Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!

Τι κάνετε?

Εδώ βρέχει και φυσάει. Πολύ χειμωνιάτικο τοπίο.... αλλά μ΄αρέσει!

Έβλεπα πάλι το μωράκι της ΜΑριουλας και είναι απλά υπέροχος ο μπόμπιρας....

Η κοιλιά μου από την κλομιφένη έχει γίνει σαν μπαλόνι, αφού όλοι με κοιτάνε περίεργα και η πεθερά με ρώτησε χτες: "μήπως έχουμε κανένα ευχάριστο?" Λέω από μέσα μου, και που να ήξερες σε τι κατάσταση βρίσκομαι.

Έχουν αρχίσει όλοι, συγγενείς, ακόμα & συνάδελφοι να μας λένε άντε πότε θα βάλετε μπρος για μωρό και μου τη δίνουν πάρα πολύ. Το θεωρώ πολύ αδιάκριτο, γιατί που ξέρεις ο άλλος τι περνάει.... Εγώ ποτέ μου δεν το έκανα αυτό, ούτε καν στον αδερφό μου και στη νύφη μου.

Καλή εβδομάδα σε όλες!!!

μαριούλα μου...άχου το...τέλειος είναι!!!

να σας ζήσει να το χαίρεστε!!!πάντα με υγεία!!!

τι ματάρες είναι αυτές καλέ??!!!!

θέλω να το πάρω αγκαλίτσα!!να το αγκαλιάσεις εσύ για μένα!!!!

κοριτσάκι μου., ήθελα να σου στείλω και μήνυμα αλλά το κινητό μου έσπασε και δεν έβρισκα ούτε το πμ που μου είχες στείλει..αν είναι μου το στέλνεις ξανά!!!

κοριτσάρες μου καλημέρα!!τα φιλία μου!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αυριο το πρωι φευγω Θεσσαλονικη να παρω τα αποτελεσματα, επιστρεφω Τρίτη μεσημερι στη βάση μου!!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα:|

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα!!!!μολις ξυπνησα απο το θυρωτηλεφωνο και ευτυχως πριν να αρχισει το τρυπανι του υδραυικου απο κατω...

μαρακι οντως...αυτο που λες ομως ολες το περασαμε!!!η καλυτερη απαντηση για μενα που κανενας μετα ουτε συνεχιζε αλλα ουτε και ξαναρωτουσε ειναι "ο Θεος ξέρει ποτε!!!" δεν δινεις συγκεκριμενη απαντηση και ο αλλος αφου πηρε μια ηδη ψαρωνει κ δεν ρωταει ξανα!!!το να το κρυψεις και να πεις δεν προσπαθουμε λογω οικονομικου ή λογω ανεργιας ή ακομα μικροι ειμαστε δεν πιανει και αρχιζουν και άλλα και σε πρηζουν!!!

νενα περιμενουμε τα αποτελεσματα αλλα ειπαμε, δεν μασαμε...Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι!!!

καλα τα πηγα και σημερα!!!ξυπναω παντα καιτα τις 5 και δεν μπορω να κοιμηθω και κατα τις 7 με πιανει ο υπνος και δεν μπορω να ξυπνησω...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

δεν σας ειπα οτι χθες αλλαξα εβδομαδα!!!!μπηκα στην 15η...ε οχι πεστε μου...δεν περναει γρηγορα ο καιρος???σαν χθες ημουν στην 8η!!!το μωρακι μου συμφωνα με τα τικερακια θα ειναι γυρω στα 25γρ αλλα εγω τελευταια φορα που εκανα υπερηχο ελεγε 68γρ!!!τοσο μεγαλη απόκλιση απο τον μεσο ορο???αντε να γινουμε καποια γραμμαρια παραπανω να λεμε και τα κιλα μας!!!

28xYp3.png

καλημερα!!!!μολις ξυπνησα απο το θυρωτηλεφωνο και ευτυχως πριν να αρχισει το τρυπανι του υδραυικου απο κατω...

μαρακι οντως...αυτο που λες ομως ολες το περασαμε!!!η καλυτερη απαντηση για μενα που κανενας μετα ουτε συνεχιζε αλλα ουτε και ξαναρωτουσε ειναι "ο Θεος ξέρει ποτε!!!" δεν δινεις συγκεκριμενη απαντηση και ο αλλος αφου πηρε μια ηδη ψαρωνει κ δεν ρωταει ξανα!!!το να το κρυψεις και να πεις δεν προσπαθουμε λογω οικονομικου ή λογω ανεργιας ή ακομα μικροι ειμαστε δεν πιανει και αρχιζουν και άλλα και σε πρηζουν!!!

