Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Κάντυ θα μας κάνεις όλες να βάλουμε πουλμανάκι και να έρθουμε! αν και τώρα δε θα έχει μείνει ούτε λιπάκι:rolleyes:

Αλήθεια τι είναι αυτές οι λευκές φυλακές;

ειναι κελια που ειναι ολολευκα εκει βαζουν τους βαρια καταδικους με το ολολευκο αυτοι βλεπουν τα κελια να υποπολλαπλασιαζοντε και σιγα σιγα τρελαινοντε αυτος ο φιλος μου μου ελεγε πως ειναι η πιο βασανιστικη ποινη υπηρχαν στη Γερμανια τωρα νομιζω πως εχουν καταργηθει αλλα ειχα ακουσει πως θελουν να φτιαξουν και στην Τουρκια.....για σκεψου να εισαι μονιμος σε ενα δωματιο και ολα γυρω σου να ειναι ολολευκα να μην βλεπεις τιποτ αλλο:shock::shock:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όντως βασανιστικό! Εγώ μέχρι τώρα μόνο τα νοσοκομεία ήξερα στα λευκά για τις φυλακές πρώτη φορά το ακούω και φυσικά στη Γερμανία πού αλλού; Η αλήθεια είναι πως κι εμένα με ενοχλούσε το λευκό στο νοσοκομείο και έλεγα γιατί δε βάζουμε και λίγο χρώμα; Βέβαια εκεί το κάνουν για καθαριότητα και καλά αλλά τέλος πάντων. Και στο ίδρυμα όλα λευκά ήταν τώρα άρχισε να μπαίνει λίγο χρώμα. Πάντως η Νένα μας πιστεύω πως θα έχει το λευκό σαν βάση και θα βάλει αλλού χρώμα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Καντυ μου αρεσουν τα ολολευκα, επειτα οπως ειπα στη συνεχεια θα βαλω χρωμα αλλα ακομη δεν ξερω τι και δεν θελω να βιαστω. Σε μια εβδομαδα βαφω το σπιτι οποτε θα πρεπει να παρω βιαστικες αποφασεις και δεν θελω!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Καντυ μου αρεσουν τα ολολευκα, επειτα οπως ειπα στη συνεχεια θα βαλω χρωμα αλλα ακομη δεν ξερω τι και δεν θελω να βιαστω. Σε μια εβδομαδα βαφω το σπιτι οποτε θα πρεπει να παρω βιαστικες αποφασεις και δεν θελω!!!!!

βρε δεν λεω καλο ειναι το λευκο..αλλα ειδικα το μωρακι που στην αρχη ξεχωριζει μονο τα εντονα χρωματα σκεψου πως θα νιωθει μεσα στο ολολευκο??και σκεψου ουτε κι εμενα μου αρεσουν τα εντονα χρωματα ακομα και τωρα δεν θελω να παρω κατι εντονο ροζ η γαλαζιο και οι πιο οικονομικες που εχω δει ειναι καραμπαμ τα χρωματα και πολυ παρδαλες σαν τσιρκο.....τωρα θα μου πεις σιγα ποσο θα την χρησιμοποιησεις αλλα εστω κι αυτο το λιγο να ειναι κατι ομορφο:oops::oops:κι ας δωσω και κατι παραπανω

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δηλαδη να αρχισω να ανησυχω για τα κιλα.... το 5ο και το 6ο τα εβαλα αποτομα μολις μπηκα στον 5ο και μετα κολλησα παλι και σε 10 μερες μπινω στον 6ο. Κανονικα πόσα θα επρεπε να βαλω μεχρι τελος του μηνα? Άλλου διαβαζω ότι ειναι καλά και αλλου ότι 6 ειναι καλα μολις κλεισω τον 6ο. Μηπως για 1 μηνα πρεπει να μπω σε αυστηρη διατροφή?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

ΕΠΕΙΓΟΝ καει να φοραμε τακουνια; 8 ποντοι περιπου. εγω τα παω ανετα,αλλ κανει;

καπου ειχα διαβασει οτι δεν κανει στο 1ο και στο 3ο τριμηνο για το 2ο δεν ελεγε κατι....εσυ εχεις μπει στο 3ο???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

δηλαδη να αρχισω να ανησυχω για τα κιλα.... το 5ο και το 6ο τα εβαλα αποτομα μολις μπηκα στον 5ο και μετα κολλησα παλι και σε 10 μερες μπινω στον 6ο. Κανονικα πόσα θα επρεπε να βαλω μεχρι τελος του μηνα? Άλλου διαβαζω ότι ειναι καλά και αλλου ότι 6 ειναι καλα μολις κλεισω τον 6ο. Μηπως για 1 μηνα πρεπει να μπω σε αυστηρη διατροφή?

μωρε μια μερα ειχα βαλει μια σελιδα για κιλα της εγκυμοσυνης θα προσπαθησω να το ξαναβρω:rolleyes:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

οχι ακοαμ στο 2ο ειμαι για λιγες μερες ακομα. θα βαλω,κοριτσαι φευγουμε σε λιγο.θα σας δω αυριο. ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.

τοτε δεν εχεις προβλημα!!!!καλα να περασετε!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...