Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Τσέρι, μάλλον είμαστε τα πιο ανυπόμονα κοριτσάκια του φορουμ.. Δεν κρατιόμαστε!

Κι εγώ αν μείνω έγκυος, θα το βροντοφωνάξω από την πρώτη στιγμή.....δεν αντέχω. Γενικά είμαι αυθόρμητη, παρορμητική και ενθουσιώδης, είμαι καρκινάκι στο ζώδιο!

Να σας πω κάτι που δεν το έχω πει πουθενά για΄τι ντρέπομαι, μόνο ο άντρας μου το ξέρει. Στις εκπτώσεις του χειμώνα στα μπενετον, είδα ένα τέλειο σκουφάκι για κάτω από 1 έτους μωρό και το αγόρασα γιατί με το που το είδα ξετρελάθηκα. Έχει 3 μύτες το σκουφάκι από πάνω σαν αρλεκίνος και τα χρώματα είναι τέλεια (μπλε-μωβ)...

Έχω χαζέψει... φανταστείτε να μείνω και έγκυος.. :oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα,ισα ισα διαβασα αυτη τη σελιδα,τωρα θα παω πισω α διαβασω και τα υπολοιπα. λιλιτακι τι ωραια νεα ειαι αυτα; εφτασε και η σειρα σου λοιπον βεβαια ποτε δε ξερεις μπορει α σε περασει και η μαρμιν μας απο κει που δε το περιμενεις. ατε κοριτσια,με το καλο και με εαν πονο.

τα δικα μου τα κλασσικα,χθες δουλευα,μετα το απογευμα ηθελα να μπω αλλα ειχε ο αντρας μου εα σωρο δουλειες και δε με αφηε να μπω καν στο γραφειο. και σημερα εχω παλι να καω δουλειες για κεινο και μετα το σπιτι. πωπω πως συμαζευεται αυτο το σπιτι,δεν ξερω απο που α αρχισω....

καντυ μου και γω φοβομου να ψωισω και φοβαμαι ακομα και τωρα πολλες φορες. ποτε καεις β επιπεδου; εξαλου μη ξεχνας προσφορες ολο και θα βρισκεις μπροστα σου και ειδικα οπως μας εχου κανει σιγουρα κοντα στις γιορτες θα εχει ακομα μεγαλυτερες και συ μη ξεχνας και τις εκπτωσεις που τις προλαβαιεις σιγουρα.

τσερρ αυτο με τη μερεντα κολαση,αρχιζεις και δεν σταματας. που το βαζεις τοσο φαι βρε κορη,κορμι λαμπαδα....φτου φτου φτου....

xaxaxax εγω ειμαι κριος μαρακι κ ειμαι οπως περιγραφεις!!!!πρεπει να ψαξεις τον ωροσκοπο σου...σιγουρα εχεις κατι απο κριο!!!

καλα εκανες κ το πηρες...ο καιρος γαρ εγγυς κ για σενα!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

δεν προλαβαιω να τα διαβασω ολα γιεατι θα φυγω σε λιγο. τα υπολοιπα αργοτερα.

μαρμι μου δε ξερω τι παθηση εχεις ή α εχεις πει και δε το θυμαμαι. μη μου στεναχωριεσαι καλη μου,ολα καλα θα πανε. εξαλου απο οτι διαβασα οι πιθανοιτητες να τη παρει το μωρακι σου ειναι πολυ μικρες και δε ειαι και κληροομικο. και η επιστημη συνεχως εξελισσετε. σε λιγα χροια θα βρουν το φαρμακο για το καρκινο και θα ειαι παρελθον πια οι τοσοι πολλοι ανθρωποι που πεθαινουν απο αυτο. σκεψου το aids παλια πεθαναν μολις παθαιναν γριπη τωρα ομως ζουν και κανουν τα πατα αυτοι οι ανθρωποι αρκει να προσεχουν τον ευατο τους και να ακολουθοθν την αγωγη τους. φατσου το δικο σου δεν ειαι τοσο δυσκολο. εξαλου μη ξεχνας οτι ολες αυτες οι ορμονες που αναπτυσσονται στην εγκυμοσυνη βοηθουν το οργανισμο να ξεπερασει πολλα απο τα προβληματα που εχει. εσυ απο μοη σου λες οτι νιωθεςι καλυτερα το τελευταιο χροικο διαστημα,οποτε ποτε δεν ξερεις.

