Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Στο πρωτο τριμηνο λεει 3 κιλα όπως και εβαλα. Στο δευτερο λεει 6-7 εγω εβαλα 3 μεχρι στιγμης δηλ. μπορω να βαλω αλλα 3 κιλα μεχρι να κλεισω το δευτερο τριμηνο?????? Σαν πολλα μου φαινονται!!! Εκτός αν όντως μπαινουν μαζεμενα στον 6ο!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο πρωτο τριμηνο λεει 3 κιλα όπως και εβαλα. Στο δευτερο λεει 6-7 εγω εβαλα 3 μεχρι στιγμης δηλ. μπορω να βαλω αλλα 3 κιλα μεχρι να κλεισω το δευτερο τριμηνο?????? Σαν πολλα μου φαινονται!!! Εκτός αν όντως μπαινουν μαζεμενα στον 6ο!!!!!

οποτε εισαι μεσα στα φυσιολογικα;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ε τότε κι εγώ είμαι καλά. Λέει αν το βάρος ήταν φυσιολογικό πριν την εγκυμοσύνη να υπολογίσουμε 1,5 με 1,8 το μήνα δηλαδή μέσο όρο για τους 8 μήνες που κλείνω σε λίγο είναι 13,2 άρα μπορώ να βάλω ακόμα 200 γρ έως τις 3 Νοεμβρίου :rolleyes:;)

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Επίσης λέει έως 16 κιλά άρα μπορώ να βάλω άλλα τρία ώσπου να γεννήσω. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της εγκυμοσύνης είπα ότι αν βάλω μέχρι 15 κιλά θα είμαι ευχαριστημένη γιατί ήξερα ότι θα πάρω κιλάκια.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

ΕΠΕΙΓΟΝ καει να φοραμε τακουνια; 8 ποντοι περιπου. εγω τα παω ανετα,αλλ κανει;
Με γειά τα πραγματακια σας κορίτσι και με το καλό να τα χαρεί το μωράκι σου!!! Όσο για το 8πόντο εγώ μόνο αυτα φοράω με τα ίσια πονάει η μέση μου!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

κοριτσακια μολις γυρισαμα απο την κουμπαρουλα!!!εγω μεχρι και την τελευταια φορα που πηγα και ζυγιστικα ειχα βαλει 2 κιλα. δεν νομιζω να πηρα άλλα:rolleyes:η γιατρος δενμου ειπε κατι το ιδιαιτερο απλα ειπε λιγο να ζοριζομαι με το κρεας γιατι πρεπει να τρωω. νενα τα 6 δεν ξερω αν ειναι πολλα μεχτι στιγμης αλλα οχι να παρεις άλλα 3 μεχρι να κλεισεις το τριμηνο. εννοει να παρεις 6 συνολικα μαλλον...εγω νομιζω οτι 9-12 ειναι τα φυσιολογικα αλλά και τα 15 δεν ειναι τραγικά...καλα μαρμιν για σενα δεν το συζηταμε...εισαι και 2 μετρα που να φανουν σε σενα τα κιλα???και γω που σε ειδα εισαι παρα πολυ κομψη εγκυα και εχεις ωραιο σχημα κοιλιας!!!μακαρι να ειμαι και γω ετσι!!!

η μιρκη μου φαινεται δεν προλαβαινει να αλλαζει πανες τον πριγκηπα!!!

νενα κερκυρα ημουν τελος ιουλιου και ελεγα οτι δεν νομιζω γιατι συμφωνα με αυτα που μου ειχε πει η γιατρος 10 μερες πριν δεν ειχα επαφη στις γονιμες αλλά τελικά....μάλλον κατι υπολογισαμε λαθος!!!!στις 10 αυγουστου ήδη ήξερα οτι ειμαι εγκυος...

αυτα κοριτσακια...θα σας καληνυχτισω!!!παω να κανω ενα μπανακι γιατι ο πριγκηπας ανεστακης αυριο κοινωναει...παντως 2 μερες σας αφησα ουτε 3 σελιδες δεν καταφερατε να γεμισετε!!!!και αυριο θα παω εγω επισκεψη στην αδερφη του δημητρη και το βραδυ θα εχω εγω επισκεψεις!!!!να μην με ψαχνετε...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσαι τωρα γυρισαμε και μεις,και μπηκα α σας πω κατι που ξεχασα. το πρωι που πηγαμε στο λητω,φευγοντας μας εδωσαν εα βαλιτσακι libero και ειχε μεσα πολλα δωρακια. ειχε 1 πακετο με 15 μπεμπιλινακι 2 μεγεθη. 1 μεγαλο πακετο μωρομαντιλα τζοσον, 1 πακετο χαρτομαντηλα ζεβα και 1 μεγαλο κουτι αυτα του αυτοκινητου,1 μικρη συσκευασια κρεμα αυτη για το πωπουδακι του μωρου α μην συγκεεαι,μια παραμαιτσα με ενα ματακι,ενα αυτοκολητο για το αυτοκινητο, 1 περιοδικο του 2010 που μεσα εχει κουποια για σαμπουα και κρεμουλες,αλλα ειαι ληγμενα πια και 12 κουποια αξιας 1,5 ευρο το ενα για μπεμπιλινα αλλα και αυτα εληγαν περσυ τον γεναρη. επισης εχει επιστολη να γραφτεις για α σου στελνου κουπονια και προσφορες. μαλλον αθ ειαι αυτο που ειπε το λιλιτακι

και γω το πρωι θα παω εκκλησια και μετα για καφεδακι,οποτε το απογευματακι θα τα πουμε πια. ησυχια πολυ θα εχει αυριο το καφε μας,εκτος και α μπει η μαριουλα.

πεπσι μου,παει τελειωσε,μετακομισατε; η θα ξααπατε παλι τριπολη,αντε μυρισε σαλονικιωτικο αερα να αλλαξει η διαθεση και που ξερεις,μπορει α μη χρειαστει ουτε εξωσωματικη ουετ τιποτα κοριτσακι.

εγω παντως οτα γενησω και σαρατησω ,θα παω να καω τα μαθηματα πιλατες μου,που αφησ ατο πακετο μου στη μεση και μετα θα παω θα παω α καω σε ενα γυμαστηριο μια προσφορα που εχει σε ενα γυμναστηριο με ενα σορτσακι που καεις διαδρομο και αυτο σου κανει λιποδιαλυση. το καει μια φιλη μου και εχει δει απιστευτη διαφορα μεσα σε 2 βδομαδες μοο. ελπιζω να καταφερω να πω ψωμακια μου αντιο ή καλως τα μικρα ψωμακια μου....και οχι βρε βρε καλως τις ψωμαρες μου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...