Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτάκι πολύ καλό! Ζήλεψα τώρα και θα βάλω τον άντρα μου κάποια στιγμή να τραβήξεις και τις δικές μας κλωτσιές

Δέν έχεις τραβήξει τίποτααααααα???γώ μόνη μου κάθομαι και τραβάω έχω μαζέψει πολύ υλικό και στο τέλος θα το κάνω DVD!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Το Μαράκι μας θα είναι σπίτι του τώρα σωστά; Λέτε να μπει κάποια στιγμούλα για λίγο; Αν και απ' ότι είπε θα έχει κόσμο από εδώ και πέρα αλλά αισιοδοξώ ότι όλο και θα βρει λίγο χρόνο να μας πει ένα γεια

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

κοριτσαρες μολις γυρισα!!!σηκωθηκα πρωι πρωι να ετοιμαζω το αντρακι κ μετα πηγα χοντος γιατι σημερα εχει εκπτωσεις 25% και οταν πηγα εκει ανακαλυψα οτι για σημερα μονο η μαρκα που ηθελα ειχε 35%!!!!κ@λοφαρδια ε????

πηρα ενα μεικ απ - ενα κονσιλερ- ενα ψαλιδακι για τα νυχια - ενα μολυβι χειλιων και ενα πινελο κονσιλερ!!!!το καταευχαριστηθηκα αν και δεν βρηκα το μεικ απ που επερνα τα τελευταια χρονια γιατι καταργηθηκε ο κωδικος και αντικατασταθηκε με ενα αλλο...δεν ξερω αμν σας συμβαινει αυτο αλλα σε μενα συνεχεια και τσατιζομαι απιστευτα!!!!μολις μαθαινω κατι κ το βολευομαι το αποσυρουν...ετσι εγινε κ με το καλοκαιρινο μου μεικ απ , ενα σπρει επερνα καταπληκτικο του ντιορ, σε 2 λεπτα ημουν ετοιμη και το πηραν...μεχρι που εστειλα μνμ και στον ντιορ!!!για να μην μιλησω για τα γκουντις....

καντυ, το πηρα αποφαση, παιρνω το πρωτο πλοιο και ερχομαι να μεινω σε σενα!!!ρε κοριτσαρα τι φαγαρες ετοιμαζεις???αφου το λιμπιστικα και ας μην θελω να δω κρεας μπροστα μου!!!αληθεια ειναι παραδοσιακο απο που αυτο το φαι?γιατι πρωτη φορα το ακουω.

τελειο το ρηλαξ αγγελικακι κ γω τετοιο θελω να παρω τετοιο αλλα ακομα το σκεφτομαι...

μαριουλα????που εισαι καλε???περιμενουμε να δουμε πριγκηπα!!!για να τσεκαρω φβ μπας και εβαλες τιποτα...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Καλημέρα τσέρρυ ή μάλλον καλησπέρα! Τι ωραία που ψώνισες! Εγώ κάνω λίστα με αυτά που μου λείπουν για να πάμε να τα ψωνίζουμε αλλά την επόμενη εβδομάδα. Έτσι θα είναι σχεδόν τελειωμένη η βαλιτσούλα για τη γέννα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

να μαι κι εγω ......με τις μεγαλες ωρες!!!!!!

ΝΕΝΑ ομορφες η προικες αλλα που λεει τιμες????θα τα παρεις ολα λευκα???και τα επιπλα και την προικα??

εχω ξεθεωθει παλι.......αυριο περιμενω επισκεψεις γυρω στα 7 ατομα φιλοι του αντρα μου απο το χωριο του και θα ερθουν για καφε και φαγητο οποτε ετοιμαζα απο σημερα για να μην τρεχω πανικοβλητη αυριο.....καθε δουλεια που εκανα μετα επρεπε να καθησω:evil::evil:με πιανει η μεση μου η πλατη μου χαμηλα η κοιλια μου:evil::evil:αργοτερα δεν θα μπορω να κανω τιποτα:shock::shock:

παω να ξεκουραστω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα!!!!!!!!

http://www.pierro-baby.gr/site/xPage.asp?page=detailview&CID=67&SCID=83&PID=553 λεει τιμες αγαπη σε ολα τα προιοντα

Καλημέρα. Εγραψα πριν πόσα αλλά δεν πήρε το μήν! Φτου!

