Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

πορτοκαλακι μου μην κοιμασαι τοτε!!!κατσε να μας κανεις παρεα...

τελικα δεν μαγειρεψες ε?

το λυπηθηκα το παστιτσιο να το πεταξω!!!

ειχα δοκιμασει μια φορα γαυρο με κουρκουτι δεν καταλαβαινες πως ηταν ψαρι ηταν θεικο!!!εγω με το ψαρι δεν εχω θεμα ισα ισα που θελω να τρωω στο κρεας εχω μια απεχθεια!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν το πιστευω ποσο μεγαλωσε ο μπεμπης μου στην φωτο!!!!!!

ειμαι πεπονακι???

πως θα σας φαινοταν το ονομα '' η τυχερη λιστα''

αληθεια πεπονι ειναι αυτο????

εγω συμφωνω με το ονομα!!!

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Νενα μου το ξέρω πως έτσι δείχνω και τις περισσότερες φορές έτσι είναι αλλά και όταν δεν είναι δε δίνω σημασία ούτε καν το σκέφτομαι. Βέβαια η εγκυμοσύνη με βοήθησε πάρα πολύ. Νιώθω υγιέστερη από ποτέ τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Τώρα καταλαβαίνω το νευρολόγο μου που είπε ότι είναι καλύτερα και από θεραπεία λόγω των ορμονών που αναπτύσσονται. Απλά εγώ Νένα το έμαθα μεγάλη 31χρ είχα ήδη τον άντρα μου που με στήριζε και είχα κάνει όλα όσα ήθελα, σπουδές εις διπλούν, δουλειές με συμβάσεις που με ευχαριστούσαν και ήμουν σε τέτοια φάση που μπορούσα να αλλάξω πράγματα στη ζωή μου έπειτα δε μου το κληρονόμησε κανείς. Έχεις επίσης δίκιο γιατί η πάθηση μου δεν είναι καν κληρονομική απλά υπάρχει επιβαρυντικός παράγοντας 3% δηλαδή τίποτα.Επισηε εγώ έχω την ελαφριά μορφή της νόσου που ειναι σπάνιο απ' ότι είπε ο γιατρός αλλά ξέρω τι μπορεί να φέρει αυτη η πάθηση σε χειρότερες μορφές. Ο Θεός είναι μεγάλος και υπάρχουν πολύ σοβαρότερες ασθένειες αν θέλω να ανησυχήσω απλά σκέφτομαι πως θα αισθανθώ αν πάρει τη δική μου πάθηση. Εγωϊστικό δε λέω αλλά μου περνάει καμιά - φορά όχι συνέχεια - από το μυαλό.

Ο κορμάκος μου τέλειωσε και έγινε μούρλια. Έγλιψα και την κατσαρόλα! Σαν τα παιδάκια αν μπορούσα θα έμπαινα με το κεφάλι μέσα να μην αφήσω τίποτα ούτε στα τοιχώματα :tongue: Είμαι σοκολατού τι να κάνουμε.

Νένα ευτυχώς η τσέρρυ αργεί να γεννήσει και μέχρι τότε μπορεί να ξαναμπει δυναμικά η Μαριούλα μας αφού το πριγκιπάκι της θα έχει ξεπεταχτεί όσο ναναι

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

αχχααχ νενα ειδες!!!μαλιστα τις τελευταιες μερες γραφω και για την μαριουλα!!!!

νενα το ονομα της λιστας που πρότεινες μου αρεσε παρα πολυ!!!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

κοριτσακια να ζητησω την γνωμη σας για κατι???

ειναι μια κοπελα στα Γιαννενα που πουλαει το καροτσι 200? απο 500? που κανει καινουριο και ειναι το καροτσι που σκεφτομαστε να παρουμε!!!ειναι πολυ καλη ευκαιρια δεν το συζητω αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ νωρις......????:confused:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

κοριτσακια να ζητησω την γνωμη σας για κατι???

ειναι μια κοπελα στα Γιαννενα που πουλαει το καροτσι 200? απο 500? που κανει καινουριο και ειναι το καροτσι που σκεφτομαστε να παρουμε!!!ειναι πολυ καλη ευκαιρια δεν το συζητω αλλα σκεφτομαι μηπως ειναι πολυ νωρις......????:confused:

Κάντυ εγώ λεώ να το πάρετε γιατί Α)είναι πολύ καλή η τιμή & είναι αυτό που θέλετε και Β) δεν είναι καθόλου νωρίς είσαι στον 4ο και όλα πηγαίνουν τέλεια, γιατί να χάσεις την ευκαρία????

Το κάνεις και ένα βιολογικό καθαρισμό και είναι σαν καινούργιο!

Εγώ νομίζω ότι μόλις μάθω ότι είμαι έγκυος θα τα αγοράσω όλα..... :tongue::tongue::tongue::tongue:

Κάντυ εγώ λεώ να το πάρετε γιατί Α)είναι πολύ καλή η τιμή & είναι αυτό που θέλετε και Β) δεν είναι καθόλου νωρίς είσαι στον 4ο και όλα πηγαίνουν τέλεια, γιατί να χάσεις την ευκαρία????

Το κάνεις και ένα βιολογικό καθαρισμό και είναι σαν καινούργιο!

Εγώ νομίζω ότι μόλις μάθω ότι είμαι έγκυος θα τα αγοράσω όλα..... :tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικη:(:(κι αν συμβει οτιδηποτε μετα τι θα κανω θα ψαχνω να το μεταπουλησω???

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια Θεσσαλονικιωτικα εχει παει καμια εδω:http://www.bebemaison.gr/

μου ειπαν οτι εχει οικονομικες προικες χωρις να σε υποχρεωνουν να παρεις και το παπλωμα αλλα στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι ιδιαιτερο

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Όμορφες γυρήσαμε!!!Η φωτογγράφηση πήγε πολύ καλά το πισπρίγκι μας έφτασε τα 2.560....... κατέβασε προς τα κάτω το κεφάλι αλλά ακόμα δέν έχει κεντράρει ο υπέρυχος με δίνει για 11/11!!!Μας γέλαγε κορίτσια είχε μάτια ανοιχτά και βγάλαμε και καλή φωτό απλά ασπρόμαυρη!!!!Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Όμορφες γυρήσαμε!!!Η φωτογγράφηση πήγε πολύ καλά το πισπρίγκι μας έφτασε τα 2.560....... κατέβασε προς τα κάτω το κεφάλι αλλά ακόμα δέν έχει κεντράρει ο υπέρυχος με δίνει για 11/11!!!Μας γέλαγε κορίτσια είχε μάτια ανοιχτά και βγάλαμε και καλή φωτό απλά ασπρόμαυρη!!!!Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

Μπράβο λιλιτάκι! Χαίρομαι που είναι όλα καλά!

Μεγάλωσε ο παίδαρος σας και πήρε και θέση να βγει ο χαμογελαστούλης ;)

μπραβο πολυ καλα τα νεα σου κοριτσακι...τι εννοεις ομως 11/11???δηλαδη σε 20 μερες γεννας????πες το μου να ουρλιαξω.................................

qWD1p2.png

xdgMp2.png

εγω ειμαι λιγο επιφυλακτικη:(:(κι αν συμβει οτιδηποτε μετα τι θα κανω θα ψαχνω να το μεταπουλησω???
Kάντυ το καρότσι που είδες είναι για δίδυμα ε; Κι εμένα λίγο νωρίς μου φαίνεται η αλήθεια:(

Εσείς ξέρετε καλύτερα κορίτσια!

Εγώ είμαι ενθουσιώδης γενικά... και δεν κρατιέμαι... ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...