Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Καντυ, θα έρθεις Γιάννενα σήμερα; Καλο ταξίδι και εύχομαι να είναι καλά τα μωράκια!!!! Πολύ ενθαρρυντικό να μαθαίνουμε κια για άλλες εγκυμοσύνες.....Πέπσι, η επόμενη πιστεύω θα είσαι εσύ, αρκεί να κινηθείς γρήγορα!!!

Μαρμιν, μην φοβάσαι καθόλου. Φίλη μου με παιδάκι και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από πεθερά, έδωσε κατατακτηριες, μπήκε στο Νηπιαγωγών και την έβγαλε ενώ ταυτόχρονα δούλευε πρωί και απόγευμα! Είναι να έχεις θέληση τελικά. Κακ τώρα ποτ έχει και δεύτερο σκέφτεται να μπει και σε τρίτη σχολή με το βαθμό πτυχίου της δεύτερης.....

Πολύ παρήγορο αυτό!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Beboulino

ΕΚΘΕΣΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

http://www.beboulino.gr/pages/118684.EKTHESIAKA-KOMMATIA-SE-PROSFORA.html

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Λιλιτάκι κι εσύ για εξετάσεις θα πας ή τόσο νωρίς ξυπνάς κάθε μέρα;

Αφού ξαπλώνω νωρίς ξυπνάω και νωρίς....;)ΑΑΑΑ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

πηγα να ξαπλωσω και πανω που με επαιρνε ο υπνος χτυπαει το κουδουνι:evil::evil:μου εφεραν το μαξιλαρι που ειχα παραγγειλει απο το αμαζον!!αχ ειναι τελειο!!!πωπω δεν μπορω να ξυπναω τοσο πρωι και ειμαι χαλια τωρα με επιασε και ενας πονοκεφαλος μου ερχετε εμετος χαλια!!!εχω 3.30 ραντεβου με τον γιατρο και 6 με τον ενδοκρινολογο οποτε βραδακι θα γυρησω!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Μεγια το μαξιλάρι. Είναι όντως πολύ ωραία αυτά τα μαξιλάρια. Άντε δεν πειράζει που ξύνπησες σήμερα έχεις να κάνεις κάτι ύπνους από εδώ και πέρα!

Λιλιτάκι ευχαριστώ για τις ευχές σου. Πολύ ωραία και η φωτο που έβαλες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

βρε κοριτσακια να σας κανω μια αδιακριτη ερωτηση:oops::oops:??

καθε φορα που πατε στον γιατρο ξυριζεστε στο επιμαχο σημειο:oops::oops:????

δεν ξερω τι να κανω απο εχθες το σκεφτομαι:rolleyes::rolleyes:τις τελευταιες φορες δεν με εξεταζει απο κατω αφου μου κανει μονο κοιλιακο υπερυχο λετε σημερα να αλλαξει τακτικη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτάκι ψώνισες τίποτα από μπεμπουλίνο; Γιατί μας τη βάζεις συχνά τη σελίδα του. Βέβαια αυτό που μας έβαλες σήμερα είναι πολύ χρήσιμο ειδικά για τα κορίτσια που ψάχνονται.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσακια να σας κανω μια αδιακριτη ερωτηση:oops::oops:??

καθε φορα που πατε στον γιατρο ξυριζεστε στο επιμαχο σημειο:oops::oops:????

δεν ξερω τι να κανω απο εχθες το σκεφτομαι:rolleyes::rolleyes:τις τελευταιες φορες δεν με εξεταζει απο κατω αφου μου κανει μονο κοιλιακο υπερυχο λετε σημερα να αλλαξει τακτικη???

Εγώ κάθε μέρα ξυρίζομαι άσχετα με το γιατρό!!!

Λιλιτάκι ψώνισες τίποτα από μπεμπουλίνο; Γιατί μας τη βάζεις συχνά τη σελίδα του. Βέβαια αυτό που μας έβαλες σήμερα είναι πολύ χρήσιμο ειδικά για τα κορίτσια που ψάχνονται.

Όχι απλά τους έχω στο facebook και ανεβάζω όι νομίζω ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Εγώ δεν ξυρίζομαι κάθε μέρα αλλά όταν πήγαινα στη γυναικολόγο το έκανα ακόμη και όταν σταμάτησε τους κολπικούς υπέρηχους. Βέβαια ίσως κάποια φορά και να το παρέλειψα δε θυμάμαι. Εσύ λιλιτάκι πώς τα καταφέρνεις καθε μέρα; εγώ με την κοιλιά δυσκολεύομαι πολύ. Όλο λέω θα πάρω καθρεφτάκι και συνέχεια το ξεχνάω.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ δεν ξυρίζομαι κάθε μέρα αλλά όταν πήγαινα στη γυναικολόγο το έκανα ακόμη και όταν σταμάτησε τους κολπικούς υπέρηχους. Βέβαια ίσως κάποια φορά και να το παρέλειψα δε θυμάμαι. Εσύ λιλιτάκι πώς τα καταφέρνεις καθε μέρα; εγώ με την κοιλιά δυσκολεύομαι πολύ. Όλο λέω θα πάρω καθρεφτάκι και συνέχεια το ξεχνάω.

Διά της αφής χιχιχιχι δέν βλέπω τίποτα αλλά δέν μπορώ καθόλου τρίχα εκεί κάτω άσε πυ θέλω να είμαι έτοιμη για τη γέννα δέν θέλω να με ξυρίσουν :oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κορίτσια μόλις τώρα πρόσεξα το τελευταίο μου τικεράκι! Είδατε πόσο μεγάλωσε το μωράκι μου και πως πήρε θέση; Βέβαια την Πέμπτη θα δω αν εξακολουθεί να είναι με το κεφαλάκι κάτω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...