Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

κοριτσαρες εδω ειμαι!!!!ειδες νενα που τζαμπα αγχωνοσουν!!!!φωτο δεν σου εστειλα γιατι εσυ την ειδες λαιβ. για δευτερα ειμαι οκ αλλα την κυριακη θα σας πω για σιγουρα.

στα κοριτσια που περιμενουν εξελιξεις στελνω ολη μου την μπεμπεδοσκονη κ τις ευχες μαζι!!!

ο καφες τελεισε κ συνοδευτηκε απο κατι κολοκυθακια γεμιστα που με φιλεψαν.

μαρια εσυ ρωτησες τον γιατρο εμεσα γιατι ειχες στο μυαλο σου την υστεροσκοπιση. γιατι δεν ρωτησες ευθεως???

κοριτσια η μαριουλα δεν προλαβαινει ανασα να παρει για να μην μπαινει καθολου!!!

τον ρωτησα εμεσα αλλα του λεω χρειαζεται να κανουμε καποια αλλη εξεταση για να ειμαστε σιγουροι?και μου λεει οχι...και του λεω,και αν μεινω εγκυος σιγουρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα που θα μπορουσαν να εντοπισουν καποιες εξετασεις οπως η λαπαροσκοπηση?και μου λεει οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα!!! τι να πω,γενικα ο Χασιακος δεν ειναι απο αυτους που σου βαζουν εξετασεις χωρις λογο..

και οταν ειπε για τη λαπαροσκοπηση δε του ειπα τιποτα εγω οτι και καλα δε θελω να την κανω,μονος του ειπε οτι το μονο που θα χασω ειναι χρηματα χωρις λογο και δεν υπαρχει και λογος να μπω χειρουργειο αφου δε θα δειξει τιποτα...το ιδιο μου ειπε και ο δευτερος γιατρος που πηγα που ειναι εξειδικευμενος σε θεματα υπογονημοτητας!και σε αυτον ειπα για συμφυσεις στις σαλπιγγες,αν πρεπει να κανουμε καποια εξεταση να το ελεξουμε και μου ειπε οτι με τη σαλπιγγογραφια που βλεπει ειναι σχεδον αδυνατον να υπαρχουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maria, μην τρελαίνεσαι! Από την στιγμή που σου είπε να μην κάνεις τίποτα, τι το ψάχνεις; Να μην κάνεις τίποτα! Κάνε ό,τι σου είπε.....Καμία φορά όσο περισσότερο το ψάχνουμε τόσο περισσότερο χρόνο χάνουμε.....Δεν νομίζω όσα κορίτσια έκαναν σπερματέγχυση ή εξωσωματική να έκαναν πριν και υστεροσκόπηση ή λαπαροσκόπηση! Να σου πω μόνο πως η λαπαραοσκόπηση τα βλέπει όλα. Βλέπει σάλπιγγες, ωοθήκες, κοιλιακή χώρα, τα πάντα.....Αν έβλεπε ο γιατρός να έχεις πρόβλημα ( πχ κανα ινομύωμα, κάτι περιεργο στην σάλπιγγα τότε θα σου την πρότεινε). Ξέρω βέβαια μία κοπέλα που την έκανε προληπτικά γιατί οι γιατροί της μιλούσαν για ανεξήγητη υπογονιμότητα και αυτή αποφάσισε να το ψάξει πριν καταφύγει σε εξωσωματική. Ε, λοιπόν της βρήκε ενδομητρίωση. Της έκοψε την περίοδο για 3 μήνες και μετά έμεινε μόνη της φυσιολογικά. Υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι μαλωμένη με τον άντρα μου. Τσακωθήκαμε για το τίποτα. Εγώ είμαι έγκυος, αυτός τσαντίζεται με το παραμικρό......Μού έσπασε τα νεύρα και είπα πολλά λόγια.....Και τα λουκάνικά που είχε φτιάξει δεν τα άγγιξα.....Μου ήρθε να του τα κοπανήσω στο κεφάλι.....Και μου λέει "καθόλου δεν με νοιάζει τι θα φας".....Μμμμ! κι εγώ χεστ....να φάω τα απαίσια λουκάνικά του......Ολα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά τους παραλογισμούς και τις χαζομάρες στον εγκέφαλο του άλλου , συγνώμη αλλά δεν θα πάρω......Ωρες- ώρες απορώ πού την βρίσκει τέτοια όρεξη να ανοίγει θέματα εκεί που δεν υπάρχουν......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

maria εγω θελω να κανω τον συνηγορο του διαβολου και να σου πω να του προτεινεις να κανεται μια διαγνωστική υστεροσκόπηση. Δεν σε κοβει, δεν σε κοιμιζει απλα ποναει λιγο και βλεπεις τι γινεται μεσα στην μητρα!!! Εγώ ειχα την υποψια για ενα μικρο πολυποδα που οντως επιβεβαιωθηκε στην υστεροσκοπιση. Επισης αυτο που λει η margi για την ενδομητιωση ειναι πολυ σοβαρο και δεν γινεται αυκολα η διαγνωση!! Ρωτησε τον, αν αποκλειει το ενδεχομενο ενδομητριωσης και γιατι?

