Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Λες ε??? Για να δούμε πότε δεν ξέρεις!!! Αε αρχίσουν τα στοιχήματα Χαχαχα!!! Κοριτσαρες ώρα μου ειναι καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες...ααα και απονήρευτα ε...:wink:

Καληνύχτα!

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες μολις εκλεισα το τηλ με τον πνευματικο μου και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος!!!μου ειπε να μεινω με την γιατρο μου και να μην αλλαξω. οποτε θα γεννησω στον αγιο λουκα!!!!.-

τι καλα η μικρουλα!!!και γω την σκεφτομουν πριν λιγο...οποτε τις επομενες μερες να αναμενουμε και φωτο του πριγκηπα...

δηλαδη λιλιτακι (ελπιζω να σε προλαβα και να μην πηγες για υπνο!!!) εσυ δεν δειχνεις κοιλια αυριο μεθαυριο ουτε φωτο δεν θα μας βαλεις να δουμε του πισπιριγκιου???

Μπράβο τσέρρυ άντε λύθηκε και αυτό

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

τι λεει ο κορμος μαρμιν???περιττο να σου πω οτι σηκωθηκα και εφαγα μερεντα το απογευμα με το κουταλι...ειχα να το κανω απο πριν μεινω εγκυος!!!τοτε το εκανα καθε απογευμα.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια να ζητησω την γνωμη σας για κατι???

ειναι μια κοπελα στα Γιαννενα που πουλαει το καροτσι 200 απο 500 που κανει καινουριο και ειναι το καροτσι που σκεφτομαστε να παρουμε!!!ειναι πολυ καλη ευκαιρια δεν το συζητω αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ νωρις......????:confused:

κι εγω λεω να το παρεις αλλα ζητησε της αν μπορει να σου δωσει λιγο χρονο ακομη μεχρι τον επομενο υπέρηχο!!!

κοριτσακια Θεσσαλονικιωτικα εχει παει καμια εδω:http://www.bebemaison.gr/

μου ειπαν οτι εχει οικονομικες προικες χωρις να σε υποχρεωνουν να παρεις και το παπλωμα αλλα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο

Εγω πηγα σε αυτο το καταστημα και βρηκα ενα σετ κρεββατι- συρταριερα που μου αρεσε. Εχουν λιγο καλυτερες τιμες απο τα Λητω. Τελικα πηγα στα Λητω και μου αρεσε ενα της ιδιας εταιριας ελαχιστα διαφορετικο απο το πρωτο το οποιο ειναι και πιο οικονομικο!!! Τους ειπα ότι το βρηκα στο bebemaison πιο φτηνο το τσεκαρανε και μου το δινουν στην ιδια τιμη με το bebemaison. Επίσης μου ειπαν οτι για οποιοδηποτε προίον που υπαρχει στα Λητω το βρω σε αλλο μαγαζι πιο φτηνο, θα μου το δινουν και αυτοι στην ιδια τιμη. Το ιδιο θα ισχυει με τις προικες!!! Εμενα μου αρεσαν καποιες προικες με 70-80 ευρω απο το piero baby.

Όμορφες γυρήσαμε!!!Η φωτογγράφηση πήγε πολύ καλά το πισπρίγκι μας έφτασε τα 2.560....... κατέβασε προς τα κάτω το κεφάλι αλλά ακόμα δέν έχει κεντράρει ο υπέρυχος με δίνει για 11/11!!!Μας γέλαγε κορίτσια είχε μάτια ανοιχτά και βγάλαμε και καλή φωτό απλά ασπρόμαυρη!!!!Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

Καλως το σκορπιουδακι!!!!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κι εγω λεω να το παρεις αλλα ζητησε της αν μπορει να σου δωσει λιγο χρονο ακομη μεχρι τον επομενο υπέρηχο!!!

Εγω πηγα σε αυτο το καταστημα και βρηκα ενα σετ κρεββατι- συρταριερα που μου αρεσε. Εχουν λιγο καλυτερες τιμες απο τα Λητω. Τελικα πηγα στα Λητω και μου αρεσε ενα της ιδιας εταιριας ελαχιστα διαφορετικο απο το πρωτο το οποιο ειναι και πιο οικονομικο!!!

στα λητω τα συγγεκριμενα τα βρισκω 25? ακριβοτερα το καθε σετ και 10? τα σεντονια συνολο 60? και για τα δυο οποτε σιγουρα δεν με συμφερει το λητω!!!

για το καροτσι το σκεφτομαι αλλα δεν θελω να το παρω πριν την β επιπεδου και σιγα μην με περιμενει εμενα 1,5 μηνα βεβαια ενταξη δεν σκοτωθηκαν να το αγορασουν κιολας.......

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Τσερρυ ο κορμός έγινε πολύ ωραίος όπως πάντα :P αυτό το γλυκό είναι τόσο εύκολο που θες δε θες το πετυχαίνεις!

Πολύ καλά της έκανες της μερέντας! Δεν πιστεύω να φταίω εγώ; Σου άνοιξα την όρεξη;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

μα της ΝΕΝΑΣ της αρεσαν περισσοτερο τα επιπλα που ειχε το λητω γι αυτο το εκανε εγω γιατι να το κανω??αφου βρηκα ακριβως τα ιδια και σε καλυτερη τιμη οποτε αν τα παρω θα τα παρω απευθειας απο εκει που με συμφερει;)

qWD1p2.png

xdgMp2.png

μα της ΝΕΝΑΣ της αρεσαν περισσοτερο τα επιπλα που ειχε το λητω γι αυτο το εκανε εγω γιατι να το κανω??αφου βρηκα ακριβως τα ιδια και σε καλυτερη τιμη οποτε αν τα παρω θα τα παρω απευθειας απο εκει που με συμφερει;)

Νόμιζα για το ίδιο προϊόν το είπε αλλά όπως και να είναι έχεις δίκιο αφού τα βρήκες αλλού γιατί να μην τα πάρεις από εκεί.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

καλημερα!!!ειδατε σημερα τι πρωι που ξυπνησα???ελπιζω να μην ταλαιπωρηθω το μεσημερι!!!εχω και γω τα γνωστα θεματα συχνοουριας που δεν μ'αφηνουν σε ησυχια. βεβαια να μην ειμαι και αχαριστη απο την μια το βραδυ σηκωνομαι στις 7 το πρωι αλλα ειναι αρκετο για να ξυπνησω...και οχι τιποτα...στις 7 πηρα το μαγνησιο κ τωρα περιμενω να παει 9 να παρω σιδηρο και να φαω!!!πειναω ηδη...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...