Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Το ξέρω ότι έχεις άγχος όλες έχουμε άγχος είναι λογικό απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο ήρεμη.καλο θα κάνει που σου έδωσε προγεστερόνη δεν είναι κακό.κ εμένα οι πρώτη μου ήταν κ από εδώ κ πέρα να ξέρεις θα έχεις πολλά να περνεις.σιδηρο βιταμινες προγεστερονη κ άλλα τέτοια.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Αγγελικακι δεν φυγαμε ακομη απο τριπολη.απλα παμε θεσνικη για μια βδομαδα μπας κ βρουμε σπιτακι.κ μετα μια βδομαδα τριπολη κ τελος.σαν ψεμματα μου φαινεται κοριτσια οτι τελειωσε το μαρτυριο μου.εχω ηρεμισει παρα πολυ κ εχω πολυ θετικη διαθεση.φετος θα περασουμε χριστουγεννα με τον αντρουλη μου σπιτακι μας! Σαν ονειρο μου φαινεται.οταν βρω σπιτι θα το στολισω κιολας να το ευχαριστηθω κ ας ειναι νωρις.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!!Βρήκα ένα χρήσιμο άρθρο ια εμάς που γεννάμε χειμώνα!!!http://www.yeskid.gr/egkymosyni/tropos-zois/neogennito-brefiki-ilikia/ypodexteite-ta-mora-poy-gennioyntai-xeimona?page=2

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

καλημερα και απο μενα

εγω πινω καφεδακι σπιτι- ντεκαφεινε- και μετα θα ετοιμαστω γιατι μας εχει τραπεζι μια πολυ αγαπημενη οικογενειακη φιλη!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Kοριτσάκια τι κάνετε; Σε λίγο θα είναι έτοιμα τα ψαράκια μας για να φάμε! Κάτι μου λέει ότι οι Κυριακές θα είναι πολύ ήσυχες!

Αγγελικάκι αυτό που είπες για το Λητώ το έχω ακούσει και από αλλού. Εμείς βέβαια που ψωνίσαμε κι όλας δεν πήραμε τίποτα. Βέβαια για να λες ότι είναι από το 2010 ίσως να τους έμειναν και να μη δίνουν πια.

Λιλιτάκι ωραίο αυτό που μας έβαλες!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Πολύ ηρεμία σήμερα εγώ πήγα από τη μανούλα για καφέ!!!Φαγάκι έστειλε η πεθερά παστίτσιο φάγαμε και τώρα τι άλλο σιδέρωμαααα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κι εμείς πήγαμε από τη μαμά το πρωί, τώρα φάγαμε και τι άλλο ύπνοοοο. Εσύ βρε λιλιτάκι απορώ τι σιδερώνεις κάθε μέρα; Δεν τελείωσες με τα μωρουδιακά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Κι εμείς πήγαμε από τη μαμά το πρωί, τώρα φάγαμε και τι άλλο ύπνοοοο. Εσύ βρε λιλιτάκι απορώ τι σιδερώνεις κάθε μέρα; Δεν τελείωσες με τα μωρουδιακά;

Όπως ξαναείπα η αδερφή μου μου έστειλε 2 βαλίτσες από Σάμο τώρα έχουν μείνει μόνο τα μπουφανάκια (2) υπνόσακοι (2) και κάποια χοντρά ζακετάκια τα οποία δέν έχουν στεγνώσει ακόμα!!!Σήμερα μόνο μία ωρίτσα σιδέρωσα χαλαρά!!!;)

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήραμε κάτι ωραιότατα κουλουράκια κανέλας από την έκθεση κρητικών προϊόντων που έγινε πριν λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να φτιάξω του αντρούλη μου έκπληξη. Φτιάχνει μήπως καμία να μου πει τη συνταγή; Βρήκα στο ιντερνετ αλλά εάν είναι δοκιμασμένη ακόμα καλύτερα. Βασικά αυτά ήταν με γαρύφαλλο, κανέλα, πορτοκάλι, ελαιόλαδο, ζάχαρη και κονιάκ. Μένει τώρα να βρω τις σωστές αναλογίες;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

γεια σας!!!!

ολες στην γυρα σημερα!!!!

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ δεν εχω ιδεα απο κουλουρακια κανελας:oops:

να ρωτησω και ασχετο????εχετε παρει κουβερτουλα πικε αγκαλιας???βελουτε???το σχεδιο της προικας που εχουμε διαλεξει εχει κουβερτουλες πικε βελουτε φλις και αγκαλιας και κουνιας τι χρειαζεται απο αυτες???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Λιλιτακι δηλώνω αδιάβαστη :oops: Δεν το θυμόμουν αυτό με τη Σάμο
Χαχαχα δεν πειράζει βρε που να τα θυμόμαστε όλα !!! Για να καταλάβεις εχω ρούχα για μέχρι να χρονίσει το πισπιριγκι μου βλέπεις και ο ανιψιός μου γεννημένος χειμώνα οπότε τα ρουχαλακια κομπλέ!!! :wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...