Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Και εμενα αυτοι οι δεικτες ανησυχησαν τους γιατρους αλλα και να εχω το στιγμα καποιας πιο σπανιας μορφης παλι το μωρο θα εινια μια χαρα απο τη στιμη που δεν το εχει ο συζυγος!!!

Βαθια μεσα μου κι εγω το πιστευα αλλα μια αγωνια την ειχα!!!

Κι ελεγα την επόμενη εβδομαδα που θα ειμαι Θεσ/νικη να παμε για κανα καφεδακι λες να μην προλαβεις να ερθεις????:shock::)

Ναι ναι θα προλάβω αρκεί να μην είναι Τετάρτη γιατί ενδέχεται να μας φέρουν το κρεβατάκι του μωρού! Κι εγώ σκέφτηκα για καφεδάκι αλλά και τις δύο φορές που ήρθες είχα κάπου να πάω και δε στο πρότεινα μήπως δεν προλάβαινα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το πρωι τωρα γυρισα,ουφ κουραστηκα πια....

τι καλα εα ειαι αυτα νενα.ειδες που τσαμπα αγωνιουσες;

μαρμι ελπιζω α τον βρω βολικο και α με βγαλει,πραγματικα δε προλαβαιει α καει ουτε και αυτο ο καημενουλης.

εγω ομιζω οτι ο καιρος περαει γρηγορα και ας μας φαιβεται βουο το διαστημα που απομεει. εγω στις 2 του μηνα μπαιω στον 7ο. για φατασου. απλα δεν το πιστευω....

Ναι ναι θα προλάβω αρκεί να μην είναι Τετάρτη γιατί ενδέχεται να μας φέρουν το κρεβατάκι του μωρού! Κι εγώ σκέφτηκα για καφεδάκι αλλά και τις δύο φορές που ήρθες είχα κάπου να πάω και δε στο πρότεινα μήπως δεν προλάβαινα

Το ραντεβου μου με τον γιατρο μου για υπέρυχο ειναι την Δευτερα το απογευμα σκεψου αν μπορεις και ας δει και η cherry αν μπορει!!!!!!:)

Αντε αν τα καταφερουμε μαλλον θα ειναι το τελευταιο για αυτον τον χρονο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

μαρμι ελπιζω α τον βρω βολικο και α με βγαλει,πραγματικα δε προλαβαιει α καει ουτε και αυτο ο καημενουλης.

εγω ομιζω οτι ο καιρος περαει γρηγορα και ας μας φαιβεται βουο το διαστημα που απομεει. εγω στις 2 του μηνα μπαιω στον 7ο. για φατασου. απλα δεν το πιστευω....

Κορίτσια πότε κι όλας. Δεν το πιστεύω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μάλλον είμαι μαζόχα σήμερα δέν έχω σιδέρωμα και γενικά το σπίτι είναι πεντακάθαρο δέν έχω τίποτα να κάνω και βαριέμαι............είναι σοβαρά τα πράγματα......

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

οταν εγραφα για μενα εσενα σκεφτομουνα γιατι εισαι ενα μηνα μπροστα απο μενα:-P

Ρε παιδια η Luna που χαθηκε? Αυτή δεν θυμαμαι αλλα πρεπει να ειναι πριν το aggelikaki ε?????

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Το ραντεβου μου με τον γιατρο μου για υπέρυχο ειναι την Δευτερα το απογευμα σκεψου αν μπορεις και ας δει και η cherry αν μπορει!!!!!!:)

Αντε αν τα καταφερουμε μαλλον θα ειναι το τελευταιο για αυτον τον χρονο!!!!!

Θες να πεις ότι μετά δε θα έρθεις ξανά; Αν δεν ξέχασε κάτι το μυαλό της εγκύου μπορώ. Θα μπει και η Τσερρυ να μας πει. Τι ώρα είναι το ραντεβού σου; Στη χαριλάου σωστά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εμενα αρχισε να φαινεται για τα καλα η κοιλια μου δεν κρυβεται πια ότι ειμαι εγγυος;)!!!

Αλλα όπως διαβαζω στο βιβλιο μου το μωρακι σε αυτη την εβδομαδα κοντεβει το μισο κιλό οπότε λογικό ειναι που να κρυφτει πια!!!!!

cherry κι εμενα με ξεχασες:( θελω κι εγω φωτο!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Θες να πεις ότι μετά δε θα έρθεις ξανά; Αν δεν ξέχασε κάτι το μυαλό της εγκύου μπορώ. Θα μπει και η Τσερρυ να μας πει. Τι ώρα είναι το ραντεβού σου; Στη χαριλάου σωστά;

