Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κοπελάρα μου μα σας ζήσει ακόμα μια φορά να ειναι γερός, καλότυχος ,ευτυχισμένος και να τον καμαρώσετε όπως ονειρεύεστε!!! Και να πω ότι ειναι ένας κούκλος και σωστός πρίγκηπας....άντε να μαζεψω τα ζουμιά πάλι!!!

χαρα μου σ'ευχαριστω πολυ :P κοντευεις και εσυ αντε με το καλο!!! κοριτσια τον εχω ερωτευθει!!!!!

83tdp2.pngcWE4p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι κούκλος είναι αυτός;;;;Τι ομορφιά!!!! Να τον χαίρεστε!!!

Να είναι πάντα γερός και δυνατός.Φαντάζομαι την ευτυχία σας! Πάντα να είστε έτσι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

χαρα μου σ'ευχαριστω πολυ :P κοντευεις και εσυ αντε με το καλο!!! κοριτσια τον εχω ερωτευθει!!!!!
Αχ σε ευχαριστώ Μαριούλα μου περιμένω πως και πως...λογικό να τον έχεις ερωτευτεί μικρούλα μου ειναι ερωτευσιμος και πανεμορφος!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Μαράκι μου ξέχασα κλειστό το κινητό μου η κακούργα:evil: αλλά τώρα είδα τα μνμ σου. Να είσαι καλά με τον πρίγκιπα σου και μην ανησυχείς ξέρουμε ότι δε μας ξεχνάς;) Όποτε προλαβαίνεις θα μπαίνεις να μας λες ένα γεια:tongue:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Είναι να μην το ερωτευτείς;;;;:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ψωμάκια κανέλας

550 γρ αλεύρι

1 φακελάκι ξερή μαγιά

Μισο φλιτζάνι ζάχαρη

2 αυγά

1 πρέζα αλάτι 70 γρ λιωμένο βούτυρο

200ml φρέσκο γάλα.

Τα παραπάνω υλικά τα βάζεις στο μίξερ για 5 λεπτά. Επειτα θα βάλεις το μίγμα σε μπωλ και θα το σκεπάσεις με μεβράνη. Αφησε το να φουσκώσει.

Στο μεταξύ κάνε τη γέμιση με: μαυρη ζαχαρη ( 250 γρ) + 1 κουταλιά της σούπας κανέλα + 100 γρ βούτυρο. Θα τα ζυμώσεις όλα μαζί καλά.

Αφού γίνει η ζύμη, θα την ανοίξεις σε σχήμα παραλληλόγραμμου. Απλώνεις τη γέμιση πάνω στη ζύμη. Ρολάρεις τη ζύμη και το την κόβεις σε φέτες. Τις βάζεις σε λαδόκολλα. Τα αφήνεις λίγο να φουσκώσουν. Αν θες αλειψέ τα με αβγό + λάδι.

Τα ψήνεις στους 170 για 25 με 30 λεπτά....

Γίνονται πεντανόστιμα. είναι συνταγή της Αργυρώς και την έχω κάνει.....θα σου αρέσεουν πολύ.....

Για να μην λες πως στηρίζεις τις ελπίδες σου μόν σε καντυ και λιλιτάκι. Υπάρχουν και αφανείς ήρωες εδώ μέσα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κι εμένα μία φίλη μου με δύο παιδάκια είπε πως το πάπλωμα επιτρέπεται μετά τον ενάμισυ χρόνο.....

Δεν έχω νέα να σας πω. Απλά σήμερα είχε πολύ όμορφη μέρα και πήγαμε μία βόλτα στην πόλη στην λίμνη μας. Είχε πολύ κόσμο. Προχωρήσαμε λίγο, πήραμε μπόλικο ήλιο και γυρίσαμε......Απλά, όμορφα πράγματα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλα το κουκλος ειναι πολυ λιγο μπροστα σε αυτο το μωρο!!!τι πονηρο βλεμα ειναι αυτο?????αχχχχ τι ευτυχια!!!!!

να σας ζησει κοπελα μου παντα τυχερο να ειναι!!!!

ειναι να μην το ερωτευτεις εδω το ερωτευτηκα εγω!!!!!!ο αντρας μου το κοιταζει και χαζογελαει ετσι θα ειναι και τα δικα μας λεει........

και παλι να σας ζησει να ειστε καλα να το χαιρεστε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

πώς γίνεται όποτε μπαίνω να γράφω μόνη μου;;;

Νένα, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις που έκανες;

Πέπσι, μπράβο που ηρέμησες! Τώρα να δεις που θα γίνουν όλα τα καλα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κάντυ αν σου φαίνεται μικρή της κούνιας σκέψου πόσο θα είναι της αγκαλιάς. Έπειτα μέσα στο σπίτι και η φλισ μια χαρά θα είναι σκέψου ότι ώσπου να σαραντήσεις και να βγεις με τα μικρά σου θα έχει ζεστάνει αρκετά. Έπειτα της κούνιας απ' ότι ξέρω είναι μεγαλούτσικη και μπορείς να τη χρησιμοποιείς σίγουρα μετά το καλοκαίρι και δεν ξέρω μέχρι πόσο χρονών. Αν ρωτήσεις στο μαγαζί που τις είδες θα σου πουν

οι αγκαλιας μου φαινοντε μικρες:rolleyes: για ποσο να ειναι αραγε????αυτες σκεφτομαι να παρω η να παω κατευθειαν στις κουνιας????λεω να μην παρω φλις αλλα πικε και θα μπορω να τις χρησιμοποιω και στο καροτσι...αλλα και παλι οι κουνιας θα ειναι μεγαλες:confused::confused:οι αγκαλιας μικρες:confused::confused::confused:δεν ξερω για πειτε κι εσεις που τις εχετε δει......:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Εμένα η φίλη μου μού είπε πως για αρχή οι αγκαλιάς θα μπαίνουν και στην κούνια και πως στην αρχή το παιδί θα είναι τυλιγμένο με την κουβερτούλα. Εγώ νόμιζα πως απλά το σκεπάζουμε, αλλά είπε πως είναι καλύτερα να το τυλίγουμε για να μην γυρίζει το μωρό.....Είναι λέει πιο προστατευμένο τυλιγμένο....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Α, μού είπε ακόμη πως πρέπει να πάρω οπωσδήποτε δύο καλοκαιρινές αγκαλιάς και δύο χειμωνιάτικές......Οι αγκαλιάς είναι καλές και για το καρότσι.....

εγώ κορίτσια δεν ξέρω τίποτα από μωρουδιακά πράγματα! Μού φαίνονται όλα δύσκολα, αλλά γοητευτικά δύσκολα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Εμένα η φίλη μου μού είπε πως για αρχή οι αγκαλιάς θα μπαίνουν και στην κούνια και πως στην αρχή το παιδί θα είναι τυλιγμένο με την κουβερτούλα. Εγώ νόμιζα πως απλά το σκεπάζουμε, αλλά είπε πως είναι καλύτερα να το τυλίγουμε για να μην γυρίζει το μωρό.....Είναι λέει πιο προστατευμένο τυλιγμένο....

ααα ναι αυτο μου το ειπε και η πωλητρια οτι την κανουν σαν φακελο και τυλιγουν το μωρακι αλλα δεν εχω καταλαβει για ποια μου ελεγε και τωρα που εψαξα λιγο εδω ειδα οτι υπαρχουν αγκαλιας και κουνιας και λεω ωπα τωρα ποιες θα παρω εγω οεο????

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...