Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nena πολύ ωραία!

Τσέρρυ αν σου είπε τιμές εοπυυ δεν θα πάρεις τίποτα. Εάν δηλαδή η κλινική έχει σύμβαση με τον εοπυυ εάν όχι τότε θα πάρεις το επιδομα τοκετού που εγώ ήξερα ότι είναι 900ευρώ αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλάξει.

Κοριτσάκια έγινε το σίδερο πάω να σιδερώσω τα σεντονάκια του μωρού:P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

μαρμιν καλα εκανες κ μην ανησυχεις για τον παπαγεωργιου. αλλωστε 5 μερες εφημερευει το ιπποκρατειο!!!τοσο γκαντεμο να εισαι και να πας παπαγεωργιου? κ ο γιατρος που ρωτησα και μια μαια φιλη και οι 2 μου ειπαν οτι το ιπποκρατειο ειναι καλυτερο και ας ειναι πιο παλιο!!!

λοιπον ειδα να παιζει στοιχημα...εγω πονταρω λιλιτακι πρωτο και μετα απο 15 μερες μαρμιν...

λιλιτακι δηλαδη μας λες οτι υπαρχει περιπτωση να μην σιδερωσεις τα τελευταια σας ρουχαλακια και να ετοιμασεις την βαλιτσα αυριο με ορεξη???

Και γω λιλιτάκι ψηφίζω για επόμενη τσέρρυ ειδικά εάν την πάει προγραμματισμένα αλλά θα μάθουμε σίγουρα τέλη Οκτώβρη

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Έτοιμα τα σεντονάκια! Καληνύχτα τσέρρυ!

Αχ ακόμη δε μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι μπαίνω στο μήνα μου και πλησιάζει και για μένα η μεγάλη μέρα!

Ως το τέλος του μήνα αισιοδοξώ ότι θα την έχω έτοιμη έτσι κι αλλιώς τα πιο πολλά είναι ήδη μέσα. Τώρα θα ετοιμάσω το νεσεσερ μου και ότι άλλο μου λείπει. Τα εσώρουχα θα τα βάλω πιο μετά. Έχω ήδη βάλει παντόφλες, καλτσες, πυτζάμες, σουτιεν θηλασμού (1) πρέπει να πάρω κι αλλο, ρόμπα, το φάκελο με τις εξετάσεις έως τώρα, σερβιέτες αυτά νομίζω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Όντως δεν κρατιέμαι τσέρρυ. Ειδικά όταν κλωτσάει θέλω να το βγάλω εκείνη την ώρα και να το πάρω αγκαλιά μου. Διάβαζα για πητ που λέγατε για Απρίλη και Μάη και σκεφτόμουν πωπω τόσο αργά πως αντέχουν; Βέβαια εγώ έχω ήδη τόσους μήνες πίσω μου και γι' αυτό μου φαίνεται μακριά

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Την Τρίτη θα δώσουν στη μαμά μου ένα ρηλάξ και ένα καθισματάκι αυτοκινήτου για έως έξι μηνών και ένα μπανιερό και τέλη Οκτώβρη περιμένω τη φιλενάδα της μαμάς μου που θα έρθει από Αθήνα και θα μας φέρει και εκείνη ρηλάξ και κουβερτούλα και δεν ξέρω τι άλλο. Πήγε στα εγγόνια της και το ένα είναι αγοράκι ενώ τα άλλα δύο κοριτσάκια και θα μας φέρει αγορίστικα που είναι καινούρια που δεν πρόλαβαν να τα χρησιμοποιήσουν. Ανυπομονώ να τα δω ειδικά τα ρηλάξ. Δεν είχα σκοπό να αγοράσω ρηλάξ μέχρι τη στιγμή που πήγα στη φίλη μου και είδα το τεσσάρων μηνών παιδάκι της στο ρηλάξ και τρελάθηκα και να που τώρα θα μου δώσουν και μάλιστα δύο! Το ένα θα μείνει στη μαμά για όταν θα είμαι εκεί ή θα της αφήνω το μωράκι μου για λίγο. Η μαμά μου τρελαίνεται να μεγαλώνει τόσο μικρά μωράκια αλλά επειδή εγώ θα κάθομαι ένα χρόνο σίγουρα μετά που θα γεννήσω θα είναι κυρίως βοηθητική

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Τσερρυ η αλήθεια είναι ότι εγώ προτιμώ το Παπαγεωργίου αν και έχω ακούσει κι εγώ αυτά που λες αλλά η φίλη μου που γέννησε και στα δύο έμεινε πιο ευχαριστημένη από το Παπαγεωργίου και ας είχε το γιατρό της στο Ιπποκράτειο. Επίσης είναι και πολύ κοντά στο σπίτι μου.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

να μαι κι εγω ......με τις μεγαλες ωρες!!!!!!

