Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

παω να μαγειρψω και γω...σημερα εχουμε ευκολα φαγακι. σουβλακια χθεσινα (καλαμακια για τις αθηναιες) με κρεμμυδια και μανιταρια σβησμενα με κρασακι μαζι με πουρεδακο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ και γω οταν κανω πισω οπως και σ'αυτο το θεμα δηλαδη γιατι η αληθεια ειναι οτι και μενα ουτε το ανεστης με τρελλαινει (και δεν θα το ξαναθυμηθω ποτε γιατι ειμαι σε φαση που αγαπω το ονομα με το ζορι) το εκανα γιατι εβλεπα την αγωνια του αντρα μου...αν ειναι ετσι χαλαλι του!!

28xYp3.png

Κάντυ, ο άντρας σου είναι ηπειρώτης; Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλει το όνομα του πατέρα του (ειδικά αν είναι το πρώτο εγγόνι- αγόρι)......

Πάντως, δεν θεωρώ σωστό αν ο ένας από το ζευγάρι, δεν πάει τους γονείς του άλλου, να μην θέλει να βγει το όνομα!

Θα σας πω ένα παραδειγμα. Η ξαδέλφη το πρώτο της αγόρι το έβγαλε το όνομα του πεθερού, μολονότι δεν τον συμπαθούσε! Το δεύτερο αγόρι της ήθελε να το βγάλει όπως ήταν φυσικό το όνομα του δικού της μπαμπά! Το τι πόλεμο της έκανε ο άντρας της, επειδή δεν ήθελε να βγάλει το όνομα του πεθερού του, δεν μπορείτε να φανταστείτε!!! Τρωικός πόλεμος γινόταν κάθε μέρα στο σπίτι τους! Η ξαδελφη μου ήταν να πεθάνει.....Μετά από 2,5 χρόνια, δέχτηκε ο "αρχοντας" να βγει το όνομα του πεθερού....Και τότε βάφτισαν το παιδί!!!! Ηταν ωραίο αυτό που έκανε; Υπάρχουν άνθρωποι που τα θέλουν όλα δικά τους. Αλλο να μην θέλω να βγάλω τον γονιό μου εγώ.....Αλλά να θέλω να τον βγάλω και να με πρήζει ο άλλος επειδή δεν τον χωνεύει, όχι! πάει πολύ και με προσβάλλει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

να σας πω την αληθεια επ ουδενη δεν θελω να βγαλω κανενα ονομα τους αλλα ειναι στιγμες που λυπαμαι τον αντρα μου:oops::oops:βλεπω οτι το θελει...αν το τραβηξω ξερω οτι θα κερδισω αλλα δεν θελω να αισθανεται ασχημα ηδη που εχει πει πως ντρεπεται για τους γονεις του αλλα δεν ξερω γιατι θελει το ονομα ισως του εχουν περασει οτι ο αντρας πρεπει να βγαζει τον πατερα του ξερω κι εγω τι να πω:rolleyes::rolleyes:παντως εχω ξεκαθαρησει πως αν βγαλει το ονομα του πατερα του το παιδι θα εχει 2 ονοματα θα βγαλω δηλαδη κι εγω του πατερα μου Θεοδωρος-Αντωνης και θα το φωναζουμε Ακη!!!
Μπράβο που σκέφτεσαι και τον άντρα σου και δεν το τραβάς!!! Αλλά, ρε Καντυ, θα φωνάζεις το παιδί "ακη;;'. Και το θοδωρής και το Αντώνης είναι τόσο ωραία ονόματα για να τα χαλάσεις.....Καλά, το Αντώνης μου αρέσει πολύ....Και στο γυναικείο του "αντωνία", ουαου!!! Το κορίτσι πώς θα το βγάλεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Αυχενική έχω στις 31 Οκτώβρη!!!! λες να είναι κορίτσι;;;Να βγει η Αννούλα μου; Αχ, κορίτσια, σκέφτομαι αν είναι κορίτσι, να του δώσω και το όνομα της παναγίας. Να το πω "αννα - μαρία". Πολύ βασιλικό δεν είναι όμως; Θα με περάσουν για ψωνάρα!Αλλά και αγοράκι να είναι το "γιωργάκης" δεν είναι πολυ ωραίο;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

