Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

σε ευχαριστω μαρμιν μου!!μας ειπε και ο γιατρος οτι εχει πολυ μικρα ποσοστα επιτυχιας η σπερματεγχυση μολις 15-16% να το ξερουμε για να μην απογοητευτουμε!!μας ειπε οτι ειναι πολυ θετικο οτι ειναι πεντακαθαρες οι σαλπιγγες και δεν υπαρχει καποιο προβλημα ουτε στο σπερμα ουτε στον τραχηλο!

θα δειξει,θα κανουμε οτι χρειαστει ;)

τι τραβαμε βρε κοριτσια για να γινουμε μανες?θα επρεπε να ειναι δεδομενο οτι θα ηταν πιο ευκολο να επιτευχθει μια εγκυμοσυνη με φυσικο τροπο

Θα το κάνεις σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα το κάνεις σε φυσικό κύκλο χωρίς φάρμακα;
οχι σε φυσικο.θα παρω τα σερπαφαρ απο 3η-7η μερα και μετα απο 9η 10η μερα θα αρχισουμε την παρακολουθηση και θα κανω και την πρεγλουλ.

τα φαρμακα μου ειπε να μη τα γραψω γιατι το εοππυ δικαιολογει μονο μεχρι 3 προσπαθειες σπερματεγχυσης και εξωσωματικης μαζι,οποτε ειναι καλυτερα να μη γραψω αυτα τωρα μηπως χρειαστει εξωσωματικη αργοτερα γιατι εκεινα τα φαρμακα ειναι πολυ πιο ακριβα!

εχεις ιδεα ποσο κανουν τα σερπαφαρ και η πρεγκλουλ?

μαρία μου το αποφάσίσετε τελικά!!μια χαρά !!θα πετύχει!!

τι μέρα του κύκλου είσαι σήμερα??

η πρεγνυλ εδώ έχει 5Ε εκεί νομίζω είναι πιο φθηνή..εγώ σε πήρα σερπαφαρ

http://www.galinos.gr/

edo mporeis na deis tis times

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

οχι σε φυσικο.θα παρω τα σερπαφαρ απο 3η-7η μερα και μετα απο 9η 10η μερα θα αρχισουμε την παρακολουθηση και θα κανω και την πρεγλουλ.

τα φαρμακα μου ειπε να μη τα γραψω γιατι το εοππυ δικαιολογει μονο μεχρι 3 προσπαθειες σπερματεγχυσης και εξωσωματικης μαζι,οποτε ειναι καλυτερα να μη γραψω αυτα τωρα μηπως χρειαστει εξωσωματικη αργοτερα γιατι εκεινα τα φαρμακα ειναι πολυ πιο ακριβα!

εχεις ιδεα ποσο κανουν τα σερπαφαρ και η πρεγκλουλ?

Εγω τα κλομιφαιν που πήρα έκαναν γύρω στα 2 με 2,5 ευρω και μου έφτασαν ακριβώς για τρεις κύκλους (δε χρειάστηκα παραπάνω). Στην πρώτη πήρα 10χάπια (δύο την ημέρα για πεντε μέρες, στη δεύτερη και τρίτη 7 (ένα τις τρεις πρώτε και δύο τις δύο τελευταίες). Η πρεγκνυλ έκανε 10? και είχε τρεις μέσα και μου έκανε τις δύο. Αν θυμάμαι καλά ήταν των 5000μονάδων έκαστη. Αλλά τις πρεγκνυλ μου τις έγραφε. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά τα φάρμακα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρία μου το αποφάσίσετε τελικά!!μια χαρά !!θα πετύχει!!

τι μέρα του κύκλου είσαι σήμερα??

η πρεγνυλ εδώ έχει 5Ε εκεί νομίζω είναι πιο φθηνή..εγώ σε πήρα σερπαφαρ

http://www.galinos.gr/

edo mporeis na deis tis times

ειμαι 19η μερα!λογικα μεχρι 30 το αργοτερο θα εχω αδιαθετησει!εσυ τι νεα?σε ποια μερα εισαι?
Εγω τα κλομιφαιν που πήρα έκαναν γύρω στα 2 με 2,5 ευρω και μου έφτασαν ακριβώς για τρεις κύκλους (δε χρειάστηκα παραπάνω). Στην πρώτη πήρα 10χάπια (δύο την ημέρα για πεντε μέρες, στη δεύτερη και τρίτη 7 (ένα τις τρεις πρώτε και δύο τις δύο τελευταίες). Η πρεγκνυλ έκανε 10? και είχε τρεις μέσα και μου έκανε τις δύο. Αν θυμάμαι καλά ήταν των 5000μονάδων έκαστη. Αλλά τις πρεγκνυλ μου τις έγραφε. Πάντως δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά τα φάρμακα.
και εγω με 2 χαπια θα ξεκινησω ενα πρωι ενα βραδυ!πρεγκλουλ και εμενα 5000 μου εχει γραψει

δεν ειναι ακριβα,θα παω στο φαρμακειο να τα αγορασω.

