Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Σοβαρά δεν έχεις καθόλου μαύρη γραμμή; Η κοιλιά σου είναι τόσο μεγάλη;

Στη δουλειά πήγα μόνο εκείνη τη μέρα που σας είπα και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω αν και δύσκολο. Για τη σχολή δεν πρόλαβα να σας πω γιατί έκανα εγγραφή την Τρίτη και έτρεχα να δω τι γίνεται και με τα μαθήματα και μετά δεν είχα κουράγιο να αναλύω.

Τρίτο πτυχίο αν με βοηθήσει ο Θεούλης. (1ο νοσηλευτικής 2ο Θεολογίας)

Καληνύχτα Τσερρυ!

Καθόλου γραμμή δέν έχω και η κοιλιά μου είναι διπλάσια από τη δική σου :oops::oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marmin, συγχαρητήρια και μπράβο σου! Με το καλό να πάρεις και το τρίτο σου πτυχίο.....Να διαπρέψεις στα οικονομικά, σου εύχομαι! Εδωσες κατατακτήριες ή με συνεντευξη; πώς χαιρομαι τέτοια άτομα σαν κι εσένα!!!

Λιλιτακι, μέχρι και πρόπερσι η αδελφή μου έμενε στο Πέραμα και ερχόμουν πολύ συχνά!!! πω, πω, αν ήταν ακόμη εκεί, θα είχαμε συναντηθεί σίγουρα.....Εμενε κάπου πιο πάνω από την πρόνοια ( το πάρκο έτσι δεν το λένε;).

Εδώ έχει μία ψύχρα απόψε και ο άντρας μου άναψε τη σόμπα, αν και δεν είναι για φωτιά ακόμη.....Τέσπα.....

Εχω ενα στομάχι, αφήστε!

Αγγελικάκι, σιγά μην έχεις κουμπί!!!! Χα, χα, πολύ αστείο ήταν αυτό.....Εγώ ρώτησα την μάνα μου πότε της φάνηκε η κοιλιά όταν ήταν έγκυος και μου είπε πως μέχρι τον 4ο δεν την καταλάβαινε κανείς......Μάλλον θα της μοιάζω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Σοβαρά δεν έχεις καθόλου μαύρη γραμμή; Η κοιλιά σου είναι τόσο μεγάλη;

Στη δουλειά πήγα μόνο εκείνη τη μέρα που σας είπα και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω αν και δύσκολο. Για τη σχολή δεν πρόλαβα να σας πω γιατί έκανα εγγραφή την Τρίτη και έτρεχα να δω τι γίνεται και με τα μαθήματα και μετά δεν είχα κουράγιο να αναλύω.

Τρίτο πτυχίο αν με βοηθήσει ο Θεούλης. (1ο νοσηλευτικής 2ο Θεολογίας)

Καληνύχτα Τσερρυ!

marmin, συγχαρητήρια και μπράβο σου! Με το καλό να πάρεις και το τρίτο σου πτυχίο.....Να διαπρέψεις στα οικονομικά, σου εύχομαι! Εδωσες κατατακτήριες ή με συνεντευξη; πώς χαιρομαι τέτοια άτομα σαν κι εσένα!!!

Λιλιτακι, μέχρι και πρόπερσι η αδελφή μου έμενε στο Πέραμα και ερχόμουν πολύ συχνά!!! πω, πω, αν ήταν ακόμη εκεί, θα είχαμε συναντηθεί σίγουρα.....Εμενε κάπου πιο πάνω από την πρόνοια ( το πάρκο έτσι δεν το λένε;).

Εδώ έχει μία ψύχρα απόψε και ο άντρας μου άναψε τη σόμπα, αν και δεν είναι για φωτιά ακόμη.....Τέσπα.....

Εχω ενα στομάχι, αφήστε!

Αγγελικάκι, σιγά μην έχεις κουμπί!!!! Χα, χα, πολύ αστείο ήταν αυτό.....Εγώ ρώτησα την μάνα μου πότε της φάνηκε η κοιλιά όταν ήταν έγκυος και μου είπε πως μέχρι τον 4ο δεν την καταλάβαινε κανείς......Μάλλον θα της μοιάζω!

Ναι πρόνοια καλά το λές είδες μικρός που είναι ο κόσμος!!!:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Καθόλου γραμμή δέν έχω και η κοιλιά μου είναι διπλάσια από τη δική σου :oops::oops::oops::oops:

Τέλεια! Μου αρέσουν οι μεγάλες κοιλιές! Πώς ξύπνια τέτοια ώρα;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εχω ενα στομάχι, αφήστε!

Μάρτζι μου στην πρώτη πέρασα με πανελλήνιες, στη δεύτερη με κατατακτήριες και τώρα με απλό μηχανογραφικό και βαθμο πτυχίου και μια ειδική κατηγορία λόγω πάθησης με το 5% ως υπεράριθμοι. Ήθελα όμως από παλιά πριν τελειώσω τη Θεολογία να πάω και σε κάποια σχολή σαν κι αυτή και τώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία είπα να την εκμεταλλευτώ μόνο που τώρα είναι κάπως δύσκολα με σύζυγο, δουλειά και προσεχώς μωράκι. Θα έχω βοήθεια βέβαια από μαμά και αντρούλη και θα δούμε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα σε ολες,σημερα δε εχει δουλεια.οποτε θα σας χαρω περισσοτερο,α και θα πεταχτω σε οαεδ και εποπτη και οαεδ για το συζυγο.

