Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

όσο μπορούμε να βοηθάμε! Δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις έναν άνθρωπο να σε ακούει και να σε καταλαβαίνει στο 1000%

Το ιδανικό είναι πάνω από 8, σημασία φυσικά έχει να εχει το triple line. 

Ναι Πάντα είναι πολύ καλό,φτανω το δέκα το καλό!χαχχαχα

1 hour ago, Makelen είπε:

Το ενδομήτριο πρέπει να είναι τριγωνικό, απο 7 εως 10. Οπότε περιμένεις να μεγαλώσει. Όσο για τα έμβρυα σου, δεν είναι καθόλου άσχημα, έχουν τη δυναμική τους και αυτά εννοείται! Τι άλλες ποιότητες είχες βάλει? Είχες κάνει καθόλου εμφύτευση?

Ναι φτάνει το δέκα!Οχι δεν έχω κάνει ποτέ εμφύτευση.Είχα βάλει 4Αα,μετα 4αβ εάν θυμάμαι καλά κ στο τελος βάλαμε 3ημέρας.Τα οποία τα έλεγε grade 1,5 k grade 2.Τις 2 πρώτες βάλαμε από ένα,μετά βάλαμε τα δυο.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εγω μαρτζι το α' το τελειωσα στις 12 εβδομαδες!!!!!δεν αντεχα να περιμενω αλλη μια εβδομαδα κ αποφασισα να το πηγαινω ημερολογιακα!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι Μαρτζι στην 13η τελειωνει το α τριμηνο αλλα μην φανταστεις πως αλλαζει και τιποτα εγω δηλαδη που εχω ηδη μπει στο β τριμηνο και παλι μου ειπε να μην παιρνω συχνα depon αλλα μονο σε επειγουσες καταστασεις:cry:

εγω μολις εφαγα την ψαροσουπα μου ΘΕΙΚΟ φαγητο!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

θα κανω κ γω μεσα στην εβδομαδα γιατι ετσι σε σουπα και μπολικο λεμονακι θα το φαω πιο ευκολα το ψαρακι...καλη ιδεα!!!

ναι μια χαρα ειναι ειχα βαλει σελινακι πατατουλα καροτακι μιση ντοματουλα και το ψαρακι μπολικο λεμονακι και ηταν μουρλια....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

εμένα κορίτσια μου αρέσουν τα διπλά ονόματα μόνο όταν μπορείς να φωνάζεις το μωρό και με τα 2 ή να γίνουν ένα..

να έχει 2 και τελικά να τον φωνάζουν μόνο με το 1 δεν μου πολυαρέσει..

ειδικά ότανακούω ότι το παιδί είναι ταμένο στη Παναγία και το βαφτίζουν πχ..Νεφέλη- Μαρία και τελικά το φωνάζουν Νεφέλη επειδη τους αρέσει δεν το βρίσκω σωστό...

αν έκανα παιδί με ευκολία δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν ήταν αγόρι να έβγαζα το πεθερό μου...

όμως όπως ήρθαν τα πράγματα αν με αξιώσει ο Θεός και μου χαρίσει ένα παιδάκι θα ήθελα να βγάλω το μπαμπά μου..

ο λόγος είναι ότι ο πεθερός μου έχει ακόμη 2 παιδία..που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγάλουν το όνομα του..

ενώ ο μπαμπάς μου αν δεν του βγάλω εγώ το όνομα του δεν θα το ακούσει..

η αδελφή μου έχει 2 μωράκια έβγαλε τη μαμά μου..δεν νομίζω να μπορέσει να κάνει άλλο..ήδη ταλαιπωρήθηκε αρκετά να τα αποκτήσει..

δεν θα μου άρεσε ο πεθερός μου να έχει 3 εγγονάκια με το ίδιο όνομα και o μπαμπάς μου να μην έχει ούτε ένα

και η οικογένεια μου μας έχει βοηθήσει πάρα μα πάρα πολύ όχι μόνο οικονομικά..αλλά μας στρίζει συνέχεια..

οι γονείς του είναι πιο απόμακροι..και δεν μας έχουν βοηθήσει σε τίποτα απολύτως...

