Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

εμενα εδψ απο το ικα μου ειπαν οτι 786 εγινε το επιδομα τοκετου απο 900 γιατι παει αναλογα με τον κατωτατο μισθο. δεν θα με χαλασει αν ειναι βεβαια 900. επισης αυτα τα παραπανω που λες δνε ισχυουν αν ειναιη κλινικη δεν ειναι συμβεβλημενη με εοπυ. εμ,αν πχ δεν ειναι γι αυτο πληρωνω και τοσα πολλα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι μόνο καταλαβένω κλαίω κόλας!!!;)Εγώ σήμερα έπλυνα κουβερτούλες κορίτσια καί όλα τα εσώρουχάκια που μου έστειλε η αδερφή μου αύριο θα πλύνω και τα εξωτερικά φορμάκια και είμαι έτοιμη για σιδέρωμα μετά μένει να κλείσω τη βαλίτσα μου....:D:D:D

Αυτή τη βαλίτσα να δω πότε θα δεήσω να την κλείσω κι εγώ:rolleyes: Λιλιτάκι πήρα τελικά σήμερα τηλ. Από το μπεμπιλίνο μου είπαν ότι θα τα στείλουν έως τέλος του μηνα και το άλλο τηλ είναι τελικά από διαφημιστική εταιρία όχι μόνο πάμπερς και μου είπαν σε ένα μήνα αλλά επιφυλάσσομαι. Πάντως και στην κλινική που θα γεννήσεις θα φέρουν δείγματα και από παμπερς και από αλλού

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Αυτή τη βαλίτσα να δω πότε θα δεήσω να την κλείσω κι εγώ:rolleyes: Λιλιτάκι πήρα τελικά σήμερα τηλ. Από το μπεμπιλίνο μου είπαν ότι θα τα στείλουν έως τέλος του μηνα και το άλλο τηλ είναι τελικά από διαφημιστική εταιρία όχι μόνο πάμπερς και μου είπαν σε ένα μήνα αλλά επιφυλάσσομαι. Πάντως και στην κλινική που θα γεννήσεις θα φέρουν δείγματα και από παμπερς και από αλλού

Και είπαν για δείγματα έτσι δεν είναι???

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Ναι αν και δε διευκρίνησαν ακριβώς τι. Διάβασα στο ιντερνετ ότι το μπεμπιλίνο στέλνει καλά πραγματάκια αν δεν τα έκοψαν και αυτοί λόγω κρίσης

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Ναι αν και δε διευκρίνησαν ακριβώς τι. Διάβασα στο ιντερνετ ότι το μπεμπιλίνο στέλνει καλά πραγματάκια αν δεν τα έκοψαν και αυτοί λόγω κρίσης

Εσύ σε ποιό έστειλες και σου έστειλαν μονο κουπόνια?

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ σε ποιό έστειλες και σου έστειλαν μονο κουπόνια?

Στο μπεμπιλίνο αλλά στο τηλ μου είπαν ότι επειδή ήταν νωρίς (το καλοκαίρι γράφτηκα) μου έστειλαν μαιλ ότι θα μου στείλουν δείγματα όταν πλησιάζω στην πητ. Εγώ τέτοιο μαιλ δεν πήρα αλλά δεν πειράζει. Είπαν ότι θα τα στείλουν με την επόμενη αποστολή γιατί τώρα στέλνουν του Νοεμβρίου και ότι πιστεύουν έως τέλος του μήνα θα τα πάρω

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Στο μπεμπιλίνο αλλά στο τηλ μου είπαν ότι επειδή ήταν νωρίς (το καλοκαίρι γράφτηκα) μου έστειλαν μαιλ ότι θα μου στείλουν δείγματα όταν πλησιάζω στην πητ. Εγώ τέτοιο μαιλ δεν πήρα αλλά δεν πειράζει. Είπαν ότι θα τα στείλουν με την επόμενη αποστολή γιατί τώρα στέλνουν του Νοεμβρίου και ότι πιστεύουν έως τέλος του μήνα θα τα πάρω

Μα είπα και εγώ ξέρω ότι στέλνει καλό πακετάκι και μου έκανε εντύπωση!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Κοριτσαρες εδω ειμαι και γω...μολις μαζευτηκα!!!πηρα τον σιδηρο και ετοιμαζομαι να τσιμπισω κατιτίς!!!

