Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Ναι κορίτσια έχετε δίκιο απλά καμιά φορά περνάει από το μυαλό μου γιατί άλλο είναι να πάθει κάτι άσχετο και άλλο κάτι που το είχες και το ήξερες. Τεσπα έχουμε χρόνια για αυτό. Τον κορμό τον κάνω ως εξής βγάζω το βιταμ (250γρ)μερικές ώρες νωρίτερα μετά το βάζω σε μια λεκάνη ρίχνω 250 γρ. αχνη, 100 κακάο λίγο κονιάκ και γύρω στα 30 μπισκότα παπαδοπούλου κομένα τα οποία τώρα τελευταία τα βάζω σε μπολ και ρίχνω λίγο γάλα. Τα ανακατέυω όλα μαζί μετά σε λαδόκολα και στην κατάψυξη. Απλά μολις είδα ότι δεν έχω άχνη :confused::confused: Μου λείπουν 90γρ αλλά επειδή το ξεκίνησα θα πάω να πάρω:evil:

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρμιν εγω αν θυμαμαι καλα γιατι εχω να κανω κατι χρονια βαζω και γαλα και μαλιστα μουλιαζω τα μπισκοτα μεσα σ αυτο.

μερτζι καπου εκει που σου ζηταει να βαλεις το χρωμα του κειμενου απο κατω ή απο πανω εχει και το χρωμα του φοντου.

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Προσπαθώ στο δεύτερο τικεράκι μου να βγάλω αυτό το μαύρο φόντο να το κάνω πιο ζωηρό αλλά δεν τα καταφέρνω....

Πατάς πάνω στο τικεράκι σου και μετά πας δεξιά εκεί που λέει get the code σου ανοίγει μια σελίδα πας τέρμα κάτω και έχει ένα σωρό χρώματα επιλέγεις όποιο θες και από κάτω see it και έτοιμο μετά ξέρεις. Δες για παράδειγμα πάτησα δύο τυχαία χρώματα και έγινε έτσι

http://www.pregnology.com/preggo-ticker.php?month=05&day=16&year=2013&heading=My+pregnancy&bgcolor=CCFF66&color=9900FF

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

πειραματισου μαρτζι!!!ουτως ή άλλως οταν μαθεςι το φυλλο θα το ξανααλλαξεις!!!εγω το αλλαξα πριν καναδυο μερες το εκανα αγοριστικο...

28xYp3.png

ηθελα να αλλαξω τις ημερομηνιες να συμπεφτουν μεταξυ τους τα τικερακια μου και ειπα να κανω και μια αλλαγή...δεν σ'αρεσε ε???καλα θα το ξαναδω καποια στιγμη....να το φορεσουμε καμια βδομαδα και μετα θα το ξαναβγαλω!!!

28xYp3.png

Διαφημίσεις

φαγαμε κι εμεις!!!!παστιτσιο το οποιο δεν μου αρεσει ξαναζεσταμενο αλλα τι να εκανα να το πετουσα:oops:

και τωρα νυσταζω αλλα να κοιμηθω???θα ξυπνησω με πονοκεφαλο και καουρα:evil:

qWD1p2.png

xdgMp2.png

καλα ρε αθεοφοβες 3 σελιδες απο το πρωι μεχρι το μεσημερι???? που να ερθει και η marioula αλλα τι λέω αφησε αντικαταστατη πίσω cherry ακους?:P

Λοιπον ξεκιναω με οτι θυμαμαι

marmin καταρχήν δεν ξερω πως αισθανεσαι με την παθηση σου αλλα προς το παρων επειδη σε γνωρισα δειχνεις μια υγιεστατη κοπέλα!!!!! Οσο για τις ασθενειες πιστεψε δεν ειναι όλες κληρονομικές και επειτα ποτε δεν ξερει κανεις ανθρωπος τι θα αντιμετωπισει στο μελλον μικρος ή μεγαλος!!!! Μεγαλωσε εσυ το παιδακι σου και μην αγχωνεσαι προκαταβολικα!!!

pepsi εγω δεν ειχα περασει επιτροπή γιατι ειχα τα φαρμακα απο μια φιλη, ρωτα ποσα θα χρειαστεις μήπως με αυτα που εχεις και εχω καλυφθεις!!!!!

οσο αφορα το ονομα της λιστας θα πρεπει να ψηφισεται όλες για να το αλλαξουμε και μετα να ξαναψηφισουμε για το πιο θα ειναι αυτο!!! Μολις βρω χρονο θα κανω μια λιστα οπου θα ψηφισετε όλες. Για ενα διαστημα για να μας αναγνωριζουν οι κοπελες που δεν μπαινουν συχνα θα βαλουμε μπροστα το καινουργιο ονομα και πίσω το παλιο και μετα απο ενα διαστημα θα σβησουμε εντελως το παλιο. Η luna πχ. θα μας χασει και ειναι αυτη που ειχα ξεκινησεις την πρωτη σελιδα στο αλλο φορουμ.

Σχρτικα με τον υπνο κι εγω εχω δυσκολιες γιατι κοιμαμαι μεν στο πλαι αλλα ετσι μουδιαζουν τα χερια μου οποτε με βολεβει περισσοτερο ανασκελα αλλα με 2 μαξιλαρια κατω απο το κεφαλι για να ειμαι πιο ψηλα!!!! Που και που παιρνω και ενα μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια αλλα δεν με βολευει παντα πχ. χθες δεν το ηθελα και μεσα στην νυχτα το απομακρυνα.

Μαρια μου σου ευχομαι να καταβει 1 ή και 2 ομορφο-α ολοστρογγυλο-α αυγουλακι-ια!!!:)

cherry γιατι δεν δοκιμαζεις να κανεις ψαροκροκετες δικες σου πχ. να παρεις μπακαλιαρακια και να παρεις το ψαχνο και να βαλεις μυρωδικα πχ. δυοσμο κτλ. και να καλυψεις εντελως την ψαριλα? Μπορεις να τα κανεις κροκετες δηλαδη με φρυγανια απ΄εξω. Μπορεις να δοκιμασεις να τα ψησεις και στο φουρνο αν και καλυτερα τηγανιτα!!!!!

lilitaki θελουμε φωτο αλλα προτιμουμε με μια κοιλιτσα στο προφιλ!!!!:-P

t1jTp2.png?Ehc7Q4PQ

εγω μαγειρεψα προχειρα

τηγανισα σνιτσελ κοτοπουλο, πατατες τηγανιτες κ αυγα τηγανιτα. ?πολυ υγιεινα τρωμε χιχιχι! Χτες φαγαμε εξω και αυριο θα ψησω μια τυροπιτα ετοιμη.Ευτυχως θα παμε στις μαναδες μας να τρωμε πιο καλα. Εχω δικαιολογια ομως. Πακεταρω τα πραματα.

Κ τωρα παω για υπνακι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...