Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

είναι πολύ μικρό 15-16χλμ. Σου σπάνε αν τα αφήσεις; δηλαδη τώρα μπορεί να λέω χαζομάρες, αλλά τόσο μικρά δεν θα είναι ανώριμα;

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλλιοπη Μαρία πώς να το φωνάζεις! Δεν γίνονται ευκολοι συνδυασμοί......

Για να σκεφτώ....Μαρίκα ( α! πα!πα!πα!), Καλλίρια;;;;( μπα! με παραπέμπει στο παλίρροια)....

Το βρήκα! το βρήκα : Καλλιοπάκι- Μαράκι = ΑΚΗ θα φωνάζεις και το κορίτσι!!!(πλάκα κάνω!)

αχχαχχχαχαχα

εγω σου ειπα τις εναλλακτικες μου πριν κατι βδομαδες οταν η μαρτζι ειχε μαθει οτι ειναι εγκυος και ο αντρας της δεν την αφηνε να μας κανει παρεα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα αξιώθηκα να κανω δουλειες και με εχει πιασει και η μεση και κατω χαμηλα στην κοιλια νιωθω σουβλιτσες...καντυ και συ αυτο δεν ειχες παθει οταν κουραστηκες?τωρα κανω και ενα ρυζογαλο και δεν κανω τιποτα αλλο.-

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρωτα τον γυναικολογο καλυτερα!!!δεν πηγες σε δερματολογο για το αλλο θεμα?????ξαναπηγαινε και πες του και γι αυτο.....βαζελινη:shock::shock:

εχω ακουσει κοπελες που για διαφορους λογους παιρνουν κορτιζονη στην αρχη της εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα για να παρεις!!!!οπως και να εχει πρεπει να το δει δερματολογος και οτι σου πει να ενημερωσεις τον γιατρο σου

Πήγα σε έναν δερματολόγο πάλι στο ικα και μόλις του είπα πως είμαι έγκυος μού έγραψε χωρίς να μες δει κάτι βρεφικές κρέμες που αφενός ήταν πανάκριβές ( 45 ευρώ) ήταν και φουλ parabens και ο φαρμακοποιός αρνήθηκε να μου τις χορηγήσει......Εντάξει, είναι ενοχλητικό όλο αυτό που περνάω αλλά αντέχω......Γιατί να πάρω κορτιζόνη; Αυριο θα πάω σε δερματολόγο να με δει και να το συζητήσω μαζί του. 2 βδομάδες έμειναν ακόμη μέχρι να κλέισω το α τρίμηνο.....Θα κάνω λίγη υπομονή. Φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό μου.......Θα δω τι θα μου πει αύριο ο γιατρός, θα μίλήσω και με Μακρυδ και βλέπουμε.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

αχχαχχχαχαχα

εγω σου ειπα τις εναλλακτικες μου πριν κατι βδομαδες οταν η μαρτζι ειχε μαθει οτι ειναι εγκυος και ο αντρας της δεν την αφηνε να μας κανει παρεα:tongue::tongue::tongue::tongue:

σημερα αξιώθηκα να κανω δουλειες και με εχει πιασει και η μεση και κατω χαμηλα στην κοιλια νιωθω σουβλιτσες...καντυ και συ αυτο δεν ειχες παθει οταν κουραστηκες?τωρα κανω και ενα ρυζογαλο και δεν κανω τιποτα αλλο.-

ασε γιατι τις τελευταιες μερες δεν νιωθω απολυτως τιποτα και λεω λες κατι να μην παει καλα!!!θελω πισω τις σουβλιτσες μου:tongue::tongue:

ναι μου ειχες πει....

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Πήγα σε έναν δερματολόγο πάλι στο ικα και μόλις του είπα πως είμαι έγκυος μού έγραψε χωρίς να μες δει κάτι βρεφικές κρέμες που αφενός ήταν πανάκριβές ( 45 ευρώ) ήταν και φουλ parabens και ο φαρμακοποιός αρνήθηκε να μου τις χορηγήσει......Εντάξει, είναι ενοχλητικό όλο αυτό που περνάω αλλά αντέχω......Γιατί να πάρω κορτιζόνη; Αυριο θα πάω σε δερματολόγο να με δει και να το συζητήσω μαζί του. 2 βδομάδες έμειναν ακόμη μέχρι να κλέισω το α τρίμηνο.....Θα κάνω λίγη υπομονή. Φοβάμαι μην κάνω κακό στο μωρό μου.......Θα δω τι θα μου πει αύριο ο γιατρός, θα μίλήσω και με Μακρυδ και βλέπουμε.......