Τσέρυ μου, είναι και η ηλικία μου που με κάνει να αγχώνομαι.....Εσείς είστε όλες πιτσουνάκια : 28, 30, 33 χρονών! Εγώ είμαι 37 κι όσο να' ναι σκέφτομαι διάφορα.....Κακώς, το ξέρω......Αλλά είπαμε το ίντερνετ κι όσο τα ψάχνουμε μάς τρελαίνει λίγο.....

μαρτζι και νενα επειδη εχετε λυσσαξει με την ηλικια:

Η ηλικία έχει πάψει πλέον να είναι ο κύριος παράγοντας κινδύνου για την εµφάνιση συνδρόµου Down;

Ναι. Ήταν παράγοντας κινδύνου το 1970. Σήµερα, η ηλικία είναι ένας από τους δείκτες, αλλά ίσως ο λιγότερο σηµαντικός από όλους. Έχουµε σίγουρα αντιστρέψει την πυραµίδα για το σύνδροµο Down, Μεταφέρουµε σιγά σιγά τον υπέρηχο, από την 20ή εβδοµάδα, στη 12η εβδοµάδα. Ήδη, σε πολλά από τα µαιευτήρια, όπου βρίσκονται γιατροί που έχω εκπαιδεύσει, δίνουν τη διάγνωση ενός αρκετά µεγάλου αριθµού σοβαρών ανωµαλιών ήδη από την 12η εβδοµάδα! Τα επόµενα 5 χρόνια, πιστεύω ότι θα έχει αναποδογυριστεί ολόκληρη η πυραµίδα του προγεννητικού ελέγχου!

Δεν τα λεω εγω΄...τα λεει ο Κυπρος Νικολαιδης που ειναι Κυπριος γιατρος στην αγγλια και εφηυρε την αυχενική διαφανεια!!!

τσερυ το ποσο ηταν 900 ευρο τωρα ειναι 786 γιατι παει με βαση το βασικο κατωτατο μισθο.

οσο για τα λεφτα κερατιατικα ξεκερατιατικα θα τα δωσω α ξεμπερδευω,τι να κανω; εα ολοκληρωμαεο πακετακι χωρις βλαστοκυτταρα με ολα τα αλλα μεσα και εχτρα εξετασεις για μενα και το μωρο συν το παιδιατρο σε τρικλινο,αλλα θα ειμαι μονη μου μεσα ειναι 4500 ευρουλακια. το θεμα ειναι τα βλαστοκυτταρα που ακομα δεν εχω παρει αποφαση τι να κανω.

αγγελικακι και γω σε 2κλινο θα ειμαι...αν σου οτι ηθελα τρικλινο???φοβαμαι λιγο μην πετυχω με καμια στριγκλα και θελω να την πιασω αποτο μαλλι!!!

καντυ μαλλον θα παρει αυτα απο τα mothercare. θα παω και μια βολτα απο τα λητω αλλα στα orchestra που πηγα δε αξιζαν μια,μονο κατι ωραιες κουβερτουλες ειχε. οποτε εχω ακομα. ειχε εκει και καροτσια και καθισματακια στα λεφτα που υπολογιζα α δωσω οποτε θα παω καποια στιγμη μεσα στο δεκεμβρη και θα τα κλεισω και ετσι παει και αυτο.

τωρα με καει αλλο. περιμεω τιμη απο μια κοπελα για αρθει να ζωγραφισει το δωματιο και μετα α δω ποσο θα παει και η ταπετσαρια για να αποφασισω.