ΝΕΝΑ ομορφες η προικες αλλα που λεει τιμες????θα τα παρεις ολα λευκα???και τα επιπλα και την προικα??

ΜΑΡΜΙΝΑΚΙ αυτα τα καθησματακια ειναι για μωρακια μεχρι και 13 κιλα η κοπελα που ειχα παει εχθες γεννησε Δεκεβρη το μωρακι της ειναι 9,5 κιλα και το χρησιμοποιει κανονικοτατα...αυτο το μωρακι ειναι σχεδον 10 μηνων τωρα αλλα δεν παιζει ρολο αυτο αφου παει με τα κιλα;)

εχω ξεθεωθει παλι.......αυριο περιμενω επισκεψεις γυρω στα 7 ατομα φιλοι του αντρα μου απο το χωριο του και θα ερθουν για καφε και φαγητο οποτε ετοιμαζα απο σημερα για να μην τρεχω πανικοβλητη αυριο.....καθε δουλεια που εκανα μετα επρεπε να καθησω:evil::evil:με πιανει η μεση μου η πλατη μου χαμηλα η κοιλια μου:evil::evil:αργοτερα δεν θα μπορω να κανω τιποτα:shock::shock:

παω να ξεκουραστω γιατι αυριο με περιμενει δυσκολη μερα!!!!!!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλημερα σε ολες,εγω κοριτσια αμ δε κοιμηθω το μεσημερι απο τις 10 ηωρα ξεραιομαι στο υπνο.

τσερρυ μου εγω ηξερα μοο για το επιδομα οτι επεσε,αλλα δεν μπορεις α τους εχεις και εμπιστοσυη γιατι και πριν μια βδομαδα ειχεν αλλαξει πχ οι ασφαλιστικες εισφορες εργοδοτη και μετα το πηρανε πισω το μετρο,οποτε θα ισχυει μαλλον οτι παιζει εκεινς τις μερες.

μαρμι εσυ τα εκανες τα χαρτια σου στο ικα; πηρες τα χρηματα η όχι ακομα; τι σου ειπαν;

εγω σοιχηματιζω οτι θα γεννησουν κοντα. θα μπει η μια δεν ξερω πια και θα πει γεαω και μετα απο λιγο (1 μερα,2...) καπου εκει θα μπει και η αλλη και θα πει γεναω και γω....

εγω θα παραω το ριλαξ κουνια,αυτο που εχει και μουσικη και κουνιεται και ειναι πιο ψιλα ,δε ακουμπαει στο πατωμα,εχει και τη βαση του. καταλάβατε ποιο λεω; γιατι στις περιγραφες δε ειμαι και η καλυτερη.

σημερα θα παμε λητω,θα γυρισω με νεα...

καντυ χαρας το κουραγιο σου,παλι θα εφτιαξες και καμια πιτουλα σιγουρα. και γω ετσι καω με τις δουλειες,λιγο και παλι,λιγο και παλι....

καλημερα!!!!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΙΚΑΚΙ καταλαβα ποιο λες;)leto340705large_222x255.jpg

ειναι πολυ ομορφες αυτες οι κουνιες-ριλαξ αλλα και πολυ ακριβες:oops:

οχι πιτουλα δεν εφτιαξα νομιζω δεν εχω αντοχες για πολλα πολλα θα την βγαλω πιο φτωχικα:oops::oops:εχω φτιαξει γκιουλμπασι στο φουρνο το οποιο τωρα ψηνεται βραζω το κοτοπουλο για μια μακαρονοσαλατα με πολυχρωμες πεννες 2 σαλατουλες λαχανο-καροτο και χωριατικη και τζατζικακι...λιγα και καλα τι να κανουμε δυσκολευουν τα πραγματα και μειωνοντε οι αντοχες!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...