μην το δενεις αυτο για το πρωτο τριμηνο καπου ειχα διαβασει πως η οργανογενεση κραταει για μερικες εβδομαδες του 2ου τριμηνου αλλα δεν θυμαμαι μεχρι ποτε:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

και γω καντυ δεν καταλαβαινω τιποτα τελευταια. γυρισε και ολη μου η ενεργεια κ ειμαι η παλια καλή εγω. μονο χθες ζαλιστηκα που πηγα για ψωνια το πρωι γιατι ειχε ουρα στο ταμειο και γω δεν μπορω να στεκομαι ορθια αλλα μολις εκατσα συνηλθα σχεδον αμεσως. άλλωστε κ παλιοτερα ζαλιζομουν.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

και γω καντυ δεν καταλαβαινω τιποτα τελευταια. γυρισε και ολη μου η ενεργεια κ ειμαι η παλια καλή εγω. μονο χθες ζαλιστηκα που πηγα για ψωνια το πρωι γιατι ειχε ουρα στο ταμειο και γω δεν μπορω να στεκομαι ορθια αλλα μολις εκατσα συνηλθα σχεδον αμεσως. άλλωστε κ παλιοτερα ζαλιζομουν.

αχ ποτε θα τα αισθανθουμε να ειμαστε λιγο πιο ησυχες!!!και ολοι με ρωτανε ''τι κανετε εσυ και τα μωρα σου'' η απαντηση μου ειναι ''εγω καλα ειμαι τωρα τα μωρα μου αγνωστο''ακομα και ο αντρας μου το ιδιο με ρωταει και οταν του λεω ετσι λεει εσυ τα εχεις μεσα σου εσυ ξερεις και τι κανουν:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

το ονομα του πεθερου μου εχει ξαναβγει......δεν ειναι το θεμα οτι εχω προβλημα εγω μαζι τους αλλα ακομα και ο ιδιος τους ο γιος δεν τους θελει πλεον μετα απο οοοοολααααα αυτα που εχουν κανει στον ιδιο οχι σε μενα!!!!ναι θα το φωναζω Ακη μια χαρα ειναι αφου και τωρα ετσι το φωναζω απο το ''σπορακι''χαχαχα κουφο εεε????Αντωνη λενε τον μπαμπα μου αν δεν εβγαινε το ονομα του πεθρου θα εβγαζα κατι ουδετερο αλλα τωρα μονο του τον αθλιο δεν τον βγαζω και ο αντρας μου δεν το κανει για να τους τιμησει αλλα για το τι θα πει ο κοσμος εεε κι αυτο μου την δινει περισσοτερο αλλα τι να κανουμε!!!θα προτιμουσα να διαλεξει ενα ασχετο ονομα ας ηταν και Θρασυβουλας αρκει να το ειχε διαλεξει αυτος για να εχει τον πρωτο λογο τωρα αφου θελει σωνει και καλα τον πατερα του θα το ακουσει μονο στην Εκκλησια και πουθενα αλλου!!!

αν εχω κοριτσακι θα το βγαλω Καλλιοπη-Μαρια το πρωτο ειναι της μαμας μου δεν μου αρεσει σαν ονομα αλλα μας εχει προσφερει τοοοοοσααααα πολλα που ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω γι αυτην και ολα αυτα που σχεδιαζω να παρω και κανω ονειρα αν δεν ειχα απο πισω μαμα και γιαγια τιποτα δεν θα επαιρνα....με τι????με 900? που παιρνει ο αντρας μου μισθο???

Τυχαία η επιλογή; Εμένα αυτό θέλει λόγω μπαμπά αλλά εγώ δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα! Αλήθεια στα αγγλικά υπάρχει αυτό το όνομα μπας και βρω κανένα υποκοριστικό της προκοπής να το φωνάζω; Τσέρρυ τι λες;

και γω κοριτσια εκει αντιδρω!!!δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μου οτι θα δωσω ενα ονομα στο δικο μου παιδι...γιατι οι παππουδες του χωριου θα εντυπωσιαστουν!!!!τρελλαινομαι.

εμενα μου αρεσουν πολυ τα διπλα ονοματα και επειδη εχω διπλο εχω να πω οτι ειναι πολυ βολικα!!!!βεβαια ειναι λιγο αστειο οταν με περνουν τηλ στην γιορτη της πχ της παναγιας και μου λενε ελα ....(το άλλο ονομα) χρονια σου πολλα!!!!

επισης επειδη με μεγαλωσε η γιαγια στο χωριο ολοι με φωναζουν με το άλλο ονομα, αυτο δηλαδη που δεν χρησιμοποιω ποτε πλεον παρα μονο οταν συμπληρωνω επισημα χαρτια!!!εχει πλακα ομως και ειναι πολυ ψαρωτικο για οσους δεν ξερουν οτι εχω 2 ονοματα!!!γυρναω κ στα δυο αναλογα με την φωνη που ακουω και το διασκεδαζω απιστευτα...

Κι εσύ δύο ονόματα έχεις; Κι εγώ; Το δεύτερο μου λεν ότι είναι πιο ωραίο αλλά εγώ με τη γιαγιά τη συνονόματη μεγάλωσα και μετά από 33 χρόνια το συνήθισα πια.