και εχω και ενα θεμα,θελω κατι για να μεταφερω το παιδι απο το σπιτι μου στα αλλα σπιτια,εκτος απο το καροτσι και να μπορει το πουλακι να κοιμηθει και εκει μεσα. η μαμα μου οκ θα εχει κουνια και μενει και διπλα μου,οποτε αν ειμαι εκει η χρειαστει α την αφησω ξερω οτι θα εχει το χωρο της. α ομως παω στην πεθερα μου,δεν αθ μπορει η γυναικα συεχεια να την σηκωνει ή α θελει να κοιμηθει που θα την βαλει;

για την πεθερα σου παρκοκρεββατο για τις φιλες ρηλαξ που ειναι και φτηνο!!σκεψου οτι πανω απο 5-10 φορες δεν θα το χρησιμοποιησεις!!!

UOTE=marmin;1784678]Πέπσι καλησπέρα καταρχήν. Δηλαδή αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο το παίρνεις το επίδομα; Γιατί είχα διαβάσει πως σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα στο νοσοκομείο αλλά δεν παίρνεις και τίποτα γιατί τα παίρνει το νοσοκομείο από τον εοπυυ. Τι ισχύει τελικά;

και μενα παντως που τους πηρα χθες αυτο μου ειπανε. οτι αν γεννησω σε νοσοκομειο δεν πληρωνω τιποτα, δεν παιρνω επιδομα τοκετου.

Αφού ξεγεννάει σε ιδιωτικές κλινικές, μπορεί να έρθει να σε ξεγεννήσει σε δημόσιο; Εγώ νόμιζα πως δεν γίνεται....

Μία φίλη μου ξέρετε τι έκανε; Μέχρι και τον 8ο πήγαινε σε γιατρό ιδιώτη και από τον 8ο και μετά ξεκίνησε επισκέψεις στο δημόσιο νοσοκ της πόλης της όπου και γέννησε τελικά.....

μαρμιν αυτο μου προτινε και μενα ο γνωστος που πηρα προχθες που ειναι και γιατρος (παιδιατρος). να αρχισω να πηγαινω να με βλεπει ενας γιατρος του νοσοκομειου για να τον μαθαινω κιολας. στην θεση σου θα εκανα το ιδιο και ας πηγαινα και στηνδικια μου για τον τελευταιο καιρο. θα εβρισκα καποιον καλο απο γνωστους κ θα φροντιζα να παω εκει σε εφημερια του το πρωι να με βλεπει και ας με ξεγεννησει αλλος, θα υπαρχει φακελος με ενα σχετικο ιστορικο!!!

κοριτσαρες τιποτα δεν κανατε σημερα...μονο 2 σελιδες ολη μερα!!!αν δεν ειμαστε εγω και η μικρη...η οποια παρεπιπτοντως ηδη θα ταξιδευει με τον πριγκηπα για το σπιτακι τους!!!:P:p:p

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Αύριο το πρωί έχω σιδέρωμα οπότε πάω για νανάκια (λέμε τώρα άν κοιμηθώ)για να σηκωθώ με όρεξη!!!Καληνύχτα όμορφες!!!

408595_481391521891294_2008639599_n.jpg

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες εδω ειμαι και γω...μολις μαζευτηκα!!!πηρα τον σιδηρο και ετοιμαζομαι να τσιμπισω κατιτίς!!!

μαρτζι και νενα επειδη εχετε λυσσαξει με την ηλικια:

Η ηλικία έχει πάψει πλέον να είναι ο κύριος παράγοντας κινδύνου για την εµφάνιση συνδρόµου Down;

Ναι. Ήταν παράγοντας κινδύνου το 1970. Σήµερα, η ηλικία είναι ένας από τους δείκτες, αλλά ίσως ο λιγότερο σηµαντικός από όλους. Έχουµε σίγουρα αντιστρέψει την πυραµίδα για το σύνδροµο Down, Μεταφέρουµε σιγά σιγά τον υπέρηχο, από την 20ή εβδοµάδα, στη 12η εβδοµάδα. Ήδη, σε πολλά από τα µαιευτήρια, όπου βρίσκονται γιατροί που έχω εκπαιδεύσει, δίνουν τη διάγνωση ενός αρκετά µεγάλου αριθµού σοβαρών ανωµαλιών ήδη από την 12η εβδοµάδα! Τα επόµενα 5 χρόνια, πιστεύω ότι θα έχει αναποδογυριστεί ολόκληρη η πυραµίδα του προγεννητικού ελέγχου!