Εννοω ότι απο την στιγμη που μπαινεις στον μηνα σου οποιαδηποτε στιγμη μπορει να γεννησεις και ετσι μετα για αρκετο καιρο δεν θα ακολουθεις στα καφεδακια!!! Εγω και cherry μπορει να πιουμε και αλλα!!!!! Το ραντεβου μου ειναι στο κεντρο στις 5- 530 το απογευμα στο ιατρειο του θα με δει!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Ήρθε ο άντρας του σπιτιού μας

και πατέρας του παιδιού μου

πάω σαν καλή νοικοκυρούλα να στρώσω τραπέζι

Θα τα πούμε μετά

Καλή όρεξη!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Εννοω ότι απο την στιγμη που μπαινεις στον μηνα σου οποιαδηποτε στιγμη μπορει να γεννησεις και ετσι μετα για αρκετο καιρο δεν θα ακολουθεις στα καφεδακια!!! Εγω και cherry μπορει να πιουμε και αλλα!!!!! Το ραντεβου μου ειναι στο κεντρο στις 5- 530 το απογευμα στο ιατρειο του θα με δει!!!!!

αχα ώστε έτσι; Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται. Θα πάρεις τα κορίτσια και θα έρθετε σπίτι για καφέ να δείτε και το μπουμπουκάκι μου:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και τώρα νάνι. Το απόγευμα έχουμε κομμωτήριο για τον αντρούλη, εγώ θα πάρω τα αποτελέσματα μου και μετά που θα γυρίσω ελπίζω να έχουμε νέα και από την Κάντυ. Θα έχουμε πολλά νέα σήμερα. Φαντάζομαι μέχρι τότε θα έχει πιει τον καφέ της και η Τσέρρυ:tongue: και θα μπουν και τα υπόλοιπα κορίτσια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες εδω ειμαι!!!!ειδες νενα που τζαμπα αγχωνοσουν!!!!φωτο δεν σου εστειλα γιατι εσυ την ειδες λαιβ. για δευτερα ειμαι οκ αλλα την κυριακη θα σας πω για σιγουρα.

στα κοριτσια που περιμενουν εξελιξεις στελνω ολη μου την μπεμπεδοσκονη κ τις ευχες μαζι!!!

ο καφες τελεισε κ συνοδευτηκε απο κατι κολοκυθακια γεμιστα που με φιλεψαν.

μαρια εσυ ρωτησες τον γιατρο εμεσα γιατι ειχες στο μυαλο σου την υστεροσκοπιση. γιατι δεν ρωτησες ευθεως???

κοριτσια η μαριουλα δεν προλαβαινει ανασα να παρει για να μην μπαινει καθολου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

καλησπερα και απο μενα

Ευτυχως οι εξετασεις ήταν μια χαρα!!!! Προβλημα θρομβοφιλιας δεν εχω!!! Οσο αφορα την εξεταση για θαλασαιμιες ο αντρας μου δεν εχει στιγμα απο καμια οποτε δεν τιθεται προβλημα με το μωρο. Σχετικά με μενα όμως επειδη ειναι χαμηλους καποιους δεικτες και μου διεγνωσαν σιδηροπενια το συμπερασμα ειναι το εξης. Οτι το στιγμα της β- μεσογειακης δεν το εχω ουτε εγω αλλα για τις πιο σπανιες μορφες δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα γιατι καποιοι χαμηλοι δεικτες οπως πχ. η φεριτινη και καποια αλλα δεν δινουν ξεκαθαρο αποτελεσμα για το αν προκειται για αναιμια απο ελλειψη σιδηρου ή καποια αλλη αναιμια!!! Αν θελω να βεβαιωθω θα πρεπει μετα την γεννα και αφου εχω φυσιολογικες τιμες στο σίδηρο να επαναλαβω την εξεταση. Μου εδωσε να παιρνω ενα χαπι σιδηρου την ημερα το οποιο ειπε να το συνεχίσω και κατα την διαρκεια του θηλασμου!!!

Σας διαβασα αλλα τα ξεχασα σχεδον όλα γιατι παλι γεμισατε 7-8 σελιδες!!!!! Θα σας γραφω ότι θυμαμαι!!!!

νενα μου ολα μια χαρα!!!ειδες??τζαπα αγχωνοσουν!!το μωρακι σου θα ειναι μια χαρουλα :D
Ναι μακαρι να μείνουν τα κορίτσια μας σύντομα!

Μπράβο Νένα που πήγε τόσο καλά το πόδι της μαμάς σου.

Άσε εγώ σε λίγες μέρες μπαίνω στον ένατο και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το καλό είναι ότι έχω πολλά να κάνω αυτές τις μέρες και πιστεύω πως θα περάσει ο καιρός γρήγορα. Μετά θα μπορώ να μετράω αντίστροφα:P

κοντευεις και εσυ και το λιλιτακι!!!τι καλα!!! :D :D

θα γεμισουμε μωρακια :D :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...