Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντυ να παρεις μερος στο κατι ψηνετε,εγω θελω αν παρω μερος και αν ερθου προς τα μερη μας σιγουρα θα δηλωσω συμμετοχη,αρκει να μην ειμαι καταβαρη μεχρι τοτε.

κοριτσια εχετε πολυ μεγαλη κοιλια; ειμαι στο 60 και οσοι με βλεπουν οτα φοραω κατι πιο φαρδυ μου λενε,ε αγγελικακι το παρακααμε τωρα το καλοκαιρακι με τα παγωτα και παχυαμε λιγακι. τα ακουει ο ατρας μου και φωναζει,λεει δεν χρειαζοτα α παροθμε κουια,με το παιδι που θα καεις εσυ θα το κοιμιζουμε και συρταρι. και ολο λεει φαε και φαε ,μα δεν το αντεχω πια.

δεν ξερω γιατι δε το βγαζει στο πανω ,πατηστε εδω. και μενα λιλιτακι μαρεσει το χρωμα και το δωματιο σας μαρεσει πολυ αλλα επιδη θα βαλω ταπετσαρια ή τοιχογραφια,ειπα α μη το παρακαω με τα επιπλα.

Εμένα μόνο η κουρτίνα ειναι χωρίς σχέδια....:-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

αχ αγγελικακι ειναι τοσο ομορφα ολα οσα διαλεξατε!!τα θυμαμαι και μου αρεσαν πολυ!!!και η ταπετσαρια σας φανταστική και πολυ καλα το σκεφτηκες με τα χρωματα, συμφωνω μαζι σου απολυτα!!!!!αντε με το καλο να υποδεχτείτε το νεο μελος στην οικογενεια σας να τα χαρείτε ολοι μαζι!!!

καντυ γιατι νομιζα οτι ειστε σε νησι???επειδη ο αντρας σου ειναι στρατιωτικος????κατι για λημνο θυμομουν???εσεις ειστε πολυ κοντα καλε....πως και δεν βρεθηκαμε για εναν καφε το καλοκαιρι οταν γυρνουσα απο κερκυρα!!!

λιλιτακι ζηλευουμε!!!θελουμε κλωτσιες!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

λιλιτακι εβαλες χρωμα αλλα δεν ειναι ολα παρδαλα...εβαλες αρκετο κιτρινο στο δωματιο!!!παω για καφεδακι κοριτσαρες...αγγελικακι δες φβ πως ξεπεταχτηκα!!!αν και νομιζω οτι εκανε ενα μπαμ καπου στην 8η εβδομαδα και εχει μεινει εκει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

εγω το σιδερωμα δε το παω μια,αλλα ευτυχως το εχω γλτωσει,ελαχιστα μενουν για σιδερο. μια φορα το μηνα κανω και οχι πανω απο μισαωρο

Εγώ πάλι κόλλημα σιδερωνω τα πάντα κάθε Κυριακή όσο είχα μόνο τα δικά μας τώρα που εχω και του μωρού με βλέπω και Σάββατο αγκαλιά με τη σιδερώστρα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

λειπαμε απο τις 3 μεχρι τις 20/8 εχω την εντυπωση οτι μεσα σε αυτο το διαστημα ειχατε ερθει;) τοτε που πιασατε και τον Ανεστακη σας...που σου το ελεγα και μου ελεγες αποκλειεται!!!!χαχα

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ηρθαμε και μεις επιτελους σπιτι μας. και εχουμε εα πολλα....

κοριτσια ηπια σημερα μετα απο πολυ καιρο,απο τοτε που σταματησα τα κρυα δηλαδη λιγο μετα το πασχα καφε γαλλικο,ε κατι εχει παθει η κοιλια,τα ετερα ,το στομαχι,δε ξερω αλλα δεν νομιζω να ξαναπιω μεχρι να γεννησω.

