Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σημερα αλλαζουμε εβδομαδα εγω και η marmin. Συμφωνα με το τικερακι αυτή την εβδομαδα το μωρο μου θα ειναι σαν ξερο δαμασκηνο. Θηρίοοοοο το μικρό!!!!!!!!χιχιχιχι!!!

Ναι όντως κι εμένα λίγο καιρό πριν έγραφε ότι είναι σαν μπανάνα και λίγο πιο μπροστά σας μηλοπέπονο! Τελικά θα την κάνουμε την φρουτοσαλατα ώσπου να γεννηθεί!:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσια, καθόλου ενθαρρυντικά τα νέα μου. Εκανα χοριακή και με πήραν τηλ από το μικροβιολογικό! Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πολύ- πολύ οριακή χοριακή! Το πολύ- πολύ είπε να είναι από 5 ως 25 ή και ακόμη λιγότερο από 5! Το μεσημέρι θα μου πουν την ακριβή τιμή. Μάλλον τζίφος η υποθεση.....Το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε όλα καλά, είτε θετικό είτε αρνητικό είναι. Αν είναι θετικό έστω και με μικρή τιμή έχω μία μικρή ελπίδα. Αν είναι αρνητικό, ας είναι να τελειώνει αυτό το μαρτυριο.......

Εύχομαι όλα να πάνε καλά τελικά και 25 να είναι δε μας ενοχλεί και πολύ έτσι δεν είναι; Άλλωστε αύριο ήταν κανονικά να κάνεις και αυτή καθημερινά ανεβαίνει πολύ, θα περιμένουμε τα οριστικά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Koριτσια, καθόλου ενθαρρυντικά τα νέα μου. Εκανα χοριακή και με πήραν τηλ από το μικροβιολογικό! Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πολύ- πολύ οριακή χοριακή! Το πολύ- πολύ είπε να είναι από 5 ως 25 ή και ακόμη λιγότερο από 5! Το μεσημέρι θα μου πουν την ακριβή τιμή. Μάλλον τζίφος η υποθεση.....Το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε όλα καλά, είτε θετικό είτε αρνητικό είναι. Αν είναι θετικό έστω και με μικρή τιμή έχω μία μικρή ελπίδα. Αν είναι αρνητικό, ας είναι να τελειώνει αυτό το μαρτυριο.......

Θα περιμένουμε την ακριβή τιμή ρε κοριτσάκι και θα είμαστε εδώ κοντά σου να πανηγυρίσουμε!!!(ΕΥΧΟΜΑΙ)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Δυστυχώς, κατω του 2! Αρνητικό όσο τίποτα.....Βαρέθηκα......Δεν ξαναασχολούμαι. Δεν ξανακάνω ποτέ ούτε εξωσωματική ούτε τίποτα. Δεν με θέλει έγκυο, ας μην είμαι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

margi

το περασα και ξερω.... και δεν εχει και πολυ καιρό μόλις 2μιση μήνες πριν. Αλλά δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή.... εγώ εκλαψα χτυπήθηκα και μετά βρηκα το κουραγιο και ξανασηκώθηκα. 2 εβδομάδες μετά την αρνητική μου χοριακή έβγαινα από το ιατρείο του ομοιοπαθητικού μου με ένα χαμόγελο γεμάτο αισιοδοξία. Ειχα πιστεψει ότι όλα θα πάνε καλά και ότι σύντομα θα τα καταφέρω να μείνω έγκυος αλλά υποσχέθηκα πως δεν θα ξανααγχωθώ με το θέμα. Ακόμη και στις γόνιμες έιπα στον αντρα μου ότι πχ. οι γόνιμες ειναι από Δευτερα εως Παρασκευή αν εχουμε όρεξη εχουμε αν οχι δεν πειραζει.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κρίμα ρε κορίτσι μου!δεν έχω τί να σου πω...μην θυμώνεις όμως γιατι ο Θεός έχει άλλα σχέδια για σένα...μπορεί να τρελαίνεσαι και σε ένα μήνα να μας πεις οτι έμεινες μονη σου όπως η νένα μας...κάνε υπομονή!!!παιδί θα κάνουμε όλες....θέλει υπομονή όμως και ψυχραιμία....θα δεις εγώ θα σε σβήσω μια μέρα απο την λίστα μας!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Ούτε ομοιοπαθητικοί ούτε κανείς δεν με βοηθάει εμένα! Είμαι πολύ απογοητευμένη. Και σιγά μην μείνω μόνη μου. ΅Εδώ μου έβαλαν γονιμοποιημένα και δεν έπιασαν.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κρίμα ρε κορίτσι μου!δεν έχω τί να σου πω...μην θυμώνεις όμως γιατι ο Θεός έχει άλλα σχέδια για σένα...μπορεί να τρελαίνεσαι και σε ένα μήνα να μας πεις οτι έμεινες μονη σου όπως η νένα μας...κάνε υπομονή!!!παιδί θα κάνουμε όλες....θέλει υπομονή όμως και ψυχραιμία....θα δεις εγώ θα σε σβήσω μια μέρα απο την λίστα μας!!!
Οπως το λες κι εσύ.....μια μέρα (δηλαδή καμία)!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