Αν οντως εχει απαντησεις για όλα αυτα τότε προχωρα όπως σου προτεινει!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι από αυριο θα αρχίσω να κάνω μόνη μου τις δουλειές του σπιτιού και θα μαγειρεύω εγώ. Δεν χρειάζομαι την βοήθειά του!!!!Και του το είπα.....Και λέει "κι αν πάθεις τίπτα, εσύ θα φταις"......"Δεν θα πάθω τίποτα, του λέω......" Καταλάβατε; Να ευνουχιστώ εγώ, να μην κάνω το παραμικρό μην τυχόν και γίνει τίποτα!!!Λες και τόσα κόρίτσια που κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού κάτι παθαίνουν.....Αει στο καλό! Ολο ενοχές θέλει να με γεμίζει.............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εγώ είμαι μαλωμένη με τον άντρα μου. Τσακωθήκαμε για το τίποτα. Εγώ είμαι έγκυος, αυτός τσαντίζεται με το παραμικρό......Μού έσπασε τα νεύρα και είπα πολλά λόγια.....Και τα λουκάνικά που είχε φτιάξει δεν τα άγγιξα.....Μου ήρθε να του τα κοπανήσω στο κεφάλι.....Και μου λέει "καθόλου δεν με νοιάζει τι θα φας".....Μμμμ! κι εγώ χεστ....να φάω τα απαίσια λουκάνικά του......Ολα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά τους παραλογισμούς και τις χαζομάρες στον εγκέφαλο του άλλου , συγνώμη αλλά δεν θα πάρω......Ωρες- ώρες απορώ πού την βρίσκει τέτοια όρεξη να ανοίγει θέματα εκεί που δεν υπάρχουν......

Κι εγω ειμαι πολυ θυμωμενη με τον δικο μου, τοσο πολυ ωστε του ζητησα να μεινει Θεσ/νικη στους δικους του κι εγω επεστρεψα σπίτι μονη μου!!!! Βεβαια αυτος ήθελε να ερθει αλλα εγω δεν ηθελα γιατι θα μαλώναμε συνεχεια!! Ας περασουν λίγες μερες μηπως σκεφτει της βλακειες που κανει!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Κι από αυριο θα αρχίσω να κάνω μόνη μου τις δουλειές του σπιτιού και θα μαγειρεύω εγώ. Δεν χρειάζομαι την βοήθειά του!!!!Και του το είπα.....Και λέει "κι αν πάθεις τίπτα, εσύ θα φταις"......"Δεν θα πάθω τίποτα, του λέω......" Καταλάβατε; Να ευνουχιστώ εγώ, να μην κάνω το παραμικρό μην τυχόν και γίνει τίποτα!!!Λες και τόσα κόρίτσια που κάνουν όλες τις δουλειές του σπιτιού κάτι παθαίνουν.....Αει στο καλό! Ολο ενοχές θέλει να με γεμίζει.............

κανε τις δουλειες αλλα με το μαλακο όχι ολα σε μια μερα!!!! Και απεφυγε όσο μπορεις την ηλεκτρικη σκουπα.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Κι εγω ειμαι πολυ θυμωμενη με τον δικο μου, τοσο πολυ ωστε του ζητησα να μεινει Θεσ/νικη στους δικους του κι εγω επεστρεψα σπίτι μονη μου!!!! Βεβαια αυτος ήθελε να ερθει αλλα εγω δεν ηθελα γιατι θα μαλώναμε συνεχεια!! Ας περασουν λίγες μερες μηπως σκεφτει της βλακειες που κανει!!!
Εσύ τουλάχιστον τον έστειλες και καλά έκανες! Εγώ τον έχω τώρα απέναντί μου να πίνει καφέ και μου έρχεται να του δώσω μία σφαλιάρα. Τι είναι αυτό το πράγμα με τους άντρες

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εσύ τουλάχιστον τον έστειλες και καλά έκανες! Εγώ τον έχω τώρα απέναντί μου να πίνει καφέ και μου έρχεται να του δώσω μία σφαλιάρα. Τι είναι αυτό το πράγμα με τους άντρες

εγω το λεω ειλικρινα και ας παρεξηγηθω ας ερθει με το καλο το μωρο και αδιαφορω για αυτον, τοσο με εχει κουρασει!!! Ακόμη και οι γονεις του σε όλα μα σε όλα συμφωνουν με μενα και αναρωτιουνται γιατι φερετε ετσι το παιδι τους!!!

