Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαράκι μου και εγώ αλλά και οι περισσότερες από εδώ μέσα δεν λέμε σε κανένα τίποτα..

κανένας άλλος εκτός από εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πως αισθανόματε..μακάρι ποτέ να μην περάσουν τα ίδια και δεν πειράζει που η συμπαράσταση που μας δείχνουν δεν είναι αυτή που χρειαζόμαστε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι όπως τα λέτε είναι κορίτσια κι εγώ μόνο τους δύο τελευταίους μήνες τα συζητούσα με μια φιλενάδα μου που είναι πολύ καλή ή μάλλον με δύο που ενδιαφέρονταν πραγματικά και δεν έλεγαν και τίποτα σε κανέναν. Πιο πριν ούτε οι γονείς μου το ήξεραν για να μη με αγχώνουν

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ειναι σιγουρα ενα θαυματακι να νοιωθεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου :D :D

εσεις κοριτσια εδω ενδιαφερεστε πολυ περισσοτερο απο τις ''φιλες'' μας!!!

2 φιλες μου ηξεραν οτι θα παω στο γιατρο και καμια δεν ενδιαφερθηκε να ρωτησει!!!και τωρα και παλιοτερα που καναμε ολες τις εξετασεις!

φυσικα απο δω και στο εξης δε θα τους λεω τιποτα,ουτε καν οτι θα κανω σπερματεγχυση!!

μαράκι μου και εγώ αλλά και οι περισσότερες από εδώ μέσα δεν λέμε σε κανένα τίποτα..

κανένας άλλος εκτός από εδώ μέσα δεν καταλαβαίνει πως αισθανόματε..μακάρι ποτέ να μην περάσουν τα ίδια και δεν πειράζει που η συμπαράσταση που μας δείχνουν δεν είναι αυτή που χρειαζόμαστε...

Κοριτσάκια μου πολύ πολύ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μπεμπεδόσκονη και από εμένα!!!Η Μεγαλόχαρη να είναι στο πλευρό σας!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλησπερα και απο μενα

Ευτυχως οι εξετασεις ήταν μια χαρα!!!! Προβλημα θρομβοφιλιας δεν εχω!!! Οσο αφορα την εξεταση για θαλασαιμιες ο αντρας μου δεν εχει στιγμα απο καμια οποτε δεν τιθεται προβλημα με το μωρο. Σχετικά με μενα όμως επειδη ειναι χαμηλους καποιους δεικτες και μου διεγνωσαν σιδηροπενια το συμπερασμα ειναι το εξης. Οτι το στιγμα της β- μεσογειακης δεν το εχω ουτε εγω αλλα για τις πιο σπανιες μορφες δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα γιατι καποιοι χαμηλοι δεικτες οπως πχ. η φεριτινη και καποια αλλα δεν δινουν ξεκαθαρο αποτελεσμα για το αν προκειται για αναιμια απο ελλειψη σιδηρου ή καποια αλλη αναιμια!!! Αν θελω να βεβαιωθω θα πρεπει μετα την γεννα και αφου εχω φυσιολογικες τιμες στο σίδηρο να επαναλαβω την εξεταση. Μου εδωσε να παιρνω ενα χαπι σιδηρου την ημερα το οποιο ειπε να το συνεχίσω και κατα την διαρκεια του θηλασμου!!!

Σας διαβασα αλλα τα ξεχασα σχεδον όλα γιατι παλι γεμισατε 7-8 σελιδες!!!!! Θα σας γραφω ότι θυμαμαι!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

