Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πώς γίνεται όποτε μπαίνω να γράφω μόνη μου;;;

Νένα, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανες;

Πέπσι, μπράβο που ηρέμησες! Τώρα να δεις που θα γίνουν όλα τα καλα!

Αυριο το πρωι φευγω Θεσσαλονικη να παρω τα αποτελεσματα, επιστρεφω Τρίτη μεσημερι στη βάση μου!!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα:|

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μμμμ! Ξέρω κι εγώ; Μην αγχώνεσαι. Θα μας τα πουν σε λίγο καιρό η Μαριούλα, η Μαρμίν και το Λιλιτάκι....

Αλλά, κοίτα, οι αγκαλιάς χρειάζονται. Οπότε θα πάρεις οπωαδήποτε και καλά θα ήταν να πάρεις βελουτέ για χειμωνιάτικες και πικέ για καλοκαιρινές. Πάρε και μία κούνιας και θα την χρησιμοποιήσεις όταν έρθει η ώρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Αυριο το πρωι φευγω Θεσσαλονικη να παρω τα αποτελεσματα, επιστρεφω Τρίτη μεσημερι στη βάση μου!!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα:|

Μακάρι να είναι όλα καλά! Εγώ αυτό πιστεύω!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ααα ναι αυτο μου το ειπε και η πωλητρια οτι την κανουν σαν φακελο και τυλιγουν το μωρακι αλλα δεν εχω καταλαβει για ποια μου ελεγε και τωρα που εψαξα λιγο εδω ειδα οτι υπαρχουν αγκαλιας και κουνιας και λεω ωπα τωρα ποιες θα παρω εγω οεο????

Εμενα σημερα μου εδωσε η φιλη μας ενα τετραγωνο σαν παπλωματακι ειναι με σκρατς το οποιο γινεται φακελο και βαζεις το μωρο μεσα όταν το μεταφερεις ή οταν θελεις για καποιο λογο να το κρατας ζεστο. Μου εδωσε και αλλα 2 τα οποια ειναι σαν σεντονακια και αυτα γινονται φακελο για να κρατας το μωρο καπως σταθερο σαν να το φασκιωνεις απαλα δηλ. και βοηθαει πολυ στον θηλασμο!!!! τα σεντονακια- φακελο δενουν με κορδελιτσα!!!!Ειναι ολοκαινουρια γιατι της τα εφερε η μαμα της απο το εξωτερικο και αυτη γεννησε αρχες καλοκαιριου και δεν προλαβε να τα χρησιμοποιησει!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Η μαριούλα τον πριγκηπά της σε κουβέρτα αγκαλιάς δεν το έχει τοποθετημένο στις φωτογραφίες;

Εχω δει κουβέρτες αγκαλιάς που μετατρέπονται άνετα σε ένα στυλ φορμίτσας για το παιδί ( εχει κουμπιά και όταν τα κλείνεις γίνεται σαν ρούχο ένα πράγμα). Είναι πολύ ωραίες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κορίτσια, βγαίνω.....Θα δούμε ταινία με τον άντρούλη μου!Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!

Καληνύχτα στο πρώτο μωράκι της παρέας, στον μικρό μας πρίγκηπα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

ΝΕΝΑ καλα αποτελεσματα να εχεις που θα εχεις δηλαδη ειμαι σιγουρη;)

μεγεια και τα πραγματακια σας!!!!

ΜΑΡΤΖΙ καληνυχτα!!!

αχ Μαριουλακι νομιζω οτι σε σενα μοιαζει ο πριγκιπας και οχι στον αντρα σου:rolleyes::tongue:

τι ωραια εχουμε το πρωτο μωρακι στην παρεα μας αντε κοριτσια καλη αρχη!!!

ΜΑΡΙΟΥΛΑΚΙ πως πατε με τον θηλασμο??δινεις καθολου ξενο η μονο δικο σου??

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Καληνύχτα Νένα και Μάρτζι!

Νενα θα περιμένουμε νέα σου την Τρίτη. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πολύ πολύ καλά:P

Αυτές της αγκαλιάς με τα κουμπάκια που γίνονται σα φορμάκια τις είδα κι εγώ. Μάλιστα ήταν ένας μπαμπάς με το αγοράκι του σε ένα καρότσι και του είχε τέτοια. Πολύ ωραία

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

χαχχαχχα μαρμιν εδω ειμαι!!!!μολις εγυφαν οι επιστεψεις μου!!!μην ανησυχείτε, απο αυριο θα μπουμε σε προγραμμα!!!

Μαρακι μου τι πριγκηπας ειναι αυτος!!!!τι μωρακι ζουμερο για τσιμπημα και φιλακια???αυτο το μκρουλι ηταν το γουρι της λιστας μας!!!πολυ χαρουμενοι θα ειστε που το εχετε στο σπιτιτ σας αυτο το δωρακι του Θεου!!!το περιμεναμε τοσο καιρο αυτο το νινι που το νιωθω τοσο κοντα μου!!!Μαρακι στο ειπα και γω...ο πριγκηπας μοιαζει την μαμα!!!κοριτσαρες δεν εχω να πω τιποτα αλλο...δεν εχω κανενα αλλο σχολιο ή κατι να προσθεσω...δεν μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω του...παω να ξαναδω τις φωτο!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Μάρτζι ευχαριστώ πολύ για τη συνταγή! Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να γράψω κι εσένα αλλά τελικά δεν το έκανα. Η Αργυρώ κάνει ωραία πράγματα. Βέβαια εκ πρώτης μου φάνηκε λίγο μπελαλίδικη και θα προτιμούσα χωρίς αυγά αλλά δε χάνω τίποτα να τη δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία

Τσέρρυ αν δεν χορταίνεις να βλέπεις τον πριγκιπα της Μαριούλας μας φαντάσου τι θα γίνει όταν με το καλό γεννηθεί ο Ανεστάκος σου:P:p

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

ε καλα!!!!ειμαι σιγουρη ουτως ή άλλως...θα αποτρελλαθουμε οικογενειακώς εδω!!!άντε να περναει ο καιρος να περνουμε σειρα...καλα εγω κ η μαρτζι ειμαστε τελευταιες και καταιδρωμενες...θα σκασουμε ως τοτε...θα εχετε γεννησει ολες..θα εχουμε δει ολους τους πριγκηπες και τις πριγκηπησες και εμεις ακομη θα περιμενουμε...ευτυχως ως τοτε θα εχουμε κι αλλες εγκυμοσυνες οποτε θα ξεχαστουμε και με αλλα ευχαριστα......

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...