πηγαμε λητω,απο κουιες και αλλαξιερες δεν μου πολυαρεαν τα σχεδια που ειχε εδω και ετσι πηγαμε mothercare,κλεισαμε κιολας την κουια ,την συρταριερα ,το στρωμα και την προικα. δωσαμε προκαταβολη και διαλεξαμε και αλλα πραγματακι για την λιστα μας. πηραμε σετ μπανακι,καθισματακι φαγητου,κουια ρηλαξ,παρκοκρεβατο,και καθισματακι αυτοκινητου. ειμαι με οαλ παρα μα παρα πολυ ενθουσιασμενη. δεν εχω βρει καροτσι. αυτο που μου αρεσε περισοοτερο ειαι αυτο της chico, το 3 σε 1 που αρεσε της καντυ. εδω εχει 480 και μου δινουν και δωροεπιταγη 100 ευρο να παρω οτι θελω. αλλα θα ξανακοιταξω για καροτσι. στη ουσια το παιρνω 380. καλη ειαι η τιμη;

κουνια και αλλαξιερα πηραμε αυτη στο χρωμα του ξυλου που σας ειχα δειξει,στην σελιδα 160 ειναι του καταλογου νομιζω. στρωμα πηραμε της cocomat,το πιο ακριβο,αν μπειτε να τα δειτε,αυτο κε το λατεξ και τον κοκοφοινικα και προικα παλι αυτη τη ζαχαρι με το αρκουδακι που σας ελεγα.

πω πω τελεια!!!!!μεγεια τα πραγματακια σας!!!!με το καλο να υποδεχτητε την πριγκιπισσα σας!!!τι καθησματακι αυτοκινητου πηρες???αν παρεις το 3 σε 1 που εχει καθησματακι μην παρεις κι αλλο απο 0+ παρε το επομενο να το κρατησεις περισσοτερο;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Kαντυ θελουμε λεπτομεριες για το γκιουλμπασι!!!! Καλα σου λενε πια αμαν η Βεβα Αλεξιαδου του φορουμ εχεις γινει:P!!!! Καθε φορα μας ξελιγωνεις!!!!

Μπραβο Aggelikaki που εκανες τα ψωνια σου πρεπει να εισαι πολυ χαρουμενη.

Εμενα μου αρεσουν ολα ασπρα οταν ειναι πολυ βρεφος αλλα επισης γιατι αν θα θελω να κανω καποια αλλαγή και να προσθεσω καποιο χρώμα, ταπετσαρια, ζωγραφια κτλ. δεν θα ειναι δυσκολο γιατι δεν θα εχω κατι που με δεσμευει!!!!! Φαντάζομαι ότι καποια στιγμη θα βαλω χρωμα αλλα προς το παρον δεν εχω αποφασισει και επειδη εδω στην επαρχια δεν εχω την δυνατοτητα να ψαχνω και να παιρνω ιδεες για χρωματα και ταπετσαριες κτλ.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κοριτσάκια! Πήγαμε τρεις παρά για ύπνο και σηκώθηκα στις έξι και είκοσι παρακαλώ! Τότε σηκώθηκε ο σύζυγος και είπα να σηκωθώ κι εγώ! Επίτηδες δεν το άνοιξα πιο νωρίς γιατί είχα κάτι δουλίτσες και δεν ήθελα να ξεμυαλιστώ μαζί σας. Μάζεψα τα εσωρουχάκια του μωρού μου και τα σιδέρωσα μαζί με κάτι κουβερτούλες που είχα! Προς το παρόν τελείωσα με τα μωρουδιακά εκτός και αν μου φέρουν και άλλα γιατί εγώ πέρα από σαλιάρες και κάτι ψιλολόγια δεν έχω σκοπό να ψωνίσω τίποτα άλλο. Είμαι πλήρης! Τώρα ψώνια για τη μαμά!

Αγγελικάκι μεγιά τα πραγματάκια σας. Είναι όλα πολύ ωραία και η ταπετσαρία όλα τα λεφτά!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αα!!!! σας ειπα εχω βαλει ηδη 6 κιλα :cry:να αρχισω να ανησυχώ???????

εγω ευτυχως κανενα!!!!!

