Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μαρμιν καλα εκανες κ μην ανησυχεις για τον παπαγεωργιου. αλλωστε 5 μερες εφημερευει το ιπποκρατειο!!!τοσο γκαντεμο να εισαι και να πας παπαγεωργιου? κ ο γιατρος που ρωτησα και μια μαια φιλη και οι 2 μου ειπαν οτι το ιπποκρατειο ειναι καλυτερο και ας ειναι πιο παλιο!!!

λοιπον ειδα να παιζει στοιχημα...εγω πονταρω λιλιτακι πρωτο και μετα απο 15 μερες μαρμιν...

λιλιτακι δηλαδη μας λες οτι υπαρχει περιπτωση να μην σιδερωσεις τα τελευταια σας ρουχαλακια και να ετοιμασεις την βαλιτσα αυριο με ορεξη???

Όρεξη σωματική λέω βρε cherry μου!!!Όσο πάει και δυσκολεύομαι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ!!!:D:D:D

47503_461712797205614_1755075848_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ καταλαβα ποιο λες;)leto340705large_222x255.jpg

ειναι πολυ ομορφες αυτες οι κουνιες-ριλαξ αλλα και πολυ ακριβες:oops:

οχι πιτουλα δεν εφτιαξα νομιζω δεν εχω αντοχες για πολλα πολλα θα την βγαλω πιο φτωχικα:oops::oops:εχω φτιαξει γκιουλμπασι στο φουρνο το οποιο τωρα ψηνεται βραζω το κοτοπουλο για μια μακαρονοσαλατα με πολυχρωμες πεννες 2 σαλατουλες λαχανο-καροτο και χωριατικη και τζατζικακι...λιγα και καλα τι να κανουμε δυσκολευουν τα πραγματα και μειωνοντε οι αντοχες!!!

Και πολλά είναι κοριτσάκι στο χαλαρό είπαμε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καλημέρα. Εγραψα πριν πόσα αλλά δεν πήρε το μήν! Φτου!

Εγώ κορίτσια χθες σηκώθηκα για τουαλέτα μπορεί και 20 φορές!!!!Ξεπατώθηκα.....Είπα μια φορά να κάτσω εκεί....Αφού μόλις ξάπλωνα, μετά από 10 λεπτά πάλι σηκωνόμουν. Και το στομάχι μου με πέθανε.

Σήμερα όμως είμαι καλύτερα!

Κάντυ, και πολλά είναι αυτά που έφτιαξες!

Νένα, μ' αρέσει πολύ το γούστο σου! Υπέροχα αυτά που ανέβασες. Κι εμένα μ' αρέσει το απόλυτο λευκό, αλλά αν είναι να πάρεις λευκή πρόικα, δεν πας να αγοράσεις έτοιμα σεντονάκια να μην ξοδεύεσαι και άδικα;

Τσέρυ, σίγουρα η τιμή που σου έδωσαν είναι βάσει της ασφάλειας σου. Αποκλείεται να είναι μία ιδιωτική κλινική τόσο οικονομική χωρίς ασφάλεια!!!! Αν πάρεις τηλ και πεις ότι δεν έχεις ασφάλεια, είμαι σίγουρη ότι θα σου πουν γύρω στα 1500!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα σε όλες!

Kάντυ αφού δε θα τη βγάλουν με πίτσες και ευχαριστώ να λεν ;) Όντως αυτά τα καθισματάκια έτσι γράφουν απλά μια πωλήτρια από άλλο κατάστημα μου είπε ότι είναι για έξι επτά μήνες και αυτό που θα μου δώσουν τώρα έτσι μου είπε η ξαδέλφη αλλά δε σκάω κι όλας όσο χωράει εννοείται ότι θα το βάζω. Έπειτα μη ξεχνάμε ότι έχω ήδη πάρει για έως 18 κιλά δηλαδή 4ετών.

Αγγελικάκι το πήρα το επίδομα είχα γράψει τότε αλλά μάλλον δεν έμπαινες συχνά γι' αυτό δεν το είδες. Μου ζήτησαν του 2010 μισθό πήρα χρήματα για 56 μέρες για τις οποίες δεν πρέπει να πληρώνομαι από τον εργοδότη αλλά επειδή είμαι δημόσιο και δεν ξέρουν τι τους γίνεται θα α με πληρώνουν κανονικά όπως έκαναν έως τώρα και θα τους πάω τα χρήματα που θα πάρω οπότε μαϊμού επίδομα είναι φού δε μένει σε εμάς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Περιμένω να ξυπνήσει ο σύζυγος γιατί έχω κάτι ακόμα ρουχαλάκια και εσωρουχάκια του μωρού μου να πλύνω και να σιδερώσω. Κορίτσια χθες είδα ένα απαίσιο όνειρο για το μωράκι μου και όταν ξύπνησα ανακουφίστηκα τόσο που ήταν όνειρο. Αγκάλιασα τον άντρα μου και κουνούσα την κοιλιά μου για να κουνηθεί και να δω ότι είναι καλά και ευτυχώς τα κατάφερα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κορίτσια εγώ δεν είχα ούτε έχω τόση συχνοουρία. Η περισσότερη ήταν να σηκωθώ δύο ή τρεις φορές το βράδυ και αυτό πριν πολύ καιρό. Τώρα μία και αν. Επίσης και κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαι καλά μάλιστα πολλές φορές νομίζω ότι θέλω να πάω και έχω ελάχιστο :confused: Μήπως πρέπει να πίνω περισσότερο νερό;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Καντυ, πώς το κάνεις το γκιούλμπασι;

