Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κορίτσια μόλις τώρα πρόσεξα το τελευταίο μου τικεράκι! Είδατε πόσο μεγάλωσε το μωράκι μου και πως πήρε θέση; Βέβαια την Πέμπτη θα δω αν εξακολουθεί να είναι με το κεφαλάκι κάτω

Άχ με τον πόνο μου παίζεις εμένα ακόμα δέν λέει να πάρει σωστή θέση είναι λοξά:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12822_378201828922128_915007949_n.jpg

Τι φάτσα!

Μη στενοχωριέσαι καλέ παντού γράφει ότι μπορεί να πάρει θέση ακόμα και τις τελευταίες μερες. Όταν θα έρθει εκείνη η ευλογημένη ώρα θα το αντιμετωπίσετε. Άλλωστε έχεις καλό γιατρό που τον εμπιστεύεσαι οπότε μη σε ανησυχεί αυτό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εγω επειδη εχω θεμα με το ξυραφι....γεμιζω σπυρακια ποναω κλπ...εκανε λειζερ τωρα ομως δεν γινεται:cry:εν τω μεταξυ εχουν μειωθει παρα πολυ οι τριχες αλλα και παλι καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο τις ξυριζα πριν 2 εβδομαδες που πηγα εδω ξυριστηκα και υπεφερα μετα πονουσα μια εβδομαδα και το εσωρουχο που ακουμπουσε με πονουσε κιαι σκεφτομαι τωρα τι να κανω:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω επειδη εχω θεμα με το ξυραφι....γεμιζω σπυρακια ποναω κλπ...εκανε λειζερ τωρα ομως δεν γινεται:cry:εν τω μεταξυ εχουν μειωθει παρα πολυ οι τριχες αλλα και παλι καθε φορα που πηγαινα στον γιατρο τις ξυριζα πριν 2 εβδομαδες που πηγα εδω ξυριστηκα και υπεφερα μετα πονουσα μια εβδομαδα και το εσωρουχο που ακουμπουσε με πονουσε κιαι σκεφτομαι τωρα τι να κανω:rolleyes::rolleyes:

Ε όχι άν είναι έτσι άστο όχι να υποφέρεις βρε κοριτσάκι απο κάτω δέν υπάρχει περίπτωση να σε δεί!!!Άστο να γίνει θάμνος και θα σε ξυρίσουν στο νοσοκομείο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!!!!μαρμιν μου βαζεις ιδεες...εγω καποια στιγμη ειχα πορωθει κ ειχα πει οτι δουλεια αποκλειεται να βρουμε ας παρουμε κανα πτυχιο παραπανω...το νηπιαγωγων ας πουμε θα το επελεγα...τοτε το ειχα σκεφτει αλλα το παρατησα γιατι επελεξα το σεμιναριο μου το οποιο ηταν δυσκολο...παντως οικονομικο - παρολο που στροφαρει το μυαλο μου λογιστικα- δεν θα μπορουσα να παω!!!!

λιλιτακι τελεια η φωτο σου κ εχω να παω καιρο στο κεντρο για καφεδακι κ μου λειπει!!!

καντυ πολυ γελασα με την διευκρινηση σου!!!αντε να μαθουμε και τα νεα της φωτογραφισης το βραδακι!!

εγω αργώ ακόμα...σε 10 μερες...

αγγελικακι μπορει να κανεις μικρο μωρακι , που εμενα μ'αρεσει, αλλα οχι και κουμπι ρε κοριτσι!!!!τι παρομοιωση και αυτη!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μήπως αφού είχες ξεκινήσει με λειζερ δεν έπρεπε να βάλεις ξυράφι; Μπας και τώρα αγριέψουν πάλι; Επίσης υπάρχουν κάτι αποτριχωτικές κρέμες της βισι που τις βάζεις τις αφήνεςι δέκα λεπτά και μετά με μία σπατουλίτσα αφαιρείς την κρέμα μαζί με τις τρίχες. Αλλά πρώτον δεν ξέρω αν κάνουν για τη συγκεκριμένη περιοχή και δεύτερον αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ε όχι άν είναι έτσι άστο όχι να υποφέρεις βρε κοριτσάκι απο κάτω δέν υπάρχει περίπτωση να σε δεί!!!Άστο να γίνει θάμνος και θα σε ξυρίσουν στο νοσοκομείο!!!

ε οχι και στο νοσοκομειο.....αλλα δεν θελω να το κανω σημερα:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως αφού είχες ξεκινήσει με λειζερ δεν έπρεπε να βάλεις ξυράφι; Μπας και τώρα αγριέψουν πάλι; Επίσης υπάρχουν κάτι αποτριχωτικές κρέμες της βισι που τις βάζεις τις αφήνεςι δέκα λεπτά και μετά με μία σπατουλίτσα αφαιρείς την κρέμα μαζί με τις τρίχες. Αλλά πρώτον δεν ξέρω αν κάνουν για τη συγκεκριμένη περιοχή και δεύτερον αν επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη

νομιζω ουτε το ενα ουτε το αλλο:oops:

δεν υπαρχει προβλημα με το ξυραφι εξαλλου πριν το λειζερ επρεπε να ειμαι ξυρισμενη!!!!μου ειχε πει οτι απαγορευεται το κερι οι αποτριχωτικες μηχανες που πειραζουν τον θυλακα τις τριχας το ξυραφι η το ψαλιδι δεν ενοχλει την ριζα της

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Έρχεται παρέα για καφεδάκι σας αφήνω για τώρα τα λέμε μετά όμορφες φιλάκιααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ε οχι και στο νοσοκομειο.....αλλα δεν θελω να το κανω σημερα:cry::cry:

Μην το κάνεις κοπέλα μου έτσι κι αλλιώς από την κοιλίτσα θα σε δει αλλά και να πάει κάτι στραβά δεν έχεις και πολλές... Επίσης μπορείς να φορέσεις φορεματάκι ή φουστίτσα οπότε δε θα φαίνεται;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

παντως εγω ξυριζομαι οποτε να ' ναι!!!ειτε παω στον γιατρο ειτε οχι...αυτοι εχουν δει τα παντα σιγα να μην ντραπω. βασικα ειδικα τον γυναικολογο τον εχω δει καπως...εκτος απο την πρωτη φορα που πηγα που ντρεπομουν και πηγα και μονη μου παρακαλω γιατι ηταν ώρα να παω...δεν ξαναντραπηκα. το ειδα τελειως ωμα οπως το βλεπουν και αυτοι. μια φορα ομως σηκωθηκα και εφυγα απο το ιατρειο καποιου γαστρεντερολογου αν θυμαμαι καλα γιατι ηθελε για να με εξετασει για σκωληκοειδίτιδα να βγαλω το εσωρουχο μου!!!ηταν μπροστα και η μανα μου γιατι ημουν μικρη και της συκωθηκε η τριχα καγκελο που δεν υπακουα στον γιατρο!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...