λοιπον συνταγη:αρνι-χοιρινο-μοσχαρι σε κοματακια πιπεριες κοκκινες-κιτρινες-πρασινες σε κοματακια ντοματα σε κοματακια τριμενο σκορδο αλατι πιπερι ριγανη κρασι τα τυλιγω ολα σε λαδοκολα και ψηνω 2-3 ωρες εχω κοψει τις πατατες κοματακια και την κεφαλογραβιερα ανοιγω την λαδοκολα τα ριχνω μεσα και προσπαθω να μπουνε παντου ξανακλεινω την λαδοκολα και ψηνω για 1-1,5 ωρα ακομα μετα ανοιγω να παρουν χρωμα και να τραβηξει τα υγρα και ετοιμο!!!!!!το ειχα φτιαξει και στην γιορτη του αντρα μου αλλα χωρις πατατες μονο για μεζε!!!

ΝΕΝΑ θελω να σου πω την γνωμη μου για το ολολευκο δεν θελω να με παρεξηγησεις νομιζω πως δεν ειναι καλο για το μωρακι να ειναι ολα ολολευκα....μου εξηγουσε μια μερα ενας φιλος μου αστυνομικος για τις λευκες φυλακες και το αναλυσαμε λιγο .....και εχω τρομαξει με το ολολευκο...μηπως να εβαζες λιγο χρωματακι???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αα!!!! σας ειπα εχω βαλει ηδη 6 κιλα :cry:να αρχισω να ανησυχώ???????

Να μην ανησυχείς απλά να προσέχεις! Εγώ στην εικοστή εβδομάδα είχα βάλει πέντε κιλά και στην εικοστή πέμπτη δέκα! Τώρα είμαι στα 13 εδώ και τρεις εβδομάδες και προσπαθώ να μείνω σε αυτά όσο μπορώ. Ελπίζω να παρηγορήθηκες! Μάλιστα όταν βγήκαμε ήμουν ήδη στα 13 συν κιλά απλά δεν το ήξερα. Το έμαθα δύο μέρες αργότερα που είχα το ραντεβού με τη γυναικολόγο και ζυγίστηκα:evil: Τώρα προσπαθώ μέχρι την Πέμπτη που έχω ξανά ραντεβού να προσέξω για να μην βάλω άλλα και μέχρι στιγμής τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι όσοι με βλέπουν μου δίνουν συγχαρητήρια γιατί δεν έβαλα πολλά κιλά παρά μόνο έκανα κοιλίτσα, τι τους λες τώρα;:rolleyes:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

εγω ευτυχως κανενα!!!!!

λοιπον συνταγη:αρνι-χοιρινο-μοσχαρι σε κοματακια πιπεριες κοκκινες-κιτρινες-πρασινες σε κοματακια ντοματα σε κοματακια τριμενο σκορδο αλατι πιπερι ριγανη κρασι τα τυλιγω ολα σε λαδοκολα και ψηνω 2-3 ωρες εχω κοψει τις πατατες κοματακια και την κεφαλογραβιερα ανοιγω την λαδοκολα τα ριχνω μεσα και προσπαθω να μπουνε παντου ξανακλεινω την λαδοκολα και ψηνω για 1-1,5 ωρα ακομα μετα ανοιγω να παρουν χρωμα και να τραβηξει τα υγρα και ετοιμο!!!!!!το ειχα φτιαξει και στην γιορτη του αντρα μου αλλα χωρις πατατες μονο για μεζε!!!

ΝΕΝΑ θελω να σου πω την γνωμη μου για το ολολευκο δεν θελω να με παρεξηγησεις νομιζω πως δεν ειναι καλο για το μωρακι να ειναι ολα ολολευκα....μου εξηγουσε μια μερα ενας φιλος μου αστυνομικος για τις λευκες φυλακες και το αναλυσαμε λιγο .....και εχω τρομαξει με το ολολευκο...μηπως να εβαζες λιγο χρωματακι???

Κάντυ θα μας κάνεις όλες να βάλουμε πουλμανάκι και να έρθουμε! αν και τώρα δε θα έχει μείνει ούτε λιπάκι:rolleyes:

Αλήθεια τι είναι αυτές οι λευκές φυλακές;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...