Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Lilitaki εγώ έχω γραφτεί εδώ και καιρό σε αυτή τη σελίδα αλλά μόνο εκπτωτικά κουπόνια μου έστειλαν που έληγαν 30 Σεπτεμβρίου! Εσένα σου έστειλαν τίποτα; Τα τηλ δεν τα ήξερα θα πάρω από Δευτέρα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Lilitaki εγώ έχω γραφτεί εδώ και καιρό σε αυτή τη σελίδα αλλά μόνο εκπτωτικά κουπόνια μου έστειλαν που έληγαν 30 Σεπτεμβρίου! Εσένα σου έστειλαν τίποτα; Τα τηλ δεν τα ήξερα θα πάρω από Δευτέρα

Μου είπαν θα στείλουν το πακέτο γνωριμίας με δείγματα!!!Περιμένω να δώ....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Στο τηλ στο είπαν ή συμπλήρωσες τη φόρμα;[/quote Στο τηλ μου το είπαν.....και είχαν τα στοιχεία μου από τη φόρμα απλά καναμε επιβεβαίωση....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

καντυ εχει δικιο η cherry μαλλον στα Λητω εχει καποιες στανταρ τιμές και μετα αν καποιος τους πει οτι το βρηκε καπου φτηνοτερο το τσεκαρουν και στο δινουν και αυτοι φτηνοτερο!!!! Οποιος δεν ψαξει το πληρωνει στην αρχική!!! Α!!! και δεν εχω γνωστο απλα ειπα οτι το βρηκα φθηνοτερο σε αλλο καταστημα!!!!

margi θα σε δειρω εγω τι να πω που σε ενα μηνα γινομαι 39?

εγω που ρωτησα στο τεβε ειναι οντως 900 ευρω. Η τα παιρνει απευθειας το τεβε απο την κλινικη ή τα πληρωνεις όλα στην κλινική και μετα απο καποια διαδικασια που συνεχώς αλλαζει τα παιρνεις απο το τεβε αλλα οχι αμεσα. Εγώ λέω να προτιμησω την πρωτη περιπτωση γιατι θα γλυτωσω το τρεξιμο. Δεν ρωτησα για νοσοκομειο αλλα νομιζω πως παλι κατι πληρωνεις δεν ειναι εντελως δωρεαν.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

τσερυ το ποσο ηταν 900 ευρο τωρα ειναι 786 γιατι παει με βαση το βασικο κατωτατο μισθο.

οσο για τα λεφτα κερατιατικα ξεκερατιατικα θα τα δωσω α ξεμπερδευω,τι να κανω; εα ολοκληρωμαεο πακετακι χωρις βλαστοκυτταρα με ολα τα αλλα μεσα και εχτρα εξετασεις για μενα και το μωρο συν το παιδιατρο σε τρικλινο,αλλα θα ειμαι μονη μου μεσα ειναι 4500 ευρουλακια. το θεμα ειναι τα βλαστοκυτταρα που ακομα δεν εχω παρει αποφαση τι να κανω.

καντυ μαλλον θα παρει αυτα απο τα mothercare. θα παω και μια βολτα απο τα λητω αλλα στα orchestra που πηγα δε αξιζαν μια,μονο κατι ωραιες κουβερτουλες ειχε. οποτε εχω ακομα. ειχε εκει και καροτσια και καθισματακια στα λεφτα που υπολογιζα α δωσω οποτε θα παω καποια στιγμη μεσα στο δεκεμβρη και θα τα κλεισω και ετσι παει και αυτο.

τωρα με καει αλλο. περιμεω τιμη απο μια κοπελα για αρθει να ζωγραφισει το δωματιο και μετα α δω ποσο θα παει και η ταπετσαρια για να αποφασισω.

και εχω και ενα θεμα,θελω κατι για να μεταφερω το παιδι απο το σπιτι μου στα αλλα σπιτια,εκτος απο το καροτσι και να μπορει το πουλακι να κοιμηθει και εκει μεσα. η μαμα μου οκ θα εχει κουνια και μενει και διπλα μου,οποτε αν ειμαι εκει η χρειαστει α την αφησω ξερω οτι θα εχει το χωρο της. α ομως παω στην πεθερα μου,δεν αθ μπορει η γυναικα συεχεια να την σηκωνει ή α θελει να κοιμηθει που θα την βαλει;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι είμαστε συνομίληκες, Νένα μου; Ναι, έχεις δίκιο, αλλα πες κι εσύ ένα άγχος επιπλέον δεν το είχες, μωρέ κοριτσάκι; Αλήθεια, εσένα σου είπε τίποτα ο γιατρός για αμνιοπαρακέντηση;

Εσύ που θα γεννήσεις; Μαρμιν εσύ;

Λιλιτάκι ή Μαρμίν τελικα; Ποια θα γεννήσει πρώτη; Εγώ λέω το Λιλιτάκι και μετά από λίγες μέρες η Μαρμίν.....