Εγώ κορίτσια χθες σηκώθηκα για τουαλέτα μπορεί και 20 φορές!!!!Ξεπατώθηκα.....Είπα μια φορά να κάτσω εκεί....Αφού μόλις ξάπλωνα, μετά από 10 λεπτά πάλι σηκωνόμουν. Και το στομάχι μου με πέθανε.

Σήμερα όμως είμαι καλύτερα!

Κάντυ, και πολλά είναι αυτά που έφτιαξες!

Νένα, μ' αρέσει πολύ το γούστο σου! Υπέροχα αυτά που ανέβασες. Κι εμένα μ' αρέσει το απόλυτο λευκό, αλλά αν είναι να πάρεις λευκή πρόικα, δεν πας να αγοράσεις έτοιμα σεντονάκια να μην ξοδεύεσαι και άδικα;

Τσέρυ, σίγουρα η τιμή που σου έδωσαν είναι βάσει της ασφάλειας σου. Αποκλείεται να είναι μία ιδιωτική κλινική τόσο οικονομική χωρίς ασφάλεια!!!! Αν πάρεις τηλ και πεις ότι δεν έχεις ασφάλεια, είμαι σίγουρη ότι θα σου πουν γύρω στα 1500!

μου αρεσουν ολα λευκα, οι περισσοτεροι ξινιζονται οταν το ακουν αλλα εγω ετσι τα θελω μονο η μανου συμφωνει με αυτο. Margi μου η συγκεκριμενη κανει 99 ευρω, πρωτο μωρακι ειναι θα παρω που θα παρω μια γιατι να μην ειναι αυτη που μου αρεσε. Επετα αν παρω ξεχωριστα το παντα, την κουνουπιερα, την παπλωματωθηκη θα τα πλησιασω τα λεφτα οποτε.....

κοματακια αρνι χοιρινο μοσχαρι κοματακια πρασινη κιτρινη κοκκινη πιπερια κοματακια ντοματα αλατι πιπερι ριγανη μπολικο κρασι και κοματακια κεφαλογραβιερα πικαντικη τα τυλιγω στην λαδοκολα και μετα στην γαστρα και φουρνο για 3 ωρες σημερα θα το ανοιξω στις 2 ωρες και θα βαλω και πατατουλες......

εγω κανω ενα δικης μου επινοησης στην λαδοκολα με χοιρινο το οποιο το εχω μαριναρει στο κρασι και βαζω ντοματα, πιπερια, πατατα, κρεμμυδι, μανιταρια αλατι, πιπέρι, μπαχαρι, ριγανή θυμαρι και κεφαλοτυρι, δεν ηξερα οτι ειχα ανακαλυψει απο μονη μου παραλαγή του γκιουλμπαση???????? Εγω το ονομαζω πουγκακια γιατι τα δενω σαν πουγκακια!!!!!!

Μarmin μπές στο mail σου....margi εσύ έχεις facebook?Στείλε μου το mail σου....Κάντυ ,Aggelikaki ,Cherry και nena μπείτε facebook!!!!

μπηκααααα!!!!!!! τι ωραια εμενα ακομη με γαργαλαει δεν κλοτσαει:( μονο απο μεσα το καταλαβαινω, στο χερι 1-2 φορες το ενιωσα!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

νενα και μενα μ'αρεσουν τα ασπρα!!!γενικα το ασπρο σαν χρωμα.

η φιλη σου που γεννησε προωρα τι κανει το μωρακι της?

