Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλησπέρα ! Τα παίρναμε στα 15-16χιλ περίπου. Κάπου τόσο ήταν δλδ περίπου 10η μέρα. Ηταν να κάνω LH σήμερα αλλά μου είπε δεν έχει νόημα γιατί είναι μικρά τα ωοθηλακια. Θα πάω μεθαύριο.

Οχι είναι η δεύτερη φορά που κάνω εντελώς φυσικο. Αλλα και τη προηγούμενη φορά με εντελώς φυσικό 10η μέρα τα πήραμε με τον προηγούμενο γιατρό 

Οκ αυτο θα κάνω. Εντύπωση θα μου κάνει να είναι μεγαλύτερος αυτός ο κύκλος συγκεκριμένα. Πάντα είναι σταθερός 24-25 ημέρες. 

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

• Χαχα 1

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

καλά είμαι!!δεν περιμένω 28/10

το σάββατο κάναμε μια μίνι σύσκεψη και είπαμε να μην πάω για εξωσωματική με τόσο άγχος..πρέπει επειγόντος να ηρεμήσω και να χάσω και κάποια κιλά!!οπότε με βλέπω τέλος του νοεμβρίου..θα δείξει...

σου ευχομαι να μην ερθει!!!

γιατι κοριτσακι μου εχεις αγχος??τωρα για να ειμαι ειλικρινης θεωρω πως οσο το καθυστερεις ειναι χειροτερα τα πραγματα σχετικα με το αγχος αλλα σιγουρα εσυ ξερεις καλυτερα!!!εγω παντως περιμενα πως και πως να ξεκινησω αν περιμενα εστω και ενα μηνα ακομα θα ηταν χειροτερα για μενα δεν αντεχα ειμαι ανυπομονη:cool::cool:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καντυ!!

εγω το παθαινω τα μεσημερια...ευτυχως μετα απο λιγο μου περναει...μπορεις να παρεις ντεπον και παναντολ απλο σε δυσκολη περιπτωση...

μου περασε χωρις να παρω τιποτα...εμενα με πιανει σχεδον καθημερινα ξυπναω με πονοκεφαλο η πρωι η βραδυ....εεε δεν γινεται καθε μερα να χαπακωνομαι!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

για να είμαι ειλικρινής..φοβάμαι πάρα μα πάρα πολύ...

πέρσυ δεν φοβόμουνα τώρα δεν ξέρω τι με έπιασε...θέλω να χάσω και τα κιλά μου...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κ μενα καντυ ακριβως το ιδιο!!!ευτυχως περναει γρηγορα...καλα κανεις κ δεν περνεις χαπια, υπομονη! οσο γι αυτα πουβ λετε με την τινκερ...οντως κ γω το ιδιο!!!!δεν θα αντεχα να περιμενω. ηδη που περιμενα 2 χρονια για την υστεροσκοπιση με νυχια κ με δοντια με κρατουσα!!!!φυσικα ηθελα κ ακουσα τον πνευματικο μου κ δεν το μετανιωνω...αλλα αν ηταν στο χερι μου...απο την αρχη θα το ειχα κανει!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

και εγώ για αυτό φοβάμαι..θα ήθελα να έκανα πρώτα την υστεροσκόπηση αν και λένε όλοι ότι δεν χρειάζεται...

αυτό με φοβίζει..γιατί αν όπως λένε με τα στοιχεία που έχουμε σήμερα μπορούμε να κάνουμε και μόνοι μας μωρό γιατί δεν κάναμε??

αυτή την υστεροσκόπηση σκέφτομαι μέρα νύχτα..

1533345xcnw09g7xt.gif

αν την σκεφτεσαι καντην κ μετα ξεκινα!!!!γιατι αν εχεις δεν θα μεινεις ουτε με εξωσωματική και αν μεινεις υπαρχουν πολλες πιθανοτητες αποβολων γιατι το περιβαλλον γινεται αφιλοξενο, δεν εχει χωρο να κολλησει το μωρο...τινκερ εγω θα το εκανα στην θεση σου γιατι πες (χτυπα ξυλο) δεν πιανει η εξωσωματικη το μυαλο σου θα ειναι εκει συνεχεια...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

αν την σκεφτεσαι καντην κ μετα ξεκινα!!!!γιατι αν εχεις δεν θα μεινεις ουτε με εξωσωματική και αν μεινεις υπαρχουν πολλες πιθανοτητες αποβολων γιατι το περιβαλλον γινεται αφιλοξενο, δεν εχει χωρο να κολλησει το μωρο...τινκερ εγω θα το εκανα στην θεση σου γιατι πες (χτυπα ξυλο) δεν πιανει η εξωσωματικη το μυαλο σου θα ειναι εκει συνεχεια...