κοματακια αρνι χοιρινο μοσχαρι κοματακια πρασινη κιτρινη κοκκινη πιπερια κοματακια ντοματα αλατι πιπερι ριγανη μπολικο κρασι και κοματακια κεφαλογραβιερα πικαντικη τα τυλιγω στην λαδοκολα και μετα στην γαστρα και φουρνο για 3 ωρες σημερα θα το ανοιξω στις 2 ωρες και θα βαλω και πατατουλες......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κορίτσια εγώ δεν είχα ούτε έχω τόση συχνοουρία. Η περισσότερη ήταν να σηκωθώ δύο ή τρεις φορές το βράδυ και αυτό πριν πολύ καιρό. Τώρα μία και αν. Επίσης και κατά τη διάρκεια της ημέρας είμαι καλά μάλιστα πολλές φορές νομίζω ότι θέλω να πάω και έχω ελάχιστο :confused: Μήπως πρέπει να πίνω περισσότερο νερό;

εγω εχω παρα πολυ μα παρα πολυ ομως...και κατα την διαρκεια της ημερας αλλα και της νυχτας:evil:

ειναι αναλογα το μωρο εγω που γεννηθηκα 4370 δεν νομιζω 9 μηνων να μην ειχα φτασει τα 13:shock: αλλα ενα παιδακι που γεννηιεται φυσιολογικα στα 2,5-3 κιλα θα καθησει και μεχρι 9-10 μηνων στην πραξη θα το δεις;)

παω να συνεχησω!!!!δεν ξερω ποτε θα καταφερω να ξαναμπω γιατι μας ενημερωσαν πως ειναι ηδη στο δρομο και ερχοντε!!!φιλακια σε ολες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοματακια αρνι χοιρινο μοσχαρι κοματακια πρασινη κιτρινη κοκκινη πιπερια κοματακια ντοματα αλατι πιπερι ριγανη μπολικο κρασι και κοματακια κεφαλογραβιερα πικαντικη τα τυλιγω στην λαδοκολα και μετα στην γαστρα και φουρνο για 3 ωρες σημερα θα το ανοιξω στις 2 ωρες και θα βαλω και πατατουλες......

Μμμμμμμμ πολύ ωραίο ακούγεται κρίμα που είμαστε μακριά ;) Τις πατατούλες τις βάζεις και αυτές μέσα στη λαδόκολα; Αν κατάλαβα καλά όλα μαζί σε μία λαδόκολα τα βάζεις όχι μερίδες μερίδες;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Απαπαπαααα τι ωραίο είναι αυτό ρε κάντυ τι μου έκανες τώρα.....:tongue:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

αμαν, ρε κάντυ, τρέχουν τα σάλια μου!!!! Δεν έχω φτιάξει ποτέ τέτοιο πράγμα!!!!

Σήμερα πεθύμησα να φάω γεμιστά. Εχω και το άντρα μου να θέλει μπριζόλες, που εγώ δεν τις συμπαθώ καθόλου από τότε που εμεινα έγκυος. Λέει "αντι για βλακείες δεν φτιάχνουμε ένα φαί της προσκοπής; " Του λέω να πάρει και μπριζόλες να κάνουμε να φάει κι αυτός, αλλά εγώ όσο σκέφτομαι τα ζεστά γεμιστά με λίγο τυράκι, αχ! κάτι παθαίνω!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι εγώ θα κάνω γεμιστά αύριο βράδυ για να φάμε Δευτέρα - Τρίτη. Βλέπεις εμάς μας αρέσουν περισσότερο κρύα. Ειδικά ο άντρας μου κάθε μέρα που μένουν του αρέσουν και περισσότερο.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Εγώ πάλι όλα τα φαγητά τα θέλω ζεστά! Ο άντρας μου δεν έχει πρόβλημα.Εγώ τα θέλω να αχνίζουν......Δεν είναι πολύ καλό για το στομάχι βέβαια να είναι πολύ ζεστό το φαί, αλλά εγώ έτσι το χορταίνω....Εχει φτιάξει και χορτόπιτα η μάνα μου σήμερα. Αχ, με βλέπω να κάνω πολλές ατασθαλίες.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μarmin μπές στο mail σου....margi εσύ έχεις facebook?Στείλε μου το mail σου....Κάντυ ,Aggelikaki ,Cherry και nena μπείτε facebook!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...