Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς φάγαμε τη μοσχαρόσουπα, αλλά το στομάχι μου συνεχίζει να με πονάει......

Η Μενεγάκη δίνει δώρο ένα μεταχειρισμένο παιδικό καρότσι.......Λέω στον άντρα μου να στείλω mail μήπως το κερδίσουμε; Και λέει "με τίποτα, τι μεταχειρισμένο και να μην ξέρω από ποιον; Αλλο να το παρω από κάποιον γνωστό"...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Πώς το φτιάχνεις το γιαχνί; Εμείς με ρύζι και πατάτες, αλλά ξέρω πώς γίνεται και διαφορετικό σε κάποια μέρη!

Εγώ βάζω μόνο πατατούλες στην κατσαρόλα, το μοσχαράκι, σαλτσούλα αλατάκι πιπεράκι λαδάκι και τα μυρωδικά μας και το βράζω με νεράκι και το αφήνω να χυλώσει δεν το κάνω μπλουμ δηλαδή. Αλήθεια εσείς πώς το κάνετε; Αυτό με το ρύζι ενδιαφέρον ακούγεται

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Εμείς φάγαμε τη μοσχαρόσουπα, αλλά το στομάχι μου συνεχίζει να με πονάει......

Η Μενεγάκη δίνει δώρο ένα μεταχειρισμένο παιδικό καρότσι.......Λέω στον άντρα μου να στείλω mail μήπως το κερδίσουμε; Και λέει "με τίποτα, τι μεταχειρισμένο και να μην ξέρω από ποιον; Αλλο να το παρω από κάποιον γνωστό"...........

Ένα δίκιο ίσως το έχει. Από την άλλη δωρεάν θα ήταν αν είχε κάτι απλά δε θα το χρησιμοποιούσες και θα το χάριζες.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ βάζω μόνο πατατούλες στην κατσαρόλα, το μοσχαράκι, σαλτσούλα αλατάκι πιπεράκι λαδάκι και τα μυρωδικά μας και το βράζω με νεράκι και το αφήνω να χυλώσει δεν το κάνω μπλουμ δηλαδή. Αλήθεια εσείς πώς το κάνετε; Αυτό με το ρύζι ενδιαφέρον ακούγεται

Αυτή είναι η μοσχαρόσουπα που έφαγα σήμερα!!!! Απλά δεν την χυλώσαμε γιατί ηθελε ο άντρας μου να πιει ζουμάκι!

Το γιαχνι το φτιάχνουμε στην κατσαρόλα: βάζουμε πατάτες, πιπεριά, κρεμμύδι και σάλτσα. ολα αυτά βράζουν και προς το τέλος ρίχνουμε και λίγο ρυζάκι. Αυτό....Εμένα δεν με ενθουσιάζει το συγκεκριμένο φαι.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ένα δίκιο ίσως το έχει. Από την άλλη δωρεάν θα ήταν αν είχε κάτι απλά δε θα το χρησιμοποιούσες και θα το χάριζες.

Μμμμ! λες;;; καλα, φαντάζομαι πως αυτό που θα δίνουν θα είναι σαν καινούργιο. Σιγά μην δώσουν κάτι τίγκα στην μεταχείριση.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Να το πούμε το θέμα " Ηταν να μην γίνει η αρχή......."

Την οποία μας την έκανε η Μαριούλα και τώρα έχει το πριγκιπάκι της αγκαλίτσα! Τι τέλεια! Άντε να περάσει ο καιρός να το πάρω κι εγώ τίποτα άλλο δε θέλω Θεε μου μόνο να πάνε όλα καλά και να αξιωθώ να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου και να είναι γερό. Καμιά φορά σκέφτομαι αν σε καμιά 15 αρια χρόνια μάθουμε ότι έχει κι αυτό την πάθηση μου τι θα κάνω;:( Εντάξει υπάρχουν πολύ χειρότερες παθήσεις αλλά να ξέρεις ότι εσύ φταις που θα υποφέρει το παιδάκι σου; Από την άλλη δε θα έχει βρεθεί φάρμακο μέχρι τότε;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μμμμ! λες;;; καλα, φαντάζομαι πως αυτό που θα δίνουν θα είναι σαν καινούργιο. Σιγά μην δώσουν κάτι τίγκα στην μεταχείριση.....

Και γω αυτό φαντάζομαι δε θα ρίσκαραν να γινουν τόσο ρεζίλι ήδη είναι τραβηγμένο που δίνουν μεταχειρισμένο και όχι καινούριο! Λες και έχουν ανάγκη από αυτά τα χρήματα. Τεσπα. Εγώ τη μοσχαρόσουπα την κάνω με καροτάκι, πατατούλα, σελινάκι και λίγο ρυζάκι χωρίς σάλτσα όμως. Και το ρυζάκι πολύ λίγο απλά επειδή το θέλει ο σύζυγος. Βάζω και μπόλικο λεμονάκι και τη χυλών κι αυτήν αλλά εχει και ζουμάκι δεν είναι τελείως χυλωμένη δηλαδή