ρε κοριτσαρα ακου τον προβληματισμο μου.

μαλλον λογω εγκυμοσυνης εχω βγαλει 2-3 τριχες πανω στον ελια μου στο προσωπο. αν οχι λογω εγκυμοσυνης, λογω λειζερ για μουστακι.

καποτε ειχα παει σε δερματολογο να ρωτησω για το λειζερ γιατι εχω γενικα αρκετες ελιες και μουειχε πει να μην χτυπαμε πανω στην ελια οπως και εκανα. αλλα οσο να ναι οι ακτινες βαρανε και εκει αγου ειναι διπλα ακριβως...δεν ξερω αν θυμασαι...και δεν ξερω τι να τις κανω τις κ@λοτριχες. σημερα πηρα την αποφαση να τις κοψω αλλα τι θα γινει...αυτο θελει καθε 2 μερες...σκεφτηκα να παω για ριζικη σε δερματολογο. τι λες?κανει λες τωρα να παω?

28xYp3.png

νενα και μενα μ'αρεσουν τα ασπρα!!!γενικα το ασπρο σαν χρωμα.

η φιλη σου που γεννησε προωρα τι κανει το μωρακι της?

ρε κοριτσαρα ακου τον προβληματισμο μου.

μαλλον λογω εγκυμοσυνης εχω βγαλει 2-3 τριχες πανω στον ελια μου στο προσωπο. αν οχι λογω εγκυμοσυνης, λογω λειζερ για μουστακι.

καποτε ειχα παει σε δερματολογο να ρωτησω για το λειζερ γιατι εχω γενικα αρκετες ελιες και μουειχε πει να μην χτυπαμε πανω στην ελια οπως και εκανα. αλλα οσο να ναι οι ακτινες βαρανε και εκει αγου ειναι διπλα ακριβως...δεν ξερω αν θυμασαι...και δεν ξερω τι να τις κανω τις κ@λοτριχες. σημερα πηρα την αποφαση να τις κοψω αλλα τι θα γινει...αυτο θελει καθε 2 μερες...σκεφτηκα να παω για ριζικη σε δερματολογο. τι λες?κανει λες τωρα να παω?

Δυστυχως το πιο ασφαλες πανω στην ελια ειναι ή να τις κοψεις ή να τις τραβηξεις απαλα με ενα απλο τσιμπιδακι!!!! Ακόμη και μετα την εγκυμοσυνη το ιδιο θα σου ελεγα. Αν ειναι 2-3 δεν ειναι τιποτα να το κανεις εσυ δηλ. δεν ειναι μια μεγαλη περιοχή ή μια περιοχή που θα τις χειροτερεψεις. Συνεπως δεν αξιζει τον κοπο για 2-3 να μπεις σε καμια διδικασια. Ακόμη και η ηλεκτρόλυση δηλ. η ριζική χτυπαει δερμα προκειμενου να καταστρεψει τον θυλακα της τριχας!!! Οπότε οποιαδηποτε επεμβαση με ρευμα η φωτολυση ειναι αμφιλεγομενη πανω στην ελια. Αν ηταν μια αλλη περιχή θα σου ελεγα να κανεις κατι αλλο.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

εγω παλι κοριτσια σαςα εβλεπα ολες χθες το βραδυ. ειχαμε μαζευτει ολες μαζι και ειχατε καποιες και τα μωρα σας!!!μιλουσαμε για τα πριγκηπακια και τις πριγκηπισες!!!!λεγαμε για τα ρηλαξ και αυτα αλλα απο φατσα θυμαμαι μονο οτι ειδα την νενα!!!πολυ ωραιο ονειρο...

28xYp3.png

μακαρι να πανε ολα καλα στο μωρακι της και σε ολα τα μωρακια του κοσμου...τετοιες καταστασεις να μην αντιμετωπιζει καμια μανουλα!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...