποθύμησα μόνη μου. Από τότε τού το κοπανάω συνέχεια......Μακάρι να πήγαιναν όλα καλά τότε και να περίμενε ακόμη στο αμάξι!!!!

Μargi μου το θεμα ειναι να τα νιωθει και να τα κανει αν ειναι να παιζω θεατρο οτι μονιμα δεν ειμαι καλα δεν εχει νοημα...

Το κακο ειναι οτι με ξερει οτι ειμαι ανθρωπος που παρολο που αγχωνομαι δεν λιγοψυχώ και αντεχω στα δυσκολα. Σπανια παραπονιεμαι οτι δε νιωθω καλα ωστε να μην κανω κατι μονη μου.

Και μαλλον μπερδευεται και θεωρει οτι την τρυφεροτητα δεν την εχω αναγκη.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

λετε να μην εχω κανει ατελειωτες συζητησεις????? εγω τα λεω εγω τα ακουω!!!

Και επειδη ξερει πολυ καλα να με ψυχολογει εχω καταντησει το σκυλι που φωναζει και δεν δαγκωνει!!!

Επειδη όμως δεν μπορω να αφησω μια κατασταση να διαιωνιζεται θα πρεπει να του δειξω ότι καποια πραγματα τα εννοω!!!! και ο τροπος ειναι μονο να τον φοβισω!!! Αν αγαπαει θα φανει...

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Μargi μου το θεμα ειναι να τα νιωθει και να τα κανει αν ειναι να παιζω θεατρο οτι μονιμα δεν ειμαι καλα δεν εχει νοημα...

Το κακο ειναι οτι με ξερει οτι ειμαι ανθρωπος που παρολο που αγχωνομαι δεν λιγοψυχώ και αντεχω στα δυσκολα. Σπανια παραπονιεμαι οτι δε νιωθω καλα ωστε να μην κανω κατι μονη μου.

Και μαλλον μπερδευεται και θεωρει οτι την τρυφεροτητα δεν την εχω αναγκη.....

Τα ίδια ακριβώς με την καλύτερη μου φίλη, που είναι γενικώς ένας πολύ δυνατός και ανθεκτικός άνθρωπος και ο άντρας την την έχει για σούπερ γουμαν......Καμία βοήθεια δεν της προσφέρει.....Καμία τρυφερότητα....Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, αλλά, Νενάκι, αν είναι να τον ταρακουνήσεις, θα προσποιηθείς και λίγο.....Σε έχει για δυνατή, γιαυτό δεν χαμπαριάζει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λετε να μην εχω κανει ατελειωτες συζητησεις????? εγω τα λεω εγω τα ακουω!!!

Και επειδη ξερει πολυ καλα να με ψυχολογει εχω καταντησει το σκυλι που φωναζει και δεν δαγκωνει!!!

Επειδη όμως δεν μπορω να αφησω μια κατασταση να διαιωνιζεται θα πρεπει να του δειξω ότι καποια πραγματα τα εννοω!!!! και ο τροπος ειναι μονο να τον φοβισω!!! Αν αγαπαει θα φανει...

Σίγουρα τον ξέρεις καλύτερα!!Αλλά και αυτό προσωρινό θα είναι νομίζω.....:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

nena θα σου πω κατι που εμαθα στο σεμιναριο μεθοδολογια διδασκαλιας...μπορει να σε βοηθησει και στην διαπαιδαγωγηση μεγαλυτερων παιδιων!!!!

εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες και προσωπικα τα βρισκω τραγικα και την ταχυτητα που προανεφερες αλλά και το τσιγαρο!!!εγω σου προτεινω να κανεις αυτο που ειπε το λιλιτακι. οσο για τις απειλες...ποτε να μην πεις κατι αν δεν εισαι σιγουρη οτι οντως εισαι και σε θεση να το κανεις!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Τα ίδια ακριβώς με την καλύτερη μου φίλη, που είναι γενικώς ένας πολύ δυνατός και ανθεκτικός άνθρωπος και ο άντρας την την έχει για σούπερ γουμαν......Καμία βοήθεια δεν της προσφέρει.....Καμία τρυφερότητα....Είναι μεγάλο πρόβλημα αυτό, αλλά, Νενάκι, αν είναι να τον ταρακουνήσεις, θα προσποιηθείς και λίγο.....Σε έχει για δυνατή, γιαυτό δεν χαμπαριάζει.....

Και εμένα για σουπεργούμαν με ειχε ολα εγώ τα έκανα όλες τις ευθύνες του σπιτιού και γενικότερα τις είχα αναλάβει εγώ αλλά αναθεώρησε στη πορεία όταν τα άφησα όλα πάνω του παρατησα τα πάντα έγινα εγώ παρτάκιας εκεί την άκουσε στερεοφωνικά και έκανε στροφή 180 μοιρών και πάνε χρόνια από τότε και όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

margi απο την εμπειρια μου καταλαβα και οχι μονο απο τον γαμο μου οτι η γυναικες δεν πρεπει να φανταζουν πολυ δυναμικες στα ματια των αντρων γιατι αυτο γυρναει μπουμεραγκ!!!! Ο δικος μου δειχνει να εχει επαναπαυτει σε πολλα κι εγω αντιθετα αισθανομαι κατα διαστηματα ψυχικα και σωματικα εξουθενωμενη!!!

Lili κι εγω φοβαμαι οτι η αλλαγη του μπορει να ειναι προσωρινη.... εχω και μια ελπιδα μηπως αλλαξει με τον ερχομο του παιδιου που το εχω δει να γινεται σε αλλους αντρες αλλα ή θα το προσπαθησω εχοντας βεβαια κατα νου οτι θα πρεπει να υποχωρησω και παλι σε πολλα ή θα πρεπει να φτασω στο αλλο ακρο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

lili το δοκιμασα με το ρευμα, αν δεν του το θυμισω να παει να το πληρωσει θα μας το κοψουν.....

αν γινω κι εγω παρτακιας τοτε δεν θα εχουμε σπιτι αλλα κοινοβιο!!!

Δεν ειναι και ο χαρακτηρας μου δεν μπορω να τον εχω διπλα μου και να το παιζω σκληρη.... γρηγορα μαλακωνω απο μονη μου και το χανω το παιχνιδι.

Μονο οταν ειμαστε οπως τωρα μπορω να διαπραγματευτω πραγματα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

nena θα σου πω κατι που εμαθα στο σεμιναριο μεθοδολογια διδασκαλιας...μπορει να σε βοηθησει και στην διαπαιδαγωγηση μεγαλυτερων παιδιων!!!!

εχεις απολυτο δικιο σε ολα οσα λες και προσωπικα τα βρισκω τραγικα και την ταχυτητα που προανεφερες αλλά και το τσιγαρο!!!εγω σου προτεινω να κανεις αυτο που ειπε το λιλιτακι. οσο για τις απειλες...ποτε να μην πεις κατι αν δεν εισαι σιγουρη οτι οντως εισαι και σε θεση να το κανεις!!!!

Η αληθεια ειναι δυσκολο εγω δεν λέω οτι δεν τον αγαπαω αλλα πρεπει να παψω να νιωθω θυμα σε καποια πραγματα και αφου δεν το καταλαβαινει με λογια πρεπει να κανω κατι πιο δραστικο.

Οπως ειπα μπουμπου εγω τον αγαπαω αν αγαπαει θα δειξει....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...