Κορίτσια καλημέρα και συγγνώμη που εισβάλλω έτσι στην παρέα σας

αλλά επειδή βλέπω πως πολλές είσαστε ήδη εγκυούλες ήθελα να

σας ρωτήσω κάτι σχετικά με την αυχενική που έκανα χθές!

Βγήκε 1.8 και νομίζω ότι είναι υψηλή τιμή γιατί διαβάζοντας στο νετ

είδα τιμές πολύ μικρότερες από την δική μου!

Τα αποτελέσματα από την PAPP-A θα τα πάρω την Τρίτη!

Εσείς τί λέτε πώς σας φαίνεται η τιμή?

LnGzp2.pngYDvwp2.pngZGTup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσι!!!η τιμη η δικη μας ηταν 1,5 ομως απ΄οσο ξερω μεχρι 2 ειναι φυσιολογικο οποπτε δεν νομιζω πως χρειαζεται να ανησυχεις!

28xYp3.png

καλημερα κοριτσι!!!η τιμη η δικη μας ηταν 1,5 ομως απ΄οσο ξερω μεχρι 2 ειναι φυσιολογικο οποπτε δεν νομιζω πως χρειαζεται να ανησυχεις!

Μού είπε ο γιατρός ότι παίζει ρόλο και το μέγεθος του μωρού!

Το δικό μας μωράκι είναι 6.7 εκατοστά

μία εβδομάδα πιο μεγάλο δηλαδή

σε σχέση με την ΠΗΤ.

Ναι κι ο γιατρός μέχρι 2.1 μου είπε είμαστε καλά αλλά

εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος άλλο πράγμα!:?

οχι κοριτσι τζαμπα χαλιεσαι!!!απ'οσο ξερω μετα την 13η εβδομαδα το παχος της αυχενικης διαφανειας αρχιζει και μειωνεται οποτε δεν θα μεγαλωσει αλλο ειδικα αφου λες οτι εχετε πιο μεγαλωσωμο μωρακι!!!εισαι μεσα στις φυσιολογικες τιμες οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι!!!

αληθεια ποτε εχεις πητ???εγω 22-4 αλλα και μενα το μωρακι μου σαν πιο αναπτυγμενο να ειναι!!!ειναι κατα 10 μερες μεγαλυτερο...

28xYp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μολις εκλεισα το τηλ με τον πνευματικο μου και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος!!!μου ειπε να μεινω με την γιατρο μου και να μην αλλαξω. οποτε θα γεννησω στον αγιο λουκα!!!!.-

τι καλα η μικρουλα!!!και γω την σκεφτομουν πριν λιγο...οποτε τις επομενες μερες να αναμενουμε και φωτο του πριγκηπα...

δηλαδη λιλιτακι (ελπιζω να σε προλαβα και να μην πηγες για υπνο!!!) εσυ δεν δειχνεις κοιλια αυριο μεθαυριο ουτε φωτο δεν θα μας βαλεις να δουμε του πισπιριγκιου???

Μπά κοιλιά όχι αλλά το πισιρίγκι μου να θα σας το στείλω με mail!!!
κι εγω λεω να το παρεις αλλα ζητησε της αν μπορει να σου δωσει λιγο χρονο ακομη μεχρι τον επομενο υπέρηχο!!!

Εγω πηγα σε αυτο το καταστημα και βρηκα ενα σετ κρεββατι- συρταριερα που μου αρεσε. Εχουν λιγο καλυτερες τιμες απο τα Λητω. Τελικα πηγα στα Λητω και μου αρεσε ενα της ιδιας εταιριας ελαχιστα διαφορετικο απο το πρωτο το οποιο ειναι και πιο οικονομικο!!! Τους ειπα ότι το βρηκα στο bebemaison πιο φτηνο το τσεκαρανε και μου το δινουν στην ιδια τιμη με το bebemaison. Επίσης μου ειπαν οτι για οποιοδηποτε προίον που υπαρχει στα Λητω το βρω σε αλλο μαγαζι πιο φτηνο, θα μου το δινουν και αυτοι στην ιδια τιμη. Το ιδιο θα ισχυει με τις προικες!!! Εμενα μου αρεσαν καποιες προικες με 70-80 ευρω απο το piero baby.

