Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν και ξερω οτι καπου εκει τον τελευταιο καιρο θα μιλαω μονη μου με την μαρτζι....

Έρχονται κι άλλες μην ανησυχείς και θα μπαίνουμε κι εμείς. Άλλωστε ως τότε θα έχει πάρει τον αέρα και η Μαριούλα και θα μπαίνει πιο συχνά. Ίσως και μεις:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Aggelikaki, πολύ ωραίο είναι το καρότσι. Αυτό θα πάρεις; Τέλειο....

Κάντυ, τι υπέροχη πεθερά έχεις!!!!!Φτου, να μην την ματιάξουμε και της φύγει η γκρίνια!!!Τι σπαστικια!!!! Δεν μου είπες όμως, από πού είναι ο άντρας σου; Ολες αυτές οι συμπεριφορές μου θυμίζουν λίγο την Ηπειρο......Οχι ότι στα άλλα μέρη οι πεθερές είναι καλύτερες, αλλά αυτά τα "αχ! εμείς δεν τα κάναμε αυτά" τα έχουν πολύ οι παλαιότεροι Ηπειρώτες......

Κορίτσια, η Λεία δεν ξαναμπήκε. Είδα στο άλλο θέμα που έχει ανοίξει πως δεν τα κατάφεραν πάλι στη δεύτερη σπερματέγχυση. Πολύ θα πρέπει να απογοητεύτηκε πάλι.....Αχ, μωρέ! πώς τις αισθάνομαι όλες τις κοπέλες που προσπαθούν......

Τσέρυ, από την 8η βδομάδα πετάχτηκε η κοιλιά σου; Εμένα γιατί ακόμη; Ο άντρας μου λέει πως κάτι φαίνεται, αλλά σίγα.....Δεν βλεπω εγώ;;;Μάλλον θα ΄δέιξει όταν μπω σστον 4ο ( πρώτα ο Θεός!)!!!!

Τι τρώτε συνήθως τα βράδια;

Αχ, κορίτσια, οι ερεθισμοι στο δέρμα μου ( στα σημεία που πλέον ξέρετε όλες) το βράδυ επιδεινώνονται. Την μέρα δεν με ενοχλούν. Μόλις όμως πέφτω για ύπνο τι φαγούρα με πιάνει , δεν μπορείτε να διανοηθείτε.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

κ μενα η μαρτζι!!!χαχαχαχχα
Εγώ κορίτσια μου καθόλου δεν βιάζομαι! Θα περάσει ο καιρός και θα έρθουν τσ μωράκια μας στην ώρα τους......Εγώ θα έχω την Πέπσι, την Τινκλερμπελ, την Μαρία......Είμαι σίγουρη ότι ως τότε θα έχουν μείνει όλες τους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

μαρτζι σε πιανουν τοτε γιατι ηρεμεις και δεν ξεχνιεσαι με αλλα πραγματα. η καθε κοιλια ειναι διαφορετικη....εμενα η φιλη μου μου ελεγε οτι στον 5ο φανικε η κοιλια της και γω δεν κουμπωνα τα παντελονια μου απο την 8η εβδομαδα...ε τωρα σταματησε να μεγαλωνει...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

μαρμιν ναι τις ειδα και ειναι φανταστικες!!!!κοριτσαρες δεστε τι κομψη κοιλιτσα εχει η μαρμιν μας!!!μεγαλωσε μεν τελευταια αλλα ειναι πολυ κομψη εγκυα...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

η μεγαλη ανατροπη θα ειναι το αγγελικακι ομως!!!!εκει που θα εχουμε βαρεθει τα αγορακια ξανα και ξανα θα ερθει μια πινελια ροζ και μετα παλι τα ιδια...

28xYp3.png

η μεγαλη ανατροπη θα ειναι το αγγελικακι ομως!!!!εκει που θα εχουμε βαρεθει τα αγορακια ξανα και ξανα θα ερθει μια πινελια ροζ και μετα παλι τα ιδια...

Αυτό είναι αλήθεια! Θα είναι το πρώτο κοριτσάκι της παρέας μας!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ κορίτσια μου καθόλου δεν βιάζομαι! Θα περάσει ο καιρός και θα έρθουν τσ μωράκια μας στην ώρα τους......Εγώ θα έχω την Πέπσι, την Τινκλερμπελ, την Μαρία......Είμαι σίγουρη ότι ως τότε θα έχουν μείνει όλες τους!

Να σε δω αν θα λες τα ίδια όταν θα πλησιάζει ο καιρός;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω σιδερωνω οχι για τα μωρα αλλα δικα μας χιχιχι!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ η κοιλιτσα σου ειναι κομψοτατη αλλα κι εσυ κουκλαρα!!!!εμενα καπως ετσι ειναι τωρα η κοιλια μου:oops:αλλα χωρις την μαυρη γραμη

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...