Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Νενα θα έρθουν οι κλωτσιές και θα λές καλέ σταμάτα και λίγο να ξεκουραστούμε χιχιχιχιχιχιχ!!!!Υπάρχουν φορές κορίτσια που τεντώνετε και νομίζω θα βγει κανένα χέρι να με χαιρετήσει!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lilitaki, πολύ ωραίο το δωμάτιο του μικρού!!!!Μπράβο.

Καλά, θα σου γίνει ποδοσφαιριστής, δεν το συζητώ.....

Μπαίνω να λούσω μαλλί τώρα που έχει λίγη ζέστη εδώ, κορίτσια!!!Δεν έφαγα ακόμη. Ηπια ένα ποτήρι γάλα κι έφαγα και μία τυρόπιτα κι είμαι πολύ χορτάτη ακόμη.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μόλις φάγαμε το νόστιμο χοιρινό που έφτιαξε ο αντρούλης

με χοντρό μακαρονάκι. Μούρλια αλλά τώρα νύσταξα :(

Καλή χώνεψη και καλόν ύπνο!!!Εμείς τώρα θα φάμε μπιφτεκάκια με πατατούλες στο φούρνο!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κ μεις σημερα μπριζολιτσες με πουρεδακι!!!αντε να ερθει το καμαρι μου να φαμε, γιατι το ανεστακι μου πεινασε!!!αργησε σημερα ο μπαμπας μας...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

ηρθα ηρθα....περασαμε παρα πολυ ομορφα ηρθαν πηγαμε εξω για καφεδακι μετα γυρησαμε φαγαμε ηταν ολα πολυ νοστιμα τουλαχιστον ετσι μου ειπαν και τα φαγητα μου φαγωθηκαν με ευχαριστηση!!!!

ΝΕΝΑΚΙ αυτο που λες ειναι αλλο εγω το λεω πουγκακι γιατι κι εγω τα φτιαχνω ενα ενα και τα δενω απο πανω μετα τα ανοιγω να παρουν χρωμα και βαζω τρυμενο κεφαλοτυρι να λιωσει αλλα χωρις κρεμμυδι γιατι δεν το τρωω και χωρις μανιταρια γιατι δεν τα τρωει ο συζυγος.....το γκιουλμπασι ειναι με διαφορα κρεατα αρνι-χοιρινο-μοσχαρι και τυλιγω ολο το φαγητο με λαδοκολα!!!

ΤΣΕΡΡΥ γιατι πλοιο????????3 ωρες ειναι Θεσσαλονικη-Ηγουμενιτσα μηπως να σου στειλω με κτελ ταπερακι???αλλα μωρε καλυτερα να ερθεις εχουμε φανταστικο καιρο οι παραλιες γεματες παλι σημερα!!!!!πολυ ζεστη βρε κοριτσια!!!!μην την βγαλεις με τσυμπιδακι το ειχα κανει κι εγω αυτο το λαθος και εγιναν σαν μπετονια για ψαρεμα.....με ψαλιδακι καλυτερα!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ το βιντεο καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!θελω κι εγω!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

ηρθα ηρθα....περασαμε παρα πολυ ομορφα ηρθαν πηγαμε εξω για καφεδακι μετα γυρησαμε φαγαμε ηταν ολα πολυ νοστιμα τουλαχιστον ετσι μου ειπαν και τα φαγητα μου φαγωθηκαν με ευχαριστηση!!!!

ΝΕΝΑΚΙ αυτο που λες ειναι αλλο εγω το λεω πουγκακι γιατι κι εγω τα φτιαχνω ενα ενα και τα δενω απο πανω μετα τα ανοιγω να παρουν χρωμα και βαζω τρυμενο κεφαλοτυρι να λιωσει αλλα χωρις κρεμμυδι γιατι δεν το τρωω και χωρις μανιταρια γιατι δεν τα τρωει ο συζυγος.....το γκιουλμπασι ειναι με διαφορα κρεατα αρνι-χοιρινο-μοσχαρι και τυλιγω ολο το φαγητο με λαδοκολα!!!

