Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

παντως εγω ξυριζομαι οποτε να ' ναι!!!ειτε παω στον γιατρο ειτε οχι...αυτοι εχουν δει τα παντα σιγα να μην ντραπω. βασικα ειδικα τον γυναικολογο τον εχω δει καπως...εκτος απο την πρωτη φορα που πηγα που ντρεπομουν και πηγα και μονη μου παρακαλω γιατι ηταν ώρα να παω...δεν ξαναντραπηκα. το ειδα τελειως ωμα οπως το βλεπουν και αυτοι. μια φορα ομως σηκωθηκα και εφυγα απο το ιατρειο καποιου γαστρεντερολογου αν θυμαμαι καλα γιατι ηθελε για να με εξετασει για σκωληκοειδίτιδα να βγαλω το εσωρουχο μου!!!ηταν μπροστα και η μανα μου γιατι ημουν μικρη και της συκωθηκε η τριχα καγκελο που δεν υπακουα στον γιατρο!!

Σωστή! Πολύ καλά έκανες! Για τι ηλικία μιλάμε αν επιτρέπεται;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ και γω ετσι οπως λες!!!αλλα τωρα δεν κανω ουτε στα ποδια που το ειχα ξεκινησει και αυτο. στα ποδια ψιλοεχω το προβλημα που λες στο μπικινι οχι ευτυχωςς!απλα οπως σας ειπα εχω γεμισει χνουδι μαυρουλικο....εγω στην κοιλια θελω να κανω κερι και ολο βαριεμαι αλλα καποια στιγμη θα το κανω. το μπικινι δεν με νοιαζει, το κανω μια στο τοσο...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

15 μαρμιν ημουν και ειχα βγαλει ηδη το παντελονι μου....ηθελε λεει να μετρησει ποσα δαχτυλα ειναι η αποσταση λες και δεν μπορουσε πανω απο το εσωρουχο!

28xYp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε?τι κανουν οι κοιλιτσες σας??

χαθηκα λιγες μερες γιατι ημουν Αθηνα!

Πηγα στο γιατρο,δε βρισκει καποιο παθολογικο προβλημα και μας προτινε 3 πραγματα!σπερματεγχυση,λαπαροσκοπηση και τελευταια εξωσωματικη!

για τη λαπαροσκοπηση ειπε θα μπορουσαμε να την κανουμε αλλα λεει οτι τζαπα θα μπουμε στη διαδικασια του χειρουργειου και θα πληρωσουμε τοσα λεφτα αφου κατα 99% δε θα δειξει κατι,οποτε δε θα την κανουμε!

Μας ειπε να αρχισουμε με σπερματεγχυση την οποια λογικα θα κανω στον επομενο κυκλο μου!

και τελευταια λυση η εξωσωματικη αν δεν πιασει τιποτε αλλο.

λογικα μας ειπε ειμαστε στο 20% των ζευγαριων που εχουν ανεξηγητη υπογονιμοτητα

ευτυχως γλυτωσα τη λαπαροσκοπηση,αυτο ηταν το μεγαλο μου αγχος :D

Διαφημίσεις

15 μαρμιν ημουν και ειχα βγαλει ηδη το παντελονι μου....ηθελε λεει να μετρησει ποσα δαχτυλα ειναι η αποσταση λες και δεν μπορουσε πανω απο το εσωρουχο!

η κοπελα του αδερφου μου παει σε εναν γυναικολογο οπου την γδυνει απο πανω μεχρι κατω ολογυμνη ομως:shock::shock:της κανει πρωτα τον υπερυχο μετα την ξαπλωνει για να εξετασει το στηθος και πρεπει λεει να ειναι ολογυμνη σε ολη την διαρκεια της εξετασης:shock::shock:ενω η μαμα μου που πηγαινει στον ιδιο της λεει να βγαλει πρωτα τα κατω της βαζει και ενα χαρτι στο επιμαχο σημειο μετα της λεει να ντυθει κατω και να σηκωσει την μλπουζα και να κατεβασει το σουτιεν οταν της τα ειπε η μανα μου αυτα το κοριτσακι σκυλιασε δεν παει καλα λεει ο ανθρωπος εμενα με εχει ολογυμνη μιση ωρα χωρις τιποτα πανω μου:evil::evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα μαρακι!!!χαιρομαι που μπήκατε σε μια σειρα και ευχομαι να σας δωσει λυση. λαπαροσκοπιση σου ειπε δεν χρειαζεται ή υστεροσκοπιση???τα κοριτσια θα μας βοηθησουν γιατι ξερουν καλυτερα μιας και εγω δεν εχω κανει λαπαροσκοπιση αλλα την κανει σε περιπτωση που δουν ινομυωματα στην μητρα...ή και κατι άλλο....σωστα?