Θα σας πω ενα μικρο παραδειγμα, ενα γιατι ειναι πολλα αυτα που του εχω μαζεμενα.

Χθες πηγα στο νοσοκομειο να παρω τα αποτελεσματα εμεινα περιπου 1 ωρα την περισσοτερη ορθια γιατι ειχε και ουρα!!!! Παρόλο που περιμενα ορθια για τόσο σημαντικα αποτελεσματα δεν μου εκανε την χαρη να με συνοδεψει αλλα προτιμησε να περιμενει στο αυτοκινητο. Οταν τον ρωτησε η μανα του τι εκανε τη στιγμη που χρειαζομουν καποιον διπλα μου ξερεις τι απαντησε " καπνιζα και ακουγα ραδιο"!!!!!

Οταν τον ρωτησα εγω "τι θα γινοταν σε περιπτωση που ακουγα κατι ασχημο και λυποθημουσα ρε αδερφε" ξερετε τι απαντησε "ε!!! και??? στο νοσοκομειο ήσουν καποιος θα σε φροντιζε"

Θελω να δω τωρα ποια τον δικαιολογει.....

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Αχ ρε κορίτσια τι να πω εμένα ότι του πω κάνει πολύ υπομονή νομίζω όταν γεννήσω με το καλό θα μου τα χώσει μαζεμένα τον πριζω και το καταλαβαίνω αλλά δεν το θέλω!!! Νομίζω είμαστε και εμείς λίγο υπερβολικές ρε κορίτσια λίγο οι ορμόνες λίγο το άγχος λίγο πίσω και εμείς και όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ασε lili βαρεθηκα να κανω εγω πίσω, μια φορα πριν ενα χρονο απο τοτε που τον γνωρισα εριξε τα μουτρα του και παραδεχτηκε τα λαθη του και κατευθειαν επεσα παλι σαν ωριμο φρουτο!!! Μετα απο λιγο καιρο αρχισε παλι τα ιδια!!!!

Το ξερω οτι αυτο που θα πω θα σας φανει καπως ακραιο αλλα αυτη τη φορα ειμαι αποφασισμενη να το φτασω στο τελος ή θα καταλαβει καποια πραγματα ή ο καθενας θα παρει τον δρομο του!!! Η τουλαχιστον θα πρεπει να τον φοβησω. Το θέμα ειναι ότι και οι γονεις του δεν τον αναγνωριζουν και συμφωνουν μαζι μου σε ολα!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

παλιά κι εμείς όταν πηγαίναμε σε γιατρό ή νοσοσκομείο έκανε το ίδιο. Δήθεν δεν είχε πού να παρκάρει και με άφηνε εμένα και καλά αυτός έκανε βόλτες για να παρκάρει. Τώρα αυτό το έχει κόψει κι έρχεται παντού. Είναι πολύ ενοχλητικό, το ξέρω! Μας θεωρούν υπερανθρώπους, τι να πω; Εχεις δίκιο, δεν το συζητώ. Αδιαφορία στο μεγαλείο του!

Εμένα σήμερα τσαντίστηκε για ψίλου πήδημα. Ειχαμε βάλει τραπέζι και λέω "φέρε και λίγο τυράκι γιατί τις τελευταίες μέρες δεν έφαγα καθόλου σαλάτα!". Αυτό ! Ηταν τίποτα κακό; Γυρίζει και λέει "Ναι, αλλά η μάνα σου χθες την έτρωγε την ντοματολυκα της!". Τι σχέση έχει αυτό ανθρωπέ μου, του λέω; Μπορούσε να φέρει και σε σένα μία ντομάτα, λέει, ολόκληρό κήπο έχουν.......Τα πήρα κρανίο.....Με τους γονείς μου που μένουν από κάτω έχουμε πει πως όποτε χρειαζόμαστε ντομάτες ή πατάτες θα κατεβαίνουμε να παίρνουμε. Δεν μας έχουν φέρει ποτέ να μας δώσουν κάτι στο σπίτι.....Δεν είμαστε δα και χιλιόμετρα μακριά.....τσαντίστηκα με το σχόλιο του! Ο,τι θέλουν κάνουν οι άνθρωποι στο σπίτι τους! Εχει μεγάλη εμμονή με την μάνα μου, ρε κορίτσια!Του έχω πει άπειρες φορές πως με τσαντίζει και να μαζέψει την γλώσσα του. Τίποτα αυτός. Από το παραμικρό κάτι θα βρει να πει να σχολιάσει.....Τσαντίζομαι κι εγώ μετά και αρχίζω τα δικά μου: "Είναι καλύτερη η μάνα σου;"......και πάει λέγοντας.....Δεν ξέρω πώς να το χειριστώ πια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...