Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλα ειπαμε κανω υπομονη αλλα οχι κι ετσι!!!να μαθω το φυλο στη γεννα....τωρα θα μου πεις γιατι αν το μαθεις νωρυτερα τι θα αλλαξει????

έτσι θέλει ο αντρούλης μου και θα δείξει τότε αν θα αντέξω..πάντως δεν θα έχω καμία διάθεση να συζητάμε για ονόματα ενώ θα είμαι έγκυος..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έτσι θέλει ο αντρούλης μου και θα δείξει τότε αν θα αντέξω..πάντως δεν θα έχω καμία διάθεση να συζητάμε για ονόματα ενώ θα είμαι έγκυος..

ααα καλα αλλο θεμα κι αυτο!!!!!εμενα δεν με πηραν τελικα ουτε να μου ευχηθουν και προχθες που μιλησε ο αντρας μου με τον πατερα του ουτε που ρωτησε τι κανω αν πηγα στο γιατρο ΤΙΠΟΤΑ αλλα ο δικος μου αδιορθωτος το ονομα ονομα:evil::evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ αν δεν περνουσες αποτον ουρολογο ισως να μην ειχες μαθει πολλα πραγματα για την κατασταση γενικοτερα...ενταξει δεν περιμενες και αιωνες!!!βεβαια ειμαι της αποψης οτι στην βραση κολλαει το σιδερο και η στιγμη που το κανατε και οπως εγινε με βρισκει συμφωνη!

τινκερ κ μενα ο αντρας μου δεν ηθελε να μαθει το φυλλο και ενω στην αρχη το ελεγα και γω ενω το επεξεργαζομουν παραλληλα τελικα το μετανιωσα....ο κοσμος παει μπροστα και η επιστημη παει μπροστα ετσι παμε και μεις. εξαλλου μπορει η εκπληξη να ειναι μεγαλη στο τελος ομως το να ξερεις το φυλλο απο πριν σε κανει να δενεσει μαζι του κατα την διαρκεια!πατνως γω του ειχα πει οτι αν δεν θελει δεν θα του το πω και δεν θα το πω και σε κανεναν άλλον αλλά εγω θελω να ξέρω!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

ααα καλα αλλο θεμα κι αυτο!!!!!εμενα δεν με πηραν τελικα ουτε να μου ευχηθουν και προχθες που μιλησε ο αντρας μου με τον πατερα του ουτε που ρωτησε τι κανω αν πηγα στο γιατρο ΤΙΠΟΤΑ αλλα ο δικος μου αδιορθωτος το ονομα ονομα:evil::evil:

είναι έτσι κατάσταση και ακόμη θέλει το όνομα??!!!:shock::shock:

εγώ με το μπαμπά του δεν έχω πρόβλημα όμως δεν θέλω να τον βγάλω θέλω να βγάλω τον δικό μπαμπά..

τη μαμά του με ΤΙΠΟΤΑ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

λιλιτακι εβαλα 3 πληντυριια σημερα...αυριο θα σε σκεφτομαι ολη μερα με το σιδερωμα που θα πεσει...δικαιως περνεις την πρωτια του σιδερώματος!!!οσο για την βαλιστα...καποια στιγμη ειχες αναφερει οτι η αδερφη σου θα σου δωσει ρουχα αλλα δεν μας ειπες τιποτα ξανα. ουτε οτι τα πηρες ουτε τιποτα, αλλά πραγματικά ηθελα να εβλεπα και γω απο μια μερια τι πλενεις και σιδερωνεις ολον αυτον τον καιρο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

καντυ...οπλισου με δυναμη κουραγιο κ πεισμα κ πατα ποδι!!!βεβαια αστο να κυλησει γιατι οι δικοι σου ειναι τοσο απαραδεκτοι που δεν βλεπω να σε ρωτανε καν να αν γεννησες και εκει αν ζητησει ονομα απεκλεισε το του!!!

28xYp3.png

Καλησπέρα!!!'