παντως η σπερματεγχυση ειναι μια καλη αρχη....οποτε αν δεν πιασει (χτυπαμε ολες μαζι ξυλο) τι θα κανεις μετα?

28xYp3.png

η κοπελα του αδερφου μου παει σε εναν γυναικολογο οπου την γδυνει απο πανω μεχρι κατω ολογυμνη ομως:shock::shock:της κανει πρωτα τον υπερυχο μετα την ξαπλωνει για να εξετασει το στηθος και πρεπει λεει να ειναι ολογυμνη σε ολη την διαρκεια της εξετασης:shock::shock:ενω η μαμα μου που πηγαινει στον ιδιο της λεει να βγαλει πρωτα τα κατω της βαζει και ενα χαρτι στο επιμαχο σημειο μετα της λεει να ντυθει κατω και να σηκωσει την μλπουζα και να κατεβασει το σουτιεν οταν της τα ειπε η μανα μου αυτα το κοριτσακι σκυλιασε δεν παει καλα λεει ο ανθρωπος εμενα με εχει ολογυμνη μιση ωρα χωρις τιποτα πανω μου:evil::evil::evil:

ε κοντα στον νου και η γνωση!!!!ειδικα αν λαβουμε υποψη οτι στην ηλικια της μαμας σου η εξεταση θα επρεπε να γινεται εξωνυχιστικα!!!!απλα πρεπει να αντιδρασεις απο την αρχη....τωρα τι θα πει?και πως θα του εχει εμπιστοσυνη?

28xYp3.png

ε κοντα στον νου και η γνωση!!!!ειδικα αν λαβουμε υποψη οτι στην ηλικια της μαμας σου η εξεταση θα επρεπε να γινεται εξωνυχιστικα!!!!απλα πρεπει να αντιδρασεις απο την αρχη....τωρα τι θα πει?και πως θα του εχει εμπιστοσυνη?

της μαμας μου μια χαρα της κανει την εξεταση αλλα λογω του οτι ειναι 50 χρ δεν βρισκει κατι τοσο ενδιαφερον ενω στο 22χρονο κοριτσακι ολο και κατι βρισκει και την θελει ολογυμνη ο μ@λ@κ@ς!!!!!αλλη φορα λεει θα πηγαινει μαζι με τον αδερφο μου.....εγω της λεω αν ημουν στη θεση σου θα του ελεγα δεν χρειαζεται να ειμαι ολογυμνη θα βγαζω το καταλληλο ρουχο την καταλληλη στιγμη και θα τον βουλωνα σιγα μην επαιρνα και μπραβο μαζι μου για να παω στον γυναικολογο:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα μαρακι!!!χαιρομαι που μπήκατε σε μια σειρα και ευχομαι να σας δωσει λυση. λαπαροσκοπιση σου ειπε δεν χρειαζεται ή υστεροσκοπιση???τα κοριτσια θα μας βοηθησουν γιατι ξερουν καλυτερα μιας και εγω δεν εχω κανει λαπαροσκοπιση αλλα την κανει σε περιπτωση που δουν ινομυωματα στην μητρα...ή και κατι άλλο....σωστα?

παντως η σπερματεγχυση ειναι μια καλη αρχη....οποτε αν δεν πιασει (χτυπαμε ολες μαζι ξυλο) τι θα κανεις μετα?

για λαπαροσκοπηση μου ειπε πως δε θα χρειαστει,για υστεροσκοπιση δεν ανεφερε τιποτα!η λαπαροσκοπηση ειναι λεει για να δουμε τη μητρα!

τον ρωτησα μηπως υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν συμφυσεις πχ στις σαλπιγγες που δε θα ειχαν φανει στην υστεροσαλπιγγογραφια αλλα μου ειπε οτι ειναι σχεδον αδυνατο να υπαρχουν συμφωνα με την εικονα της υστεροσαλπιγγογραφιας.

του λεω,υπαρχει καποια εξεταση που θα επρεπε να κανω τωρα που μπορει να βρει καποιο προβλημα που αν δε το εντοπισουμε θα μπορουσε να δημιουργησει προβλημα σε ενδεχομενη εγκυμοσυνη?και μου ειπε οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα!

λογικα θα δοκιμασουμε καποιες σπερματεγχυσεις και αργοτερα εξωσωματικη!αυτος μονο για τη σπερματεγχυση μιλησε μου λεει ειναι νωρις απο τωρα να σκεφτουμε την εξωσωματικη,θα την αφησουμε τελευταια λυση.