φυσικά ο άντρας μου επιμένει στο πρωταρχικό πλάνο γιατί είναι σίγουρος ότι θα κανουμε και άλλα παιδία...

εντάξει με τίποτα δεν θα ήθελα να βγάλω τη πεθερά μου...με έχει πληγώσει πάρα μα πάρα πολύ....έτσι και αλλίως αν είναι κοριτσάκι είναι δικό μου..έτσι το έχουμε εδώ..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσια μου τι καετε; εγω σημερα δουλευα,χθες εκανα δδουλεις του σπιτιου,γειακ ειμαι πτωμα....

αντε κατυ αυριο φωτογραφηση ε; τυχερουλα,εγω αρχες του μηνα,πως κρατιεμαι και δεν εχω παει ακοαμ ενας θεος ξερει. καντυ μου αν καεις 2 αγορακαι θα βγαλεις του μπαμπα σου και θα το φωαζεις αντωνη και θα σαρεσει πολυ και το αλλο θοδωρακι. εμενα μαρεσει αυτο το ονομα γιατι ετχι λενε το αντρα μου.

τσερυ και το ανεστης ειναι ωραιο και σπανιο.

και μεα η κορη μου 2 ονοματα θα εχει. ΑΡΓΥΡΩ -ΕΙΡΗΝΗ και θα την φωναζουμε ΑΡΓΥΡΕΝΙΑ.

Μαριουλα μου,τωρα ειδα τις φωτο με το πριγκιπα σου. κουκλακι ζωγραφιστο και τελικα ομιζω σας ξεγελασε ο μπομπιρας,φτυστος η μαουλα του ειναι. να σας ζησει κοριτσι,να το δειτε και α τον καμαρωσετε οπως επιθυμητε,μοο με ροδοπεταλα α στρωμενη η ζωη του.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου τι καετε; εγω σημερα δουλευα,χθες εκανα δδουλεις του σπιτιου,γειακ ειμαι πτωμα....

αντε κατυ αυριο φωτογραφηση ε; τυχερουλα,εγω αρχες του μηνα,πως κρατιεμαι και δεν εχω παει ακοαμ ενας θεος ξερει. καντυ μου αν καεις 2 αγορακαι θα βγαλεις του μπαμπα σου και θα το φωαζεις αντωνη και θα σαρεσει πολυ και το αλλο θοδωρακι. εμενα μαρεσει αυτο το ονομα γιατι ετχι λενε το αντρα μου.

τσερυ και το ανεστης ειναι ωραιο και σπανιο.

και μεα η κορη μου 2 ονοματα θα εχει. ΑΡΓΥΡΩ -ΕΙΡΗΝΗ και θα την φωναζουμε ΑΡΓΥΡΕΝΙΑ.

αν ειναι 2 αγορια ολο και καποιο αλλο ονομα θα βρω να κολησω μαζι...μετα απο τοσα που εχουν γινει δεν θελω να δωσω μονο το ονομα του πεθερου:evil:

για πες μας τωρα τι καθησματακι πηρες??αν παρεις το καροτσι 3 σε 1 γιατι να παρεις κι αλλο καθησματακι??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κι εδω καλοκαιρακι!!!!

Εδώ κρύο και βροχή και λείπει και αντρύλης μου και ποιός θα μου βάλει καλτσούλες???:confused:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αν ειναι 2 αγορια ολο και καποιο αλλο ονομα θα βρω να κολησω μαζι...μετα απο τοσα που εχουν γινει δεν θελω να δωσω μονο το ονομα του πεθερου:evil:

για πες μας τωρα τι καθησματακι πηρες??αν παρεις το καροτσι 3 σε 1 γιατι να παρεις κι αλλο καθησματακι??

ουουουουουουου από ονόματα άλλο τίποτα. Άλλωστε μην ξεχνάμε υπάρχει πάντα και το Θρασύβουλος ;):D Αλλά μου κάνει εντύπωση και ο πεθερός; Συνήθως είναι μόνο ο ένας και κατά πλειοψηφία η πεθερά. Οι άντρες είναι πιο χαλαροί

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...