Δεν τα λεω εγω΄...τα λεει ο Κυπρος Νικολαιδης που ειναι Κυπριος γιατρος στην αγγλια και εφηυρε την αυχενική διαφανεια!!!

για την πεθερα σου παρκοκρεββατο για τις φιλες ρηλαξ που ειναι και φτηνο!!σκεψου οτι πανω απο 5-10 φορες δεν θα το χρησιμοποιησεις!!!

UOTE=marmin;1784678]Πέπσι καλησπέρα καταρχήν. Δηλαδή αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο το παίρνεις το επίδομα; Γιατί είχα διαβάσει πως σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα στο νοσοκομείο αλλά δεν παίρνεις και τίποτα γιατί τα παίρνει το νοσοκομείο από τον εοπυυ. Τι ισχύει τελικά;

και μενα παντως που τους πηρα χθες αυτο μου ειπανε. οτι αν γεννησω σε νοσοκομειο δεν πληρωνω τιποτα, δεν παιρνω επιδομα τοκετου.

μαρμιν αυτο μου προτινε και μενα ο γνωστος που πηρα προχθες που ειναι και γιατρος (παιδιατρος). να αρχισω να πηγαινω να με βλεπει ενας γιατρος του νοσοκομειου για να τον μαθαινω κιολας. στην θεση σου θα εκανα το ιδιο και ας πηγαινα και στηνδικια μου για τον τελευταιο καιρο. θα εβρισκα καποιον καλο απο γνωστους κ θα φροντιζα να παω εκει σε εφημερια του το πρωι να με βλεπει και ας με ξεγεννησει αλλος, θα υπαρχει φακελος με ενα σχετικο ιστορικο!!!

κοριτσαρες τιποτα δεν κανατε σημερα...μονο 2 σελιδες ολη μερα!!!αν δεν ειμαστε εγω και η μικρη...η οποια παρεπιπτοντως ηδη θα ταξιδευει με τον πριγκηπα για το σπιτακι τους!!!:P:p:p

Έχω ήδη κλείσει ραντεβού στις δύο κλινικές του Ιπποκρατείου Δευτέρα και Πέμπτη. Στο Παπαγεωργίου δυστυχώς μου είπαν ότι μέχρι τέλος του έτους δεν έχουν ελεύθερα ραντεβού αλλά δεν πειράζει. Σήμερα έλειπα κι εγώ σχεδόν όλη μέρα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

παντως εγω δεν εχω καταλαβει αν θα παρω λεφτα πισω. πηρα στον αγιο λουκα και με ρωτησαν τι ασφαλεια εχω. τους ειπα εοππυ απο τεβε και μου εδωσαν τις τιμες ου σας ειπα. πεπσι και κοριτσια που τα ξερετε τι λετε???

28xYp3.png

μαρμιν καλα εκανες κ μην ανησυχεις για τον παπαγεωργιου. αλλωστε 5 μερες εφημερευει το ιπποκρατειο!!!τοσο γκαντεμο να εισαι και να πας παπαγεωργιου? κ ο γιατρος που ρωτησα και μια μαια φιλη και οι 2 μου ειπαν οτι το ιπποκρατειο ειναι καλυτερο και ας ειναι πιο παλιο!!!

λοιπον ειδα να παιζει στοιχημα...εγω πονταρω λιλιτακι πρωτο και μετα απο 15 μερες μαρμιν...

λιλιτακι δηλαδη μας λες οτι υπαρχει περιπτωση να μην σιδερωσεις τα τελευταια σας ρουχαλακια και να ετοιμασεις την βαλιτσα αυριο με ορεξη???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...