Περιττο να σας πω οτι ο Χασιακος δε μας πηρε καθολου λεφτα οσο και αν επιμειναμε!!και μας εστειλε και στον υπευθυνο για την σπερματεγχυση χωρις ραντεβου γιατι ειμαστε απο μακρια ο οποιος παλι δεν ηθελε να παρει λεφτα και με το ζορι πηρε 40 ευρω!λεει δε τον ενδιαφερουν τοσο τα χρηματα,πανω απο ολα θελει να ειναι ανθρωπος και να βοηθαει οσο μπορει :shock: :shock:

στο γιατρο που πηγαινα τοσα χρονια μου επαιρνε παντα λεφτα ακομα και αν πηγαινα και 3 φορες το μηνα

μας ειπε οτι η σπερματεγχυση κοστιζει 300-350 ευρω και θα μας κανει καλυτερη τιμη!

Μαρία καλή επιτυχία! Αφού θα ξεκινήσεις με σπερματέγχυση να μην απογοητευτείς εάν δεν πιάσει με τη μία συνήθως χρειάζονται περισσότεροι κύκλοι για να να συνηθίσει και ο οργανισμός. Γι΄αυτό να είσαι αποφασισμένη ότι θα κάνεις το μέγιστο αριθμό και αυτό σε συνεχόμενους κύκλους. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει με την πρώτη απλά για να μην απογοητευτείς στα λέω.

Κάντυ τι να πω και για το γιατρό και για την κοπέλα που δέχτηκε να είναι ολόγυμνη τόση ώρα:shock: Εγώ με τους γιατρούς έχω ένα θεματάκι και ειδικά τους γυναικολόγους γι' αυτό πάω σε γυναίκα. Μπορεί να φταίει το ότι πέρασα πολύ καιρό σε νοσοκομεία και έχω συνεργαστεί με πολλούς γιατρούς και έχω φάει όλων των ειδών τα φρούτα στη μάπα. Όχι ότι οι νοσηλευτές είναι καλύτερα για να μην ευλογούμε και τα γένια μας. Αλλά για το λόγο αυτό είμαι πολύ προσεχτική με τους γιατρούς.

Τσέρρυ τι να πω και για το δικό σου το γαστρεντερολόγο. Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Δούλευα κι εγώ σε γαστρεντερολόγο και ποτέ δε ζήτησε κάτι τέτοιο ούτε από ενήλικα ότι εξέταση και αν έκανε πόσο μάλλον από ένα κοριτσάκι παρουσία και της μαμάς:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

της μαμας μου μια χαρα της κανει την εξεταση αλλα λογω του οτι ειναι 50 χρ δεν βρισκει κατι τοσο ενδιαφερον ενω στο 22χρονο κοριτσακι ολο και κατι βρισκει και την θελει ολογυμνη ο μ@λ@κ@ς!!!!!αλλη φορα λεει θα πηγαινει μαζι με τον αδερφο μου.....εγω της λεω αν ημουν στη θεση σου θα του ελεγα δεν χρειαζεται να ειμαι ολογυμνη θα βγαζω το καταλληλο ρουχο την καταλληλη στιγμη και θα τον βουλωνα σιγα μην επαιρνα και μπραβο μαζι μου για να παω στον γυναικολογο:evil::evil:

Συμφωνώ απόλυτα! Ας πάει με τον αδελφό σου αλλά να βγάζει μόνο ότι χρειάζεται. Αλλά και πάλι άλλοι γυναικολόγοι δεν υπάρχουν; Εγώ ή δε θα ασχολούμουν καθόλου με αυτόν και θα τον άλλαζα ή επειδή θα είχα εκνευριστεί και πολύ θα πήγαινα θα τον ξεμπρόστιαζα και θα του έλεγα για πιο λόγο δε θα ξαναπατούσα το πόδι μου εκεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρία καλή επιτυχία! Αφού θα ξεκινήσεις με σπερματέγχυση να μην απογοητευτείς εάν δεν πιάσει με τη μία συνήθως χρειάζονται περισσότεροι κύκλοι για να να συνηθίσει και ο οργανισμός. Γι΄αυτό να είσαι αποφασισμένη ότι θα κάνεις το μέγιστο αριθμό και αυτό σε συνεχόμενους κύκλους. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να πιάσει με την πρώτη απλά για να μην απογοητευτείς στα λέω.

:

σε ευχαριστω μαρμιν μου!!μας ειπε και ο γιατρος οτι εχει πολυ μικρα ποσοστα επιτυχιας η σπερματεγχυση μολις 15-16% να το ξερουμε για να μην απογοητευτουμε!!μας ειπε οτι ειναι πολυ θετικο οτι ειναι πεντακαθαρες οι σαλπιγγες και δεν υπαρχει καποιο προβλημα ουτε στο σπερμα ουτε στον τραχηλο!

θα δειξει,θα κανουμε οτι χρειαστει ;)

τι τραβαμε βρε κοριτσια για να γινουμε μανες?θα επρεπε να ειναι δεδομενο οτι θα ηταν πιο ευκολο να επιτευχθει μια εγκυμοσυνη με φυσικο τροπο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...