ΤΣΕΡΡΥ γιατι πλοιο????????3 ωρες ειναι Θεσσαλονικη-Ηγουμενιτσα μηπως να σου στειλω με κτελ ταπερακι???αλλα μωρε καλυτερα να ερθεις εχουμε φανταστικο καιρο οι παραλιες γεματες παλι σημερα!!!!!πολυ ζεστη βρε κοριτσια!!!!μην την βγαλεις με τσυμπιδακι το ειχα κανει κι εγω αυτο το λαθος και εγιναν σαν μπετονια για ψαρεμα.....με ψαλιδακι καλυτερα!!!

ΛΙΛΙΤΑΚΙ το βιντεο καταπληκτικο!!!!!!!!!!!!θελω κι εγω!!!!!

Εσένα που ειναι και δύο θα τα έχεις πολύ σύντομα όλα αυτα!!! :-D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

ηρθαμε και μεις επιτελους σπιτι μας. και εχουμε εα πολλα....

κοριτσια ηπια σημερα μετα απο πολυ καιρο,απο τοτε που σταματησα τα κρυα δηλαδη λιγο μετα το πασχα καφε γαλλικο,ε κατι εχει παθει η κοιλια,τα ετερα ,το στομαχι,δε ξερω αλλα δεν νομιζω να ξαναπιω μεχρι να γεννησω.

πηγαμε λητω,απο κουιες και αλλαξιερες δεν μου πολυαρεαν τα σχεδια που ειχε εδω και ετσι πηγαμε mothercare,κλεισαμε κιολας την κουια ,την συρταριερα ,το στρωμα και την προικα. δωσαμε προκαταβολη και διαλεξαμε και αλλα πραγματακι για την λιστα μας. πηραμε σετ μπανακι,καθισματακι φαγητου,κουια ρηλαξ,παρκοκρεβατο,και καθισματακι αυτοκινητου. ειμαι με οαλ παρα μα παρα πολυ ενθουσιασμενη. δεν εχω βρει καροτσι. αυτο που μου αρεσε περισοοτερο ειαι αυτο της chico, το 3 σε 1 που αρεσε της καντυ. εδω εχει 480 και μου δινουν και δωροεπιταγη 100 ευρο να παρω οτι θελω. αλλα θα ξανακοιταξω για καροτσι. στη ουσια το παιρνω 380. καλη ειαι η τιμη;

κουνια και αλλαξιερα πηραμε αυτη στο χρωμα του ξυλου που σας ειχα δειξει,στην σελιδα 160 ειναι του καταλογου νομιζω. στρωμα πηραμε της cocomat,το πιο ακριβο,αν μπειτε να τα δειτε,αυτο κε το λατεξ και τον κοκοφοινικα και προικα παλι αυτη τη ζαχαρι με το αρκουδακι που σας ελεγα.

εγω συχνοουρια δε εχω,ελαχιστες φορες σηκωνομαι στον υπνο μου. και νομιζω παω φυσιολογικα τουαλετα. εχω αλλα κουλα,ας πουμε σημερα μετα απο 2 μηνες σχεδον,στα καλακαθουμεα εκαν εμετο το πρωι.

καντυ τι ωραια φαγητα! ζηλεψα...εμεις φαγαμε εξω κατι στα γρηγορα γιατι θα βγουμε για φαγητο και το βραδυ,δε προλαβαιαμε να ρθουμε σπιτι και να ξαναβγουμε.

Διαφημίσεις

Lilitaki, πολύ ωραίο το δωμάτιο του μικρού!!!!Μπράβο.

Καλά, θα σου γίνει ποδοσφαιριστής, δεν το συζητώ.....

Μπαίνω να λούσω μαλλί τώρα που έχει λίγη ζέστη εδώ, κορίτσια!!!Δεν έφαγα ακόμη. Ηπια ένα ποτήρι γάλα κι έφαγα και μία τυρόπιτα κι είμαι πολύ χορτάτη ακόμη.

Ευχαριστώ κοριτσακι μου εσείς είστε του πιο απλού εγώ είμαι του χρώματος!!! :-D. Όσο για τις κλωτσιές δεν υπάρχει ειναι τόσο όμορφο συναίσθημα θα το νιώσεις σύντομα και θα τρελαθείς πίστεψε με!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

δεν ξερω γιατι δε το βγαζει στο πανω ,πατηστε εδω. και μενα λιλιτακι μαρεσει το χρωμα και το δωματιο σας μαρεσει πολυ αλλα επιδη θα βαλω ταπετσαρια ή τοιχογραφια,ειπα α μη το παρακαω με τα επιπλα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...