Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μπραβο πολυ καλα τα νεα σου κοριτσακι...τι εννοεις ομως 11/11???δηλαδη σε 20 μερες γεννας????πες το μου να ουρλιαξω.................................

Δέν ξέρω ρε κορίτσι τι να σου πώ απλά επιδή το πισπιρίγκι μας είναι μεγάλο μου είπε ότι με κόβει για νωρήτερα και αν δεν κεντράρει κιόλας ε πάμε καισαρική στις 29/10 ξαναπάμε και βλέπουμε!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιλιτάκι μπράβο! Τέλεια τα νέα σου! 29/10 ξανά υπέρηχο ε; Τυχερούλα! Πάλεψε το για φυσιολογικό τοκετό ξέρω ότι το θέλεις γι' αυτό μην παραιτηθείς εύκολα! Να τον πιέσεις και λίγο περισσότερο να δεις αν όντως χρειάζεται καισαρική. Το μωράκι σου προς το παρόν δεν είναι πολύ μεγάλο σκέψου ότι εμένα ήταν 2400 πριν 15 μέρες. Αλλά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι το βάρος αλλά η θέση σωστά; Δες τι γράφει εδώ (είναι από ενημερωτικό μειλ από το λιμπερο κλαμπ)

Μην ανησυχήσετε ιδιαίτερα αν το μωρό σας εξακολουθεί να έχει θέση με τα πόδια προς τα κάτω. Τα περισσότερα μωρά παίρνουν θέση με το κεφάλι προς τα κάτω μέχρι την εβδομάδα 36, και μερικά δεν παίρνουν κατάλληλη θέση παρά μόνο μερικές μέρες πριν τη γέννηση. Είναι λογικό ότι, καθώς το μωρό μεγαλώνει, θα δυσκολεύεται περισσότερο να αλλάξει θέση μέσα στη μήτρα και μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια του μαιευτήρα σας για να γυρίσει τούμπα.

Οπότε φαντάζομαι ότι στην επόμενη επίσκεψη θα έχετε σαφέστερη εικόνα

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Κάντυ εγώ έχω πάει σε αυτό το μαγαζί αλλά δε θα το έλεγα ιδιαίτερα οικονομικό. Βέβαι έχει μάρκες. Οπως έχω πει ξανά επειδή δεν ενδιαφέρομαι για προίκα δεν ξέρω τις τιμές για αυτές αλλά στη σελίδα του έχει έξι σελίδες προικες. Τι εννοείς δε βρήκες κάτι ιδιαίτερο; Δε σου άρεσαν τα σχέδια. Γράφει και τιμές

http://www.bebemaison.gr/product_search.jsp?catId=050101&qid=&spof=&fprd=&sort=priceasc&pperpage=16&action1=SEARCH&extLang=&start=0

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

εννοω πως δεν εχει κατι το ιδιαιτερο σε ξεχωριστα κοματια εχει τα επωνυμα σετ στα οποια η αληθεια ειναι πως εχει τις καλυτερες τιμες βρηκα τις προικες 140 απο 165? που εχουν αλλου και τα σεντονια 42? απο 50 που εχουν αλλου

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Λιλιτάκι μπράβο! Τέλεια τα νέα σου! 29/10 ξανά υπέρηχο ε; Τυχερούλα! Πάλεψε το για φυσιολογικό τοκετό ξέρω ότι το θέλεις γι' αυτό μην παραιτηθείς εύκολα! Να τον πιέσεις και λίγο περισσότερο να δεις αν όντως χρειάζεται καισαρική. Το μωράκι σου προς το παρόν δεν είναι πολύ μεγάλο σκέψου ότι εμένα ήταν 2400 πριν 15 μέρες. Αλλά απ' ότι κατάλαβα το πρόβλημα δεν είναι το βάρος αλλά η θέση σωστά; Δες τι γράφει εδώ (είναι από ενημερωτικό μειλ από το λιμπερο κλαμπ)

Μην ανησυχήσετε ιδιαίτερα αν το μωρό σας εξακολουθεί να έχει θέση με τα πόδια προς τα κάτω. Τα περισσότερα μωρά παίρνουν θέση με το κεφάλι προς τα κάτω μέχρι την εβδομάδα 36, και μερικά δεν παίρνουν κατάλληλη θέση παρά μόνο μερικές μέρες πριν τη γέννηση. Είναι λογικό ότι, καθώς το μωρό μεγαλώνει, θα δυσκολεύεται περισσότερο να αλλάξει θέση μέσα στη μήτρα και μπορεί να χρειαστεί τη βοήθεια του μαιευτήρα σας για να γυρίσει τούμπα.

Οπότε φαντάζομαι ότι στην επόμενη επίσκεψη θα έχετε σαφέστερη εικόνα

Ευτυχώς και ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού και είπε θα το παλέψουμε....

