Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω σιδερωνω οχι για τα μωρα αλλα δικα μας χιχιχι!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η κοιλιτσα σου ειναι κομψοτατη αλλα κι εσυ κουκλαρα!!!!εμενα καπως ετσι ειναι τωρα η κοιλια μου:oops:αλλα χωρις την μαυρη γραμη

Θα έρθει η ώρα που θα σιδερώνεις και για τα μωράκια σου και δε θα προλαβαίνεις δύο γαρ.

Εσύ θα πρέπει να έχεις διπλή κοιλιά αφού κυοφορείς δίδυμα άρα μια χαρά είναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα βαλω και γω το ατρα μου αν με βγαλει καμια φωτο α σας τη στειλω. σας χρωσταω και τα ρουχαλακια του μωρου.

μαρτζι οχι δεν το πηρα ακομα,σκεφτομαι για κατι τετοιο αν οχι αυτο. θα ξανακοιταξω το σαββατο πλαι α δε δουλευει ο αντρας μου.

Κοριτσάκια δε σας είπα πού πάω τα πρωϊνά που χάνομαι τελευταία (εκτός από σήμερα που πήγα νοσοκομείο). Δεν ξέρω αν θυμάστε που έλεγα πως θα κάνω μηχανογραφικό για να μπω σε κάποια οικονομική σχολή του Πανεπιστημίου. Μάλιστα λέγαμε με την Τιγκερμπελ που τελείωσε λογιστική πώς έχει πολύ υψηλές βάσεις. Τελικά πέρασα στη δεύτερη επιλογή μου που είναι το οικονομικό του ΑΠΘ. Καλύτερα μάλλον γιατί η πρώτη ήταν η χρηματοοικονομική λογιστική του Μακεδονίας αλλά επειδή το δοκίμασα και το ΠΑ.ΜΑΚ και το ΑΠΘ προτιμώ το δεύτερο με χίλια. Πιο χαλαροί είναι όλοι εκεί και οι καθηγητές. το ΠΑΜΑΚ εκτός από τα εργαστήρια που έχει πολλά (στην Εφαρμοσμένη που πήγα και την άφησα) είναι και οι καθηγητές ψωνισμένοι. Τιγκερ τι λες εσύ; Έχω δίκιο; Αν και στη λογιστική δεν ξέρω αν είναι έτσι. Εμάς μέχρι και διαλέξεις στα Αγγλικά έκαναν. Δηλαδή είχαν διαφάνειες ολόκληρες μόνο στα Αγγλικά και βιβλίο. Είπαμε να γνωρίζουμε αγγλικά αλλά όχι κι έτσι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

να σας ρωτησω κατι; εγω α δεν τα σιδερωσω και τα βαλω στο στεγωτηριο πειραζει; μου φαιεται φασαρια το σιδερο. μη με παρεξηγησετε απλα δε το κατεχω τοα θλημα για υτο.

ατε για το καλο α σιδερωσω ενα δυο.

Διαφημίσεις

μαρμι εμενα ο ατρας μου εχει τελειωσει τη βιομηχανικη πειραια. την σημερινη ασοε,και εχω και φιλη αριστουχο της ασοε,οποτε οποτε χρειαστεις κατι,η εργασια ,η επεξηγη εδω ειμαστε εμεις.

να σας ρωτησω κατι; εγω α δεν τα σιδερωσω και τα βαλω στο στεγωτηριο πειραζει; μου φαιεται φασαρια το σιδερο. μη με παρεξηγησετε απλα δε το κατεχω τοα θλημα για υτο.

ατε για το καλο α σιδερωσω ενα δυο.

Εγώ δεν το γνωρίζω αυτό ίσως να ρωτούσες έναν παιδίατρο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

μαρμι εμενα ο ατρας μου εχει τελειωσει τη βιομηχανικη πειραια. την σημερινη ασοε,και εχω και φιλη αριστουχο της ασοε,οποτε οποτε χρειαστεις κατι,η εργασια ,η επεξηγη εδω ειμαστε εμεις.

Σ' ευχαριστώ πολύ αγγελικάκι μου κάθε προσφορά δεκτή ;) Θα σου πω αν έρθει εκείνη η ώρα!

Σου έστειλα το μαιλ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Και τώρα που φοράς κάλτσες εσύ εγώ είμαι με κοντομάνικο και χωρίς κάλτσες :P:D Λες και ζούμε σε διαφορετικές Ηπείρους

Καλέ ναί τι πράμα κι αυτό???

Δικό μου είναι το Αννα- Μαρία!Απλά, δεν ξέρω, αν θα βάλω και το Μαρία ή θα το αφήσω σκέτο Αννα.....Εννοείται ότι είναι το μοναδικό διπλό όνομα που ακούγεται πολύ ωραίο να το φωνάζεις΄ολόκληρο. Ούτε Μαριάννα μού αρέσει.....Γενικώς δεν τα συμπαθώ τα ονόματα που βγαίνουν από δύο ονόματα.....

