Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κι αφού είπαμε, είπαμε, είπαμε στο τέλος σταμάτησε χωρίς να ζητήσει ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Του είπα κι εγώ πολλά. Ολα κι όλα.....Να καταλάβω ότι είναι πεθερόπληκτος αλλά μέχρι ένα σημείο. Να του κάνει κάτι η μάνα μου, να το καταλάβω και να τον υπερασπιστώ. Να μην του κάνει όμως τίποτα κι αυτός να έχει λέει οχι! δεν το δεχομαι!!!!

Νένα, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ ώρες ώρες σκέφτομαι πολύ ακραία.....Δεν μπορώ με αυτή την κατάσταση....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασε lili βαρεθηκα να κανω εγω πίσω, μια φορα πριν ενα χρονο απο τοτε που τον γνωρισα εριξε τα μουτρα του και παραδεχτηκε τα λαθη του και κατευθειαν επεσα παλι σαν ωριμο φρουτο!!! Μετα απο λιγο καιρο αρχισε παλι τα ιδια!!!!

Το ξερω οτι αυτο που θα πω θα σας φανει καπως ακραιο αλλα αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη να το φτασω στο τελος ή θα καταλαβει καποια πραγματα ή ο καθενας θα παρει τον δρομο του!!! Η τουλαχιστον θα πρεπει να τον φοβησω. Το θέμα ειναι ότι και οι γονεις του δεν τον αναγνωριζουν και συμφωνουν μαζι μου σε ολα!!!

Πόσα χρόνια είστε μαζί nena???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Τώρα κάνει σαν σκυλάκι......Πήγε κι έφερε μπισκότα......Εκανε κεφτεδάκια και τα ψήνει......Βρήκα την ευκαιρία και του γύρισα μία καλογυρισμένη τσιμπιά και χασκογελούσε.....Εγω το ευχαριστήθηκα......

Κορίτσια, πώς θα χειριζόσασταν μια τέτοια κατάσταση; Ενας άντρας που θα τον έλεγες τρυφερο, περιποιητικό, να μου φέρνει το νερό στο χέρι και ξαφνικά να το πιάνει μία λόξα χωρίς λόγο και να φωνάζει και να με στενοχωρεί; Αλλοπροσαλος τελείως.....Και το μόνιμό του πρόβλημα: η μάνα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Πόσα χρόνια είστε μαζί nena???

4 και κατι αλλα καμια σχεση με αυτον που γνωρισα, παντρευτηκαμε 1 χρονο μετα την γνωριμια μας και ελαχιστα πριν τον γαμο αρχισαν να φαινονται τα πρωτα σημαδια τα οποια τοτε τα προσπερασα και τωρα ειναι βουνα!!!!

Αν του τριξω τα δοντια όπως το εκανα περσυ που του ειπα καποια στιγμη τερμα, ξερω οτι θα αρχισει να παρακαλαει και να μετανιωνει και να ζηταει συγνωμη και λεει οτι εχω δικιο σε ολα....αλλα πιο ειναι το οφελος...... δεν διορθωνεται!!!

Μαλλον πρεπει να τον φοβησω.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Τώρα κάνει σαν σκυλάκι......Πήγε κι έφερε μπισκότα......Εκανε κεφτεδάκια και τα ψήνει......Βρήκα την ευκαιρία και του γύρισα μία καλογυρισμένη τσιμπιά και χασκογελούσε.....Εγω το ευχαριστήθηκα......

Κορίτσια, πώς θα χειριζόσασταν μια τέτοια κατάσταση; Ενας άντρας που θα τον έλεγες τρυφερο, περιποιητικό, να μου φέρνει το νερό στο χέρι και ξαφνικά να το πιάνει μία λόξα χωρίς λόγο και να φωνάζει και να με στενοχωρεί; Αλλοπροσαλος τελείως.....Και το μόνιμό του πρόβλημα: η μάνα μου!

Ε ο καθένας με το χαρακτήρα του..έτσι είναι ο άντρας της αδερφής μου και όταν τον καβαλάει απλά δέν του δινει σημασιά και αφού του περάσει μετά αρχίζει τις γλύκες.....:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

παλι καλα που το προβλημα ειναι μονο η μαμα σου, εμενα ειναι μαλλον ο χαρακτηρας του φτανει σε ενα σημειο που γινεται τοσο παρτακιας και ψυχρος που απορω αν εχει συναισθηματα.

Και αν εχει δεν τα εκδηλωνει....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσαρες!!!!τσιγαρα ακουω?????αφηστε τα κατω!!!πανε χωστου μια σφαλιαρα τωρα ετσι οπως καθεται ανεμελος αλλα μην την πληρωσει το μωρακι σας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

4 και κατι αλλα καμια σχεση με αυτον που γνωρισα, παντρευτηκαμε 1 χρονο μετα την γνωριμια μας και ελαχιστα πριν τον γαμο αρχισαν να φαινονται τα πρωτα σημαδια τα οποια τοτε τα προσπερασα και τωρα ειναι βουνα!!!!