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Ευτυχώς και ο γιατρός μου είναι υπέρ του φυσιολογικού και είπε θα το παλέψουμε....

αληθεια????εγω ειχα καταλαβει το ακριβως αντιθετο γιατι καθε φορα που πας σου πεταει και την καισαρικη στην μεση....οχι βεβαια οτι ειναι κατι κακο και καλο ειναι ο καθε γιατρος να προετοιμαζει και γι αυτο το ενδεχομενο αλλα και σε καθε ραντεβου.......???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Όχι ρε είναι υπέρτου φυσιολογικού και μάλιστα με μαλώνει που σκέφτομαι την καισαρική απλά όταν είδαμε τον μπόμπιρα με τα πόδια κάτω εγώ στεναχωρέθηκα πολύ και άρχησα να του λέω για καισαρική εκείνος μου έλεγε ότι έχουμε ακόμα καιρό να έρθει στη σωστή θέση το μωρό απλά μου είπε κάτσε καλά και μην αγχώνεσε μη σε πάω για καισαρική λόγο πολύτιμης κύησης!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

λιλιτακι πολυ ωραια τα νεα σας!!!!εγω σου ειπα οχι ακομα...σε κανα 2 εβδομαδες...να σε ταλαιπωρησει λιγο και μετα!!!ειδες που γυρναει το μπισμπιρικι????υπομονη μανουλα...θα την χρειαζεσαι συνεχεια απο δω και στο εξης.

μαρακι εσυ εισαι σαν και μενα!!!και γω δεν αντεχω!!!!και γω θα το επερνα...οπως και απο την πρωτη μερα κυριολεκτικα βγηκα και βροντοφωναζα οτι ειμαι εγκυος και γω και ο αντρας μου και δεν το μετανιωνω γιατι το χαρηκαμε!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

λιλιτακι πολυ ωραια τα νεα σας!!!!εγω σου ειπα οχι ακομα...σε κανα 2 εβδομαδες...να σε ταλαιπωρησει λιγο και μετα!!!ειδες που γυρναει το μπισμπιρικι????υπομονη μανουλα...θα την χρειαζεσαι συνεχεια απο δω και στο εξης.

μαρακι εσυ εισαι σαν και μενα!!!και γω δεν αντεχω!!!!και γω θα το επερνα...οπως και απο την πρωτη μερα κυριολεκτικα βγηκα και βροντοφωναζα οτι ειμαι εγκυος και γω και ο αντρας μου και δεν το μετανιωνω γιατι το χαρηκαμε!!!!

δεν θα ειμαστε καλα....γιατι να το μετανιωσεις καλε????το περιμενες ποσο καιρο ηρθε και θα το κρυψεις????καλα κανατε και το βροντοφωναξατε κι εγω βρε κοριτσια θελω να ψωνησω αλλα φοβαμαι κιολας μην την πατησω:oops:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα ναι η αλήθεια ειναι ότι το είπες!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

EΛA ΓΛYKIA MOY O ΠPIΓKIΠAΣ EINAI MIA XAPOYΛA :) AYPIO BΓAINOYME AΠO TO NOΣOKOMEIO EΠITEΛOYΣ ΘA ΠAME ΣΠITI MAΣ OI TPEIΣ MAΣ :) ΔEN TO ΠIΣTEYΩ! EΓΩ EXΩ TPEΛAΘEI TEΛEIΩΣ :) KAI O MΠAMΠAΣ OΠΩΣ TO EIΠEΣ XAZOMΠAMΠAΣ :) :) :) Από Μαριούλα για να μην ξεχνιόμαστε!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Mπράβο τη μικρούλα μας! Λιλιτάκι κατά πωες φαίνεται εσύ θα είσαι η επόμενη και γω μετά δε θα κρατιέμαι

Λες ε??? Για να δούμε πότε δεν ξέρεις!!! Αε αρχίσουν τα στοιχήματα Χαχαχα!!! Κοριτσαρες ώρα μου ειναι καληνύχτα και όνειρα γλυκά σε όλες...ααα και απονήρευτα ε...:wink:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

κοριτσαρες μολις εκλεισα το τηλ με τον πνευματικο μου και μου εφυγε ενα μεγαλο αγχος!!!μου ειπε να μεινω με την γιατρο μου και να μην αλλαξω. οποτε θα γεννησω στον αγιο λουκα!!!!.-

τι καλα η μικρουλα!!!και γω την σκεφτομουν πριν λιγο...οποτε τις επομενες μερες να αναμενουμε και φωτο του πριγκηπα...

δηλαδη λιλιτακι (ελπιζω να σε προλαβα και να μην πηγες για υπνο!!!) εσυ δεν δειχνεις κοιλια αυριο μεθαυριο ουτε φωτο δεν θα μας βαλεις να δουμε του πισπιριγκιου???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...