Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια εγω ασχολουμαι με το επιδομα τοκετου στον ογα και τον εοπυυ κ ειναι ακριβως το ιδιο και στα αλλα ταμεια.

Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο παιρνεις απλα το επιδομα απο το ταμειο που εισαι ΙΚΑ, ΟΓΑ ΤΕΒΕ κτλ

Αν γεννησεις σε ιδιωτικο που ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ ειναι σαν να γεννησες σε νοσοκομειο πληρωνεις απλα μια συμμετοχη αναλογα τα τιμολογια της κλινικης απο 400 μεχρι 700 το πολυ.

Οταν η κλινικη δεν εχει συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ παιρνεις το επιδομα απο το ταμειο συν 900 για ενα παιδι ή 1200 για διδυμα ή 1900 για τριδυμα απο τον ΕΟΠΥΥ. Αυτες ειναι οι τιμες που δινουμε μεχρι και σημερα.

Πέπσι καλησπέρα καταρχήν. Δηλαδή αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο το παίρνεις το επίδομα; Γιατί είχα διαβάσει πως σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα στο νοσοκομείο αλλά δεν παίρνεις και τίποτα γιατί τα παίρνει το νοσοκομείο από τον εοπυυ. Τι ισχύει τελικά;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Πέπσι καλησπέρα καταρχήν. Δηλαδή αν γεννήσεις σε δημόσιο νοσοκομείο το παίρνεις το επίδομα; Γιατί είχα διαβάσει πως σε αυτή την περίπτωση δεν πληρώνεις τίποτα στο νοσοκομείο αλλά δεν παίρνεις και τίποτα γιατί τα παίρνει το νοσοκομείο από τον εοπυυ. Τι ισχύει τελικά;

Κι εγώ έτσι νομιζα!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μάρτζι μου έγινες τελείως καλά τώρα; Με το αφτί τι έγινε; Εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο σε όποιο εφημερεύει. Η γυναικολόγος μου δεν ξέρω αν θα έρθει γιατί συνήθως δεν πηγαίνει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι ειδική περίπτωση και δεν ξέρω αν θα κάνει εξαίρεση αλλά δε με απασχολεί και πολύ πια γιατί μίλησα με δύο φίλες μου που γέννησαν σε εφημερία και χωρίς το γιατρό τους και μου είπαν τα καλύτερα.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κι εγω αυτο νομιζα:|

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Εμεις στον ΟΓΑ στις γυναικες δινουμε επιδομα τοκετου για φετος 470 ευρω επειδη γεννησανε. Αν γεννησουν σε ιδιωτικο θα παρουν και τα αλλα που σας ειπα απο τον ΕΟΠΥΥ.

Για το ΙΚΑ δεν ξερω τι δινουνε σαν βοηθημα αλλα για τον ΕΟΠΥΥ ισχυουν αυτα που σας ειπα σε οποιοδηποτε ταμειο και αν εισαι. 900 για ενα παιδι και 1200 για 2 παιδια αν γεννησεις σε κλινικη χωρις συμβαση.

Εγω πχ που ειμαι στο δημοσιοκ εχω ασφαλεια ΕΟΠΥΥ πλεον και γεννησω σε ιδιωτικη κλινικη απλα θα πληρωσω την διαφορα του τιμολογιου κλινικης και ΕΟΠΥΥ. Δηλ θα πληρωνα λεμε τωρα ενα ποσο περιπου λεμε μια τιμη 500 ευρω αντι για 1700 λεμε γιατι την διαφορα θα την πληρωσει το ΕΟΠΥΥ.

Αρα μας συμφερει πλεον να γενναμε σε ιδιωτικη κλινικη

Μαρμίν, δεν είμαι τελείως καλά....Βήχω πολύ συχνά και το αυτί μου παραμένει στην ίδια κατάσταση....Λέω τη Δευτέρα να πάω σε ένα ΩΡΛ να μου το καθαρίσει....Οχι τίποτα άλλο αλλά στον ύπνο μου δεν το καταλαβαίνω, με φαγουρίζει και βάζω το δάχτυλο και το ξύνω....Ε, και μετά πονάει πιο πολύ....

Οι καούρες συνεχίζονται, αλλά ευτυχώς έφαγα λίγο το απόγευμα. Μία φίλη της μάνας μου λέει πως αν έχω καούρες, θα κάνω αγόρι.....Πώς αρέσει στους παλιούς να ερμηνεύουν τα πάντα!!!! Η μάνα μου λέει πως αρχίζει να βγάζει μαλλάκια το παιδί!!!!Ακουσον, άκουσον! Πλάκα έχει πάντως να τα ακούς!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ βάλαμε να δούμε το "Η ζώή είναι ωραία" του Μπενίνι! Βρε κορίτσια, όσες φορές και να το δώ, πάντα βουρκώνω στο τέλος. Πρέπει να την έχετε δει όλες σας, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαρμίν, η γιατρός σου πού ξεγεννάει;

Στο διαβαλκανικό και το γαληνό είναι κλινικές στη Θεσσαλονίκη. Το έχω δει το έργο και είναι τέλειο! Παλιά ήταν και στο Ιπποκράτειο αλλά έφυγε

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Αφού ξεγεννάει σε ιδιωτικές κλινικές, μπορεί να έρθει να σε ξεγεννήσει σε δημόσιο; Εγώ νόμιζα πως δεν γίνεται....

Μία φίλη μου ξέρετε τι έκανε; Μέχρι και τον 8ο πήγαινε σε γιατρό ιδιώτη και από τον 8ο και μετά ξεκίνησε επισκέψεις στο δημόσιο νοσοκ της πόλης της όπου και γέννησε τελικά.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Το πρωί πριν φύγω έπλυνα και άπλωσα τα σεντονάκια του μωρού μου! Δε φαντάζεστε τι συγκίνηση όταν τα είδα απλωμένα! Το λιλλιτάκι καταλαβαίνει. Δεν το περίμενα. όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο θα με θυμηθείτε;) Σε λίγο θα τα σιδερώσω και θα τα σηκώσω! Σκέφτομαι αμέσως μετά την 28η να φέρω και το κρεβατάκι.

Όχι μόνο καταλαβένω κλαίω κόλας!!!;)Εγώ σήμερα έπλυνα κουβερτούλες κορίτσια καί όλα τα εσώρουχάκια που μου έστειλε η αδερφή μου αύριο θα πλύνω και τα εξωτερικά φορμάκια και είμαι έτοιμη για σιδέρωμα μετά μένει να κλείσω τη βαλίτσα μου....:D:D:D

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...