τώρα είσαι συγχυσμένη και τα βλέπεις όλα μαύρα...δεν πειράζει όμως....θα θυμώσεις, θα βρίσεις, θα ξεσπάσεις και μετά θα μαζέψεις τα κομμάτια σου και θα συνεχίσεις μπροστά!!!ο καθένας περνάει και απο μια δοκομασία....υπομονή, ο Θεός είναι μεγάλος και είναι εδώ για όλες μας!Σου το φωνάζω ΜΑΝΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!απλά δεν ξέρεις το πότε και το πως δεν έχει καμία σημασία!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

margi και σε μενα 2 γονιμοποιημενα πολυ καλα ωαρια μου βαλανε και τα πηρε το σκοταδι και εμεινα μόνη αμεσως μετα και ειμαι και σχεδον 39 ετων, σε σενα γιατι να μην συμβει?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

και επιτελους δοκιμασε πρωτα με την ομοιοπαθητική και μετα πες ότι δεν σε βοηθησε δεν μπορεις να το λες χωρις να δοκιμασεις

Νενα μου, έχω δοκιμάσει τόσα και τόσα σε αυτά τα 5 χρόνια, που αρνούμαι να δοκιμάσω οτιδήποτε άλλο. Ξέρεις γιατί; Γιατί επενδύω, αρχίζω να έχω ελπίδες και τέλος απογοητεύομαι. Επειτα υπάρχουν ομοιοπαθητικοί και ομοιοπαθητικοί. Ο δικός σου μπορεί να είναι καλός και αν ήμασταν στην ίδια πόλη ίσως να πήγαινα. Στα Γιαννενα δεν έχω ακούσει για κανέναν.

Επίσης, κοριτσάκι μου , εσύ είσαι 39, εγώ 37. Σιγά τη διαφορά. Κι επειτα μην ξεχνάς πως δεν έχω μία σάλπιγγα, πολύ πιθανο η μήτρα μου από τις τόσες επεμβάσεις να μην είναι έτοιμη, κι έχουμε κι ένα σπέρμα όχι τέλειο. Σε σας από ό,τι θυμάμαι ήταν όλα super.

Μακάρι να έχεις δίκιο και να τα καταφέρω μόνη μου. Απλά......η εξωσωματική ήταν η τελευταία μου ελπίδα. Και δεν πρόκειται να κάνω άλλη, γιατί δεν θέλω......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

μαργκι μου λυπαμαι παρα πολυ!!!!!!!!!!μπηκα για να δω τα νεα σου και περιμενα να ειναι ευχαριστα πολυ λυπαμαι χαρα μου αλλα μην το περνεις τοσο στραβα ολες μας εχουμε περασει απο αποτυχιμενες προσπαθειες ανεξαρτητα ποιες ειναι αυτες!παρε παραδειγμα την νενα μας δεν επιασε η εξωσωματικη αλλα εμεινε μονη της εγκυουλα.κ δεν ειναι μονο η νενα μια γειτονισα μου εκανε 2 εξωσωματικες και δεν επιασαν και μετα εμεινε μονη της εγκυος και δεν το πιστευε!!!θα σου παρει λιγο να συνελθεις αλλα μανουλα θα γινεις μαργκι μου!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...