Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μάρτζι μόλις έβαλα τον άντρα μου και έβγαλε την κοιλίτσα μου και είναι τεράαααστια. Να σκεφτείς στην πρώτη πήρε και λίγο από τις απαγορευμένες περιοχές πάνω και κάτω :oops: Θα φανεί κι εσένα και μετά δε θα μπορείς να την κρύψεις με τίποτα. Τι ωραία! Πρώτη φορά μου αρέσει που είμαι κοιλαρού και θέλω να φαίνεται. Αν και ακόμη και να μην ήθελα δε θα μπορούσα να την κρύψω ;)
Τι ωραία! Από π΄΄οσο όμως άρχισε να σου φαίνεται;;;

Λιλιτάκι, από πού είσαι; Δεν θυμάμαι.....:oops:

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, ακούστε ένα ωραίο που άκουσα στον Παπαδάκη. Εστειλε γράμμα ένας ναρκομανής. Λέει "για την δόση μου χτύπησα την μάνα μου και τον πατέρα μου. Και η Ελλάδα σαν ναρκομανής είναι: για να πάρει τη δόση, μας σκοτώνει όλους"....Ωραίο ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

εγω σας το εχω ξαναπει.τα δικα μου πεθερικα ειναι καλοι ανθρωποι,ωρες ωρες βεβαια ,μια φορα το μηνα τουλαχιστο κατι θα βρουν για να μας τη χαλασουν,αλλα οκ. σε σχεση με αλλες πεθερες που ξερω ,εμενα δεν μου εχουν πει ποτε πηγαιε παρα περα και συνεχεια οτι θελει το αγγελικακι και οτι θελει το αγγελικακι. ο πεθερος μου μου τη σπαει και πολυ,για αυτο και βγαζω και το ονομα της πεθερας μου με ευχαριστηση,αλλιως θα εβγαζα της μανας μου,αλλα αν μετα κανω αγορι θα το βγαλω του μπαμπα μου,δεν το χαριζω του πεθερου και του το ζω πει κιολας.

καντυ της per-perego ειναι το απλο. το 3 σε 1 δεν το ειχε για να μας το δειξει. μου αρεσε εα που ειαι καρο το υφασμα παρα πολυ,αλλα και τα καιουργια ειναι πολυ ωραια. θα δω α τα βρω α σας τα βαλω α τα δειτε.

Διαφημίσεις

Τι ωραία! Από π΄΄οσο όμως άρχισε να σου φαίνεται;;;

Λιλιτάκι, από πού είσαι; Δεν θυμάμαι.....:oops:

Μάρτζι μου δε θυμάμαι ακριβώς αλλά θυμάμαι του Αγίου Πνεύματος που πήγα σε μια βάπτιση και φορούσα ένα εφαρμοστό μαύρο φόρεμα διακρινονταν πολύ ωραία. Ήμουν 15η με 16η εβδομάδα τότε αν δεν κάνω λάθος.

Κορίτσια, ακούστε ένα ωραίο που άκουσα στον Παπαδάκη. Εστειλε γράμμα ένας ναρκομανής. Λέει "για την δόση μου χτύπησα την μάνα μου και τον πατέρα μου. Και η Ελλάδα σαν ναρκομανής είναι: για να πάρει τη δόση, μας σκοτώνει όλους"....Ωραίο ε;

Όντως πολύ ωραίο!

Κορίτσια επίσης ο αφαλός μου έχει βγει έξω. Κοντεύει να εκραγεί:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

