Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

μπραβο λιλιτακι!!!!σντε τωρα να ανανεωθουν οι φωτο!!!!να δουμε δωματιο μαζι με κουρτινα!!!και καμια κοιλια αν δουμε εκει διπλα δεν θα μας χαλασει...αν βρεις καναν ευκαιρο να σε αποθανατισει!!!

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπραβο λιλιτακι!!!!σντε τωρα να ανανεωθουν οι φωτο!!!!να δουμε δωματιο μαζι με κουρτινα!!!και καμια κοιλια αν δουμε εκει διπλα δεν θα μας χαλασει...αν βρεις καναν ευκαιρο να σε αποθανατισει!!!

Φυσικά και θα ανέβει ΟΛΟ το δωμάτιο για τη κοιλιά δέν ξέρω:tongue::tongue::tongue::oops::oops::oops:

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Κοριτσάκια σας αφήνω πάω για μπανάκι και μετά για τη φωτογράφηση μας!!!Ελπίζω να έχει γυρίσει το πισπιρίγκι μου με το κεφάλι κάτω!!!Σας φιλώ όλες.... το απόγευμα για νεότερα!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Λιλιτακι καλή επιτυχία. Εύχομαι ολόψυχα να είναι με το κεφαλάκι αυτή τη φορά. Καλή να περάσετε και στην έξοδο. Πάντως και να μην έχει γυρίσει να μη στενοχωρεθείς.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

μολις γυρησα...αυτη η κοπελα εχει εναν μπεμπη 9 μηνων και ειναι κουκλος το τι παιχνιδι εκανα δεν φανταζεστε!!!!

αχχ να ειμασταν κοντα να πηγαιναμε επισκεψη η μια στην αλλη θα ξαμολαγαμε τα ζουζουνια και θα ανταλλασαμε εμπειριες!!!!

κι εγω πιστευω πως πρεπει ν αλλαξουμε τον τιτλο του θεματος μιας και οι περισσοτερες μειναμε εγκυες χωρις την κλομιφαινη και επισσης εχουμε γινει ενα παρεακι τωρα εγκυουλες και μη...............

qWD1p2.png

xdgMp2.png

Με γεια η κουρτινουλα σας.

Μαρμιν θα λειπω απο το Σαββατο μεχρι και την άλλη Κυριακή. Θα μπαίνω περιστασιακα να σασ διαβαζω απο καφετεριες. Θα ανεβω Θεσνικη για να δουμε καποια σπιτια που βρηκαμε και για να περασω και απο την επιτροπη την Πεμπτη. Με την πεθερα θα μεινουμε για λιγο καιρο μεχρι να βρουμε σπιτι οπως το θελουμε. Σας ειπα ζητανε τρελα πραματα. 400 με 500 ευρω ενοικια για πολυκατοικιες του 78 που απλα τα εχουν ανακαινισει.Η πεθερα δεν με ενοχλει μια ησυχη γυναικα ειναι αλλα οσο να ναι θελω τον δικο μου χωρο.

Μαρτζι οσον αφορα την εξωσωματικη προβληματιστηκα. Ισως βιαστηκα τελικα για την επιτροπη, γιατι δεν θα εχω ηρεμο μυαλό. Αν βρω σπιτι μεσα Νοεμβριου μεχρι να τακτοποιησω θα παει Δεκεμβριο. Κι εχω νομιζω περιθωριο για 3 μηνες. Οποτε οριακα προλαβαινω κ ισως ηθελα να δοκιμασουμε κ λιγο μονοι μας

Δεν είναι και τόσο απόλυτο αυτό με τους μήνες! Λένε πχ ότι η πρώτη προσπαθεια πρέπει να γίνει μέσα σε 3 μήνες και η δέυτερη μέσα στον χρόνο τουλάχιστον. Αυτό όμως έχει να κάνει περισσότερο με τα φάρμακα. Εγώ πχ είχα πάρει έγκριση από επιτροπή στις 28/3 κι εκανα την πρώτη προσπάθεια στις 27/7. Είχαν περάσει 4 μήνες. Και τα χαρτιά για την επιστροφή χρημάτων τα κατέθεσα κανονικά χωρίς να έχω πρόβλημα. Ρώτα και τον γιατρό αν σας δεσμέυει χρονικά η απόφαση.....Να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Θα πάρεις τα φάρμακα, θα τα βάλεις στο ψυγείο και όταν είσαι έτοιμη θα προχωρήσεις...... Τώρα, αν κάνω κάποιο λάθος ( γιατί εγώ δεν έκανα σε δημόσιο κι εκεί μπορεί να παίζουν ρόλο οι ημερομηνίες για να σε ανάλάβει ο γιατρός - αν και δεν το νομίζω ) θα μας τα πει η Κάντυ. Μην την φοβάσαι όμως την εξωσωματική και μην χάνεις χρόνο και χαλιέσαι έτσι ψυχολογικά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μαρμιν, τσερι, καντυ, λιλιτάκι σας ευχαριστώ κορτσούδια!!!

Στην πορεία είχε τον περισσότερο κόσμο από ότι σε άλλες παλαιότερες...

Επιτέλους ξύπνησε ο λαός... αλλά άντε να δούμε με τους αλήτες τους πολιτικους μας, που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, που θα καταλήξουμε.....

Μάρτζι το διαιτολόγιο της εγκύου που ανέβασες, εγώ το ακολουθώ όταν κάνω δίαιτα :oops::oops::oops:

Μαρέσουν οι λιχουδιές κορίτσια και θέλω να χάσω κάποια κιλάκια, αλλά δεν μπορώ... :oops::oops:

Αχ ρε κορίτσια από την μία χαίρομαι που θα περιμένω κάτι αυτό το μήνα και από την άλλη σκέφτομαι, αν δεν κάνω πάλι "αυγό" θα με πάρει πολύ από κάτω...

Τέλος πάντων θα δείξει... ας μην το προδικάζω από τώρα.

Θα κάνεις , θα κάνεις αυγουλάκια όχι αυγουλάκι!:P

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μόλις φάγαμε το γιαχνάκι μας! Πόσο μου αρέσει αυτό το φαί ειδικά με τυράκια μέσα! Τώρα όμως το έφαγα σκέτο γιατί ήθελα να απορροφήσει ο οργανισμός μου το σίδηρο και όχι το ασβέστιο:(

Κράτησα όμως και για το βράδυ και θα το απολαύσω με τυρί μμμμ νιαμ νιαμ νιαμ

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...