Πάω να ξαπλώσω κι ο θεός βοηθός για μετά που θα σηκωθώ.

Σας φιλώ.

Υπόσχομαι πως θα κοντρολάρω το άγχος. Ολα καλά θα πάνε, μωρέ!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καντυ εχει δικιο η cherry μαλλον στα Λητω εχει καποιες στανταρ τιμές και μετα αν καποιος τους πει οτι το βρηκε καπου φτηνοτερο το τσεκαρουν και στο δινουν και αυτοι φτηνοτερο!!!! Οποιος δεν ψαξει το πληρωνει στην αρχική!!! Α!!! και δεν εχω γνωστο απλα ειπα οτι το βρηκα φθηνοτερο σε αλλο καταστημα!!!!

margi θα σε δειρω εγω τι να πω που σε ενα μηνα γινομαι 39?

εγω που ρωτησα στο τεβε ειναι οντως 900 ευρω. Η τα παιρνει απευθειας το τεβε απο την κλινικη ή τα πληρωνεις όλα στην κλινική και μετα απο καποια διαδικασια που συνεχώς αλλαζει τα παιρνεις απο το τεβε αλλα οχι αμεσα. Εγώ λέω να προτιμησω την πρωτη περιπτωση γιατι θα γλυτωσω το τρεξιμο. Δεν ρωτησα για νοσοκομειο αλλα νομιζω πως παλι κατι πληρωνεις δεν ειναι εντελως δωρεαν.

με αυτο που κανουν ομως πιστευω πως χανουν γιατι αν καποιος το ψαξει βρισκει πολυ καλυτερες τιμες οποτε γιατι να παει στο λητω???βεβαια φανταζομαι πως αυτοι το κανουν για οποιον δεν τα ψαχνει οποτε παει και τους τα σκαει....αλλα πλεον ο κοσμος ψαχνει αρκετα και ποιοτητα και τιμες δεν παει στα τυφλα:cool:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

αν η κλινικη ειναι συμβεβλημενη με τον εοππυ τοτε παιρνει η κλινικη το επιδομα τοκετου γι αυτο εχει και τοσο χαμηλη τιμη αν δεν ειναι συμβεβλημενη πληρωνεις ολοκληρο το ποσο στην κλινικη και καταθετεις τα δικαιολογητικα μετα στον εοππυ και παιρνεις το επιδομα

Αγγελικακι εννοεις οταν ειναι πολυ μωρο η και αργοτερα???

αν ειναι μονο για την αρχη να παρεις πορτ μπεμπε η καλαθουνα αν ειναι για αργοτερα θα παρεις παρκοκρεβατο για το σπιτι της πεθερας σου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Καντυ μου και για την αρχη αλλα και για μετα,δεν νομιζω να το αφηνω να κοιμαται η στη μαμα μου η στη πευερα μου,μια φορα το μηνα και αν για βραδυ. οσο για τις πρωινες ωρες τις μερες που θα πηγαινω στη δουλεια αν το προσεχει η πευερα μου ,υα ερχεται εδω στο σπιτι μου ,οποτε το μωρο θα εχει ολα του τα πραγματακια και η μαμα μου θα ειναι διπλα ,οποτε αν χρειαστει κατι θα ειναι πολυ ευκολο να το μεταφερω. αλλα οταν ειναι 2-3 μηνων και θελω να παω σε ενα σπιτι ,τι να κουβαλαω το καροτσι;

η καπια στιγμη που θα παω στην πευερα μου για 2 βρες πχ που θα την εχω συνεχεια στα χερια; μαλλον θα παρω ενα πορτ μπεμπε,αλλα και αυτα για ποσο καιρο ειναι; αν ειναι για πολυ μωρουλια προτιμω να παρω ενα καθισματακι αυτοκινητου που ειναι απο 0 εως 1 χρονου και ειναι και ευκολο στη μεταφορα. αλλιως ελεγα; να παρω ενα καθισματακι απο 9 κιλα εως 18,γιατι οταν υα αρχισω να την βγαζω εξω υα ειναι τουλαχιστον 4-5 μηνων και απλα θα παρω το εχτρα στρωματακι για το καθισματακι.