Αγγελικη, παραδόξως το Αργυρένια μ΄αρέσει πολύ, πάρα πολύ, θα έλεγα....Αλλά και σκέτο Αργυρώ να το ονόμαζες το κορίτσι, πάλι έβγαινε το Αργυρένια σαν χαιδευτικό. Το Ειρήνη ( τι ωραίο όνομα!) δεν πολυακούγεται στο όνομα. Ετσι πιστεύω......

Τσέρυ, τι ζαβολιές είναι αυτές που κάνεις; Ακου εκεί πήδηξες μία βδομάδα, ανυπόμονο πλάσμα! Μάλλον θα το κανω κι εγώ!!!!( χι!χι!)

Κορίτσια, τι κακό και αυτό με πεθερές, νύφες και γαμπρούς. Αμαν πια! Να μην μπορούμε να βρούμε μία πεθερά αγαπημένη με τη νύφη της ή τον γαμπρό της.....Εγώ αναρωτιέμαι τι ανταγωνισμός είναι αυτός.....Μέσα στο dna μας είναι; Εγώ πολύ θα ήθελα να είχαν καλύτερες σχέσεις η μάνα μου με τον άντρα μου......Εμένα τα πεθερικά μου δεν είναι κοντά κι έτσι τι παράπονο να βρω να πω....Είμαι σίγουρη όμως πως αν ήμασταν καντά κάτι θα με πείραζε, δεν μπορεί!!!!

Για μένα το Άννα Μαρία είναι τέλειο!!!Όσο για το Αγυρένια μου αρέσει εξίσου τη βαφτηστίρα μου Μαρία Ειρήνη και την φωνάζουμε Μαρένια!!! Κορίτσια εμένα η μάνα μου με ο άντρα μου τα πάνε τόσο καλά που αλληλουποστηρίζονται κιόλας και πάντα εγώ φταίω για ολα:evil:
Τι ωραία! Από π΄΄οσο όμως άρχισε να σου φαίνεται;;;

Λιλιτάκι, από πού είσαι; Δεν θυμάμαι.....:oops:

Πειραιά και πιό συγκεκριμένα Πέραμα!!!

2 μηνες αφου γνωρησα τα πεθερικα μου και ενω δεν ειχαμε κατι επισημο παρα μονο μια σχεση ειχε ο αντρας μου ενα σεμιναριο στη Θεσσαλονικη και κανονισαμε να παμε μαζι και να μεινουμε στους κουμπαρους του για να τους δουμε κιολας...τοτε και στην τουαλετα να πηγαινε ο αντρας μου τους το ελεγε ετσι λοιπον τους ειχε ενημερωσει και γι αυτο πολυ νωριτερα τοτε λοιπον θυμηθηκε η μανα του να παει να δει τα εγγονια της στην Κοζανη και ειχε την απαιτηση να φυγουμε απο εδω να παμε στο χωριο που ειναι 1,5 ωρα και να φυγουμε απο εκει τελειωνει ο αντρας μου την δουλεια τρωμε και φευγουμε την αφηνουμε ολα ωραια και καλα οταν γυριζαμε επρεπε να παμε να την παρουμε οι κουμπαροι του επειδη θα αργουσαμε να ξανασυναντηθουμε δεν μας αφηναν να φυγουμε νωρις ειχαν ετοιμασει να φαμε και να φυγουμε μετα...παμε λοιπον να την παρουμε μπαινει στο αυτοκινητο και ειχε κατεβασμενα μουτρα,της λεει ο αντρας μου τι εχεις μανα??ωρε και αρχιζει......τι να εχω εσυ οταν ειχες να πας καπου ξεκινουσες νωρις νωρις τι ωρα ειναι αυτη που ηρθες????δεν ξερω που εχεις κονομησει αυτες τις νεες συνηθειες.....γιατι ρε μανα της λεει ο αντρας μου, στο δρομο ησουν και περιμενες???ηθελα να παω σπιτι μου νωρις οχι να φτασω τη νυχτα....πιανει ο αντρας μου το χερι μου και το ακουμπαει στο ποδι του λεει αυτη ''μμμμ βλεπω εχεις και βοηθεια σε βοηθαει να οδηγησεις λες και μονος σου δεν μπορεις''μετα να λεει οτι αυτη δεν πηγαινει σε ξενα σπιτια να καθησει 4 μερες σαν κατι αλλες που τις βλεπεις και πανε και καθοντε μ μια αναισθησια.......κοριτσια το τι ειπε το βρωποστμα της μεχρι να ξεκουμπιστει να κατεβει δεν το χωραει ο νους σας!!!με το που την αφηνουμε παει μεσα στο σπιτι και επαιρνε την πιεση της γιατι με αυτα που ειδε λεει πως δεν επαθε εγκεφαλικο........αφου φυγαμε και για 4 μερες εκλαιγα δεν μπορουσα να καταλαβω τι της εκανα.......3 φορες ειχαμε συναντηθει ολες κι ολες......και οταν πρωτοπηγα σπιτι της της ειχα παρει δωρο την σειρα της darphin 240? σαν ζωον που ημουν και μετα απο κανα χρονο μου ειπε οτι την χαρησε γιατι αυτη δεν βαζει τετοια πραγματα πανω της:evil::evil:[/