Τίνκερ, μην ξεκινάς με αρνητική διάθεση! Ετσι έίχα ξεκινήσει κι εγώ και δεν είχα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μακάρι να είχα πάρει την απόφαση για πιο δραστικές λύσεις πολύ νωρίτερα. Αλλά, όπως λέει και η Κάντυ, αν μπλέξεις με γιατρούς που θέλουν να σε καθυστερήσουν, θα σε καθυστερήσουν, πάει και τελείωσε. Την υστερσοκόπηση σε συμβουλέυω να την κάνεις. Αν αδιαθετήσεις στις 28 ( μακάρι να μην......) κλείσε ραντεβού αμέσως και κάνε την μέσα στο Νοέμβρη......Είναι τόσο απλή διαδικασία! Αν δεν βρεθεί κάτι, δρομολόγησε την εξωσωματικη και μην περιμένεις καθόλου.....Εγώ πέρασα πολλά με πολλές εξετάσεις και χειρουργεία , γιαυτό σου λέω να μην περιμενεις άλλο.....Μπορεί να έμεινα τελικά μόνη μου έγκυος, αλλά δεν μετάνιωσα στιγμή που έκανα την εξωσωματική- έστω και αποτυχημένη. Θεωρω πως πήρε μπροστά ο οργανισμός και οι ορμόνες μου, πού ξέρεις;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

λιλιτακι εβαλα 3 πληντυριια σημερα...αυριο θα σε σκεφτομαι ολη μερα με το σιδερωμα που θα πεσει...δικαιως περνεις την πρωτια του σιδερώματος!!!οσο για την βαλιστα...καποια στιγμη ειχες αναφερει οτι η αδερφη σου θα σου δωσει ρουχα αλλα δεν μας ειπες τιποτα ξανα. ουτε οτι τα πηρες ουτε τιποτα, αλλά πραγματικά ηθελα να εβλεπα και γω απο μια μερια τι πλενεις και σιδερωνεις ολον αυτον τον καιρο...

Θα σου πώ το εξής η αλλαξιέρα είναι φίσκα και έχω βάλει και στη ντουλάπα τώρα ετοιμάζομαι να σιδερώσω μπουφανάκια και υπνόσακους και τέλος του μωρού!!!:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ούτε εμείς θέλαμε να δούμε φύλο πριν είνω έγκυος. Τωρα θέλουμε, γιατί με έχει φάει η περιέργεια και μένα και τον άντρα μου. Εγώ νομίζω πως θα είναι κορίτσι, ο άντρας μου λέει έχει διαίσθηση για αγόρι. Δεν με νοιάζει ό,τι και να είναι. Γερό να είναι το καμάρι μου!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

λιλιτακι νομιζω οτι μεχρι να τα τελειωσεις θα αρχισουν να λερώνονται!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχαχα αυτό λέει και ο άντρας μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Άστο ρε Κάντυ μήν ασχολίσε και νευριάζεις είναι βλαμένοι οι ''άνθρωποι'' τι να λέμε....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Όμορφες έτοιμο το σίδερο πάω λίγα είναι θα ξεμπερδέψω γρήγορα τα λέμε φιλάκιααααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ούτε εμείς θέλαμε να δούμε φύλο πριν είνω έγκυος. Τωρα θέλουμε, γιατί με έχει φάει η περιέργεια και μένα και τον άντρα μου. Εγώ νομίζω πως θα είναι κορίτσι, ο άντρας μου λέει έχει διαίσθηση για αγόρι. Δεν με νοιάζει ό,τι και να είναι. Γερό να είναι το καμάρι μου!!!

κι εγω αυτο νομιζω!!!!πως εχεις κοριτσι!!!ποτε εχεις αυχενικη???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καντυ...οπλισου με δυναμη κουραγιο κ πεισμα κ πατα ποδι!!!βεβαια αστο να κυλησει γιατι οι δικοι σου ειναι τοσο απαραδεκτοι που δεν βλεπω να σε ρωτανε καν να αν γεννησες και εκει αν ζητησει ονομα απεκλεισε το του!!!

να σας πω την αληθεια επ ουδενη δεν θελω να βγαλω κανενα ονομα τους αλλα ειναι στιγμες που λυπαμαι τον αντρα μου:oops::oops:βλεπω οτι το θελει...αν το τραβηξω ξερω οτι θα κερδισω αλλα δεν θελω να αισθανεται ασχημα ηδη που εχει πει πως ντρεπεται για τους γονεις του αλλα δεν ξερω γιατι θελει το ονομα ισως του εχουν περασει οτι ο αντρας πρεπει να βγαζει τον πατερα του ξερω κι εγω τι να πω:rolleyes::rolleyes:παντως εχω ξεκαθαρησει πως αν βγαλει το ονομα του πατερα του το παιδι θα εχει 2 ονοματα θα βγαλω δηλαδη κι εγω του πατερα μου Θεοδωρος-Αντωνης και θα το φωναζουμε Ακη!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...