καλησπερα και απο μενα

Ευτυχως οι εξετασεις ήταν μια χαρα!!!! Προβλημα θρομβοφιλιας δεν εχω!!! Οσο αφορα την εξεταση για θαλασαιμιες ο αντρας μου δεν εχει στιγμα απο καμια οποτε δεν τιθεται προβλημα με το μωρο. Σχετικά με μενα όμως επειδη ειναι χαμηλους καποιους δεικτες και μου διεγνωσαν σιδηροπενια το συμπερασμα ειναι το εξης. Οτι το στιγμα της β- μεσογειακης δεν το εχω ουτε εγω αλλα για τις πιο σπανιες μορφες δεν μπορουμε να ξερουμε σιγουρα γιατι καποιοι χαμηλοι δεικτες οπως πχ. η φεριτινη και καποια αλλα δεν δινουν ξεκαθαρο αποτελεσμα για το αν προκειται για αναιμια απο ελλειψη σιδηρου ή καποια αλλη αναιμια!!! Αν θελω να βεβαιωθω θα πρεπει μετα την γεννα και αφου εχω φυσιολογικες τιμες στο σίδηρο να επαναλαβω την εξεταση. Μου εδωσε να παιρνω ενα χαπι σιδηρου την ημερα το οποιο ειπε να το συνεχίσω και κατα την διαρκεια του θηλασμου!!!

Σας διαβασα αλλα τα ξεχασα σχεδον όλα γιατι παλι γεμισατε 7-8 σελιδες!!!!! Θα σας γραφω ότι θυμαμαι!!!!

Είδες που πήγαν όλα καλά; Άντε να ηρεμήσεις κι εσύ. Δεν πειράζει γράψε ότι θυμάσαι κ να ξεχάσεις κάτι δεν παρεξηγούμε άλλωστε τα έχει αυτά η εγκυμοσύνη:-P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσακια αντε καλα με τις εβδομαδες και τα τριμηνα παιζει λίγο το θεμα αλλα η αλλαγή καθε τριμήνου ειναι γραμμενη κατω απο το τικερακι μας με τις πραγματικες φωτογραφιες!!! Αρα και αυτο εχει την 13η εβδομαδα σαν αλλαγη απο το α΄στο β΄ τριμηνο και την 27η απο το β' στο γ' τριμηνο.

Εγω θελω μια εβδομαδα να κλεισω τον 5ο και να μπω στον 6ο.... βουνο μου φαινεται μεχρι το τελος!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Ρε κοριτσακια αντε καλα με τις εβδομαδες και τα τριμηνα παιζει λίγο το θεμα αλλα η αλλαγή καθε τριμήνου ειναι γραμμενη κατω απο το τικερακι μας με τις πραγματικες φωτογραφιες!!! Αρα και αυτο εχει την 13η εβδομαδα σαν αλλαγη απο το α΄στο β΄ τριμηνο και την 27η απο το β' στο γ' τριμηνο.

Εγω θελω μια εβδομαδα να κλεισω τον 5ο και να μπω στον 6ο.... βουνο μου φαινεται μεχρι το τελος!!!

Νενούλα φτάνεις κι όλας στον έκτο; Πότε πέρασε ο καιρός βρε κορίτσι. Σα χθες ήταν που μας το ανακοίνωσες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

margi ο ομοιοπαθητικος θα σου δωσει θεραπεια δεν χανεις τιποτα απο το να παιδευσαι!!!

Η μητερα μου ειναι ενθουσιασμενη με τον ομοιοπαθητικο μου!!!! Εδω και μήνες προσπαθει να κλεισει το ελκος στο ποδι της με γιατρους και ειδικες πανακριβες γαζες και τιποτα πονος και συνεχεια να τρεχει αιμα και υγρα. Με τα ομοιπαθητικα τις εφυγαν απο τις πρωτες μερες και τωρα 1μιση μηνα μετα η πληγη που ειχε βαθος ειναι μονο επιφανειακη και θελει ελαχιστα για να κλεισει!!!!!!:-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Νενούλα φτάνεις κι όλας στον έκτο; Πότε πέρασε ο καιρός βρε κορίτσι. Σα χθες ήταν που μας το ανακοίνωσες!

ειδες και ομως φτανω αλλα εχω ακοοοοομη !!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Ναι μακαρι να μείνουν τα κορίτσια μας σύντομα!