Αν του τριξω τα δοντια όπως το εκανα περσυ που του ειπα καποια στιγμη τερμα, ξερω οτι θα αρχισει να παρακαλαει και να μετανιωνει και να ζηταει συγνωμη και λεει οτι εχω δικιο σε ολα....αλλα πιο ειναι το οφελος...... δεν διορθωνεται!!!

Μαλλον πρεπει να τον φοβησω.....

Ε και αυτό δέν είναι λύση ρε κορίτσι δέν είστε πιτσιρίκια να τον φοβίζεις και άν κάποια στιγμή πείς εσύ τέρμα και απο εγωισμό το πεί και αυτός???Μετά τί???Απο βλακείες χαλάς το σπίτι σου???Και τώρα που το όνειρο γίνετε πραγματικότητα????????

hnNfp2.png

QBMLp2.png

εχετε και οι 2 δικιο. βεβαια στην περιπτωση της μαρτζι που εχει βαλει το χερακι της η μαμα ειναι λιγο αλλιως τα πραγματα...εννοω οτι οταν σου την σπαει καποιος και τον εχεις και ολη μερα μπροστα σου...γινεσαι καπως ευεξαπτος...παντως ήταν παντελως ακυρο αυτο που ειπε για τις ντοματες!!!!

νενα εσενα το δικο σου νομιζω δεν εχει γιατρεια...

θα πω μαρτζι μην δινεις σημασια και προσπαθησε να μην μαλωνετε για 3ους!

νενα αν του ελεγες να ερθει μαζι σου και του ελεγες οτι μονη δεν πας τι θα εκανε???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλέ είσαι ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ποιό τσιγάρο το μωρό σου σκέψου και μην του δίνεις σημασία!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

552426_442312682481852_978551771_n.jpg
Τέτοιο μωρό θέλω να του δώσει μιά ανάποδη του πατέρα του μπας και βάλει μυαλό!!!

Αχ, Νενα, κι εμένα μού ήρθε για τσιγάρο τώρα που το είπες! Να σε ρωτήσω, βρε κορίτσι! Ο δικός σου δεν είναι τρυφερός; Δεν σου δείχνει αγάπη; κάνει πράγματα πολύ δυσάρεστα σε σένα; Τώρα, αν είναι μόνο το σημερινό ( που δεν φαντάζομαι να είναι μόνο αυτό), αυτό λύνεται. Κάνεις την αδύναμη και σε ακολουθεί παντού...... Λες "δεν μπορώ, ζαλίζομαι, έλα κι εσύ, φοβάμαι μόνη μου!" και κάπως το λύνεις.....Θα του μιλήσεις.....θα του πεις πώς αισθάνεσαι.....Τώρα, δεν ξέρω αν θα σε ακούσει. Εγώ του τα λέω συνέχεια του δικού μου κι αυτός....εκεί, το δικό του!Το θέμα του "περιμένω στο αμάξι" σε μας λύθηκε με δυσάρεστο τρόπο πριν από χρόνια που με άφησε να πάω μόνη στο γιατρό και διαγνώστηκε εξωμήτριο :( Μόνο που δεν λιποθύμησα μόνη μου. Από τότε τού το κοπανάω συνέχεια......Μακάρι να πήγαιναν όλα καλά τότε και να περίμενε ακόμη στο αμάξι!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσαρες!!!!τσιγαρα ακουω?????αφηστε τα κατω!!!πανε χωστου μια σφαλιαρα τωρα ετσι οπως καθεται ανεμελος αλλα μην την πληρωσει το μωρακι σας...
Να σου πω την αλήθεια εκτός από την τσιμπιά, τού έδωσα και μία σφαλιάρα. Αυτός χαζογελούσε....αλλά εγώ το εννοούσα....Εννοείται πως ήταν πιο ήρεμος, αλλιώς πού να τολμούσα....Πάντως το ευχαριστήθηκα!!!:tongue:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

εχετε και οι 2 δικιο. βεβαια στην περιπτωση της μαρτζι που εχει βαλει το χερακι της η μαμα ειναι λιγο αλλιως τα πραγματα...εννοω οτι οταν σου την σπαει καποιος και τον εχεις και ολη μερα μπροστα σου...γινεσαι καπως ευεξαπτος...παντως ήταν παντελως ακυρο αυτο που ειπε για τις ντοματες!!!!

νενα εσενα το δικο σου νομιζω δεν εχει γιατρεια...

θα πω μαρτζι μην δινεις σημασια και προσπαθησε να μην μαλωνετε για 3ους!

νενα αν του ελεγες να ερθει μαζι σου και του ελεγες οτι μονη δεν πας τι θα εκανε???

Σήμερα δεν έκανε τίποτα η καημένη και γενικώς δεν μας ενοχλεί καθόλου τον τελέυταίο καιρό....Χθες όμως έκανε....έφαγε ντομάτα!!!!:confused:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...