καντυ και γω οταν κανω πισω οπως και σ'αυτο το θεμα δηλαδη γιατι η αληθεια ειναι οτι και μενα ουτε το ανεστης με τρελλαινει (και δεν θα το ξαναθυμηθω ποτε γιατι ειμαι σε φαση που αγαπω το ονομα με το ζορι) το εκανα γιατι εβλεπα την αγωνια του αντρα μου...αν ειναι ετσι χαλαλι του!!
Tο Ανέστης είναι τέλειο! Και σπάνιο και όμορφο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

το ονομα του πεθερου μου εχει ξαναβγει......δεν ειναι το θεμα οτι εχω προβλημα εγω μαζι τους αλλα ακομα και ο ιδιος τους ο γιος δεν τους θελει πλεον μετα απο οοοοολααααα αυτα που εχουν κανει στον ιδιο οχι σε μενα!!!!ναι θα το φωναζω Ακη μια χαρα ειναι αφου και τωρα ετσι το φωναζω απο το ''σπορακι''χαχαχα κουφο εεε????Αντωνη λενε τον μπαμπα μου αν δεν εβγαινε το ονομα του πεθρου θα εβγαζα κατι ουδετερο αλλα τωρα μονο του τον αθλιο δεν τον βγαζω και ο αντρας μου δεν το κανει για να τους τιμησει αλλα για το τι θα πει ο κοσμος εεε κι αυτο μου την δινει περισσοτερο αλλα τι να κανουμε!!!θα προτιμουσα να διαλεξει ενα ασχετο ονομα ας ηταν και Θρασυβουλας αρκει να το ειχε διαλεξει αυτος για να εχει τον πρωτο λογο τωρα αφου θελει σωνει και καλα τον πατερα του θα το ακουσει μονο στην Εκκλησια και πουθενα αλλου!!!

αν εχω κοριτσακι θα το βγαλω Καλλιοπη-Μαρια το πρωτο ειναι της μαμας μου δεν μου αρεσει σαν ονομα αλλα μας εχει προσφερει τοοοοοσααααα πολλα που ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω γι αυτην και ολα αυτα που σχεδιαζω να παρω και κανω ονειρα αν δεν ειχα απο πισω μαμα και γιαγια τιποτα δεν θα επαιρνα....με τι????με 900? που παιρνει ο αντρας μου μισθο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Αν έχει βγει το όνομα του πεθερού σου, γιατί να ξαναβγεί;; Αυτές τις βλακείες δεν μπορώ.....Και τι τον νοιάζει τι λέει ο κόσμος;; Τον ξάδελφο μου φωναζαμε Ακη και μόλις έφτασε 15 χρονών μάς απαγόρεψε να τον ξαναφωνάξουμε Ακη, γιάτί τού φαινόταν παιδιάστικο πια! Ξέρεις τι; Εμένα δεν μου αρέσουν τα διπλά ονόματα....Συνοδεύουν το παιδί σε όλη του τη ζωή και καμία σχέση δεν έχει εντέλει με κανένα από τα δύο ονόματα!! Ωραία θα ήταν να το έβγαζες σκέτο Αντώνη!!! Αχ, τι ωραίο! Αυτό και το Αγγελος είναι τα αγαπημένα μου!

Γιατί για το κορίτσι βάζεις κι εκεί δεύτερο όνομα; Βγάλτο Καλλιόπη σκέτο.....( δεν μου πολυαρέσει, αλλά έτσι δεν θα το φωνάζεις;) Εκτός κι αν το έχεις τάξει στην παναγίτσα μας, οπότε πάω πάσο.....

Μόνο 900 παίρνει ο άντρας σου; Τι λές τώρα;;;Νομιζα παραπάνω ότι έπαιρναν στο στρατό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το βρήκα! Βγάλε το αγόρι Αντώνιο- Θεόδωρο και φωναζέ τον Αντωνάκη!!!!Σιγά.... αφού το όνομα του άλλου ακούστηκε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το βρήκα! Βγάλε το αγόρι Αντώνιο- Θεόδωρο και φωναζέ τον Αντωνάκη!!!!Σιγά.... αφού το όνομα του άλλου ακούστηκε!!!

μα θελει πρωτο το Θεοδωρος:evil::evil:μπορει να το φωναζω και Αντωνη θα δω μεχρι τοτε!!!εμενα παντως και το Ακης μου αρεσει!!!και σκετο του πεθερου να το εβγαζα παλι Ακη θα το φωναζα!!!

