Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Η ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

nena38

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 30k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• marmin

6320

• cherry09

4052

• margi

3818

• καντυ

3499

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ δεν έπινα καφέ ούτε πριν μείνω έγκυος γιατί δε μου αρέσει καθόλου! Να σκεφτείς όταν έδινα πανελλήνιες και ξενυχτούσα στο διάβασμα μου έκανε έναν καφέ η αδελφή μου για να αντέξω και μόνο που τον έβλεπα μου έφευγε η νύστα. Δεν ηπια ούτε μια γουλίτσα. Άδοξα πήγε ο φραπεδάκος:(

Εμάς είχε κολήσει το προσωπάκι του πάνω στη μήτρα και ο γιατρός το κουνούσε για να φύγει τελικά έβγαλε αλλά είναι κάπως πλακουτσωτό :P

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

"Όταν γελάει ο κόσμος μου γελά..."

Έδωσα δύο από τα αγαπημένα του μπισκοτάκια στο μικρό μου για να κουνηθεί και το έπιασε λόξυγγας. χαχαχα πλάκα έχει! Κρίμα που δεν είναι και ο αντρούλης μου εδώ :(

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

παω για καφε (λεμε τωρα)θα τα πουμε μετα φιλακια!!!!

Καλά να περάσεις!!!

Αλήθεια, πινετε καφέ οι εγκυούλες; Εγώ τον έκοψα μαχαίρι και δεν μου λείπει......

Εγώ πίνω 3 μέσα σην εβδομάδα όχι παραπάνω!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΗΡΘΕ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

Διαφημίσεις

Με γεια η κουρτινουλα σας.

Μαρμιν θα λειπω απο το Σαββατο μεχρι και την άλλη Κυριακή. Θα μπαίνω περιστασιακα να σασ διαβαζω απο καφετεριες. Θα ανεβω Θεσνικη για να δουμε καποια σπιτια που βρηκαμε και για να περασω και απο την επιτροπη την Πεμπτη. Με την πεθερα θα μεινουμε για λιγο καιρο μεχρι να βρουμε σπιτι οπως το θελουμε. Σας ειπα ζητανε τρελα πραματα. 400 με 500 ευρω ενοικια για πολυκατοικιες του 78 που απλα τα εχουν ανακαινισει.Η πεθερα δεν με ενοχλει μια ησυχη γυναικα ειναι αλλα οσο να ναι θελω τον δικο μου χωρο.

Μαρτζι οσον αφορα την εξωσωματικη προβληματιστηκα. Ισως βιαστηκα τελικα για την επιτροπη, γιατι δεν θα εχω ηρεμο μυαλό. Αν βρω σπιτι μεσα Νοεμβριου μεχρι να τακτοποιησω θα παει Δεκεμβριο. Κι εχω νομιζω περιθωριο για 3 μηνες. Οποτε οριακα προλαβαινω κ ισως ηθελα να δοκιμασουμε κ λιγο μονοι μας

Γιατί, το καταλαβαίνεις τον λόξυγγα; Ελα Χριστούλη μου, πόσο ωραίες στιγμές έρχονται!!!!

Μάρτζι είναι η πρώτη φορά που τον κατάλαβα. το λιλιτάκι και η Μαριούλα το καταλαβαν πιο πολλές φορές! Όντως έρχονται πολύ ωραίες στιγμές!

Καλά να περάσεις!!!

Εγώ πίνω 3 μέσα σην εβδομάδα όχι παραπάνω!!!

ΚΑΙ ΝΑΙ Η ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΗΡΘΕ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΤΗ ΚΡΕΜΑΣΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!

Μεγιά, μεγιά! Επιτέλους να ολοκληρωθεί και το δωματικάκι του μικρού. Εγώ πάλι έχω την κουρτίνα, σεντόνια κτλ αλλά όχι το κρεβατάκι :( Σκέφτομαι όμως μετά την 28η να τους πω να το φέρουν.

Με γεια η κουρτινουλα σας.

Μαρμιν θα λειπω απο το Σαββατο μεχρι και την άλλη Κυριακή. Θα μπαίνω περιστασιακα να σασ διαβαζω απο καφετεριες. Θα ανεβω Θεσνικη για να δουμε καποια σπιτια που βρηκαμε και για να περασω και απο την επιτροπη την Πεμπτη. Με την πεθερα θα μεινουμε για λιγο καιρο μεχρι να βρουμε σπιτι οπως το θελουμε. Σας ειπα ζητανε τρελα πραματα. 400 με 500 ευρω ενοικια για πολυκατοικιες του 78 που απλα τα εχουν ανακαινισει.Η πεθερα δεν με ενοχλει μια ησυχη γυναικα ειναι αλλα οσο να ναι θελω τον δικο μου χωρο.