Διαφημίσεις

Maria έχεις μικρό κύκλο; Πόσο κρατάει; 26 Μέρες; Πάντως απ' ότι θυμάμαι εκμεταλλευτήκατε τις γόνιμες! Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει και σε σένα το θαύμα και να μη σου έρθει. Την 28η δε γιορτάζει μόνο η Ελλάδα αλλά και η Παναγία μας που μας σκεπάζει και μας ευλογεί. Παρακαλεσέ την και ίσως κάνει και σε σένα το θαύμα της όπως και στις υπόλοιπες. Άντε καιρό έχουμε να ακούσουμε για εγκυμοσύνη. Να έχουμε και μία μέσα στον Οκτώβρη όχι μόνο γέννα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Maria έχεις μικρό κύκλο; Πόσο κρατάει; 26 Μέρες; Πάντως απ' ότι θυμάμαι εκμεταλλευτήκατε τις γόνιμες! Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνει και σε σένα το θαύμα και να μη σου έρθει. Την 28η δε γιορτάζει μόνο η Ελλάδα αλλά και η Παναγία μας που μας σκεπάζει και μας ευλογεί. Παρακαλεσέ την και ίσως κάνει και σε σένα το θαύμα της όπως και στις υπόλοιπες. Άντε καιρό έχουμε να ακούσουμε για εγκυμοσύνη. Να έχουμε και μία μέσα στον Οκτώβρη όχι μόνο γέννα
σε ευχαριστω παρα πολυ μαρμιν μου για τις ευχες!με συγκινησες!!να εισαι καλα!!!η παναγιτσα θα μας στο στειλει σιγουρα καποια στιγμη,παλιοτερα ζηταγα ''σημαδια'' και μου εχουν ερθει πολλα!πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου,οποτε το αποφασισει αυτη!

ο κυκλος μου ειναι 23-26,σπανια 23 κυριως 25,26

εγώ είμαι στην 23 μέρα...28 μέρες συνήθως είναι ο κύκλος μου, την 9 μέρα ήταν 1.2 οπότε λογικά μέχρι τη 14 μέρα θα έγινε η ωορρηξία άρα δεν θα πάει παράπανω..

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ είμαι στην 23 μέρα...28 μέρες συνήθως είναι ο κύκλος μου, την 9 μέρα ήταν 1.2 οπότε λογικά μέχρι τη 14 μέρα θα έγινε η ωορρηξία άρα δεν θα πάει παράπανω..
ελπιζω να εισαι τωρα εγκυουλα σε αυτο τον κυκλο για να μη χρειαστει να μπεις σε αλλες ''διαδικασιες''!!

Άρα Τίγκερμπελ Δευτέρα μπορείς να πας για χοριακή! Τι καλά να είσαι εγκυούλα! Εσύ θα είσαι σίγουρα του Οκτώβρη η Μαρία ίσως το μάθει και αρχές Νοέμβρη. Όπως και να έχει θα ήταν ωραία να είχαμε διπλή χαρά. Κοριτσάκια εύχομαι ολόψυχα να είστε και οι δυο σας αυτή τη φορά κ να μη χρειαστείτε τίποτα άλλο. Άντε να μπουν και οι υπόλοιπες εγκυούλες για να στείλουμε μπόλικη μπεμπεδόσκονη να φτάσει ως την Κύπρο και την Πελοπόννησο (;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Άρα Τίγκερμπελ Δευτέρα μπορείς να πας για χοριακή! Τι καλά να είσαι εγκυούλα! Εσύ θα είσαι σίγουρα του Οκτώβρη η Μαρία ίσως το μάθει και αρχές Νοέμβρη. Όπως και να έχει θα ήταν ωραία να είχαμε διπλή χαρά. Κοριτσάκια εύχομαι ολόψυχα να είστε και οι δυο σας αυτή τη φορά κ να μη χρειαστείτε τίποτα άλλο. Άντε να μπουν και οι υπόλοιπες εγκυούλες για να στείλουμε μπόλικη μπεμπεδόσκονη να φτάσει ως την Κύπρο και την Πελοπόννησο (;)
μαρμιν μου εισαι πολυ καλη :D σε ευχαριστουμε!!!φυσηξτε ολες σας και κατι θα γινει σιγουρα :D :D

λέτε να είμαι τόσο τυχερή και να γίνει το Θαύμα??

μακάρι!!!

στείλτε στείλτε!!!

μακάρι μαριγούλα μου να είσαι εγκυούλα!!

άντε να ακούσουμε και άλλα ευχάριστα

1533345xcnw09g7xt.gif

μαρμιν μου εισαι πολυ καλη :D σε ευχαριστουμε!!!φυσηξτε ολες σας και κατι θα γινει σιγουρα :D :D

Τα έχω περάσει κι εγώ όπως και οι περισσότερες εδώ μέσα και γι' αυτό σας καταλαβαίνουμε απόλυτα και συμμεριζόμαστε και την αγωνία και τη λαχτάρα σας. Και τώρα που νιώθω το μωράκι μου και με κλωτσάει συνεχώς ξέρω πως είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα και γι' αυτό θέλω να το ζήσετε όλες σας σύντομα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Τα έχω περάσει κι εγώ όπως και οι περισσότερες εδώ μέσα και γι' αυτό σας καταλαβαίνουμε απόλυτα και συμμεριζόμαστε και την αγωνία και τη λαχτάρα σας. Και τώρα που νιώθω το μωράκι μου και με κλωτσάει συνεχώς ξέρω πως είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα και γι' αυτό θέλω να το ζήσετε όλες σας σύντομα.

ειναι σιγουρα ενα θαυματακι να νοιωθεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου :D :D

εσεις κοριτσια εδω ενδιαφερεστε πολυ περισσοτερο απο τις ''φιλες'' μας!!!

2 φιλες μου ηξεραν οτι θα παω στο γιατρο και καμια δεν ενδιαφερθηκε να ρωτησει!!!και τωρα και παλιοτερα που καναμε ολες τις εξετασεις!

φυσικα απο δω και στο εξης δε θα τους λεω τιποτα,ουτε καν οτι θα κανω σπερματεγχυση!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...