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Διαφημίσεις

Την οποία μας την έκανε η Μαριούλα και τώρα έχει το πριγκιπάκι της αγκαλίτσα! Τι τέλεια! Άντε να περάσει ο καιρός να το πάρω κι εγώ τίποτα άλλο δε θέλω Θεε μου μόνο να πάνε όλα καλά και να αξιωθώ να κρατήσω το μωράκι μου στην αγκαλιά μου και να είναι γερό. Καμιά φορά σκέφτομαι αν σε καμιά 15 αρια χρόνια μάθουμε ότι έχει κι αυτό την πάθηση μου τι θα κάνω;:( Εντάξει υπάρχουν πολύ χειρότερες παθήσεις αλλά να ξέρεις ότι εσύ φταις που θα υποφέρει το παιδάκι σου; Από την άλλη δε θα έχει βρεθεί φάρμακο μέχρι τότε;

Μαρμίν, όλες τα ίδια σκεφτόμαστε. Ξέρεις πόσο φοβάμαι και αγχώνομαι για την αυχενική; Λέω, ας είναι όλα καλά, ας είναι καλά το μωράκι μου, ας περάσουν οι μήνες να το αγκαλιάσω!

Μην κάνεις άσχημες σκέψεις, μαρμίν μου. Θα είναι καλά και τώρα και σε ένα χρόνο και σε 20 χρόνια. Τίποτα δεν θα συμβεί.....δεν θα σκέφτεσαι έτσι....Ο Θεός είναι μαζί μας. Θυμάσαι πόσο πολύ αγχωνόσουν πριν μείνεις έγκυος; Δεν είχες την δυνατότητα όπως όλες οι υπόλοιπες να καταφύγεις στην εξωσωματική και όσο να' ναι η σκέψη ότι έχεις περιορισμένες δυνατότητες σε επηρέαζε....Είδες όμως που ο Θεός σε βοήθησε και τα κατάφερες με την σπερματέχυση και μάλιστα από την λάθος πλευρά;;; Οπως βοήθησε εσενα θα βοηθήσει και το παιδί σου. Τίποτα άσχημο δεν θα γίνει.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Και γω αυτό φαντάζομαι δε θα ρίσκαραν να γινουν τόσο ρεζίλι ήδη είναι τραβηγμένο που δίνουν μεταχειρισμένο και όχι καινούριο! Λες και έχουν ανάγκη από αυτά τα χρήματα. Τεσπα. Εγώ τη μοσχαρόσουπα την κάνω με καροτάκι, πατατούλα, σελινάκι και λίγο ρυζάκι χωρίς σάλτσα όμως. Και το ρυζάκι πολύ λίγο απλά επειδή το θέλει ο σύζυγος. Βάζω και μπόλικο λεμονάκι και τη χυλών κι αυτήν αλλά εχει και ζουμάκι δεν είναι τελείως χυλωμένη δηλαδή

Το κάνει δώρο μία κοπέλα που έχει ανοίξει κατάστημα με μεταχειρισμένα βρεφικά είδη ( καρότσια, κούνιες, ρούχα, ριλάξ κτλ). Την ρώτησε η Μενέγω πώς αποφάσισε να ανοίξει τέτοιο κατάστημα και είπε πως όταν χρειάστηκε να τα αγοράσει καινούργια για το απιδί της κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό από τις αστρονομικές τιμές.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

κοριτσακια τελειο το φαγακι!!!το φαγαμε όλο...εντάξει δεν ειχα κανει και παρα πολύ...πήρα 700γρ αρνακι μονο...ε τα 200 τα εφαγα εγω και το μισο κιλο ο συζηξ!!!!

μαρμιν εγω δεν εχω καταλαβει τι ειναι αυτο που σε παιδευει και το σκεφτεσαι!!!παντως ως τοτε θα εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα και η επιστημη θα εχει κανει αλματα οποτε δεν νομιζω οτι χρειαζεται να το σκεφτεσαι απο τωρα...

οσο για τα μεταχειρισμενα εγω κοριτσια εχω άλλη αποψη! χθες με απιασε μια μανια και εψαξα ολο το παρεντς για μεταχιεριμσενα πραγματακια μεσα σε αυτα και καποια ρουχαλακια!!!ο αντρας μου πηδηξε...λεει σιγα να μην βαλω στο μωρο μου μεταχειρισμενα!!!γιατι ρε κοριτσια τι θα εχουν τα άλλα μωρακια του κοσμου???οταν βλεπεις ενα ρουχαλακι εστω και σε φωτο δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καθαρο σιδερωμενο???εσυ δεν θα το πλυνεις???δηλαδη τι μπορει να παθεις να παρεςι κατι απο ενα αλλο παιδακι???οταν τα αγοραζουμε καινουρια που εχουν τα κουτια στα υπογεια των καταστηματων μεσα στα ποντικια εκει δεν παθαινουμε κατι???η εστω και αν σου δωσει η ξαδερφη σου πραγματα και το μωρο της εχει πχ μια δερματοπαθεια γιατι εισαι σιγουρος οτι θα το ξερεις και συ???

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...