Καντυ μου και για την αρχη αλλα και για μετα,δεν νομιζω να το αφηνω να κοιμαται η στη μαμα μου η στη πευερα μου,μια φορα το μηνα και αν για βραδυ. οσο για τις πρωινες ωρες τις μερες που θα πηγαινω στη δουλεια αν το προσεχει η πευερα μου ,υα ερχεται εδω στο σπιτι μου ,οποτε το μωρο θα εχει ολα του τα πραγματακια και η μαμα μου θα ειναι διπλα ,οποτε αν χρειαστει κατι θα ειναι πολυ ευκολο να το μεταφερω. αλλα οταν ειναι 2-3 μηνων και θελω να παω σε ενα σπιτι ,τι να κουβαλαω το καροτσι;

η καπια στιγμη που θα παω στην πευερα μου για 2 βρες πχ που θα την εχω συνεχεια στα χερια; μαλλον θα παρω ενα πορτ μπεμπε,αλλα και αυτα για ποσο καιρο ειναι; αν ειναι για πολυ μωρουλια προτιμω να παρω ενα καθισματακι αυτοκινητου που ειναι απο 0 εως 1 χρονου και ειναι και ευκολο στη μεταφορα. αλλιως ελεγα; να παρω ενα καθισματακι απο 9 κιλα εως 18,γιατι οταν υα αρχισω να την βγαζω εξω υα ειναι τουλαχιστον 4-5 μηνων και απλα θα παρω το εχτρα στρωματακι για το καθισματακι.

το πορτ μπεμπε ειναι για 3 μηνες περιπου μετα δεν θα χωραει....εχεις καταληξει σε καροτσι???αν παρεις ενα που να εχει και πορτ μπεμπε??υπαρχουν και οικονομικα χι μονο τα perego που ειναι πανακριβα...νομιζω καποια το πηρε.....ΛΙΛΙΤΑΚΙ...ΝΕΝΑ?????

να σαν αυτο:smart-complete-purple.jpg

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Koριτσάκια καλησπέρα! Εγώ σκεφτόμουν να πάρω σαν αυτό που λέει η Κάντυ αλλά τελικά πήρα σκέτο το καρότσια γιατί το πορτ μπεμπε ήταν πολύ βαρύ για μένα και είναι όντως για τρεις μήνες και το καθισματάκι αυτοκινήτου είναι για 6μήνες περίπου και ας λεν ενός έτους. Και όντως τώρα θα μου δώσουν ένα τέτοιο καθισματάκι μια ξαδέλφη (ας πούμε) και μου είπε ότι είναι για τους πρώτους έξι μήνες.

Αγγελικάκι εγώ δεν κατάλαβα το θες μόνο για όταν θα πας ας πούμε επίσκεψη στη μαμά σου; ή σε καμιά φίλη; Η καλαθούνα και το πορτ μπεμπε είναι όντως για τρίμηνο. Ίσως θα σε βόλευε ένα ρηλαξ που μπορείς να το έχεις και στο σπιτι και να πας όπου θες και είναι για περισσότερο καιρό. Αν θες να κοιμάται και να κάθεται να παίζει κι όλας στη μαμά τότε παρκοκρέβατο όπως είπε και η Κάντυ.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Το πρωί πριν φύγω έπλυνα και άπλωσα τα σεντονάκια του μωρού μου! Δε φαντάζεστε τι συγκίνηση όταν τα είδα απλωμένα! Το λιλλιτάκι καταλαβαίνει. Δεν το περίμενα. όταν φτάσετε σε αυτό το στάδιο θα με θυμηθείτε;) Σε λίγο θα τα σιδερώσω και θα τα σηκώσω! Σκέφτομαι αμέσως μετά την 28η να φέρω και το κρεβατάκι.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσια εγω ασχολουμαι με το επιδομα τοκετου στον ογα και τον εοπυυ κ ειναι ακριβως το ιδιο και στα αλλα ταμεια.

Αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο παιρνεις απλα το επιδομα απο το ταμειο που εισαι ΙΚΑ, ΟΓΑ ΤΕΒΕ κτλ

Αν γεννησεις σε ιδιωτικο που ειναι συμβεβλημενο με τον ΕΟΠΥΥ ειναι σαν να γεννησες σε νοσοκομειο πληρωνεις απλα μια συμμετοχη αναλογα τα τιμολογια της κλινικης απο 400 μεχρι 700 το πολυ.

Οταν η κλινικη δεν εχει συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ παιρνεις το επιδομα απο το ταμειο συν 900 για ενα παιδι ή 1200 για διδυμα ή 1900 για τριδυμα απο τον ΕΟΠΥΥ. Αυτες ειναι οι τιμες που δινουμε μεχρι και σημερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...