αυτό σκέφτομαι τσέρρυ και γι αυτό το αναβάλω..δεν θέλω με τίποτα να αποβάλω ..θέλω να μείνω έγκυος και να γεννήσω με υγεία ένα γερό μωράκι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κ μενα καντυ ακριβως το ιδιο!!!ευτυχως περναει γρηγορα...καλα κανεις κ δεν περνεις χαπια, υπομονη! οσο γι αυτα πουβ λετε με την τινκερ...οντως κ γω το ιδιο!!!!δεν θα αντεχα να περιμενω. ηδη που περιμενα 2 χρονια για την υστεροσκοπιση με νυχια κ με δοντια με κρατουσα!!!!φυσικα ηθελα κ ακουσα τον πνευματικο μου κ δεν το μετανιωνω...αλλα αν ηταν στο χερι μου...απο την αρχη θα το ειχα κανει!

ναι ρε γιατι ειμαστε τοσο ανυπομονες???εγω μετανιωνω που ακουσα τους ουρολογους αν ειχα κανει εξωσωματικη απο την αρχη τωρα θα ειχα γεννησει:rolleyes: πειραματιζονταν και να τα αποτελεσματα:shock::shock:λυπαμαι τοοοσοοο πολυ που το αφησα τοσους μηνες....επισσης ειμαι ευγνομων στον γυναικολογο που οταν τον ρωτησα την γνωμη του για σπερματεγχυση ηταν καθετος απολυτος και με γλιτωσε απο περιττα εξοδα και τζαμπα ελπιδες!!!

καλα τωρα...το πως κρατιεμαι ενας Θεος το ξερει κι εγω απορω με τον εαυτο μου....που την εχω βρει λεω τοσηηηη υπομονη????ενταξη προσπαθω ακομα να πεισω τον εαυτο μου πως κοιταζω και ψαχνω τι να παρω...αν ηξερα σιγουρα το φυλο δεν ξερω τι θα ειχα κανει....ας κρατηθω μεχρι την β επιπεδου και θα εχω σπασει ολα τα ρεκορ μου!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ομορφα κοριτσακια????εγω κλασικα ξυπνησα με πονοκεφαλο:evil::evil:δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση......μηπως φτιαει το μαξιλαρι:rolleyes:δεν ξερω τι να σκεφτω!!!ευτυχως σιγα σιγα υποχωρει!!!

εγω και το ΛΙΛΙΤΑΚΙ σημερα αλλαζουμε εβδομαδα γεννησε η Μαριουλα μας και δεν εχουμε καποιον να μας το υπενθυμιζει!!!

το ΛΙΛΙΤΑΚΙ κοντευει να γεννησει κι εγω κοντευω να φτασω στη μεση:tongue::tongue:

σημερα μονη ολη μερα και δεν εχω και καμια δουλεια αντε να δω πως θα περασει η μερα:rolleyes::rolleyes:

Ναι ρε κορίτσι καλά λές σήμερα κλείνω την 34η εβδομάδα άντε και φτάνω αλλά και εσύ....πως περνάει ο καιρός....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

και εγώ πριν το Σάββατο έτσι ήμουνα..λέω αν είχα κάνει πέρσι την εξωσωματική που και οι 2 είχαμε αποφασίσει τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά

πέρσι η κινητικότητα ήταν 0%. φέτος η α είναι 27% και σύνολο α+β πάνω από 50%..

ευτυχώς έχουμε μεγάλο αριθμό...

εμείς λέμε όταν με το καλό θα μάθουμε το φύλο στη γέννα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

και εγώ πριν το Σάββατο έτσι ήμουνα..λέω αν είχα κάνει πέρσι την εξωσωματική που και οι 2 είχαμε αποφασίσει τώρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά

πέρσι η κινητικότητα ήταν 0%. φέτος η α είναι 27% και σύνολο α+β πάνω από 50%..

ευτυχώς έχουμε μεγάλο αριθμό...

εμείς λέμε όταν με το καλό θα μάθουμε το φύλο στη γέννα!!

καλα ειπαμε κανω υπομονη αλλα οχι κι ετσι!!!να μαθω το φυλο στη γεννα....τωρα θα μου πεις γιατι αν το μαθεις νωρυτερα τι θα αλλαξει????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχ τι επαθα......την επομενη εβδομαδα ειναι να παω στον γιατρο μου και τον παιρνω να κανονισουμε το ραντεβου και μου λεει ελα αυριο τι ελα αυριο λεω ουτε τις εξετασεις μου δεν προλαβα να κανω ακομα:rolleyes::rolleyes: οποτε αυριο 3.30 θα δω τα ζουζουνακια μου!!!!και το απογευμα εκλεισα και με τον ενδοκρινολογο:P

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αχχ τι επαθα......την επομενη εβδομαδα ειναι να παω στον γιατρο μου και τον παιρνω να κανονισουμε το ραντεβου και μου λεει ελα αυριο τι ελα αυριο λεω ουτε τις εξετασεις μου δεν προλαβα να κανω ακομα:rolleyes::rolleyes: οποτε αυριο 3.30 θα δω τα ζουζουνακια μου!!!!και το απογευμα εκλεισα και με τον ενδοκρινολογο:P

ΑΑΑ ωραία έχουμε φωτογράφηση δηλαδή αύριο....υπέροχα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...