Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Zaxaroulamak είπε:

Χαχα μεταξυ μας κι εμενα αιωνας μου φανηκε..ναι κι εγω μετα ημουν μια χαρα αλλα εκεινη την ωρα ηθελα να ριξω μια στον γιατρο και να του πω παρε αυτο το πραμα επιτελους απο μεσα μου 🤣🤣

Αυτό ακριβως 😂 του το είπα κιόλας κρατιέμαι μην φάτε καμία αδέσποτη γιατί μου έλεγε χαλάρωσε 😂😂😂😂

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια και από μένα σημερα πρώτη μέρα καθυστερησης αλλά νομίζω ότι είναι καθαρά από άγχος. Στενοχωρεθηκα πολύ αυτές τις μέρες και πιστευω ότι είναι από αυτό. Δεν έχω και κανενα τεστ να κάνω. Θα πάω αυριο για χοριακή μου φαίνεται.

πεπσι μου τι τελεια!!!αυτο ειναι πολυ καλο σημαδι!!!:P:p:p κανονικα ποτε ηταν να σου ερθει η περιοδος χθες????ειχες ξανα ποτε καθυστερηση η ειναι η πρωτη φορα?εννοειται πως αν δεν εχρθει μεχρι αυριο θα κανεις χοριακη μπραβο κοριτσακι σου ευχομαι να εισαι εγκυουλα!!!graphics-pregnant-085748.gif

83tdp2.pngcWE4p3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

ειδατε που σας είπα ότι έκανα το τεστ και βγηκε αρνητικό? Το είχα αφησει πάνω στο πλυντηριο και δεν το πεταξα. Prediktor.Και τωρα που ξανα΄πήγα στο μπανιο βλεπω μια πολυ πολυ πολυ αχνη γραμμη που θελει φαντασια υπο το φως του μπάνιου και χωρις παραθυρο το μπανιο. Το παίρνω εξω στο μπαλκονι και φαινεται μια πολυυυυυυ λεπτη ροζ γραμμη. Το τεστ δεν το εκανα πρωινη ώρα. Τι κάνω τώρα? Α το τεστ στο μπαλκονι παραδεχεται και ο αντρας μου οτι υπαρχει γραμμη

Διαφημίσεις

Μην ζητάς βοήθεια! Τη λύση θα την δώσει η χοριακή. Αυριο το πρωί, τρέξε σε ένα μικροβιολογο. Αχ, να δεις κάτι καλό θα γίνει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ντρεπομαι να παρω τον γιατρο τηλ απλα εγω δεν παιρνω ενεσεις υπαρινης και ξερω οτι εχω θρομβοφιλια. Μήπως πρεπει να τον παρω τηλ να μου δωσει κατι αν ειναι να σωσω κατι

θα ξανα κανεις την καμπυλη για δευτερη φορα???κ εγω 2 φορες την εκανα αλλα η πρωτη ηταν 2 μηνων και η αλλη 5,5 πωπω τι πραγμα και αυτο...μακαρι να ειναι ολα καλα και να μην στο γυρισει σε διαβητη εγκυμοσυνης λιλιτακι μου και τι να κανουμε την καμπυλη θα την αντεξουμε;)

Όλα θα τα αντέξω για τον άρχοντα!!!Pepsi βουρ για χοριακή και εμένα στην πρώτη μου εγκυμοσίνη μια αχνή γραμούλα(predictor) είχε και τελικά ήταν θετικότατo.Αύριο πρωί πρωί σε διαγνωστικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

ντρεπομαι να παρω τον γιατρο τηλ απλα εγω δεν παιρνω ενεσεις υπαρινης και ξερω οτι εχω θρομβοφιλια. Μήπως πρεπει να τον παρω τηλ να μου δωσει κατι αν ειναι να σωσω κατι

εγω στη θεση σου θα εψαχνα ενα εφημερευον φαρμακειο και επαιρνα ενα self clear που εχει μεγαλύτερη ακρίβεια για σήμερα το βράδυ, μετά θα έκανα αυριο οποσδήποτε χοριακή και θα έπαιρνα αμέσως τον γιατρό μου για να μου πει τι να κάνω. Αντε μακάρι να ειναι θετικότατο!!!! Εγώ πάντως την δευτερη μέρα καθυστέρησης το απόγευμα το self clear έδειξε καραθετικό!!!!

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Το μοναδικο εφημερευον φαρμακειο ειχε μονο τα prediktor και πηρα την διπλη συσκευασια. Ενα εκανα σημερα και το άλλο θα το κανω αυριο πρωι πρωι μαζι και με χοριακη δεν το συζητω. Σημερα πως θα κοιμηθω όμως?

Διαφημίσεις

Το μοναδικο εφημερευον φαρμακειο ειχε μονο τα prediktor και πηρα την διπλη συσκευασια. Ενα εκανα σημερα και το άλλο θα το κανω αυριο πρωι πρωι μαζι και με χοριακη δεν το συζητω. Σημερα πως θα κοιμηθω όμως?

Θα κανεις τον σταυρό σου και θα ξαπλώσεις λέγοντας στο εαυτό σου ότι εισαι εγκυος και ότι όλα θα πάνε καλά!!!

Παρόλα αυτά δε σε βλέπω να κοιμάσαι εγώ κοιμήθηκα ελάχιστα το βράδυ πριν την χοριακή.

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

κοριτσαια γυρισα και γω!!!πεπσι μου τι καλά!!!!λες να εισαι η εγκυουλα του ιουλίου???μακάρι...γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που σου ειπε η νενα!!!

μαρτζι μου...υπομονή...και συ βρε κοριτσι μοου βρήκες μέρες να τους φιλοξενίσεις!!!ρε κοριτσι να σου πω κατι...γιατι δεν κανεις ενα τεστ...εντεξει το καταλαβαινω οτι αν ειναι αρνητικο θα μπεις στο τριπακι να το ξανακανεις αλλα αν ειναι θετικό δεν θα χρειαστεί και θα σου φύγει το αγχος...εχεις δηλ. 50% πιθανοτητα να διωξεις το αγχος σου!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλιτακι προσοχή απο τώρα και στο εξής αφού έκανες καμπύλη ζαχάρου...έκανε και η κουνιάδα μου στην εγκυμοσυνη της...έτρωγε ολη μερα μερεντα με το κουταλι....

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλιτακι προσοχή απο τώρα και στο εξής αφού έκανες καμπύλη ζαχάρου...έκανε και η κουνιάδα μου στην εγκυμοσυνη της...έτρωγε ολη μερα μερεντα με το κουταλι....

τι μου εκανες τωρα... παρόλο που και πριν και στην εγκυμοσυνη ειμαι του αλμυρου, μια μερέντα την έτρωγα.....:?

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...