μαρμιν συγχαρτηρια,θα ειαι οτως δυσκολα αλλα θα τα καταφερεις και η λογιστικη εια μαγικος κοσμος. αν παιρνει στροφες το μυαλομπορου α γιουν καταπληκτικα πραγματα με βαση τη λογιστικη,αοιγεται ενας αλλος κοσμος. εγω πατα ημου της θετικης κατευθυσης αλλα στη δουλεια μου χρησιμοποιουσα μοο ενα κομματι των θετικων επιστημω,τωρα χαρη στο αντρα μου μαπινω και σε αλλα κομματια και εχω παθει πορωση μερικες φορες.

ακοαμ δε αξιωθηκα να βγαλω φωτο. μπορει α ειαι σημερα η τυχερη μερα. δε εχω ουτε μια φωτογραφια.

Κοριτσάκια δε σας είπα πού πάω τα πρωϊνά που χάνομαι τελευταία (εκτός από σήμερα που πήγα νοσοκομείο). Δεν ξέρω αν θυμάστε που έλεγα πως θα κάνω μηχανογραφικό για να μπω σε κάποια οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου. Μάλιστα λέγαμε με την Τιγκερμπελ που τελείωσε λογιστική πώς έχει πολύ υψηλές βάσεις. Τελικά πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου που είναι το οικονομικό του ΑΠΘ. Καλύτερα μάλλον γιατί η πρώτη ήταν η χρηματοοικονομική λογιστική του Μακεδονίας αλλά επειδή το δοκίμασα και το ΠΑ.ΜΑΚ και το ΑΠΘ προτιμώ το δεύτερο με χίλια. Πιο χαλαροί είναι όλοι εκεί και οι καθηγητές. το ΠΑΜΑΚ εκτός από τα εργαστήρια που έχει πολλά (στην Εφαρμοσμένη που πήγα και την άφησα) είναι και οι καθηγητές ψωνισμένοι. Τιγκερ τι λες εσύ; Έχω δίκιο; Αν και στη λογιστική δεν ξέρω αν είναι έτσι. Εμάς μέχρι και διαλέξεις στα Αγγλικά έκαναν. Δηλαδή είχαν διαφάνειες ολόκληρες μόνο στα Αγγλικά και βιβλίο. Είπαμε να γνωρίζουμε αγγλικά αλλά όχι κι έτσι

καλημέρα κορίτσια!!

μάρμιν μου συγχαρητήρια!!!

δεν είχαμε πολλά στα αγγλικά..αλλά οι καθηγητές ένα ψώνιο το είχανε και ιδιαίτερα οι δικοί μας..

το οικονομικό του αριστοτελείου είναι πολύ καλό...οι περισσότεροι που ξέρω μετά το συνδίασαν με τη νομική!!

εγώ έκανα το πτυχίο μου και μετά μεταπτυχιακά..τώρα αυτό που κάνω είναι στη χρηματοοικονομική..

ότι θες εγώ είμαι εδώ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

KAΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!μπραβο βρε κοριτσι αποφασησες να ασχοληθεις και με αυτο!!!!!δεν σε φοβαμαι θα τα καταφερεις εσυ!!!

μην ανησυχειτε καλα ειμαι απλα ξυπνησα απο τις 8 για να δωσω αιμα!!11 θα παω να τις παρω και φευγουμε για τον γιατρουλη!!!εχθες εμαθα και για αλλη μια επιτυχημενη εξωσωματικη εδω στην πολη μας καλα λεει ο Χριστιανος οτι μας εχει γκαστρωσει ολες χιχιχιχιχ!!!!γεμησε η Ηπειρος διδυμα και τριδυμα!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την πολύτιμη βοήθεια σας. Κάντυ καλά που μας το ξεκαθάρισες:D κι εγώ σήμερα έφυγα με τον αντρούλη για να πάω για εξετάσεις αίματος και ούρων και μόλις γύρισα. Άντε θα δεις και τα μικρούλια σου νωρίς νωρίς σήμερα και θα έχουμε κι εμείς γρήγορα νέα. Το δικό μου τρελάθηκε να κουνιέται ;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καλημέρα! Καντυ, θα έρθεις Γιάννενα σήμερα; Καλο ταξίδι και εύχομαι να είναι καλά τα μωράκια!!!! Πολύ ενθαρρυντικό να μαθαίνουμε κια για άλλες εγκυμοσύνες.....Πέπσι, η επόμενη πιστεύω θα είσαι εσύ, αρκεί να κινηθείς γρήγορα!!!

Μαρμιν, μην φοβάσαι καθόλου. Φίλη μου με παιδάκι και χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από πεθερά, έδωσε κατατακτηριες, μπήκε στο Νηπιαγωγών και την έβγαλε ενώ ταυτόχρονα δούλευε πρωί και απόγευμα! Είναι να έχεις θέληση τελικά. Κακ τώρα ποτ έχει και δεύτερο σκέφτεται να μπει και σε τρίτη σχολή με το βαθμό πτυχίου της δεύτερης.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...