2 μηνες αφου γνωρησα τα πεθερικα μου και ενω δεν ειχαμε κατι επισημο παρα μονο μια σχεση ειχε ο αντρας μου ενα σεμιναριο στη Θεσσαλονικη και κανονισαμε να παμε μαζι και να μεινουμε στους κουμπαρους του για να τους δουμε κιολας...τοτε και στην τουαλετα να πηγαινε ο αντρας μου τους το ελεγε ετσι λοιπον τους ειχε ενημερωσει και γι αυτο πολυ νωριτερα τοτε λοιπον θυμηθηκε η μανα του να παει να δει τα εγγονια της στην Κοζανη και ειχε την απαιτηση να φυγουμε απο εδω να παμε στο χωριο που ειναι 1,5 ωρα και να φυγουμε απο εκει τελειωνει ο αντρας μου την δουλεια τρωμε και φευγουμε την αφηνουμε ολα ωραια και καλα οταν γυριζαμε επρεπε να παμε να την παρουμε οι κουμπαροι του επειδη θα αργουσαμε να ξανασυναντηθουμε δεν μας αφηναν να φυγουμε νωρις ειχαν ετοιμασει να φαμε και να φυγουμε μετα...παμε λοιπον να την παρουμε μπαινει στο αυτοκινητο και ειχε κατεβασμενα μουτρα,της λεει ο αντρας μου τι εχεις μανα??ωρε και αρχιζει......τι να εχω εσυ οταν ειχες να πας καπου ξεκινουσες νωρις νωρις τι ωρα ειναι αυτη που ηρθες????δεν ξερω που εχεις κονομησει αυτες τις νεες συνηθειες.....γιατι ρε μανα της λεει ο αντρας μου, στο δρομο ησουν και περιμενες???ηθελα να παω σπιτι μου νωρις οχι να φτασω τη νυχτα....πιανει ο αντρας μου το χερι μου και το ακουμπαει στο ποδι του λεει αυτη ''μμμμ βλεπω εχεις και βοηθεια σε βοηθαει να οδηγησεις λες και μονος σου δεν μπορεις''μετα να λεει οτι αυτη δεν πηγαινει σε ξενα σπιτια να καθησει 4 μερες σαν κατι αλλες που τις βλεπεις και πανε και καθοντε μ μια αναισθησια.......κοριτσια το τι ειπε το βρωποστμα της μεχρι να ξεκουμπιστει να κατεβει δεν το χωραει ο νους σας!!!με το που την αφηνουμε παει μεσα στο σπιτι και επαιρνε την πιεση της γιατι με αυτα που ειδε λεει πως δεν επαθε εγκεφαλικο........αφου φυγαμε και για 4 μερες εκλαιγα δεν μπορουσα να καταλαβω τι της εκανα.......3 φορες ειχαμε συναντηθει ολες κι ολες......και οταν πρωτοπηγα σπιτι της της ειχα παρει δωρο την σειρα της darphin 240? σαν ζωον που ημουν και μετα απο κανα χρονο μου ειπε οτι την χαρησε γιατι αυτη δεν βαζει τετοια πραγματα πανω της:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσαρες εδω ειμαι και γω και ο πονοκεφαλος της ημερας που λεγαμε τοπρωι...;)

αγγελικακι το ονοματακι σας μου αρεσει πολυ! για το καροτσι δεν εχω να πω κατι μιας κ μου φαινεται σπαζοκεφαλια και ευτυχως μου το εδωσαν και ελυδα ετσι απλα ευκολα γρηγορα και οικονομικα ενα μεγαλο μου προβλημα με το οποιο δεν ειχα καμια ορεξη να ασχοληθω!!!

μαρτζι σου συνιστω ανεπιφυλακτα να το κανεις αυτο το ημερολογιακο που ειπα. σε πολλά βιβλια και σελιδες εχει την 12 ως την τελευταα του 1ου τριμηνου.

αγγελικακι δεν ανεβασα την φωτο στο φβ απλα την εστειλα σε σας...καντυ μαλλον μου ξεφυγες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσαρες εδω ειμαι και γω και ο πονοκεφαλος της ημερας που λεγαμε τοπρωι...;)

αγγελικακι το ονοματακι σας μου αρεσει πολυ! για το καροτσι δεν εχω να πω κατι μιας κ μου φαινεται σπαζοκεφαλια και ευτυχως μου το εδωσαν και ελυδα ετσι απλα ευκολα γρηγορα και οικονομικα ενα μεγαλο μου προβλημα με το οποιο δεν ειχα καμια ορεξη να ασχοληθω!!!

μαρτζι σου συνιστω ανεπιφυλακτα να το κανεις αυτο το ημερολογιακο που ειπα. σε πολλά βιβλια και σελιδες εχει την 12 ως την τελευταα του 1ου τριμηνου.

αγγελικακι δεν ανεβασα την φωτο στο φβ απλα την εστειλα σε σας...καντυ μαλλον μου ξεφυγες!!!

μαλλον:cry::cry:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχ κοριτσια εγω βγαζω μια φορα τον μηνα περιπου οταν το θυμηθω για νατις εχω για μετα...εχω τραβηξει και βιντεο τον τελευταιο υπερηχο στην αυχενικη διαφανεια και τον βλεπω τωρα οποτε το ξεχναω το μικρακι μου!!!!εγω πηγα αρχες οκτωβριου κ εχω 1 νοεμβριου ραντεβου...το εχω δει πανω απο 10 φορες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...