νενα περιμενουμε τα αποτελεσματα αλλα ειπαμε, δεν μασαμε...Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι!!!

καλα τα πηγα και σημερα!!!ξυπναω παντα καιτα τις 5 και δεν μπορω να κοιμηθω και κατα τις 7 με πιανει ο υπνος και δεν μπορω να ξυπνησω...

Τσερι, το έχεις μελετήσει το θέμα και έχεις δίκιο. Αυτή την απάντηση θα δίνω και γω τώρα και να τους κόψω το βήχα.....

δεν σας ειπα οτι χθες αλλαξα εβδομαδα!!!!μπηκα στην 15η...ε οχι πεστε μου...δεν περναει γρηγορα ο καιρος???σαν χθες ημουν στην 8η!!!το μωρακι μου συμφωνα με τα τικερακια θα ειναι γυρω στα 25γρ αλλα εγω τελευταια φορα που εκανα υπερηχο ελεγε 68γρ!!!τοσο μεγαλη απόκλιση απο τον μεσο ορο???αντε να γινουμε καποια γραμμαρια παραπανω να λεμε και τα κιλα μας!!!

Όντως περνάει γρήγορα ο καιρός και για πότε θα φτάσεις και στον τοκετό, ούτε θα το καταλάβεις!!! ;);)

Μεγαλούτσικος ο μπόμπιρας σου!!!

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε ομορφα κοριτσακια????εγω κλασικα ξυπνησα με πονοκεφαλο:evil::evil:δεν ξερω που θα παει αυτη η κατασταση......μηπως φτιαει το μαξιλαρι:rolleyes:δεν ξερω τι να σκεφτω!!!ευτυχως σιγα σιγα υποχωρει!!!

εγω και το ΛΙΛΙΤΑΚΙ σημερα αλλαζουμε εβδομαδα γεννησε η Μαριουλα μας και δεν εχουμε καποιον να μας το υπενθυμιζει!!!

το ΛΙΛΙΤΑΚΙ κοντευει να γεννησει κι εγω κοντευω να φτασω στη μεση:tongue::tongue:

σημερα μονη ολη μερα και δεν εχω και καμια δουλεια αντε να δω πως θα περασει η μερα:rolleyes::rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κάντυ μου, το μαξιλάρι παίζει σημαντικό ρόλο...εγω είχα μεγάλο πρόβλημα...εντάξει τρίζω τα δόντια μου και είναι αστά να πάνε

1533345xcnw09g7xt.gif

κάντυ μου, το μαξιλάρι παίζει σημαντικό ρόλο...εγω είχα μεγάλο πρόβλημα...εντάξει τρίζω τα δόντια μου και είναι αστά να πάνε

τι κανεις εσυ>>που βρισκεσαι???νομιζω ειμαστε στη φαση που περιμενουμε??και τον Νοεμβρη ξεκιναμε???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

τι κανεις εσυ>>που βρισκεσαι???νομιζω ειμαστε στη φαση που περιμενουμε??και τον Νοεμβρη ξεκιναμε???

καλά είμαι!!δεν περιμένω 28/10

το σάββατο κάναμε μια μίνι σύσκεψη και είπαμε να μην πάω για εξωσωματική με τόσο άγχος..πρέπει επειγόντος να ηρεμήσω και να χάσω και κάποια κιλά!!οπότε με βλέπω τέλος του νοεμβρίου..θα δείξει...

1533345xcnw09g7xt.gif

τινκερμπελ οταν εισαι ετοιμη!!!άλλωστε αν πας τελος νοεμβριου θα εχουμε νεοτερα κοντα στα Χριστουγεννα!!!!!δεν ειναι και άσχημη ιδεα...

28xYp3.png

καλημερα καντυ!!

εγω το παθαινω τα μεσημερια...ευτυχως μετα απο λιγο μου περναει...μπορεις να παρεις ντεπον και παναντολ απλο σε δυσκολη περιπτωση...

28xYp3.png

κοριτσαρες παω να βαλω μια ξεχασμενη ηλεκτρική!!!!εχω να βαλω απο το καλοκαιρι, πριν μεινω εγκυος!!!αρχισε ο αντρας καθημερινα δουλεια και αρχισαν τα δυσκολα....

28xYp3.png

τινκερμπελ οταν εισαι ετοιμη!!!άλλωστε αν πας τελος νοεμβριου θα εχουμε νεοτερα κοντα στα Χριστουγεννα!!!!!δεν ειναι και άσχημη ιδεα...

ναι!!!είναι σημαντικό να είμαι έτοιμη!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...