Καλως το σκορπιουδακι!!!!!!!

Ναι όπως πάει....και άν βγεί 13 θα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τη μαμά μου!!!

gifs-by-oriza-googd-morning1.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Μού είπε ο γιατρός ότι παίζει ρόλο και το μέγεθος του μωρού!

Το δικό μας μωράκι είναι 6.7 εκατοστά

μία εβδομάδα πιο μεγάλο δηλαδή

σε σχέση με την ΠΗΤ.

Ναι κι ο γιατρός μέχρι 2.1 μου είπε είμαστε καλά αλλά

εμένα με έχει πιάσει ένα άγχος άλλο πράγμα!:?

Και δέν είσαι κι πρωτάρα βρε κορίτσι έχεις και μια πριγκήπισα είναι πάρα πολύ καλή η τιμή σου μην αγχώνεσαι!!!

Καλημέρα και από εμένα pepsi!!!Εμένα κορίτσια με ματιάσατε εχθές πήγε 12 για να κοιμηθώ ε και τώρα με το ζόρι σηκώθικα στις 9........Άχ κάντυ κάντυ εσύ με μάτιασες......χιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

οχι κοριτσι τζαμπα χαλιεσαι!!!απ'οσο ξερω μετα την 13η εβδομαδα το παχος της αυχενικης διαφανειας αρχιζει και μειωνεται οποτε δεν θα μεγαλωσει αλλο ειδικα αφου λες οτι εχετε πιο μεγαλωσωμο μωρακι!!!εισαι μεσα στις φυσιολογικες τιμες οποτε δεν εχεις κατι να φοβασαι!!!

αληθεια ποτε εχεις πητ???εγω 22-4 αλλα και μενα το μωρακι μου σαν πιο αναπτυγμενο να ειναι!!!ειναι κατα 10 μερες μεγαλυτερο...

Μακάρι να είναι όλα καλά!

Πάντως άγχος να μείνουμε έγκυες

και μετά άγχος για το ένα,άγχος για το άλλο

δεν τελειώνει ποτέ το άγχος ήθελα να ξέρω!:confused:

ΠΗΤ έχω 2-5 βάση ΤΕΠ αλλά σύμφωνα με τον υπέρηχο 26-4!

Ο γιατρός όμως μου είπε κρατάω το 2-5,σύμφωνα με την ΤΕΠ

μου λέει μετράμε!

Χαχα κι εσύ μπαμπάτσικο μωράκι έχεις ε?

Μπράβο γεροδεμένα παιδάκια θα κάνουμε!

Ξέρεις φύλλο?

Μπά κοιλιά όχι αλλά το πισιρίγκι μου να θα σας το στείλω με mail!!!

Ναι όπως πάει....και άν βγεί 13 θα έχει γενέθλια την ίδια μέρα με τη μαμά μου!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Και δέν είσαι κι πρωτάρα βρε κορίτσι έχεις και μια πριγκήπισα είναι πάρα πολύ καλή η τιμή σου μην αγχώνεσαι!!!

Αν ήξερες πόση άγνοια και πόσο μηδενικό άγχος είχα στην κόρη μου

θα τρόμαζες! Πήγαινα για υπέρηχο και δεν ήξερα καν τί εξέταση θα κάνω!

Δεν το έψαχνα καθόλου και ίσως να ήτανε και καλύτερα!

Τελικά καμμιά φορά το νετ μας κάνει τρελές όσο να 'ναι!

Με το καλό το παιδάκι σου!!!!!;):D

ναι και μενα ετσι μου ειπε γιατι εγω εχω γεννεθλια 9-4 και ειχα μια χαρα οτι θα συμπεσουν!!!με προσγειωσε ομως...

αγορακι εχουμε....το ειδαμε στην αυχενικη πριν απο 2 εβδομαδες. απ ΄οτι εχω καταλαβει οταν ειναι αγορι στο λενε γιατι φαινεται...τα κοριτσια μονο καθηστερουν γιατι δεν ειναι σιγουροι.

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...