Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Μακάρι να σας πω ευχάριστα! Τι να πω.....Πονάω με πόνους περιόδου αλλά η ελπίδα υπάρχει.....Ο,τι πει ο Θεός. Εγώ αυτό που ήταν να κάνω το έκανα....

χαιρομαι πραγματικά που το σκέφτεσαι έτσι!!!!η αλήθεια είναι αυτή και έχε εμπιστοσύνη...θα επιλέξει το καλύτερο για σένα όποιο κι άν ειναι αυτο....καμιά φορά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ή δεν φανταζόμαστε καν αλλά Αυτος ξέρει καλύτερα απο όλους και το παρον και το μέλλον του καθένα μας....Ο,τι πει ο Θεός για όλες μας μάρτζι!!!

Πεπσι τα ίδια και για σένα...και για μένα και για όλα τα κορίτσια του κόσμου...υπομονή μέχρι να έρθει η στιγμή σου...είναι κάπου στο μέλλον, απλά δεν ξέρεις το πότε...;)

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

bubbles-good-morning.gifκαλημερα κοριτσια τι κανετε???? α και καλη ευδομαδα!!!week_41.gifκαι οπως καθε δευτερα αλλαζω ευδομαδα!!!!χαχα σημερα σας προλαβα:tongue::tongue::tongue:ειμαι graphics-numbers-117195.gifgraphics-numbers-398346.gif εβδομαδων ακριβως!!!:P:p:p

Χαχαχα καλημέραααα!!!Και όπως όόόλοι ξέρουμε και εγώ σήμερα αλλάζω εβδομάδα κλείνω την 23η ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!Όλη την νύχτα ο μπέμπης κορίτσια κλώτσαγε τόσο δυνατά που δέν κοιμήθικα καθόλου αλλά απο τη χαρά μου δέν με ένιαξε καθόλου κα ο σύζηγος μαζί μου κρατάγαμε την κοιλιά και γελάγαμε σαν χαζά!!:D:D:D:D:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσια μου εγω ακομα δεν νιωθω καθόλου το μωρακι,περιμένω και γω πως και πως να νιωσω την πρωτη του κλωτσια. σημερα πηρα και τα αποτλεσματα για το συνδρομο νταουν ,ολα μια χαρα,αυριο θ πω και γω να δω το μωρακι μου.

κοριτσια μου εγω ακομα δεν νιωθω καθόλου το μωρακι,περιμένω και γω πως και πως να νιωσω την πρωτη του κλωτσια. σημερα πηρα και τα αποτλεσματα για το συνδρομο νταουν ,ολα μια χαρα,αυριο θ πω και γω να δω το μωρακι μου.

Το πιό μαγικό αίσθημα είναι και σύντομα θα το νιώσεις!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα καλημέραααα!!!Και όπως όόόλοι ξέρουμε και εγώ σήμερα αλλάζω εβδομάδα κλείνω την 23η ΖΗΤΩΩΩΩ!!!!Όλη την νύχτα ο μπέμπης κορίτσια κλώτσαγε τόσο δυνατά που δέν κοιμήθικα καθόλου αλλά απο τη χαρά μου δέν με ένιαξε καθόλου κα ο σύζηγος μαζί μου κρατάγαμε την κοιλιά και γελάγαμε σαν χαζά!!:D:D:D:D:D:D:D
Αχ, φαντάζομαι την σκηνή και θέλω κι εγώ!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αχ, φαντάζομαι την σκηνή και θέλω κι εγώ!!!!!

Εύχομαι σύντομα να έχεις πολλές τέτοιες στιγμές και να είσαι σίγουρη ότι θα το ζήσετε πολύ πιο έντονα με τον άντρα σου γιατί όσο πιο πολύ αργεί και όσο πιο δύσκολα έρχεται τόσο πιο πολύτιμο είναι για εμάς

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εννοώ τι θα γίνει με την χοριακή. Σκέφτομαι να πάω σήμερα, αλλά έχω χε.....από το φόβο μου!!! Η αγωνία και το άγχος στο φουλ! Δε λέω να το πάρω απόφαση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εννοώ τι θα γίνει με την χοριακή. Σκέφτομαι να πάω σήμερα, αλλά έχω χε.....από το φόβο μου!!! Η αγωνία και το άγχος στο φουλ! Δε λέω να το πάρω απόφαση.....

Ελπίζω να πήγες και να δούμε μεγάλο αριθμό κοριτσάκι μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Σημερα αλλαζουμε εβδομαδα εγω και η marmin. Συμφωνα με το τικερακι αυτή την εβδομαδα το μωρο μου θα ειναι σαν ξερο δαμασκηνο. Θηρίοοοοο το μικρό!!!!!!!!χιχιχιχι!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Καλημέρα, Margi τι έκανες τελικά; Πήγες; Περιμένουμε τα νέα σου και εάν πήγες μια τεράστια χοριακή... Φαντάζομαι τι αγωνία θα έχεις... Εγώ με σπερματέγχυση μόνο και μία μέρα καθυστέρηση και δεν μπορούσα να πάω με τίποτα μόνη μου πήρα και τον αντρούλη μου μαζί και για να δώσω αίμα και για τα αποτελέσματα και να σκεφτείς ότι ήθελα να του κάνω έκπληξη αλλά δεν άντεχα... Εύχομαι και σένα σύντομα το άγχος να το διαδεχτεί η χαρά:tongue::tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Koριτσια, καθόλου ενθαρρυντικά τα νέα μου. Εκανα χοριακή και με πήραν τηλ από το μικροβιολογικό! Τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν πολύ- πολύ οριακή χοριακή! Το πολύ- πολύ είπε να είναι από 5 ως 25 ή και ακόμη λιγότερο από 5! Το μεσημέρι θα μου πουν την ακριβή τιμή. Μάλλον τζίφος η υποθεση.....Το μόνο που ελπίζω είναι να πάνε όλα καλά, είτε θετικό είτε αρνητικό είναι. Αν είναι θετικό έστω και με μικρή τιμή έχω μία μικρή ελπίδα. Αν είναι αρνητικό, ας είναι να τελειώνει αυτό το μαρτυριο.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...