Μάρτζι κλείνεις κι όλας το α΄τρίμηνο; Δηλαδή τέλος του μήνα μπορεί να μάθουμε και το δικό σου φύλο σωστά; Αλλά για να λες κοριτσάκι έτσι θα είναι. Πιστεύω πολύ στη διαίσθηση της μάνας.

Άντε κάντυ να μάθουμε αύριο και τα δικά σας φύλα.

Εγώ έχω Πέμπτη υπέρηχο. Να δούμε πόσο έγινε ο μπουμπούκος μου! Λέτε να τριάρισε;

Σήμερα πήγα στα εξ. ιατρεία στο Ιπποκράτειο που είχα κλείσει ραντεβού. Καλά ήταν. Υπέρηχο δεν έκαναν μόνο ακούσαμε την καρδούλα του :P και μου πηραν ιστορικό. Επειδή ξέχασα τις εξετάσεις μου θα πάω την επόμενη Τετάρτη χωρίς ραντεβού να τις δείξω. Βέβαι μόνο αν εφημερεύει θα γεννήσω εκεί και θα έχουν το ιστορικό μου αλλά δεν πειράζει. Τουλάχιστον είδα τι παίζει και ήταν καλά. Οικεία για μένα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν αυτο ειναι το πιο σημαντικο, να νιωσεις οικεια!!!οσο για το ονομα πολυ φοβαμαι οτι δεν το εχω συναντησει στα αγγλικα καπου. αλλωστε ειναι καθαρα αρχαιο ελληνικο ονομα κ σημαινει ο τολμηρα σκεπτομενος!!!τι αγγλικο υποκοριστικο θα μπορουσε να εχει?

28xYp3.png

αν πατησεις στο οτι το μωρακι δεν θα εχει τον αγιο του να το προσεχει μιας και δεν νομιζω οτι υπαρχει αγιος θρασυβουλας???θα πιασει λες???και οτι δεν θα γιορταζει κιολας....εεε????

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Α, ωραία μαρμίν. Αφού σου άρεσε, μια χαρά. Μακάρι να εφημερεύει αυτό, όταν γεννήσεις....

Κάντυ, αλήθεια λες; κι εγώ που νομιζα πως το πρώτο τρίμηνο είναι σύσκολο από άποψη φαρμάκων κτλ! Απλά, ξέρεις τι γίνεται; Υπάρχουν κάποιος αλοιφούλες που λένε ότι δεν επιτρέπονται το ά τρίμηνο της εγκυμοσύνης.....

Κορίτσια, αυτά τα δερματολογικά προβλήματα είναι πολύ δύσκολα τελικά.....Κάνω πολύ μεγάλη υπομονή. Νένα, λες αντι για δερματολόγο να επισκεφτώ κανα ομοιοπαθητικό; Μού πέρασε κι αυτό από το μυαλό. Πάντως, όλοι τους μόλις ακούνε για εγκυμοσύνη κάνουν τις κότες και δεν γράφουν τίποτα από φάρμακα. Τυχαίο; Προφανώς φοβούνται .......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

αν πατησεις στο οτι το μωρακι δεν θα εχει τον αγιο του να το προσεχει μιας και δεν νομιζω οτι υπαρχει αγιος θρασυβουλας???θα πιασει λες???και οτι δεν θα γιορταζει κιολας....εεε????

Αμ και αυτά του τα είπα! Και η αλήθεια είναι ότι αυτό με πειράζει περισσότερο από το ίδιο το όνομα. Αν είχε Άγιο θα έλεγα χαλάλι.

Κάντυ να που πέτυχες διάνα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμίν μου, τώρα είμαι 10 εβδομάδες και 4 ημέρες........Σε τρεις βδομάδες δεν τελειώνει το α τρίμηνο; Στην 13η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά, τότε που τα υπολόγιζε η Ντέπα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ναι Μάρτζι μου κι εγώ αυτό είπα μακάρι να εφημερεύει αυτό αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως όποιο και να είναι το ίδιο θα είναι για μένα. Μην ξεχνάμε ότι είμαι νοσηλεύτρια και φαντάζομαι πως αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που αισθάνθηκα έτσι. Θυμήθηκα τα νιάτα μου που πήγαινα εξ. ιατρεία και μπαινόβγαινα φωνάζοντας τα ονόματα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμίν μου, τώρα είμαι 10 εβδομάδες και 4 ημέρες........Σε τρεις βδομάδες δεν τελειώνει το α τρίμηνο; Στην 13η εβδομάδα, αν θυμάμαι καλά, τότε που τα υπολόγιζε η Ντέπα.

Μια χαρά θυμάσαι κι εγώ έτσι νομίζω!

Κοριτσάκια με φωνάζει ο ανήρ για νανάκια. Θα τα πούμε πάλι το απόγευμα εάν δεν εξαφανιστείτε πάλι;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...