Η πεθερά σου είναι για πολλά χαστούκια!!!

282277_431543383574337_129554729_n.jpg
Εννοείται! Και όποια άλλη κοπέλα θέλει.
Πρίν μια εβδομάδα ήρθε στο μπαλκόνι μου ένα περιστέρι το έπιασα και το έδωσα στον περιστερά που έχουμε απέναντι το λέω στον άντρα μου και τι μου λέει??? Καλά το περιστέρι τι θέλει σπίτι μας εμείς πελαργό περιμένουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Σ' ευχαριστώ πολύ αγγελικάκι μου κάθε προσφορά δεκτή ;) Θα σου πω αν έρθει εκείνη η ώρα!

Σου έστειλα το μαιλ

Τέλεια η κοιλίτσααα!!!Και η μαύρη γραμμή απίθανη πλάκα έχει εγώ δέν έχω καθόλου!!!Αλλά έχω ραγαδες!!!:tongue::tongue::tongue:Που σημαίνει πολλές γραμμές χιχιχιχι!!!!:rolleyes:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

και γω μαρμιν σκεφτηκα οτι πηγαινεις και βοηθας στην υπηρεσια σου!!!!συγχαρητηρια!!!!αντε με το καλο και το 2ο πτυχιο...

κοριτσαρες εγω βγαινω γιατι απο τον πονοκεφαλο θα μου βγουν τα ματια!!!καληνυχτα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

marmin μου τι ωραια η κοιλιτσα σου. απογοητευτηκα λιγο. εγω ειμαι στο 60 και ειαι η μιση απο τη δικη σου με το μαγιο. τι παιδι θα κανω; κουμπι; αν προλαβω θα σας στειλω και γω φωτο σημερα. ελπιζω να πεισω τον αντρα μου. να μη βαριεται

Τέλεια η κοιλίτσααα!!!Και η μαύρη γραμμή απίθανη πλάκα έχει εγώ δέν έχω καθόλου!!!Αλλά έχω ραγαδες!!!:tongue::tongue::tongue:Που σημαίνει πολλές γραμμές χιχιχιχι!!!!:rolleyes:

Σοβαρά δεν έχεις καθόλου μαύρη γραμμή; Η κοιλιά σου είναι τόσο μεγάλη;

και γω μαρμιν σκεφτηκα οτι πηγαινεις και βοηθας στην υπηρεσια σου!!!!συγχαρητηρια!!!!αντε με το καλο και το 2ο πτυχιο...

κοριτσαρες εγω βγαινω γιατι απο τον πονοκεφαλο θα μου βγουν τα ματια!!!καληνυχτα.

Στη δουλειά πήγα μόνο εκείνη τη μέρα που σας είπα και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω αν και δύσκολο. Για τη σχολή δεν πρόλαβα να σας πω γιατί έκανα εγγραφή την Τρίτη και έτρεχα να δω τι γίνεται και με τα μαθήματα και μετά δεν είχα κουράγιο να αναλύω.

Τρίτο πτυχίο αν με βοηθήσει ο Θεούλης. (1ο νοσηλευτικής 2ο Θεολογίας)

Καληνύχτα Τσερρυ!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

marmin μου τι ωραια η κοιλιτσα σου. απογοητευτηκα λιγο. εγω ειμαι στο 60 και ειαι η μιση απο τη δικη σου με το μαγιο. τι παιδι θα κανω; κουμπι; αν προλαβω θα σας στειλω και γω φωτο σημερα. ελπιζω να πεισω τον αντρα μου. να μη βαριεται

χαχαχα όχι και κουμπί βρε αγγελικάκι μια χαρά μωράκι θα κάνεις! Δεν έχει σημασία η κοιλιά μην ξεχνάς ότι εγώ έχω βάλει ήδη 13 ολόκληρα κιλά και το μωράκι μου θα κοντεύει τα τρία τώρα εάν δεν τα έχει περάσει! Θα μάθουμε την Πέμπτη το απόγευμα πόσο είναι ακριβώς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...