γι αυτο ψαχνω ενα ονομα που να εχει μεσα και το Καλλιοπη και το Μαρια!!!τωρα αν δεν βρω κατι που να με ενθουσιαζει θα δω τι θα κανω!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, πήγα σήμερα στο ικα σε έναν ΩΡΛ να δει το αυτί μου! Ουφ, σημασία δεν μού έδωσε επειδή πήγα σφήνα, χωρίς να κλέισω ραντεβού....Αφού μου έκανε μάθημα για το πώς να παίρνω και να κλέινω ραντεβού, αξιώθηκε να δει το αυτάκι μου και μου είπε πως έχει έκζεμα και πως θέλει μόνο κορτιζόνη για να γίνει καλά. Σε αυτή τη φάση όμως που είσαι, μού λέει, δεν την συστήνω την κορτιζόνη.....Πρόσεχε όμως μην σου μολυνθεί. Πώς θα προσέξω, λέω. Να μην βάζεις λάδι, λέει, σου κάνει κακό. Αν θες, βάλε βαζελίνη και ρώτα κι έναν δερματολόγο. Κι αν σε αφήσει ο γιατρός πάρε κορτιζονη.

Εγώόμωςδεν θα πάρω τίποτα αν πρώτα δεν κλέισω το πρώτο τρίμηνο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλλιοπη Μαρία πώς να το φωνάζεις! Δεν γίνονται ευκολοι συνδυασμοί......

Για να σκεφτώ....Μαρίκα ( α! πα!πα!πα!), Καλλίρια;;;;( μπα! με παραπέμπει στο παλίρροια)....

Το βρήκα! το βρήκα : Καλλιοπάκι- Μαράκι = ΑΚΗ θα φωνάζεις και το κορίτσι!!!(πλάκα κάνω!)

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

και γω κοριτσια εκει αντιδρω!!!δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο μου οτι θα δωσω ενα ονομα στο δικο μου παιδι...γιατι οι παππουδες του χωριου θα εντυπωσιαστουν!!!!τρελλαινομαι.

εμενα μου αρεσουν πολυ τα διπλα ονοματα και επειδη εχω διπλο εχω να πω οτι ειναι πολυ βολικα!!!!βεβαια ειναι λιγο αστειο οταν με περνουν τηλ στην γιορτη της πχ της παναγιας και μου λενε ελα ....(το άλλο ονομα) χρονια σου πολλα!!!!

επισης επειδη με μεγαλωσε η γιαγια στο χωριο ολοι με φωναζουν με το άλλο ονομα, αυτο δηλαδη που δεν χρησιμοποιω ποτε πλεον παρα μονο οταν συμπληρωνω επισημα χαρτια!!!εχει πλακα ομως και ειναι πολυ ψαρωτικο για οσους δεν ξερουν οτι εχω 2 ονοματα!!!γυρναω κ στα δυο αναλογα με την φωνη που ακουω και το διασκεδαζω απιστευτα...

28xYp3.png

Κορίτσια μου, πήγα σήμερα στο ικα σε έναν ΩΡΛ να δει το αυτί μου! Ουφ, σημασία δεν μού έδωσε επειδή πήγα σφήνα, χωρίς να κλέισω ραντεβού....Αφού μου έκανε μάθημα για το πώς να παίρνω και να κλέινω ραντεβού, αξιώθηκε να δει το αυτάκι μου και μου είπε πως έχει έκζεμα και πως θέλει μόνο κορτιζόνη για να γίνει καλά. Σε αυτή τη φάση όμως που είσαι, μού λέει, δεν την συστήνω την κορτιζόνη.....Πρόσεχε όμως μην σου μολυνθεί. Πώς θα προσέξω, λέω. Να μην βάζεις λάδι, λέει, σου κάνει κακό. Αν θες, βάλε βαζελίνη και ρώτα κι έναν δερματολόγο. Κι αν σε αφήσει ο γιατρός πάρε κορτιζονη.

Εγώόμωςδεν θα πάρω τίποτα αν πρώτα δεν κλέισω το πρώτο τρίμηνο!

ρωτα τον γυναικολογο καλυτερα!!!δεν πηγες σε δερματολογο για το αλλο θεμα?????ξαναπηγαινε και πες του και γι αυτο.....βαζελινη:shock::shock:

εχω ακουσει κοπελες που για διαφορους λογους παιρνουν κορτιζονη στην αρχη της εγκυμοσυνης αλλα δεν ξερω αν ειναι τοσο σοβαρο το προβλημα για να παρεις!!!!οπως και να εχει πρεπει να το δει δερματολογος και οτι σου πει να ενημερωσεις τον γιατρο σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...