Μπράβο Νένα που πήγε τόσο καλά το πόδι της μαμάς σου.

Άσε εγώ σε λίγες μέρες μπαίνω στον ένατο και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το καλό είναι ότι έχω πολλά να κάνω αυτές τις μέρες και πιστεύω πως θα περάσει ο καιρός γρήγορα. Μετά θα μπορώ να μετράω αντίστροφα:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλησπερα και απο μενα

άρα μια χαρά!!

και εγώ έχω πάρα πολύ χαμηλή φεριτίνη και πολύ χαμηλό σίδηρο και χαμηλή πίεση και αιμοσφερίνη..

παίρνω εδώ και αρκετό καιρό σίδηρο..

στην αρχή οι γιατροί νόμιζαν ότι είχα στίγμα όμως επειδή κανένα γονιός μου δεν έχει στίγμα δεν υπήρχε περίπτωση να είχα..έκανα και το στίγμα πριν το γάμο...

1533345xcnw09g7xt.gif

καλησπερα και απο μενα

Είδες που τα λέγαμε όλα καλά λοιπόν!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

άρα μια χαρά!!

και εγώ έχω πάρα πολύ χαμηλή φεριτίνη και πολύ χαμηλό σίδηρο και χαμηλή πίεση και αιμοσφερίνη..

παίρνω εδώ και αρκετό καιρό σίδηρο..

στην αρχή οι γιατροί νόμιζαν ότι είχα στίγμα όμως επειδή κανένα γονιός μου δεν έχει στίγμα δεν υπήρχε περίπτωση να είχα..έκανα και το στίγμα πριν το γάμο...

Και εμενα αυτοι οι δεικτες ανησυχησαν τους γιατρους αλλα και να εχω το στιγμα καποιας πιο σπανιας μορφης παλι το μωρο θα εινια μια χαρα απο τη στιμη που δεν το εχει ο συζυγος!!!

Είδες που τα λέγαμε όλα καλά λοιπόν!!!;)

Βαθια μεσα μου κι εγω το πιστευα αλλα μια αγωνια την ειχα!!!

Ναι μακαρι να μείνουν τα κορίτσια μας σύντομα!

Μπράβο Νένα που πήγε τόσο καλά το πόδι της μαμάς σου.

Άσε εγώ σε λίγες μέρες μπαίνω στον ένατο και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το καλό είναι ότι έχω πολλά να κάνω αυτές τις μέρες και πιστεύω πως θα περάσει ο καιρός γρήγορα. Μετά θα μπορώ να μετράω αντίστροφα:P

Κι ελεγα την επόμενη εβδομαδα που θα ειμαι Θεσ/νικη να παμε για κανα καφεδακι λες να μην προλαβεις να ερθεις????:shock::)

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Και εμενα αυτοι οι δεικτες ανησυχησαν τους γιατρους αλλα και να εχω το στιγμα καποιας πιο σπανιας μορφης παλι το μωρο θα εινια μια χαρα απο τη στιμη που δεν το εχει ο συζυγος!!!

Βαθια μεσα μου κι εγω το πιστευα αλλα μια αγωνια την ειχα!!!

Κι ελεγα την επόμενη εβδομαδα που θα ειμαι Θεσ/νικη να παμε για κανα καφεδακι λες να μην προλαβεις να ερθεις????:shock::)

ναι..εννοείται για να υπάρχει πιθανόν πρόβλημα πρέπει να το έχουν και οι 2!!και τότε υπάρχουν 50%να έχει το στίμγα 25% να μην έχει τίποτα και 25% να έχει ανοιμία..πρέπει να το έχουν και οι 2 γονείς και το ίδιο είδος!!

το μωράκι σου είναι μια χαρά και σε λίγους μήνες θα το κρατήσεις υγιέστατο στην αγκαλία σου

απλά και εγώ έχω τα ίδια συμπτώματα και δεν έχω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...