Μαρτζι οσον αφορα την εξωσωματικη προβληματιστηκα. Ισως βιαστηκα τελικα για την επιτροπη, γιατι δεν θα εχω ηρεμο μυαλό. Αν βρω σπιτι μεσα Νοεμβριου μεχρι να τακτοποιησω θα παει Δεκεμβριο. Κι εχω νομιζω περιθωριο για 3 μηνες. Οποτε οριακα προλαβαινω κ ισως ηθελα να δοκιμασουμε κ λιγο μονοι μας

Πεπσι μυαλό δε βάζουν και ας τα έχουν ανοίκιαστα. Μία φίλη και συνάδελφος μου έλεγε για ένα σπίτι που νοικιάζει στην τούμπα είναι 100τμ αν δεν κάνω λάθος. Δεν ξέρω χρονολογία αλλά είναι σίγουρα ανακαινισμένο γιατί το έφτιαξε για να καθίσουν εκεί μόνιμα και μου είπε ότι έβαλε πολύ καλά πράγματα (τώρα αυτό είναι σχετικό). Ήθελε λοιπόν να το νοικιάσει σε μια καλή οικογένεια και απ' ότι κατάλαβα θα μπορούσε να δώσει και πιο φθηνό ενοίκιο. Αν δεν κάνω λάθος τώρα το νοικιάζει σε δύο αδέλφια φοιτητές 310?. Το κακό είναι όμως ότι μάλλον αυτά θα φύγουν όταν τελειώσει η χρονιά. Ίσως να σε βόλευε αν και αυτοί απ' ότι κατάλαβα εχουν ατομική θέρμανση και κατάλαβα ότι είναι πετρέλαιο. Τεσπα αν τυχόν ενδιαφέρεσαι δε χάνω τίποτα να κάνω μια ερώτηση.

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

Μαρμιν, τσερι, καντυ, λιλιτάκι σας ευχαριστώ κορτσούδια!!!

Στην πορεία είχε τον περισσότερο κόσμο από ότι σε άλλες παλαιότερες...

Επιτέλους ξύπνησε ο λαός... αλλά άντε να δούμε με τους αλήτες τους πολιτικους μας, που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν, που θα καταλήξουμε.....

Μάρτζι το διαιτολόγιο της εγκύου που ανέβασες, εγώ το ακολουθώ όταν κάνω δίαιτα :oops::oops::oops:

Μαρέσουν οι λιχουδιές κορίτσια και θέλω να χάσω κάποια κιλάκια, αλλά δεν μπορώ... :oops::oops:

Αχ ρε κορίτσια από την μία χαίρομαι που θα περιμένω κάτι αυτό το μήνα και από την άλλη σκέφτομαι, αν δεν κάνω πάλι "αυγό" θα με πάρει πολύ από κάτω...

Τέλος πάντων θα δείξει... ας μην το προδικάζω από τώρα.

μαρακι και αυτος ο μηνας να μην ειναι θα ειναιο επομενος!!τι σκας???οτι ειναι να γινει θα γινει...άλλες πιο γρηγορα και ευκολα και άλλες πιο δυσκολα...μανούλες θα γίνουμε όλες απλά μερικές δεν ξέρουμε το ποτε!!!αυτο να εχεις στο μυαλο σου...

και παρακαλώ την νενα να αλλάξει το ονομα του φορουμ μας!!!πρεπει να εχουμε άλλη ονομασια πλεον...

28xYp3.png

Κουκλί μου πάντα να γελάς...

Διαφημίσεις

Mαράκι έτσι είναι όπως τα λέει η τσέρρυ. Μην απογοητεύεσαι θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά.

Τσέρρυ τι κάνει το φρικασε σου; Τελικά το έκανες με αρνί ή όχι;

vU2tp2.png

o0TFp2.png

hXmXp2.png

κοριτσαρες μολις τελειωσα τις δουλιτσες μου και περιμενω το αρνακι μου να γινει!!!το εβαλα στην χυτρα, το εχω τσιγαρισει, το εβρασα και σκετο για λιγη ωρα και τωρα το εβαλα μαζι με τα μαρουλια..ελπιζω οτι σε κανα 15 λεπτο θα ειναι ετοιμο...

εκανα τις δουλιτσες μου, καθαρισα τα μπανια μου με ντετολ και ξυδι και εβαλα κ χλωρινη στις λεκανες αλλα χωρις να τριψω. εκλεισα το καπακι ανοιξα το παραθυρο κ εκλεισα την πορτα....λετε ουτε αυτο να μην κανει???ε δεν αντεξα να τα καθαρισω ολα και να αφησω ετσι τις λεκανες...

ηθελα να βαλω και μια σκουπα αλλα δεν την κανω τωρα...το απογευμα αν δεν πεισω τον αντρα μου θα την βαλω εγω.

28xYp3.png

Κορίτσια ΤΕΛΕΙΑ η κουρτίνα ευτυχώς ανέλαβε η μανούλα και την έραψε και έγινε όπως ήθελα!!!!ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!

hnNfp2.png

QBMLp2.png

Καψουράκι μου σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μας και την έκανες ομορφότερη!!!

επισης μου ηρθε μια φαεινή ιδεα!!!θα παω να παρω φις στικς να δω μηπως και τα φαω...εντεξει απο την άλλη λεω ας μην υπερβάλλουμε κιοαλς...δηλαδη τα γερμανακια που τρωνε σπανιοτατα ψαρια δεν ειναι εξυπνα???ενταξει οτι βοηθαει βοηθαει στο νευρικο συστημα αλλα ω-3 περνεις και απο ξηρους καρπους...σωστα???

28xYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...